De Ketelfabriek Venray

Stationsweg 124, 5807 AD, Venray

Provincie Limburg | Regio Horst, Venlo, Venray

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
De Ketelfabriek Venray

Stationsweg 124, 5807 AD, Venray

Beschikbare escape rooms bij De Ketelfabriek Venray

Escape room Serial Killer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: max 7 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Had je het al gehoord? Er waren recent lichaamsdelen gevonden in Venray. Er schijnt een seriemoordenaar actief te zijn. Al verschillende mensen zijn verdwenen. Iedereen vreest voor zijn leven.

Daar loop je dan rustig naar huis. Op de een of andere manier besluipt het gevoel je dat je gevolgd wordt, of besluipt iets anders je? Je hoort iets achter je, je kijkt achterom… PATS!! Alles zwart!

Je wordt wakker in een donkere ruimte, opgesloten in een cel. Je ziet dat je niet de eerste bent, je voorgangers hebben al aanwijzingen achter gelaten. Gebruik deze aanwijzingen goed en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen, voor de moordenaar terug komt!

Deze escaperoom is rolstoel toegankelijk

Escape room The Prison

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: max 4 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Gevangenis

Op vakantie in Amerika word je er van verdacht aangesloten te zijn bij een terroristische organisatie. Je wordt opgepakt en in de “gesloten” gevangenis ‘Guantanamo bay’ gegooid. Al zes maanden zit je daar: onschuldig, hongerig, onverzorgd. Ontsnappen lijkt geen optie, aangezien het zo streng bewaakt wordt.

Je hoort over een kans! Er wordt een nieuw beveiligingssysteem getest op jouw blok. Dat betekent een tijdelijke overplaatsing. In je nieuwe cel vindt je aanwijzingen van een eerder ontsnapte gevangene! Dit is je kans om weer in de vrije wereld te komen! Gaat het je lukken om binnen de testperiode te ontsnappen?

Escape room The Lost Testament

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: max 7 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 0 tot 14 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle

Aan de vooravond dat de rijke gravin Leonore haar testament zou wijzigen klinkt er een gil uit haar kamer. De dienstmeid gaat vlug kijken en treft haar dood in haar kamer aan. Is het toeval dat het de avond voor haar testamentswijziging was, of wilde de moordenaar dit voorkomen?

Dankzij de snelle dienstmeid heeft de moordenaar waarschijnlijk geen tijd gehad om de juwelen en het testament mee te nemen. Tel er maar op dat die nog ergens verborgen liggen. Kunnen jullie, de detectives, hier uitkomst bieden? Wie heeft de gravin vermoord, waar zijn de juwelen en waar ligt het testament verborgen?

Escape room Stag Party

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: max 7 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Man wat een feest was dat! Weet jij het nog? Volgens mij zat er iets in onze drankjes! Ik weet echt niets meer…

De kamer lijkt wel verbouwt, hoe komt die motor hier eigenlijk binnen en wat is er met de stripper gebeurt? Ow sh*t… Waar zijn de ringen gebleven?

Ga aan de slag met je team om de stukjes weer tot een passend verhaal te voegen. Alleen dan vind je de ringen weer! Wel opschieten, binnen een uur begint de trouwceremonie!

Deze escaperoom is rolstoel toegankelijk

Escape room Buried Alive

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: max 4 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je wordt wakker, opent je ogen maar het blijft duister. Je voelt… plank boven je hoofd, aan de zijkanten… Lig je in een kist? Hoe ben je daar beland? Wat is er gebeurt?

Je hoort wat, je bent niet alleen! Of is dit toch niet positief? Kun je de persoon vertrouwen, kunnen jullie er samen uitkomen?

Escape room Asylium

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: max 7 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Psyche

Vlakbij De Ketelfabriek bevind zich een verlaten psychiatrische inrichting. Wat veel mensen niet weten is dat zij op de locatie van De Ketelfabriek geheime experimenten uitvoerde op de patiënten. Toen mensen daar lucht van kregen, werd deze geheime afdeling hermetisch afgesloten. De ruimte staat sindsdien verlaten en onaangetast leeg.

Toch geven werknemers van De Ketelfabriek te kennen dat ze af en toe gegil en geschreeuw horen, maar dat kan toch niet? De laatste persoon die er is gaan kijken, is nooit meer terug gekeerd.

Ben jij ook zo nieuwsgierig? Durf je het aan om te gaan kijken? Let wel op dat je nog terugkomt!

Deze escaperoom is rolstoel toegankelijk.

Escape room Kids | Assistants of Superheroes

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: max 8 spelers
Moeilijkheid: Makkelijk

Professor Kraai heeft er voor gezorgd dat er een vergif in het drinkwater terecht is gekomen. Wanneer ouders hier van drinken, worden ze zo chagrijnig dat kinderen nooit meer iets mogen!

Jij gaat er met jouw team tegenaan om de professor te stoppen. Hoe je dat doet? Je lost puzzels op die je leiden naar een eeuwenoud kristal. De laatste keer dat het geactiveerd werd, zorgde het ervoor dat iedereen gelukkig was. Vind het kristal zo snel mogelijk en activeer het, om alle chagrijnige ouders weer gelukkig te maken!

Escape room The Bank Robbery

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: max 4 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bank, Kluis

Na maanden plannen en het juiste team samenstellen, beginnen jullie. Vanaf het pand aan de overkant zijn jullie begonnen te graven en na een paar weken kunnen jullie naar binnen: de bankkluis!

Zodra je binnen stapt heb je een half uur om jezelf rijk te maken. Zorg ervoor dat er geen alarm af gaat, zodat de politie niets merkt. Houd er ook rekening mee dat niet elk kluisje waardevolle spullen bevat. Lukt het jou om binnen een half uur de rijkdommen te verzamelen en weer buiten te staan?

Informatie over De Ketelfabriek Venray

Ketelfabriek – Indoor Family Entertainment Center

Sinds 2019 bevindt zich in Oostrum naast de Oude Ketelfabriek het FEC Ketelfabriek. Een oase van activiteiten en spellen om een dagvullend programma te maken. Zo kun je hier terecht voor verschillende escaperooms en zelfs een battle escaperoom. Ook bieden ze leuke spellen voor vriendengroepen zoals bubble voetbal en is het een ideale locatie voor kinderfeesten. Ze hebben zelfs een echt kinder-escaperoom! Naast de activiteiten kun je hier ook terecht voor een hapje en een drankje. Kortom: Alles voor een dag vullend programma.

Openingstijden:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:00u – 21:00u
Donderdag15:00u – 21:00u
Vrijdag15:00u – 00:00u
Zaterdag12:00u – 00:00u
Zondag12:00u – 21:00u

Openingstijden bij reservering
Bij groepen vanaf 20 personen zijn in overleg afwijkende openingstijden mogelijk

De Ketelfabriek Venray Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over De Ketelfabriek Venray? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Leuke escape room met leuke details. Goede uitleg vooraf. Toch weer dingen die we niet eerder zijn tegengekomen. Ik vind zelf achteraf een foto met de tijd leuk. Die was er niet.
Met twee extra hints waren we vijf minuten voor tijd klaar. We hebben de serial killer gedaan.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2019 Ans Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest