Escape Rooms Nederland logo
Dr. Watson Room Escape Roermond (gesloten)

Willem II Singel 12, 6041 HS Roermond, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Dr. Watson Room Escape Roermond (gesloten)

Escape room The Walk Of Fame

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2015
Minimale leeftijd: 12

Deze locatie is gesloten per 1 mei 2017. Er zijn geen reserveringen meer mogelijk.

Het leven van een celebrity gaat niet altijd over rozen: verslavingen, paparazzi en soms hebben criminelen het op ze gemunt. Zo ook bij een jonge actrice genaamd Lara Reynolds. Zij won een Oscar voor haar sublieme rol in de prijswinnende film ‘The Great Mystery’. Na het winnen van haar prijs en de vele felicitaties trok zij zich terug in haar kleedkamer. Erg lang kon ze niet genieten van haar Oscar: ze werd ontvoerd uit de kleedkamer en er ontbreekt elk spoor van haar. Jij en je team moeten uitzoeken waar Lara gevangen wordt gehouden zodat ze gered kan worden. Jullie krijgen hiervoor 60 minuten de tijd. Teamwork is belangrijk in dit spel, want in je eentje zal je haar niet vinden.

Deze escape room is niet eng of gevaarlijk maar wel adrenalineverhogend. Je speelt het spel met maximaal 6 personen. Is de groep groter? Dan is het nodig om 2 tijdsloten te reserveren. Zorg ervoor dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent voor de uitleg van het spel. Ben je later, dan gaat dit van de speltijd af. De escape room is 7 dagen per week van 11:00 tot 23:00 uur geopend, het laatste spel begint om 22:00. Teambuilding is van groot belang in dit spel: een goede samenwerking en communicatie is nodig om dit spel tot een goed einde te brengen. Kom je er echt niet uit, dan worden er hints gegeven. Lukt het jou en je team om te ontsnappen zonder hints? Probeer het uit in deze escaperoom!

Informatie over Dr. Watson Room Escape Roermond (gesloten)

Deze locatie is gesloten. Er zijn geen reserveringen meer mogelijk.

In het centrum van Roermond (Midden Limburg) ligt Dr. Watson’s Room Escape.  Eigenaresse Ilse Dekker kwam op het idee voor deze escape room door een uitzending van De Wereld Draait Door. Ze was zelf een grote fan van puzzelspellen op de computer of iPad. Ze was na de uitzending vastbesloten om zelf een escape room op te zetten. Dat werd Dr. Watson’s Room Escape die zijn deuren opende op 27 maart dit jaar. De escape room is populair in Roermond. Aan het begin van de maand zijn er al veel speeltijden gereserveerd voor de rest van de maand. Op dit moment is er 1 kamer. De enthousiaste bezoekers van Dr. Watson’s Room Escape verheugen zich al op de komst van een tweede kamer. Naar eigen zeggen is Ilse al begonnen met het bedenken daarvan. De kamer zal dus niet lang op zich laten wachten.

Dr. Watson’s Room Escape was te vinden aan de Willem II Singel 12 in Roermond. Station Roermond ligt er vlak naast dus het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt betaald parkeren in 1 van de 2 parkeergarages (Stationsplein en Q-Park) op loopafstand.
Er spelen minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk het spel. Vanaf 12 jaar kunnen kinderen onder begeleiding van een volwassene meespelen. De escape room is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De prijs van het spel hangt af van het aantal personen. Voor een team van 2 personen betaal je € 35 in totaal en voor een team van 6 personen maar € 108 in totaal. Betaal je met iDEAL, dan krijg je €2 korting per persoon bij je reservering. De tweede kamer komt eraan maar tot die tijd kun je in de eerste escape room een showbizz moord oplossen. Wie er vermoord is, dat ontdek je tijdens het spel.

Dr. Watson Room Escape Roermond (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Dr. Watson Room Escape Roermond (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Vanavond geweest samen met echtgenoot, zoon en schoondochter. Het was erg spannend en leuk. En zeker voor herhaling vatbaar.

25 oktober 2015 Desiree Conradi  3-4 personen | Escape Room First timer
10

We hebben met het hele team een heel leuk uur gehad. En ontsnapt we wachten met spanning op de volgende kamer.

3 september 2015 Jule-Pauline van den Hurck  7-8 personen | Escape Room First timer
5

Mooie ontvangstkamer en leuke filmpjes. Er zaten ook leuke elementen in. Echter miste ik wel een en ander in de afwerking, zoals prijskaartjes die nogal afleidde, niet alles waar je niet aan mocht komen zaten stickers op en puzzels die je op 2 manieren kon oplossen. In vergelijking met andere gespeelde escaperooms, een matige room.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
29 augustus 2015 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Goed ontvangst en een mooie kamer. Onze eerste ervaring met een escape room. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 augustus 2015 Kelly Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een gave ervaring was dit vanavond. Zeer uitdagend, maar we hebben het gehaald binnen de tijd (net). Echt een aanrader.

20 augustus 2015 Harold Houben  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Heel leuk, spannend, verrassend en de tijd ging razendsnel voorbij. Het spel zit super goed in elkaar. Misschien één klein aandachtspunt voor de toekomst: alles goed controleren want door de foute instelling van de klok verloren we toch wel kostbare tijd. Maar we zouden het sowieso opnieuw doen want was het gewoon SUPER.

16 augustus 2015 Christelle Verhulst  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Moeizame start daar je niet weet wat je te doen staat, maar na goed rondkijken en dingen zien ontstaat het beeld en is het vinden van de oplossing een grote ontlading van vreugde dat het gelukt is. Vonden het een super mooi spel om te spelen. Chapeau.

14 augustus 2015 John Vogels  3-4 personen | Escape Room First timer
10

tolle Thematisierung und spannendes Rätsel. Es hat wirklich Spaß gemacht gemeinsam die Rätsel zu lösen. Bin schon gespannt auf die Entwicklung weiterer Räume

5 augustus 2015 Torsten Feuerhack  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Harstikke leuk! Goed moeten zoeken. Dat uur is sneller voorbij dan je denkt. Aanrader! Ben benieuwd naar de foto.

7 juni 2015 Marja Lemmen-Linskens  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Best moeilijk maar toch ontsnapt. Super leuk en nu al benieuwd naar de volgende kamer!

7 juni 2015 Anjes Dukers-Biesmans  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super spel! Goede opzet en erg leuk en spannend!!

6 juni 2015 Marco Pennings  3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Een superleuke ervaring! We wachten met spanning op de volgende kamer

31 mei 2015 Ellen Hofhuis  5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Hartstikke leuk, uitdagend en verslavend! Een absolute aanrader!

22 mei 2015 Yari Kraak  3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
5

Escaperoom voor beginnende spelers. Ontvangst is prima, maar de puzzels en de diepgang zelf zijn matig.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
19 april 2015 Lieke Klinkenberg Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest