Emmelocked

Havenstraat 30, 8304 AH, Emmeloord

Provincie Flevoland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Emmelocked

Havenstraat 30, 8304 AH, Emmeloord

Beschikbare escape rooms bij Emmelocked

Escape room Levenswater

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Magie

Een magische wereld van Emlia is in onbalans geraakt. Exos heeft het levenswater vergiftigd. Duisternis zal over het land trekken en alles, alles zal sterven. Tovenaar Iwflyn is verdwenen zonder dat hij het tegengif heeft kunnen afmaken. We hebben nog één nacht tot de bloedmaan volledig is, één nacht tot het allemaal te laat is… Jij en je team staan voor een keuze: keer je om en ga je terug, of stap je de wereld binnen om het te redden?

Informatie over Emmelocked

Emmelocked…gemaakt met liefde
Emmelocked is het geesteskind van Nicole de Leeuw en Dick Kaptein. Met een droom, een dosis creativiteit, een heldere visie over wat een Escape Room memorabel maakt en vooral veel liefde is Emmelocked opgezet.

Met unieke spellen die allemaal voor Emmelocked ontwikkeld zijn en waarvoor inzicht en teamwork vereist is, biedt Emmelocked een stevige uitdaging die ook geoefende Escape Room bezoekers zal doen knarsetanden. Maar door de prachtige decors, de betoverende muziek en de sprookjesachtige ambiance heeft iedereen ongeacht zijn of haar Escape-kennis een prachtige ervaring.

Naast de reguliere Quests voor vriendengroepen, families of feesten biedt Emmelocked een aantal unieke zakelijke arrangementen voor stichtingen en bedrijven. De uitdaging van de Quest is op zichzelf al een fantastische manier om op een actieve en gezellige manier aan teambuilding te doen, maar door de ervaring van Nicole de Leeuw als trainer voor het bedrijfsleven kan hier nog een inhoudelijk aspect aan toegevoegd worden. Speciaal op uw team afgestelde trainingsvormen met specifieke leerdoelen zorgen ervoor dat een leuke middag ook een positief effect op de prestaties en dynamiek van uw team heeft.

Parkeren en arrangementen:
U kunt voor de deur parkeren bij Emmelocked.
Voor borrel & bite arrangementen, neem even contact met ze op.

Prijzen:
Een quest voor 3 personen kost: € 75,-
Een quest voor 4 personen kost: € 100,-
Een quest voor 5/6 personen kost: €125,-

Emmelocked Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Emmelocked? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Prachtige escaperoom, goede beleving, super leuk uitje ! Echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 maart Suzanne de Jong Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Sprookjesachtige escape room. Je zit voor je gevoel echt in een andere wereld. Het verhaal is spannend en goed uitgedacht. Het is een uitdagende quest, en het is niet vanzelfsprekend dat je eruit komt. Er is ontzettend veel te zien. Prachtig vormgegeven. Zeer klantvriendelijk. Enorme aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari Imke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Escaperoom met een tof decor en spellen waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Ook uitdagend voor geoefende escaperoombezoekers. Ik zou hem iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari Robin  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super ervaring! Vanaf het moment dat je het gebouw binnen stapt word je meteen in het verhaal opgeslokt. Je waant je in een compleet andere wereld en krijgt echt het gevoel dat je ‘Emlia’ moet redden. Spellen zijn uitdagend en er kan op meerdere plekken tegelijk iets gedaan worden. Spellen dragen bij aan het verhaal, en vormen een compleet geheel. Achteraf een kop koffie en een evaluatie, top geregeld!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari Imre Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest