De Hoek Purmerend

Emmakade 1A, 1441 ET, Purmerend

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, De Rijp, Purmerend, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
De Hoek Purmerend

Emmakade 1A, 1441 ET, Purmerend

Beschikbare escape rooms bij De Hoek Purmerend

Escape room The Pirate Ship

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Open sinds: februari 2019
Minimale leeftijd: 8

Het is inmiddels ruim 300 jaar geleden dat Kapitein Henrik Hoek met zijn schip, de Queen Emma, schipbreuk leed op een rotspartij die niet op de landkaart terug te vinden is. Het is dan ook niet zo vreemd dat het schip heel moeilijk te vinden is. Henrik Hoek was de meest beruchte kapitein van zijn tijd en aan boord van het schip zou zich de allergrootste, meest waardevolle diamant ter wereld bevinden. De geruchten gaan dat er wel eerder groepen rooflustige piraten het schip hebben gevonden, maar van deze piraten is daarna vreemd genoeg nooit meer iets vernomen.
Zou de diamant dan toch vervloekt zijn, zoals de legende vertelt? Of is het de geest van Kapitein Henrik Hoek die nog altijd op het schip rondwaart. Na een jarenlange zoektocht is het jullie dan toch gelukt om het wrak van het schip te vinden. Als je het aandurft om naar binnen te gaan is dit is jullie kans om de diamant te roven!

Maar is dat wel zo slim?

Deze escaperoom The Pirate ship is uniek omdat het niveau aanpasbaar is. Zo kunnen groepen kids spelen, maar ook groepen volwassenen, of een combinatie daarvan.

 

Informatie over De Hoek Purmerend

De Hoek is een plek waar je terecht kan voor allerlei leuke uitjes. Naast de escaperoom hebben ze ook VR Gaming en bieden ze diverse activiteiten aan zoals een Pizza Workshop, een Workshop Eetbaar Slijm maken die te gek zijn voor kinderfeestjes.
Maar De Hoek is ook een plek voor volwassenen. Hun gezellige bar leent zich uitstekend voor een gezellige borrel of een volledig aangekleed feest. In de Workshop keuken kun je terecht voor gezellige kookworkshops.

Deze escaperoom is uniek omdat deze aanpasbaar is op niveau. Zo kan deze gespeeld worden door groepen kids, groepen volwassenen of een combinatie daarvan.

Prijzen:
Volwassenen Kids (<13)
t/m 4 personen € 85,-             € 75,-
5 personen         € 97,50          € 85,-
6 personen         € 108,-           € 95,-
7 personen         € 115,50         € 105,-
8 personen         € 124,-           € 115,-
9 personen         € 139,50        € 125,-
10 personen       € 155,-           € 135,-

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest