Escape Rooms Nederland logo
Escape 48 Breda

Tramsingel 48, 4814 AC Breda, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape 48 Breda

Escape room DETECT 48

Maximale tijd: 48 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Open sinds: augustus 2016
Minimale leeftijd: 16

Harold zit in de problemen. Hij is een charmante bewoner van het luxueuze appartement dat je als escaper betreedt en zijn lot ligt in jouw handen. Als de deur eenmaal is gesloten is er geen weg meer terug en tikken de seconden weg van de resterende 48 minuten. Alleen met jouw hulp kan Harold zijn vrijheid terugkrijgen.

In DETECT48 is samenwerking enorm belangrijk. Als je denkt dat de oplossing nabij is, steekt het volgende raadsel z’n kop op. Eenmaal opgesloten in de kamer, waan je je even in een andere wereld. De technische hoogstandjes en de hoge afwerkingsgraad maken de escaperoom voor zowel de ervaren spelers als minder ervaren spelers een genot om te spelen.

Lukt het jou en jouw teamgenoten om de puzzels te kraken en te ontsnappen uit de kamer terwijl de seconden wegtikken op de klok?

Escape room Flight 48

Maximale tijd: 48 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Reizen, Vliegtuig

Flight 48 draait volledig om de bouw van een nieuw vliegveld in Breda: Breda Airport. Jij en je teamleden worden ontvangen door een bevallige stewardess. Zij leidt jullie rond over het bouwterrein van Breda Airport. Enkele deuren zullen dicht blijven en achter die deuren zitten jij en je teamleden gevangen. De puzzels en raadsels in Flight 48 hebben alles te maken met verre, tropische oorden en de luchtvaart. Je hebt elkaar hard nodig om te kunnen ontsnappen en één persoon zal flink fysiek uitgedaagd worden. Denk logisch na en ontdek de geheimen van dit vliegveld!

Je speelt dit spel met minimaal 4 en maximaal 10 personen tegelijk. Bij groepen groter dan 10 personen worden er 2 teams gemaakt. De teams strijden tegen elkaar om de snelste tijd. Het team dat wacht op het andere team kan een drankje drinken of lunchen in de wachtruimte. Graag borrelhapjes of een lunch tijdens het wachten? Geef dit aan bij je reservering. De adviesleeftijd voor Flight 48 is 16 jaar.

Een dagje uit maken van je escape room ervaring? Kies dan één van de arrangementen die Escape 48 aanbiedt. Bijvoorbeeld een high tea vooraf of na afloop van het spel om gezellig na te praten. Je kunt ook kiezen voor een arrangement met tapas of lasergamen met je vrienden na het escape room spel. Los de luchtvaartpuzzels op en ontsnap binnen 48 minuten!

Informatie over Escape 48 Breda

Escape 48 Breda is 1 van de velen escaperooms in Breda. De naam ‘Escape 48 Breda’ verwijst naar de tijd die je krijgt om te ontsnappen. Je krijgt namelijk maar 48 minuten om de kamer te verlaten. In de meeste escape rooms is dit 60 minuten. Iets minder tijd dus, maar om die reden ook een uitdaging. Op dit moment heeft Escape 48 Breda 2 escape rooms: Detect 48 en Flight 48. Escape 48 Breda opent naar eigen zeggen elk jaar een nieuwe escape room. Detect 48 is de vervanging van de eerdere Case 48. Wij zijn al erg benieuwd naar de volgende kamer die volgend jaar geopend wordt. Doe je best, want de tijd gaat snel voorbij…

Escape 48 Breda bevindt zich boven tankstation Total aan Tramsingel 48 in Breda. Let op: beide escape rooms (Detect 48 en Flight 48) bevinden zich op die locatie. Vanaf station Breda is het ongeveer 17 minuten lopen naar de escape room. Je kunt ook bus 7 richting Ginneken nemen en uitstappen bij Prinsenkade. Vanaf daar loop je in 6 minuten naar Escape 48 Breda. Er is gratis parkeergelegenheid naast de parkeerplaats van Monkey Town Breda.

Escape 48 op maandag t/m woensdag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur en op donderdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 23:00 uur. De prijs per persoon hangt af van de kamer en het aantal personen per team. Zo betaal je voor een team van 4 personen voor Detect 48 € 20,- per persoon en voor een team van 4 personen voor Flight 48 € 21,25 per persoon. Kies je kamer en ontsnap binnen 48 minuten!

Escape 48 Breda Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape 48 Breda? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Het slechtste was absoluut het feit dat we allereerst 20 min moesten wachten door een technische storing en vervolgens het personeel een cruciaal puzzelstuk vergat in de kamer te leggen, waardoor we de kamer niet konden afmaken. En slecht opgelost, de HELFT van ons kreeg een drankje. Niet echt klantgericht.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
3 maart 2018 Marlon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Waarom schrijf ik een recensie? Omdat het de leukste ervaring in mijn avontuur als escaperoomridder tot nu toe is. Veel escaperooms doen het leuk, maar dit is net een stapje verder. De kamers wekken een goede sfeer, de details zijn diep uitgedacht en het is uitdagend. Het personeel is erg enthousiast alsof ze weten wat er gaat gebeuren. De bediening is met een grote glimlach en bij de koffie kunnen de hersenen al opgewarmd worden met leuke puzzeltjes. Nadat de groep zich heeft kunnen losrukken uit het gesprek met het personeel wat de indruk geeft alsof u de mensen van Escape 48 al jaren kent, is het tijd om te beginnen. De introductie van de kamer doet u alles vergeten en zuigt u regelrecht het verhaal in. Nadat de deuren achter uw derrière sluiten en alles opeens op uw schouders ligt, komen de welbekende zenuwen. “Waarom heb ik me hiertoe laten verleiden?” zult u misschien denken. Het antwoord op die vraag is simpel.. OMDAT HET SUPER VET IS!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei 2017 Rob Scheek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met familie, dus leeftijden van 12 tot 77, voor de eerste keer. Te langzame start, dus op het end net ff tijd tekort, die je dan op dat moment bij wil kopen, want je wilt het halen! (Maar ja, 48 minuten is 48 minuten!!)
Maar wát een gave manier om samen te moeten werken, en om dan te zien hoe iedereen anders kan denken.
Heel goed dat je via je mobiel al van te voren wordt meegenomen in het verhaal.
De puzzels waren heel goed, we misten wel een “bouw”puzzel en een “rebus”puzzel. Maar hey, we hopen die de volgende keer tegen te komen, want die gaat er zeker komen.
Dankjewel voor de geweldig leuke middag en graag tot de volgende.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 december 2016 José Jackson Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

De puzzels zijn wel op te lossen maar niet te gemakkelijk, zeker de tijdfactor (48 minuten) speelt daarbij een grote rol. De kamer is mooi gebouwd met veel verschillende soorten puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2016 Miranda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Het was mijn eerste escape room dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik vond het uiteindelijk innoverend, spannend, out-of-the-box denken, uitdagend, leuk. Alleen wel frustrerend als je een puzzel niet kunt kraken haha!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 november 2016 Margriet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was super leuk om dit een keer te mogen meemaken, en gave ervaring erbij. Hiervoor nog nooit zoiets gedaan maar deze is zowieso heel gaaf, en de moeite waard om er naartoe te gaan!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 oktober 2016 mathijs Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Het is een leuke escape room maar wij (rood) zaten 20 minuten vast en kwamen er daarna uit door de tip, daardoor konden we niet met alles mee puzzelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 oktober 2016 Amber Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Halte48 heeft zich aan de belofte gehouden. Case48 is gesloten en omgebouwd tot Detect48. (Flight48 blijft nog een jaartje).

Case en Flight heb ik al eerder gedaan met weer 2 andere escapegroepjes. Helaas allebei niet binnen de tijd ‘escaped’.

Bij Halte48 is de ontvangst erg fijn. Ze hebben 3 ruimtes waar groepen kunnen zitten, dus er is een mogelijkheid om zowel voor als na de escape room wat te drinken.

Detect48 was mijn 9e escape room en weer heb ik alleen maar nieuwe puzzels gezien. Deze kamer ziet er ook super mooi uit, details zijn goed uitgewerkt en je wordt telkens opnieuw verrast.

Case48 was destijds mijn 2e kamer en je kunt ziet dat ze bij Halte48 echt gegroeid zijn in de ontwikkeling van de kamer. De puzzels op zich zijn niet beter of moeilijker, maar de hele uitwerking van de kamer is gewoon veel mooier gedaan.

Helaas is Harold door ons geen steek verder gekomen, dus ik zou zeggen, help hem en speel Detect48!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2016 Sytske Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Super leuke ervaring. Goed bedacht alle puzzels en codes. Mooie escape room. Fijn dat via het beeldscherm je soms een beetje in de goede richting wordt gestuurd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2016 Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Met 8 vrienden gespeelt. super leuke locatie. Werden vriendelijk ontvangen en de kamer zat super in elkaar. Meerdere plekken waar je doorheen moest en zag er allemaal goed uit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 mei 2016 roy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

We hebben het echt ontzettend leuk gehad! Er was iemand zwanger in onze groep en dat was totaal geen probleem. Daarnaast waren we door omstandigheden met 1 iemand minder en dat was totaal geen probleem. Ontzettend goede service, uitleg en super leuke kamer! Reuze naar ons zin gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 april 2016 Mees Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wat een service. We hebben meer kamers gezien. Maar hier klopte alles. Personeel vriendelijk. Goed parkeren. Leuke kamer. En een heerlijke high tea erbij gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 maart 2016 roy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Pas bij het zien van deze evaluatie bedacht ik me dat het verhaal mager is of er niet was; het zijn eigenlijk losse puzzels. Thema was de moordzaken..? Ook het materiaal was vrij basic, maar de puzzels op zich erg leuk. Ik was met 4 vrienden en die gingen er fanatiek op los.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2015 NIels Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk team. Ze weet waar ze het over hebben en de sfeer was helemaal top. Leuke mensen die het uitleggen. Super moeilijk maar dat hoort bij een escaperoom.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 november 2015 michael Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Super leuk spel en wat een mooie locatie. Alles werd goed uitgelegd en we konden heerlijk nog wat drinken

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 november 2015 robbert Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik heb met mijn vrienden de Flight 48 gespeeld.
Wat een spannend avontuur was dat zeg, je voelt de klok echt op je hielen.
Erg leuke puzzels die opgelost moeten worden, en zeker niet makkelijk. Zijn de volle 48 minuten bezig geweest en uiteindelijk NET niet gehaald, op een paar seconden na…
Het fijne aan deze locatie is dat het goed bereikbaar is en dat ze een goede service bieden, je kan gezellig wat drinken van tevoren, of achteraf.
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 oktober 2015 Rens Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuk ontvangst met leuke introductie tot het verhaal. Deze computergestuurde escaperoom geeft een thrill en rush aan het team dat de puzzel moet oplossen. Leuke room waarbij je als team heerlijk in flow kan raken.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
12 september 2015 Bobby Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Escape 48 was een leuke escape room om te spelen. Er zaten leuke elementen in waar communicatie key was, dit brengt een leuk spel element met zich mee. De sfeer van de kamer werd erg spannend gehouden door licht en muziek elementen, dit maakte het een echte belevenis.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
12 september 2015 Wout Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Zeer leuke ervaring! Samenwerken is erg belangrijk, dan kom je een heel eind 🙂

24 augustus 2015 Corné van Agtmaal  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben met een vrijgezellenfeestje Flight48 gedaan en vonden het geweldig! We hadden nog 42 sec op de klok toen we ontsnapten uit deze kamer!

28 juni 2015 Laura van den Broek  7-8 personen | Escape Room First timer
4

Slechte service. 1 iemand was ziek, toch voor moeten betalen. Kleine kamer. Weinig interactief. Escape room: ‘Dochter van de slager’ in tilburg is een stuk beter!

31 mei 2015 Rick Croesen  3-4 personen | Escape Room First timer
2

Helaas nadat ik in Tilburg een geweldige escape room heb mogen ervaren is deze mij bijzonder tegen gevallen. De service is ver beneden maat, 1 iemand was afgevallen wegens ziekte maar toch betalen, waardoor de ervaring hopeloos kut is gebleken! Gelukkig hadden ze Jupiler!

31 mei 2015 Robert Van de Ven  5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Supergaaf, we kwamen er niet uit helaas haha, maar de moeilijkheidsgraad houdt het leuk.

24 mei 2015 Liam BigBurp  3-4 personen | Escape Room First timer
8

Erg leuk! Samenwerken is inderdaad een must! Voor herhaling vatbaar!

10 mei 2015 Evelien Groen-Veldman  3-4 personen | Escape Room First timer
6

Niet de beste escape room ooit omdat het wat finesse mist in de afwerking. Sommige instructies zijn niet duidelijk geprint (heeft niets met de moeilijkheidsgraad van het spel te maken) waardoor wij op het verkeerde spoor gebracht werden. Ook ben je bij deze escape room in het voordeel als je met een grotere groep bent. Al met al hebben we ons prima vermaakt, maar ik heb betere escape rooms bezocht.

4 mei 2015 Anne Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Helaas niet gelukt om op tijd de kamer uit te komen, maar wat was het een leuk spel. Aanrader!

3 mei 2015 Marloes Eckie  3-4 personen | Escape Room First timer
7

Wat een geweldige ervaring, zeker ook omdat we met 2 groepen van 8 zijn gegaan zodat we er ook nog een competitie-element in hebben gebracht. Alleen jammer dat de eerste groep slechts via een tablet mee kon kijken naar de prestaties van de tweede groep. Zeker een aanrader om voor een gezellige avondje Breda eerst een spannende middag te ondergaan bij Escape 48!

22 april 2015 Anton van der Poel  meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Totdat we aan tafel onder het genot van een bakje thee de uitleg kregen had ik geen idee waar ik was, wat het was en wat de bedoeling was! Maar daar kwam ik snel genoeg achter en wat was het gaaf om te doen! Een superleuke activiteit voor een vrijgezellenfeestje!

20 april 2015 Kelly Antens-Gommers  5-6 personen | Escape Room First timer
7

Hier heb ik een super leuke activiteit gehad tijdens mijn vrijgezellenfeest! Echt een aanrader!! Was super tof!!

4 april 2015 Pat Rick  5-6 personen | Escape Room First timer
8

Hier met een teamuitje van het werk geweest. Wij gingen in 2 groepen van 8 de kamer in, alwaar wij werden opgesloten. Dan is je doel natuurlijk om d.m.v. het oplossen van puzzels uit de kamer te ontsnappen. Ons is het helaas niet gelukt, maar we waren er bijna. Het enige nadeel dat ik bij dit etablissement kan bedenken is dat er maar 1 kamer was op het moment dat wij daar waren. Wel werd ons verteld dat er in maart 2015 een andere kamer ook geopend zou worden. Al met al zeker een aanrader om eens te doen met vrienden, collega’s of het gezin (niet voor kinderen onder de 12 denk ik zo)

17 maart 2015 Bril Via Tripadvisor meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Je stapt met je team de kamer binnen en kijkt om je heen.. op zoek naar de uitweg, maar hoe..?! Terwijl de secondes wegtikken, stijgt de spanning.. Superleuke activiteit voor als je jezelf en je team/vrienden/collega’s uit wil dagen en je scherpte wil testen. Een echte aanrader! Ik kan niet wachten tot we Flight 48 kunnen testen..!

2 maart 2015 Judith van Dommele  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Zeer geslaagd uitje met veel spanning en hersenkrakers. Zeker de moeite waard. We wachten met spanning tot de tweede room open gaat.

21 februari 2015 Angela Peters  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vanuit den bosch een klein reisje gemaakt om voor de 4e keer een andere escape room te beleven! Leuk in elkaar gezet, goede uitleg en gezelligheid van luuk en zeker de moeite waard om te doen! Spanning en sensatie op en top! Respect! Proefpersonen/testers voor de nieuwe room eind februari/begin maart hoeven jullie niet meer te zoeken ga zo door!

3 februari 2015 Paul van Heugten  5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Helemaal ons ding, wat een super leuk initiatief!! Snel die volgende kamer afmaken, dan komen wij zeker nog eens terug!!

8 januari 2015 Mandy de Regt  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Vandaag ben ik met 3 vriendinnen bij Escape48 geweest. We hadden alle 4 echt geen idee wat ons te wachten stond. Het was een ontzettend leuke ervaring. Alles zit goed in elkaar, goede uitleg door Luuk en ontzettend spannend. Helaas kwamen wij een paar seconden tekort. Wij komen zeker in februari terug voor de nieuwe Escape Room van Halte 48!

4 januari 2015 Liselotte Brand  3-4 personen | Escape Room First timer
8

Deze escape room gedaan met een teamuitje. Was mijn eerste escape room en was erg enthousiast over het feit dat we dit gingen doen. De kamer was gevuld met uitdagende puzzels, waarbij teamwork zeker vereist was. Het was een fantastische ervaring. Helaas zijn wij niet uit de kamer ontsnapt, alhoewel we er achteraf gezien bijna waren.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
2 januari 2015 Thomas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was een bijzonder ervaring. Met 8 vrienden 48 minuten lol gehad en heel hard gewerkt om te ontsnappen. En het was super we kwamen eruit. Een absolute aanrader. Super locatie. Leuk personeel en ideaal om nog even de stad in te gaan!

23 december 2014 Remco Via Tripadvisor 7-8 personen | Escape Room First timer
10

We hebben dik gefaald. Maar wat een super leuke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.. Sterker nog, je wilt meteen een andere room proberen. Verslavend.

16 december 2014 Nathan Maluku  3-4 personen | Escape Room First timer
8

Wij hebben vandaag met 4 familieleden deelgenomen aan escape48. Je laat je vrijwillig 48 minuten opsluiten in een kamer en moet binnen die tijd de code kraken om eruit te komen. Echt heel leuk om met een groep te doen. Je kunt gratis parkeren achter het complex. Neem wel contant geld mee, want er is geen pin.

30 november 2014 Krissie Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik vond het een erg leuk spel. Helaas zijn we er niet uitgekomen, maar het was wel leuk om te horen hoe we de opdrachten hadden moeten uitvoeren. Ik vond het zo leuk dat ik het nog een keer zou willen doen, en hopen dat het dan wel gaat lukken!!

8 mei 2014 Lidwien Hendrix  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een ontzettend gaaf spel!! Echt een aanrader. Erg jammer dat we het nu niet nog een keer kunnen doen. We houden het in de gaten wanneer er een nieuwe kamer is en komen dan zeker terug!

4 mei 2014 Ilse van den Putte  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Ik voelde me deze avond: zenuwachtig, gejaagd, ontspannen, druk, chaotisch, intelligent, dom, vergeetachtig, warm, koud, maar vooral HEERLIJK!!!

10 februari 2014 Nicole Van de Sande  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest