De Proefkelder Utrecht

Oudegracht 210W, 3511 NS, Utrecht

Provincie Utrecht | Regio Houten, Nieuwegein, Utrecht

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
De Proefkelder Utrecht

Oudegracht 210W, 3511 NS, Utrecht

Beschikbare escape rooms bij De Proefkelder Utrecht

Escape room De Proefkelder

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Kelder

In De Proefkelder wordt door een afgewezen en teleurgestelde ex-chefkok een coupe voorbereid om wraak te nemen op de gastronomische wereld. Hij werkt aan de ontwikkeling van de Ultieme Smaak Combinatie, een combinatie van smaken, geuren, bereiding en receptuur die de proever in een staat van extase brengt die hij/zij nog nooit heeft meegemaakt. Hij heeft er echter voor gezorgd dat de keerzijde van deze beleving is dat je ongemerkt voor eeuwig je smaakvermogen kwijtraakt. Zo wil hij door het ontnemen van klandizie de gastronomische wereld de doodsteek toedienen.
Jij kunt dit met jouw team voorkomen! Door de Ultieme Smaak Combinatie te achterhalen en te vernietigen, red je de mensheid van de ondergang van de smaak.

Informatie over De Proefkelder Utrecht

Deze escaperoom is gesitueerd in een werfkelder aan de pittoreske Utrechtse Oudegracht. Het heeft een authentieke en geheimzinnige ambiance zoals je in een middeleeuwse werfkelder kunt verwachten.

Er is in de vorm van een parkeergarage voldoende parkeergelegenheid op slechts 5 minuten loopafstand. Op de beganegrond, pal boven de werfkelder, is een lunchzaak waar de gasten verzamelen. Van te voren of na afloop kan hier natuurlijk wat gegeten en gedronken worden. Hiervoor zijn ook arrangementen te bespreken.

De eigenaren zijn trots op De Proefkelder omdat het een hele diverse, dynamische en uitdagende escaperoom is. Vooral het gegeven dat alle zintuigen ingezet moeten worden om tot een escape te komen maakt het een unieke belevenis voor de gast. Ze hebben met name het accent willen leggen op het integreren van de elementen smaak en geur, omdat dit heel dicht bij henzelf ligt en ze dit zelf missen in andere escaperooms.

Prijzen:
Deze kamer kost, ongeacht het aantal personen:
Maandag t/m donderdag: 82,50
Vrijdag t/m zondag: 97,50

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest