Eigenaar Onbekend

Provincie Noord-Brabant

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Eigenaar Onbekend

Liessentstraat 9a, 5405 AH, Uden

Beschikbare escape rooms bij Eigenaar Onbekend

Escape room De Stalker

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Eva vindt een oude koffer. Van wie zou deze zijn? Nieuwsgierig besluit ze de koffer te openen. En dan … kan ze niets anders doen dan naar adem happen. Wat de koffer zit vol met foto’s. Tientallen foto’s. Allemaal van haar. Ze doet geen oog meer dicht.

Ontdek jij samen met jouw vrienden, familieleden of collega’s van wie de koffer is? En wat diegene in hemelsnaam van plan is?
Ga de uitdaging aan, bestel De Stalker: een uitdagende escapekoffer voor denkers én doeners.

Escape room De Zwerver

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Hoe kan iemand nu zomaar verdwijnen? Hoe kwam hij überhaupt op straat terecht? We kunnen het hem zelf niet meer vragen. Hij is spoorloos. Maandenlang bivakkeerde hij met z’n hond naast het hotel. Toen zag Lotte van de receptie Bella ineens helemaal alleen, slepend met de koffer van haar baasje. Arm dier. We laten ze niet aan hun lot over. Die koffer, daarin moeten antwoorden te vinden zijn! Wie is deze zwerver? Wáár is Bella’s baasje?”

De verdwijning van ‘De Zwerver’ is omgeven met mysterieuze en verdachte omstandigheden. In dit verhaal is niets wat het lijkt. Het is jouw uitdaging om alles te ontrafelen. De Zwerver is de nieuwe escapebeleving voor thuis van Eigenaar Onbekend.

Ga de uitdaging aan!

Informatie over Eigenaar Onbekend

Een uitdagende, verrassende en onvergetelijke escaperoom-ervaring voor thuis ontwikkelen. Dat was het doel van CLAP Communicatieregie en Kamer 237.
Samen ontwikkelden ze de eerste koffer van Eigenaar Onbekend: De Stalker en nu ook de tweede koffer: De Zwerver. Avondvullende escapegames met uitdagende puzzels die je steeds dichter bij de ontknoping van het spannende verhaal brengen

Ook de tweede escapekoffer van Eigenaar Onbekend is een feit! Na het grote succes van De Stalker presenteren wij met trots de nieuwste thuisbeleving ‘De Zwerver’. Een escapespel met:

  • Hersenkrakers voor denkers én doeners
  • Toffe attributen
  • On- en offline aanwijzingen
  • Een verrassende ontknoping

Prijzen
59,50 per koffer. Deze escape room koffer voor thuis kun je op de website van eigenaar onbekend bestellen en wordt vervolgens verzonden of kan afgehaald worden.

 

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest