Electric Escape Beringe

Hoogstraat 70, 5986 AB, Beringe

Provincie Limburg | Regio Beringe, Venlo

Gratis parkeren

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Electric Escape Beringe

Hoogstraat 70, 5986 AB, Beringe

Beschikbare escape rooms bij Electric Escape Beringe

Escape room Electric Escape

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2016
Thema’s: Geschiedenis

Klaar voor een echte uitdaging? Electric Escape is een escape room met fraaie effecten en mooie puzzels. Stap binnen in de werkkamer van Nikola Tesla en ontdek zijn geheimen. Nikola Tesla is bij het grote publiek vooral bekend als de uitvinder van de wisselstroomgenerator, de wisselstroomelektromotor en van andere belangrijke componenten van het huidige elektriciteitsnet. De rol van elektriciteit zal dan ook niet vreemd zijn in deze Electric Escape. Jullie hebben een uur de tijd om te slagen.  Game on!

Prijzen

Vast tarief van 99,00 per groep

Informatie over Electric Escape Beringe

Electric Escape is een mobiele escaperoom. De wagen is gestationeerd bij restaurant De Vriendschap in het Limburgse Beringe. Gasten kunnen hier genieten van diverse escape-arrangementen (happen en ontsnappen).

Elektriciteit vormt een belangrijk ingrediënt voor de verschillende fraai in het interieur verwerkte ‘puzzels’. Gasten ervaren een mooie balans tussen denk- en doe activiteiten. Men stapt binnen in de werkkamer van Nikola Tesla en ontdekken zijn geheimen.

Beringe is 5 min. vanaf de A67. Parkeren is gratis. Bij aankomst kunt u zich melden in het restaurant. Electric Escape is te spelen van woensdag t/m zondag. Van woensdag t/m vrijdag speel je van   18.00 tot 24.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 24.00 uur. Wil je alsnog buiten deze tijden of dagen reserveren? Dan kun je rechtstreeks contact met ze opnemen.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest