Escape Rooms Nederland logo
Disaster Escape Meerssen

Weerterveld 77a, 6231 NC, Meerssen

Beschikbare escape rooms bij Disaster Escape Meerssen

Escape room The Nuclear Power plant

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jullie zijn overgeplaatst naar deze nucleaire kerncentrale om onderzoek en reparaties uit te voeren aan de reactor. In verband met stralingsgevaar is het niet mogelijk om langer dan 60 minuten in deze radio actieve omgeving te werken! Eenmaal binnen is er geen weg meer terug, aangezien de elektronisch vergrendelde deuren niet functioneren zonder elektriciteit…Lukt het jullie om de reactor weer aan de praat te krijgen terwijl de noodgeneratoren nog voor onbekende tijd stroom leveren? Lukt het jullie om ruim 520.000 huishoudens weer van stroom te voorzien? Dan hebben we jullie nodig!!

Informatie over Disaster Escape Meerssen

“The Nuclear Power plant” is de eerste kamer van Disaster Escape, en bevat géén sleutels of cijfer hangsloten! Wél heeft deze kamer een super strakke afwerking, special effects en een realistische uitstraling. Deze kamer heeft een hogere moeilijkheidsgraad en is uitermate geschikt voor de ervaren escaperoom speler die eens wat anders wil. Ook first-timers zijn enthousiast na het spelen van deze kamer, maar gezien de moeilijkheidsgraad en het lage ontsnappingspercentage is het aan te raden deze kamer pas te spelen met enige ervaring.
De eigenaren van deze locatie hebben zelf meer dan 100 kamers gespeeld en hebben het virus goed te pakken. Het leek ze dan ook fantastisch om het virus verder over te dragen met een mooie en niet-standaard kamer.

Disaster Escape bevindt zich in Meerssen op bedrijventerrein Weerterveld. Deze locatie is makkelijk bereikbaar, zelfs met openbaar vervoer (trein). Het Weerterveld ligt op een steenworp afstand van Maastricht en is goed te combineren met een dagje Maastricht of Valkenburg.
Om het wachten bij de escaperoom aangenamer te maken, is een loungeruimte ingericht met dartbord en pooltafel. Het 1e drankje zit altijd bij de escaperoom prijs inbegrepen.

Prijzen:
2 personen = 70 euro
3 t/m 6 personen = 100 euro
7 personen of meer op aanvraag.

Disaster Escape Meerssen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Disaster Escape Meerssen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Leuke escaperoom om te doen. Daarnaast alle lof voor de gastvrijheid. Wegens een foutje in de planning aan onze kant waren we op de verkeerde datum op locatie. Hier werd super flexibel mee omgegaan door de gastheer. Er werd super meegespeeld met het verhaal wat de beleving ten goede komt. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 november 2022 Stijn R. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Prachtig gemaakt en een superleuke ervaring! Absoluut aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2021 Willem Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Echt een geweldige kamer! Eigenaar is erg vriendelijk en gastvrij! De afwerking en niveau van de spellen zijn van ( tot nu toe ) de hoogte kwaliteit wat ik heb gezien tov andere escape rooms. Leuke avond gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 september 2019 Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Ik hou erg van technische kamers. We kregen Disaster aanbevolen door andere zeer ervaren spelers, en we werden niet teleurgesteld. Goeie puzzels, mooi uitgevoerd en in thema. Af en toe moesten we uitzoeken hoe het precies werkte, maar dat hoort erbij in een vreemde kerncentrale.
De kamer ligt misschien een beetje uit de route, maar ik raad het omrijden naar Meerssen van harte aan. Ook voor damesteams, de puzzels zijn prima te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2018 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Na 2 geslaagde escapes in Valkenburg kregen we te horen dat Disaster Escape in Meerssen echt een kamer voor ons zou zijn. We belden direct de eigenaar (bleek zijn verjaardag te zijn, was al bijna op weg naar zijn eigen feestje) met de vraag of wij konden komen escapen. Hij sprong gelijk de auto in zodat wij konden komen spelen, te gek! Normaliter zouden we de kamer een 8,5 gegeven hebben (we zijn verwend met Flight 815, kamer 237 en The Experiment) maar vanwege de gastvrijheid en het enthousiasme scoren we een half punt hoger! Disaster Escape is een ontzettend mooie kamer voor gevorderde spelers, je moet deze kamer niet doen als first time escaper want we snappen dat je dan waarschijnlijk gefrustreerd raakt vanwege de complexiteit van de spellen. De kamer is technisch, zonder slotjes en met originele spellen. Wij kwamen er super enthousiast uit, met een nieuw record! Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2018 Escape junkies Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooie escape room met moeilijke originele puzzels. Absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 mei 2018 Eric Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest