Escape Rooms Nederland logo
Deventer Escape

Industrieweg 31, 7418 CD, Deventer

Beschikbare escape rooms bij Deventer Escape

Escape room De vliegende Hollander

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: maart 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Escaperoom “De vliegende Hollander” is gebaseerd op de sage van de vliegende Hollander en brengt je terug in de tijd naar 1736. Het thema is zowel historisch als nautisch, de inrichting en de keuze van de puzzels is afgestemd op het thema en zo goed mogelijk historisch correct uitgevoerd.

Je bent met jouw groep als passagiers aan boord van de vliegende Hollander, het VOC schip is Kaap de Goede Hoop al gepasseerd. Het noodlot slaat toe, het schip is in een zware storm geraakt. Als de storm is gaan liggen blijkt de bemanning te zijn verdwenen.

Met je medepassagiers moet je op het schip op zoek naar aanwijzingen en opdrachten uitvoeren om het schip op tijd te verlaten lukt dat niet.. dan zijn jullie gedoemd om tot in lengte van dagen als bemanning te dienen onder de wrede kapitein Willem van der Decken.

Escape room Project PHI

Open sinds: juni 2016

Een nog onbekende escaperoom. Medio mei/juni gaat deze open, tot die tijd is het nog spannend wat voor iets het precies gaat zijn. We denken zels aan de Griekse letter Φ wat je ook uitspreekt als phi.

Informatie over Deventer Escape

Deventer Escape heeft een originele en uitdagende escaperoom gebouwd waarbij de inrichting van de ruimtes zo goed mogelijk binnen de sfeer van het thema zijn uitgevoerd. Met jouw team moet je door middel van unieke en originele puzzels de weg vinden naar de uitgang van de ruimte.

Het escaperoom spel is een leuke, spannende ervaring en kan gespeeld worden met een vriendengroep, familie, als bedrijfsuitje of als teambuilding activiteit. Je speelt voor 110 euro per kamer. Ongeacht het aantal spelers.

Deventer Escape ligt vlak bij het centrum, tussen het havenkwartier en de Hanzeweg en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Deventer Escape Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Deventer Escape? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Een escape room die wat pittiger is dan de doorsnee, maar erg goed! Echte aanrader. Moet je zeker doen, als je van escaperooms houdt anders dan tijdens een bedrijfsuitje. .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 mei Wim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
4

Ik vond de prijs-kwaliteit van deze kamer niet helemaal in verhouding. Het is een relatief simpel opgezette escape-room met enkel slotjes puzzels. Er waren weinig tot geen bijzonderheden aan de kamer en alles leek een beetje op elkaar. Al met al hadden wij er iets meer van verwacht/gehoopt

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
2 september 2022 Ester Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Mooie kamers. Waardoor je echt denkt op een schip te zijn. ja het was een leuk uitje om met vriendinnen te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
2 april 2017 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

We hebben dit geboekt als teamuitje voor een meidenteam voetbal. We hebben beide kamers geboekt en ons opgedeeld in 2 teams. We hebben het echt hartstikke leuk gehad! Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Nancy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Voor het eerst dit spel gespeeld, wij vonden het super. Knap doordacht en voor iedereen iets te doen. We werden verdeeld in twee groepen van 6 en 8 en konden tegelijk spelen in de twee kamers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 februari 2017 Jojanneke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Het begon met een gezellig welkom van de eigenaren onder het genot van een drankje. Daarna werd er een korte uitleg gegeven over wat ons te wachten stond met vooral uitleg over het thema. We begonnen in de eerste kamer en die was meteen leuk ingericht naar het thema dat daarvoor was uitgelegd. Er waren leuke en uitdagende puzzels en we hebben erg gelachen met elkaar. Alles zag er leuk uit en ik vond het een hele leuke ervaring en een leuk uitje met z’n vijfjes! Het is leuk om zo op een andere manier samen te werken en een team te zijn en dat kan goed in deze mooie escape room!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2016 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest