Escape Adventures Maastricht

Capucijnenstraat 21, 6211 RN, Maastricht

Provincie Limburg | Regio Maastricht, Valkenburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Adventures Maastricht

Capucijnenstraat 21, 6211 RN, Maastricht

Beschikbare escape rooms bij Escape Adventures Maastricht

Escape room The Treasure of the Tikal Temple

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: januari 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mysterie, Tempel

Daar sta je dan, recht voor de ingang van de Temple van Tikal. De resten van de belangrijkste tempel van de Majestic Maya’s. Deze tempel is beladen met geheimen, raadsels en vloeken. Durf je het aan om hier naar binnen te gaan? Weet waar je aan begint…

De resten van deze tempel, ter ere van de Itzamna, de oppergod van de Maya’s, zijn op mysterieuze wijze in Maastricht beland. De tempel wordt beschermd door ingenieuze boobytraps en raadsels. Itzamna zelf bewaakt deze resten van de eeuwenoude cultuur.
Niemand mag de tempel betreden, anders wordt Itzamna gewekt uit zijn eeuwige slaap en eist de levens op van diegene die in zijn domein binnenstappen.

Wie het aandurft om de tempel binnen te gaan heeft precies één uur de tijd om de uitgang te vinden, voordat deze allemaal worden afgesloten. Daarna ontkomt niemand aan de wraak van Itzamna. Ontsnap je uit de Temple of Tikal, iets dat onmogelijk wordt geacht, of blijf je voor altijd binnen?
Je dacht dat de tocht hiernaartoe een avontuur was? Het avontuur moet nog beginnen!

Informatie over Escape Adventures Maastricht

The Treasure of the Tikal Temple bevat mooi vormgegeven puzzels die passen in het thema; veel analoge puzzels en een goede mix van zoeken, logisch denken en fysiek handelen. Een uitdaging voor zowel de beginnende als de meer ervaren escape room speler. De escape room bevindt zich onder een van de populairste horecazaken van Maastricht, nl de voormalige Brandweerkazerne. Een hapje en een drankje van kwaliteit!

Horeca is aanwezig en parkeren kun je dicht in de buurt van de escaperoom. Alle puzzels en aankleding passen perfect in het thema.

Prijzen:
€ 95 per kamer

Locatie op de kaartEscape Adventures Maastricht

Capucijnenstraat 21, 6211 RN, Maastricht

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest