Escape Rooms Nederland logo
Epic Escape Waalwijk

Sluisweg 2J, 5145 PE Waalwijk, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Epic Escape Waalwijk

Escape room Illusion

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2021
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Magie, Mysterie

Wat heeft zich allemaal afgespeeld in de duistere werkruimte van illusionist Marcus Furore? Deze mysterieuze goochelaar hield ruim vijftig jaar geleden de bevolking in zijn greep met zijn illustere vertoningen. Tijdens zijn laatste voorstelling verdween hij plotseling van het podium, na een gruwelijk ongeluk met een toeschouwer. Toen een woedende menigte onder aanvoering van de dominee zijn schuilplaats tot de grond toe wilde afbranden, leek het lot van Marcus Furore bezegeld. Maar een meesterlijke manipulator is het publiek altijd een paar stappen voor…

Escape room Outbreak

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 12 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 26%
Thema’s: Laboratorium

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over Outbreak.

Het mysterieuze RMDZ-virus bedreigt de wereldbevolking. De overlevingskans is vrijwel nihil en wereldwijd worden alle zeilen bijgezet om het virus terug te dringen. De hoofdrolspeler in deze strijd is het Worldwide Health Protection Agency, dat in Waalwijk een intrigerend laboratorium heeft opgetrokken. Bezoekers worden uitgenodigd om het tegengif te testen onder het toeziend oog van een professor. Maar wanneer het noodlot toeslaat lijkt alle hoop verloren te zijn. Wie lukt het om binnen 60 minuten te ontsnappen, en, belangrijker nog, de mensheid te redden van een desastreuze ondergang?

Minimale leeftijd om deze kamer te bezoeken is 14 jaar. Jonger kan maar graag met begeleiding.

Informatie over Epic Escape Waalwijk

De eerste escape room van Waalwijk. Hartkloppingen in je keel. Het zweet staat op je voorhoofd. De klok tikt genadeloos door. Lukt het jou om samen met je vrienden, collega’s of familie binnen een uur te ontsnappen? Epic Escape Waalwijk was onze escaperoom van de maand November 2017. Dus extra speciaal om te gaan spelen. Een goede escape beleving verzekerd.

Beleef twee verbluffende avonturen met je vrienden, familie of collega’s bij Epic Escape Waalwijk. Probeer in een spannende race tegen de klok het medicijn te vinden tegen een dodelijk virus in de bekroonde kamer ‘Outbreak’ (speelduur: 60 minuten), of ontraadsel het mysterie van de verdwenen magiër in de gloednieuwe, opzienbarende Escape Experience ‘Illusion’ (speelduur: 90 minuten). Met wie reserveer jij?

Prijzen
Outbreak is speelbaar vanaf €96,- per groep
Illusion is speelbaar vanaf €135,- per groep

Epic Escape Waalwijk Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Epic Escape Waalwijk? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Illusion, de beste escaperoom die ik heb ervaren. Vanaf moment één zit je in het verhaal, de puzzels zijn goed en logisch en de kamer is gaaf opgezet met bizar veel aandacht voor detail. Het draagt allemaal bij aan een top beleving.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2022 Stam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Illusion is een geweldige ervaring, mooie storyline aandacht voor details en uitdagende puzzels. Echt alles vol automatisch ook, prachtig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 november 2021 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke escaperoom maar met flinke uitdagingen! Het was aanpoten met zn viertjes en helaas niet gelukt. We vonden het wel erg leuk en komen zeker terug voor de nieuwe kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 oktober 2019 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een geweldige escaperoom, het verhaallijn is op zich niet zo heel spannend. Maar kamer is zo tof ingericht en het zorgt direct voor een chaos-gevoel. Ge-wel-dig! Wederom is hier communicatie heeeeeel belangrijk. Puzzels variëren, voor iedereen genoeg te doen.

We kijken heel erg uit naar de volgende escaperoom, die wordt nu gebouwd. En dan zijn we zeker weer van partij!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2019 Mariko Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super escape room! Leuk verhaal, mooie aankleding in kamer en bij ontvangst. We waren met 2 gezinnen en zelfs de 2 jongste kids van 11 jaar vonden aanwijzingen waar wij echt niet aan gedacht hadden. Wel fijn om tussendoor tips te krijgen, zo kwamen we toch een heel eind. Hele leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2018 Inge Deckers Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een prachtige eerste ervaring (voor mij), je wordt voordat je de kamer binnengaat al ondergedompeld in het verhaal. Veel puzzels, er is voor iedereen iets te zien. En met 7 mensen kun je de puzzels in groepjes oplossen. Dat moet ook wel, anders kom je er niet op tijd uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2018 John Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

leuke escaperoom, uitdagend voor de beginner. geregeld door 2 leuke gasten die het zoals te merken was met uiterst veel plezier deden. ZEKER EEN AANRADER!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2018 rens  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuke ontvangst. We zaten meteen in het verhaal. Het ziet er erg verzorgd uit allemaal. Leuke puzzels en iedereen was erg entousiast bezig. Met nog 5 minuten op de klok gelukt. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2018 Paula Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel mooi de sfeer ingezogen. Leuk dat iedereen met verschillende dingen bezig kan zijn en dat je dan toch samen naar de oplossing komt. Ik miste zelf wel lang het gevoel dat ik iets wezenlijks bijdroeg, anderen hadden al meer dingen opgelost waar ik dan niks van meekreeg. De kamer is heel mooi gemaakt, mooie materialen, effecten en attributen. Mooie afwisseling in soorten puzzels. Ik zou hem aanraden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
27 januari 2018 Tom Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen door de heren die meteen in hun rol zitten. Dat maakt het meteen spannend.
De kamer zelf is groots opgezet. Er is veel te zien en alles hoort erbij. Wij hebben helaas erg veel tijd in het begin verloren en voor ons het gevoel de eerste 32minuten geen idee te hebben wat nou precies de bedoeling was. Daarna toch maar een hint gevraagd (veel te laat) en daarmee gingen we als een speer. Het is voor mij het enigste minpunt, maar ik heb me er niet erg veel aan gestoord door de beleving eromheen.
De puzzels zijn divers en passen allemaal in het verhaal. Uiteindelijk met nog 2:46 op de klok toch ontsnapt.
Ik raad deze kamer wel voor een grotere groep aan. Iedereen kan namelijk ergens mee bezig zijn zonder elkaar voor de voeten te lopen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 december 2017 nicole Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke escaperoom. Ontvangst was heel vriendelijk, en je werd meteen in het verhaal gezogen. Kamer zag er erg mooi uit en de puzzels waren leuk, verrassend en afwisselend. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2017 Loes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super beleving.
personeel ontzettend vriendelijk!
Van begin tot eind door het verhaal meegesleept! echte aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 november 2017 Jonathan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Erg leuke en persoonlijke ontvangst door enthousiaste eigenaren! Mooi om de passie van de eigenaren terug te zien, te voelen en te ervaren in de geweldige escaperoom! We zijn erg benieuwd naar de nieuwe kamer en komen hier zeker voor terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De eerste keer dat we een gamemaster hadden die er een waar “theater” van maakt. Erg leuk en werkt zeker mee aan de beleving van het verhaal. Mooi grote, ruime kamer, veel leuke authentieke props en goede puzzels, zeker goed te doen. We hebben het gehaald met nog 5 minuten op de klok … heerlijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 oktober 2017 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Flink verrast door mijn vriendinnengroep om een escape room te spelen voor mijn verjaardag. Dit was mijn eerste keer en vond het geweldig! Vooraf wat spannend maar daarna lekker puzzelen met elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Franny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat een leuke escape room! Op de terugweg nog flink nagepraat met mijn vrienden over deze ervaring, tot nu toe mijn mooiste escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 augustus 2017 Claudia Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Leuke ontvangst, de escape room zelf viel mij echter wat tegen. Weinig echte verrassende elementen en de puzzels vond ik soms net wat ver gezocht of onnodig lang duren. Je ziet wel dat er erg veel tijd en moeite in de kamer is gestoken en het verhaal is erg leuk bedacht.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
13 juli 2017 Sophie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Een mooi ingericht laboratorium met interessante puzzels. Het goed doordachte verhaal zorgt ervoor dat de spanning er al meteen vanaf het begin in zit. Helaas is dit niet zo positief voor de tijdsbeleving, deze gaat voor je gevoel nog sneller voorbij. Super kamer, jammer dat je zoiets maar 1 keer kunt doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 juli 2017 Suzan Jacobs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Vriendelijke ontvangst en een heel leuke escape room! Aan alle details is gedacht. Goede puzzels! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Super goeie escape room. Goed verhaal, leuke puzzels. Helaas net niet gehaald. We kwamen 2-3 minuten te kort.
Jammer dat je naderhand niet even met elkaar ergens kunt gaan zitten met een drankje om na te praten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 juni 2017 Mariette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een onwijs gaaf in elkaar gezette escape room, het verhaal mega goed echt een aanrader en super gezellig om te doen!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuke ontvangst , hele fijne uitleg, mooi verhaal geweldige puzzels om op te lossen goede details in de kamer. Alhoewel we toch aardig wat oplossingen hadden gevonden is het ons niet gelukt om het helemaal uit te spelen. Naderhand nog info gehad over de puzzels die we niet gehaald hadden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2017 anja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Een mooie escape room leuke , mooie opdrachten en puzzels. Af en toe een tip gekregen om verder te komen . Jammer dat we hebben niet op tijd de oplossing gevonden .
In ieder geval enthousiaste mannen die ons binnen lieten nog een leuk gesprek mee gevoerd .
Klein min puntje geen mogelijkheid om daar wat langer te vertoeven

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2017 Fam v Prooijen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Met een groep meisjes van 15 jaar bezochten we Epic Escape in Waalwijk. We werden ontvangen door een enthousiast team. De moeilijkheidsgraad van de kamer was hoog. De meisjes hebben dan ook niet kunnen ontsnappen. Toch hebben ze een geweldige avond gehad. Op de groepsapp praat iedereen na over het feestje. Ze hebben genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2017 Irene Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het verhaal zat goed in elkaar en liep als een rode draad door de zeer creatieve puzzels! Erg mooi en goed zit deze escape room in elkaar! Aanrader, absoluut!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2017 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super vriendelijke ontvangst, beleving van het thema goed uitgewerkt. Goed bedachte puzzels in een mooi uitgewerkte escape room met attributen. Een aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 februari 2017 Blikkie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Epic Escape maakt zijn naam zeker waar. Deze escape room heeft een hoge belevingswaarde, van het begin tot het eind zit hij goed in elkaar. De puzzels zitten goed in elkaar en er wordt op een leuke manier gebruik gemaakt van de ruimte.

Voor de Disneyliefhebber, (Redactie: verwijderd in verband met Spoileren)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 januari 2017 Joey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super leuke escaperoom, erg mooi gemaakt met hele leuke puzzels.. ontvangst was erg vriendelijk en leuke gasten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2016 Martijn Bakkers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuk, inspannend, ruime locatie, keurig afgewerkt. Verrassende combibaties.Perfecte ontvangst Een aanrader voor iedereen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 oktober 2016 Frans Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Hele leuke belevenis met een goed uitgewerkt thema.
Mooi aangeklede kamer met veel speciale effecten. Het personeel zorgt dat je vanaf het begin in het verhaal zit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2016 Annie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest