Escape Rooms Nederland logo
Emmelocked

Havenstraat 30, 8304 AH, Emmeloord

Beschikbare escape rooms bij Emmelocked

Escape room Levenswater

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Avontuur, Fantasie, Magie

Een magische wereld van Emlia is in onbalans geraakt. ”Exos staan tegenover elkaar in de grootste oorlog. Exos heeft het levenswater vergiftigd. Duisternis zal over het land trekken en alles, alles zal sterven. Tovenaar Iwflyn is verdwenen zonder dat hij het tegengif heeft kunnen afmaken. We hebben nog één nacht tot de bloedmaan volledig is, één nacht tot het allemaal te laat is… Jij en je team staan voor een keuze: keer je om en ga je terug, of stap je de wereld binnen om het te redden?

Informatie over Emmelocked

Emmelocked…gemaakt met liefde
Emmelocked is het geesteskind van Nicole de Leeuw en Dick Kaptein. Met een droom, een dosis creativiteit, een heldere visie over wat een Escape Room memorabel maakt en vooral veel liefde is Emmelocked opgezet.

Met unieke spellen die allemaal voor Emmelocked ontwikkeld zijn en waarvoor inzicht en teamwork vereist is, biedt Emmelocked een stevige uitdaging die ook geoefende Escape Room bezoekers zal doen knarsetanden. Maar door de prachtige decors, de betoverende muziek en de sprookjesachtige ambiance heeft iedereen ongeacht zijn of haar Escape-kennis een prachtige ervaring.

Naast de reguliere Quests voor vriendengroepen, families of feesten biedt Emmelocked een aantal unieke zakelijke arrangementen voor stichtingen en bedrijven. De uitdaging van de Quest is op zichzelf al een fantastische manier om op een actieve en gezellige manier aan teambuilding te doen, maar door de ervaring van Nicole de Leeuw als trainer voor het bedrijfsleven kan hier nog een inhoudelijk aspect aan toegevoegd worden. Speciaal op uw team afgestelde trainingsvormen met specifieke leerdoelen zorgen ervoor dat een leuke middag ook een positief effect op de prestaties en dynamiek van uw team heeft.

Parkeren en arrangementen:
U kunt voor de deur parkeren bij Emmelocked.
Voor borrel & bite arrangementen, neem even contact met ze op.

Prijzen:
Een quest voor 3 personen kost: € 75,-
Een quest voor 4 personen kost: € 100,-
Een quest voor 5/6 personen kost: €125,-

Emmelocked Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Emmelocked? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

heel mooi uitgewerkte escape-room! tot in de details klopt alles, mooie verweving van Harry Potter, LOTR en AVATAR airbender 🙂 je wordt meegezogen in het verhaal, het klopt allemaal met elkaar en de speciale puzzels kloppen gewoon! echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2023 Annemieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke escape room! Beleving is 100% aanwezig. Je wordt bij binnenkomst gelijk meegenomen in de sfeer. De kamers zijn prachtig aangekleed en de puzzels zijn uniek. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 september 2022 Carlien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Dit was een unieke beleving

In de introductie voel je de dringendheid van het scenario, dat het slagen of falen effect heeft op de wereld waarin het zich bevindt. Je stapt er echt middenin.
Diepgang/Beleving: 10

De escape room noemde ik al verfrissend en uniek. In Emmelocked zijn de puzzels en decor geweldig verweven. De sporen en hints die je najaagt, geven je info over de puzzels en ook het achterliggende verhaal.

Door visuele effecten ben je zeer bewust van het verstrijken van de tijd, zonder dat je een klok ziet. Dit verhoogt de beleving.
Kwaliteit & Puzzels: 10

Klantenservice: 20 uit 10.
Beste die ik ooit heb meegemaakt.
Wij hadden namelijk een buitengewoon verzoek. Een verloving in de laatste kamer.

Emmelocked heeft een gehele extra puzzel in de ruimte verwerkt om dit mogelijk te maken, samen uitgedacht, zonder spoilers van de kamer. Achteraf een fles prosecco geregeld om het te vieren. En alle verdere communicatie was ook geweldig.
Vandaar mijn 20 punten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2022 Wieger Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

super mooi gemaakt , eea beleving, het is echt terug in een andere tijdzone, een magische wereld is zo moeilijk te maken, Emmelocked is daar echt in geslaagd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2021 Nico Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een belevenis! Je stapt in een andere wereld en wordt gelijk meegezogen in het verhaal. Alles klopt! De aankleding is fantastisch, de puzzels hebben een gezonde uitdaging en er is een leuke afwisseling in puzzelen en in zoeken in de omgeving. Het is een absolute aanrader. Hou je van fantasy? Dan is het een must do 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 augustus 2019 Janneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastische kamer, met leuke puzzels en mooie aankleding. Het begint al bij de binnenkomst. Deze kamer moet je absoluut gedaan hebben!! Ook mogelijk voor mensen die slechter te been zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 augustus 2019 Maaike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Als een liefhebber van fantasieboeken en avontuurlijke verhalen vond ik dit echt een hele toffe kamer. Goed uitgedacht en bij binnenkomst word je gelijk meegezogen in het thema. Heb meerdere escape rooms gedaan, maar dit was de mooiste tot nu toe. De spellen waar origineel en uitdagend (zeker niet de makkelijkste kamer die ik heb gedaan). Het was wel warm in de kamer, buiten was het boven de 30 graden en er was geen airco in het ‘bos’. Vriendelijke eigenaresse, leuk om te horen hoeveel aandacht er aan de kamer is besteed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juli 2019 Thomas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Niet eerder heb k zo’n toffe escaperoom gedaan. Eindelijk écht eens iets anders. Geweldige visuals, vernieuwende puzzels en gaaf voor jong en oud. Je kijkt je ogen uit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2019 Jerry Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een geweldige escape room is dit.
Onverwacht, maar knettergoede room. Deze escape room is nog best nieuw, maar behoort wat mij betreft tot de absolute top van NL.

Belevenis en afwerking zijn geweldig! Het Fantasy thema is super origineel uitgevoerd.

Als je fan bent van The Lord of Rings en/of World of Warcraft, dan moet je deze doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2019 Cees Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Wat moet ik schrijven, volledig sprakeloos! Als je van escaperooms houdt moet je deze gedaan hebben! Een complete ervaring van begin tot eind. Je waant je in een compleet andere tijd. Alsof je in een film speelt. Heeft alles overtroffen tot nu toe!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2019 Joyce Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Vanavond met ons zessen naar een super gave en heel bijzondere Escaperoom in Emmeloord geweest. Emmelocked Je wordt bij binnenkomst direct ontvangen in een andere wereld. Je voelt je één met het universum aldaar. We hebben al heel wat escaperooms in Nederland bezocht, maar deze is door zijn totaalbelevenis echt next level. Bedankt Nicole voor de bijzondere belevenis. Delen graag!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2019 Günter  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Vorige week vrijdag deze escaperoom gespeeld en we zaten vanaf binnenkomst meteen in het spel. De *** zijn prachtig gemaakt. Helaas kwamen we net wat tijd te kort maar onze kinderen (11, 13 en 15) en wijzelf vonden het erg leuk om te spelen. Moeilijk maar wel te doen. Precies goed dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
3 mei 2019 Familie de Keyzer Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Prachtig versiert. Goed voorbereid. Veel raadsels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 mei 2019 Katoo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Prachtige escaperoom, goede beleving, super leuk uitje ! Echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 maart 2019 Suzanne de Jong Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Sprookjesachtige escape room. Je zit voor je gevoel echt in een andere wereld. Het verhaal is spannend en goed uitgedacht. Het is een uitdagende quest, en het is niet vanzelfsprekend dat je eruit komt. Er is ontzettend veel te zien. Prachtig vormgegeven. Zeer klantvriendelijk. Enorme aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2019 Imke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Escaperoom met een tof decor en spellen waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Ook uitdagend voor geoefende escaperoombezoekers. Ik zou hem iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2019 Robin  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super ervaring! Vanaf het moment dat je het gebouw binnen stapt word je meteen in het verhaal opgeslokt. Je waant je in een compleet andere wereld en krijgt echt het gevoel dat je ‘Emlia’ moet redden. Spellen zijn uitdagend en er kan op meerdere plekken tegelijk iets gedaan worden. Spellen dragen bij aan het verhaal, en vormen een compleet geheel. Achteraf een kop koffie en een evaluatie, top geregeld!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2019 Imre Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest