Escape Rooms Nederland logo
Escape Boot Nijmegen

Waalkade 100, 6511 XR Nijmegen, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Escape Boot Nijmegen

Escape room Escape Arena

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 10 t/m 30 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 10 tot 60 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Battle

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Ook wel Battle Room genoemd. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle!

De Escape Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects. Door onder andere licht en geluid worden jij en je teamleden geprikkeld om de oplossingen zo snel mogelijk te vinden.

Alleen door goed samen te werken kan de overwinning opgeëist worden. Manipuleer jij ondertussen het team aan de andere kant van de glazen wand? Of zet je een spion in om tricks af te kijken van het andere team? In 60 bloedstollende minuten wordt het spel beslist en wordt het winnende team bekroond.

De Escape Arena is € 24,50 p.p. en geschikt vanaf 12 jaar.

Escape room De Kapiteinskamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Bom, Kluis

In de mysterieuze kamer bevindt zich een tikkende tijdbom. Ga op zoek naar het goed bewaarde geheim van de kapitein. Speur tussen zeekaarten en scheepsmodellen, doorzoek zijn bureaulades en de volle kasten. Open jij de kluis met daarin de oplossing om de bom te ontmantelen? Ondertussen tikt de tijd door. Observeer de ruimte en denk kritisch na, alleen dan kun je escapen…

Prijzen

Maandag t/m donderdag: vanaf € 15 p.p.
Vrijdag t/m zondag: vanaf € 17 p.p.

Escape room De Bemanningshut

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Schip

De schepelingen hebben zich na het harde werken op het schip teruggetrokken in hun hut. Er wordt gedronken, gepokerd en gehandeld. De kamer zal je verbazen door zijn eigenaardigheden! Ga op zoek naar het smokkelwaar en kraak de code. De klok begint te tikken. Laat je niet afleiden, maar focus. Vind je de oplossing om binnen 60 minuten te escapen?

Extreme escape!
De Bemanningshut is een extreme escape! Pas je kleding aan op deze uitdaging en zorg voor makkelijk zittende kleding die tegen een stootje kan.

Prijzen

Maandag t/m donderdag: vanaf € 15 p.p.
Vrijdag t/m zondag: vanaf € 17 p.p.

Escape room De Royal Suite

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Detective

De Royal Suite is de plaats delict van een moord op de verleidster. Waan je in luxe tussen juwelen, goud en cheques. Durf jij de suite te betreden en kun je je hoofd koel houden? De 60 minuten tikken voorbij. Laat je niet afleiden door de uitdagende leefwijze van de verleidster. Het zijn de motieven die je naar de oplossing leiden.

Prijzen

Maandag t/m donderdag: vanaf € 15 p.p.
Vrijdag t/m zondag: vanaf € 17 p.p.

Escape room Het Stuurhuis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 10 spelers
Open sinds: juni 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Schip

De kapitein is verdwenen en het schip is stuurloos. Durf jij het roer over te nemen? Vind de zeekaarten, ontraadsel de coördinaten en gebruik telegrafen. Alleen op zeebenen trotseer je het Stuurhuis. Lukt het om het roer in beweging te krijgen? Ontsnap voordat het te laat is en het schip ten onder gaat…

Prijzen

Maandag t/m donderdag: vanaf € 13 p.p.
Vrijdag t/m zondag: vanaf € 15 p.p.

Informatie over Escape Boot Nijmegen

Vanaf juni 2016 is deze escape room locatie in Nijmegen geopend met 4 kamers. In 2017 is daar de Arena bijgekomen. Durf jij de uitdaging aan? Laat je opsluiten in een van de kamers en probeer binnen 60 minuten te escapen.

Belangrijk:

  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  • Je dient 20 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.
  • Reserveren kan uitsluitend online. Betaal online met iDeal of met creditcard.
  • Na afronding van de reservering ontvang je de bevestiging per e-mail.

Escape Boot Nijmegen:

  • Centraal gelegen in Nijmegen
  • Grote parkeerplaats voor de deur
  • Maar liefst 5 Escape Rooms op 1 boot
  • Restaurant, bar en toiletten aan boord

Vol met adrenaline na de ontsnappingspoging? Kom dan rustig bij aan boord van de Escape Boot Nijmegen en bespreek samen jullie tactieken onder het genot van een borrel, lunch of tapasdiner. Kies een van de arrangementen om jullie uitje compleet te maken!

Escape Boot Nijmegen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Boot Nijmegen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

We hebben voor a.s. zondag geboekt. Helaas zijn mijn zoon en man afgelopen dagen ziek geworden. Vandaag contact opgenomen met het verzoek om een andere datum te plannen. Maar dat kan niet. We moeten gewoon betalen! En dat na voor iedereen hele moeilijke corona tijden. Zo zul je wel goede beoordelingen krijgen. Dus beste mensen niet boeken vooraf!!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
16 april 2022 Anja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
1

In en in triest dat je je geld niet terug krijgt bij annulering! Nieuw geldende coronaregels maakte het voor ons als een afdeling van het radboudumc niet mogelijk om het uitje door te laten gaan!! Helaas boeit de escapeboot het niks en krijgen we maar liefst 10% korting op een volgende boeking! Weg €650 weg geld om een nieuw uitje plannen! Waar we overigens erg aan toe waren gezien de coronazorg die we moeten doen!

15 november 2021 Sharon Janssen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
5

Ontvangst was prima. Na de uitleg werden we***  kamer waarin de teams op eigen helft spelen. Enkele toestellen waren defect, hierdoor liepen we vertraging op. Het spel was leuk maar qua uitdaging/ diepgang een 6. We vonden de escape room leuk maar matig. Als afsluiter hadden we een borrel met hapjes geboekt. Wat een aanfluiting was dat. Na afloop bleek de frituurpan kapot. Er werd medegedeeld dat er geen hapjes zijn en dat we wel wat korting konden krijgen achteraf. Daarna konden we bij de bar onze drankjes bestellen en er werden 4 bakjes pinda’s neergezet. Voor 24 man! Geen muziekje, geen bediening en geen hapjes. Wij zitten helemaal niet te wachten op korting. We begrijpen wel dat er iets kapot gaat, maar er is door de organisatie niks gedaan om er iets van te maken. Minus korting hebben we er €828 voor betaald. Absoluut het geld niet waard. Voor dat geld konden we beter naar de kroeg!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
12 oktober 2019 Lisette  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

Laat maar! Wat een slechte ervaring. Een soort van escape-battle met 2 hele grote teams, onsamenhangende puzzels, straftijd (terwijl ik toch echt voor de tijd heb betaald) als je een foutieve code invoerde. Nee, dit nooit meer.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
5 oktober 2019 Dennis  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Voor de eerste keer zeer bijzonder en spannend, we hebben het net niet op tijd op kunnen lossen. Mooi gemaakt, de bijzondere verlichting maakt het zoeken extra moeilijk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 juli 2019 Boudewijn  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Hele leuke escape room, die voldoende uitdagend is. Je krijgt veel meer dan je in eerste instantie verwacht.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Jurrien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Was echt heel leuk om te doen samen met collega’s, wist van tevoren eigenlijk niet wat we konden verwachten maar de spellen en puzzels wekte onze verbazing! Goeie samenhang tussen teamwork en fanatisme tegenover het andere team met collegas waartegen we de strijd aangingen. Daarna lekker genoten van een heerlijk diner met een prachtig uitzicht! Goed geregeld leuk personeel

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2018 Richelle Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Voor het Stuurhuis gekozen omdat je deze met een grotere groep kan spelen (8p). Door de grootte van de kamer is goed samenwerken een must om alle puzzels op tijd op te lossen. De manier waarop de hints werden gegeven is ook erg grappig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2018 Wouter Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Gezellige en spannende tijd meegemaakt in de Escape Arena in Nijmegen. In 2 teams tegen elkaar strijden met ”gloednieuwe spellen” (zo werd verteld en zo zag het eruit). Bijzondere ervaring en een aanrader voor een leuk uitje. Wij waren met ongeveer 25 man en dat aantal was prettig. Daarna heerlijk genoten van het uitzicht over De Waal met een drankje op de Escape boot. Bijzondere locatie en een prettige sfeer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 januari 2018 Tom Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Een hele leuke kamer met een leuke twist. Dit is voor de eerste keer dat we het spel spelen en we zijn zeker verslaafd eraan geworden.
Out of the box denken is een must!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 oktober 2017 Diana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
1

Ik voel me echt bestolen, 40 personen die 24,50 betalen, er is te weinig plek voor zoveel personen, de helft zat niks te doen omdat ze er niet bij konden, spellen waren echt slecht, zat geen spanning in, ik heb er 20 gedaan maar deze is veruit de slechtste. Dit soort escaperooms maakt de markt kapot. Als je het voor de eerste keer hier doet zal het wel meevallen om te doen, maar heb je er een paar gedaan dan weet je wat ik bedoel.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
17 september 2017 Jeroen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
7

Kapiteinskamer: Kamer is leuk voor de beginnende escaper maar voor gevorderden iets te makkelijk. Simpele puzzels en met nog 21 minuten op de klok al ontsnapt. Begeleidster vond ons eng zei ze toen ze de kamer inkwam. We vonden het wel jammer dat er tijd af zou gaan als je de eindcode verkeerd intoetst…

Het Stuurhuis: Ik heb nu alle 4de kamers gespeeld op de Escape Boot en ze hebben allemaal puzzels waarvan ik denk: Hoe kom je erop, geniaal! maar ook puzzels die gecompliceerd en tijdrovend zijn.
Wat ik jammer vind is dat je bij alle 4 de kamers op dezelfde manier moet ontsnappen. Als je de verkeerde code intoetst gaat er tijd af, en ik vind dat als je betaald voor 60 minuten, die dan ook moet krijgen. Verder was de aankleding mooi en zaten er verrassende elementen in die ook nog niet eerder ergens gezien had. Officieel vanaf 3 personen te spelen maar ik heb 3 van de 4 kamers met zn 2-en gedaan (ervaren escapers) en eruit gekomen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
3 september 2017 Tamara Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

Ik vond de Escaperoom (de stuurhut) te klein voor 10 personen. Te veel mensen in een niet zo’n grote ruimte. En voor 10 personen tegelijk waren er te weinig puzzels. Ik heb zelf vrij weinig kunnen vinden. Met een kleinere groep was deze room leuker en uitdagender geweest

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
11 februari 2017 Laura Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
6

Qua aankleding was dit ( Bemanningshut ) erg ongeïnspireerd. Het idee van op een boot zitten was erg tof, maar daar werd eigenlijk nauwelijks iets mee gedaan. De kamer was om een of andere reden grijs, dat was blijkbaar een mooie kleur op de Titanic… Deze kamer is denk ik wel leuk als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld. Maar als je al meer kamers hebt gespeeld kan je deze beter laten voor wat het is.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
9 februari 2017 Harm Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
6

Ik heb de bemanningshut gespeeld, vond hem erg kaal.
Veel cijfer combinaties, geen kleuren alles grijs.
Weinig puzzel ervaring.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
16 december 2016 J v maassen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

De ontvangst was goed omdat er vooraf gevraagd werd wat onze ervaringen waren wat betreft escape rooms. Hierdoor paste zij zich aan op onze kennis. De kamer was sfeervol en je leefde echt in de situatie op. Ons team heeft het net niet gehaald maar daardoor was de spanning niet minder.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 november 2016 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben een super leuke avond gehad bij de escapeboot in Nijmegen. De escaperooms hebben innovatieve snufjes die het erg leuk en vernieuwend maken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2016 Freek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuke ervaring! Het was totaal anders dan de andere Escape Room die ik heb gedaan, wat het erg leuk maakte. Ondanks dat we al een Escape Room gedaan hebben was de uitdaging alsnog groot! Ik ga zeker nog een andere kamer proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2016 Gerda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Afgelopen week heb ik samen met een paar vrienden een escape room gedaan bij de Escape Boot in Nijmegen. Het personeel was super vriendelijk en de begeleiding tijdens het spel was ook heel fijn! De kamer was gelukkig moeilijk genoeg.
Als je met een grote groep bent kun je er ook borrelen of eten, dus dat is misschien iets voor een teamuitje! Ik ga zeker nog eens terug 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2016 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

4 nieuwe kamers op 1 locatie, ik had er mijn bedenkingen bij. Hoe zit dat met de kwaliteit, maar… Deze is erg goed! Al verschillende kamers gespeeld en toch wist deze kamer me te verrassen. Hij is prima te spelen met 6 (mix nieuwe en meer ervaren spelers) maar als je meer bedreven bent raad ik 4 of 5 spelers aan. Collega’s die de andere kamers in zijn geweest waren daar ook enthousiast over. Nice work dus!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 juli 2016 Janneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Met een groep van 5 man heb ik een bezoek gebracht aan de Escape Boot Nijmegen. Zelf had ik al eerder een aantal escape rooms gedaan, maar voor de meeste uit mijn groep was het de eerste keer. Na de eerste escape room (‘t stuurhuis) zat de stemming er zo goed in dat we het meteen nog eens wilde doen! Gelukkig was dit ook mogelijk en konden we proberen te ontsnappen uit een tweede kamer (kapiteinskamer). Beide kamers zagen er verzorgd en sfeervol uit en de puzzels waren uitdagend maar gelukkig niet te cryptisch. De locatie en de algehele sfeer maakten het allemaal erg mooi en het heeft bij mij een goede indruk achter gelaten. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juni 2016 Daniël Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Gisteravond de Bemanningshut gedaan. Bij het aan boord stappen, kom je al meteen in de juiste stemming. De kamer is erg uitdagend en heeft verrassende elementen. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de puzzels en de aankleding. De begeleiding is vriendelijk en in het thema gekleed, leuk! Zeker een aanrader en wij komen nog eens terug voor een andere kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2016 Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Wij zijn vanavond binnen de tijd uit de Kapiteinskamer ontsnapt! Erg leuke escaperoom! Je hebt veel creatief denkvermogen nodig om uit deze kamer te komen, maar ons is het gelukkig gelukt. Wij komen zeker nog eens terug om ook uit één van de andere drie escaperooms te ontsnappen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juni 2016 Mijke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Voor het eerst een escape room bezocht. Erg leuk voor de eerste keer. Uitdagende puzzels en een leuk thema. Ook uniek dat de kamers zich op een boot bevinden, daar wordt leuk gebruik van gemaakt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
1 juni 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest