De Kelder van de Meestoof

Bierensstraat 6, 4697 GE, Sint-Annaland

Provincie Zeeland | Regio Bergen op Zoom

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
De Kelder van de Meestoof

Bierensstraat 6, 4697 GE, Sint-Annaland

Beschikbare escape rooms bij De Kelder van de Meestoof

Escape room De Kelder van de Meestoof

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 16

Boek nu de spiksplinternieuwe escaperoom “De Kelder van De Meestoof”. Een museale escaperoom boordevol diversiteit en wetenswaardigheden die het museum te bieden heeft. Uniek in de regio en veel uitdaging gegarandeerd! Daal met een trapje naar beneden en betreed een van de vele kelders onder dit voormalige gemeentehuis. Ontdek onder andere de verhalen van de bevrijding, het verleden van de meekrapteelt en ontsnap binnen de tijd van 60 minuten.

Informatie over De Kelder van de Meestoof

Het initiatief is door vrijwilligers bedacht en opgestart. Tijdens het project ’75 jaar vrijheid’ van Dorpsgemeenschap Sint-Annaland popte het idee op om een escaperoom te laten bouwen in het dorp. In de escaperoom zouden dan minimaal de verhalen van de bevrijding verwerkt moeten worden. De samenwerking werd gevonden met Streekmuseum De Meestoof. Het hoofdgebouw van het museum is het voormalige gemeentehuis van Sint-Annaland wat gebouwd is in het eerste oorlogsjaar 1940. Onder het gemeentehuis is een imposante kelder met meerdere ruimten. Dat ademende meteen de ideale sfeer uit voor een escaperoom. Vervolgens is een professionele escaperoombouwer aan de slag gegaan met het uitwerken van onze grove ideeën en heeft er iets super gaafs van gemaakt!

Locatie
De escaperoom zit in de kelder van Streekmuseum De Meestoof. Het hoofdgebouw van het museum is het voormalige gemeentehuis van Sint-Annaland. De locatie is van alle gemakken voorzien. Gratis parkeergelegenheid, garderobe, toiletten en je kan iets drinken in het MuseumCafé. De escaperoom kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan het museum. In Sint-Annaland en omgeving zijn diverse eetgelegenheden zodat het ook gecombineerd kan worden met een etentje.

Prijzen
€ 85,- per escape, ongeacht de dag of groepsgrootte

De Kelder van de Meestoof Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over De Kelder van de Meestoof? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Goed in elkaar gezet. Pittige opdrachten en zeker een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2023 Maatje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest