Escape 015 Pijnacker

Ambachtshof 32, 2641 KV, Pijnacker

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape 015 Pijnacker

Ambachtshof 32, 2641 KV, Pijnacker

Beschikbare escape rooms bij Escape 015 Pijnacker

Escape room De Gekke Geleerde

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 11
Thema’s: Laboratorium

Stel je voor: Het jaar is 1963 op een koude avond in December voelt mevrouw Von Hellenberg haar weeën opkomen. Haar man helpt bij de bevalling en laat in de avond komt de kleine baby Von Hellenberg ter wereld. Op dat moment wist nog niemand wat de toekomst van dit pasgeboren kind zou worden.

1973, een warme zomermiddag. Kleine John Von Hellenberg is in de tuin bezig met zijn raket in elkaar aan het zetten. Sinds zijn geboorte is hij al gefacineerd door de wetenschap. Hij was wel wat vreemder dan leeftijdsgenootjes. Hij besloot om aan zijn raket een levende muis te binden, om te zien wat de vlucht voor impact op de muis zou hebben.

2017: Dr. Von Hellenberg heeft inmiddels al jaren lang een eigen lab waar hij dag in, dag uit verschillende onderzoeken uitvoert. De uitdaging van de onderzoeken begint langzaamaan te verdwijnen. Dr. Von Hellenberg is opzoek naar onderzoeken die hem meer interesseren. Vooral op wie hij de onderzoeken kan doen is een vraag in zijn hoofd. Zo veel goede ideëen, maar dieren zijn geen goede wezens om proeven uit te voeren. Mensen willen niet vrijwillig de proeven ondergaan.

Gedreven door fustratie besluit Dr. Von Hellenberg een aantal personen te ontvoeren en op te sluiten in zijn lab. Hij is van plan de meest pijnlijke onderzoeken uit te voeren op deze personen. Jij bent één van zijn volgende slachtoffers. Lukt het jou om te ontsnappen uit het lab van Dr. Von Hellenberg?

De reguliere prijs voor de Gekke Geleerde kamer is 100 euro. Je kan met maximaal 6 personen de kamer spelen en hebt een uur de tijd om te ontsnappen.

Informatie over Escape 015 Pijnacker

Het idee voor de gekke geleerde escape room in Pijnacker is ruim een jaar geleden begonnen na het spelen van escape games online. Na een aantal real life escape rooms te hebben gespeeld werd het tijd om het idee uit te werken. Zie hier het resultaat van Escape 015, De Gekke Geleerde.

Escape 015 zijn gevestigd in Pijnacker, slechts enkele minuten van snelweg A12, afslag Zoetermeer en afslag Pijnacker vanaf snelweg A13. Momenteel is er één escaperoom operationeel. Vanaf 1 maart 2017 kan je bij Escape 015 ontsnappen uit de handen van de Gekke Geleerde.

Het spel kan vanaf twee deelnemers gespeeld worden. Het maximale aantal deelnemers is zes personen. Groepen groter dan zes personen kunnen worden gesplitst in kleinere groepen die het spel achter elkaar spelen.

Deelnemers vanaf 11 jaar kunnen het spel onder begeleiding spelen. Deelnemers vanaf 14 jaar kunnen het spel zonder begeleiding spelen. Er is geen maximale leeftijd om het spel te spelen.

Er is beperkte parkeergelegenheid voor de deur. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. Alle parkeerplekken zijn gratis. De Gekke Geleerde kamer is rolstoeltoegankelijk. Het toilet is echter niet toegankelijk per rolstoel.

Escape 015 Pijnacker Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape 015 Pijnacker? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Als verjaardagsuitje deze escaperoom met zes vrienden gespeeld, waarvan de meesten nog geen enkele ervaring hadden met escaperooms. Leuke en afwisselende ‘puzzels’. Geen speciale (schrik-) effecten, dus ook geschikt voor jongere spelers.
Door een gebrek aan communicatie helaas nét niet op tijd ontsnapt. We hadden de code wel af, maar waren te laat om hem in te toetsen. Tussentijds wel wat hints gekregen zodat we verder konden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2017 Sabine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Van het moment dat we binnen kwamen was het lachen, gieren, brullen. De escape room was een uur vol vermaak en plezier.

Dit is zeker een kamer die je gespeeld moet hebben

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2017 Wim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Hilarische vrijgezellenavond gehad. We hebben gelachen om hoe wijzelf de kamer hebben gespeeld. Net niet ontsnapt, maar geschaterd van het lachen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 mei 2017 Daisy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest