Escape Rooms Nederland logo
Escape Bunker Valkenswaard

Nieuwe Waalreseweg 189, 5552 EJ Valkenswaard, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Escape Bunker Valkenswaard

Escape room De ondergrondse

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: mei 2016
Thema’s: Oorlog

Trek oorlogskleding aan. Je gaat samen met jouw groep tegen de Duitse bezetters vechten. Wil je hier als winnaar uit de strijd komen, dan dien je het strategisch aan te pakken. Zorg dat jullie te weten komen, wat de Duitsers van plan zijn en dwarsboom hun plannen. Probeer ze een stap voor te zijn en je wint dit gevecht.

Escape room Het achterhuis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: januari 2016
Thema’s: Oorlog

Het gezin van Anne Frank had geen keuze en dook onder. Jij wilt ook niet door de Duitsers worden opgepakt, dus duiken ook jullie onder. Maar dan nog is er de constante dreiging, dat de Duitsers elk moment kunnen binnenvallen. Jullie komen dus voor verschillende uitdagingen te staan en het is aan jullie om deze tot een goed en veilig einde te brengen.

Informatie over Escape Bunker Valkenswaard

Escape Bunker Valkenswaard in het nieuws: “Veel ophef over thema “Anne Frank” escaperoom Escape Bunker in Valkenswaard

Escape Bunker Valkenswaard is een spannende escape room, met een historisch, educatief karakter. Locatie: een echte bunker uit WO II! Jullie je wanen in oorlogstijd. Het doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen aan de gevaren in deze angstaanjagende omgeving. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Teamwork, creativiteit en out of the box denken is hierbij cruciaal.

Je gaat je bij Escape Bunker Valkenswaard in een donkere periode in de Nederlandse geschiedenis begeven: de Tweede Wereldoorlog. Op 10 mei 1940 vielen Duitse troepen Nederland binnen en volgde een bezetting van 5 jaar. Wat doe je dan? Kiezen jullie ervoor om onder te duiken zoals Anne Frank of om te vechten tegen de bezetter?

De twee escape rooms “het Achterhuis” en “de Ondergrondse” zijn onvoorspelbaar en een ware beproeving. Welke keuze jullie ook maken: jullie zullen tegen spreekwoordelijke muren aanlopen in de vorm van puzzels, codes, raadsels en zoektochten naar objecten. Wees alert, want je weet niet wat de volgende stap van de Duitsers zal zijn…

Als je met 2 personen wilt spelen bij Escape Bunker Valkenswaard, dan betaal je 30 euro p.p., met 3 personen is het 25 euro p.p. en speel je met 4 personen dan betaal je 20 euro p.p.

Escape Bunker Valkenswaard Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Bunker Valkenswaard? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

4

Om 10:00 maandagochtend kwamen we het Achterhuis spelen. We waren er om 9:50 en kwamen tegelijk aan met de eigenaar. Hij vroeg ons even nog buiten te wachten terwijl hij de kamer in orde ging maken. Oke is goed. Maar t was al over 10:00 toen we mee mochten komen… Goed, ontvangstruimte is mooi maar dat was dus het enige wat zo mooi was… Spullen en telefoons meteen in de kluisjes en hij vroeg direct daarna hoe we wilden afrekenen… ook apart… In de kamer zelf was de afwerking niet oke. Ook de puzzels waren OF erg makkelijk OF te moeilijk rekenen. Erg jammer. Hints kregen we wanneer we erom vroegen (3x) maar we kregen meteen de goede code/oplossing… Ook erg jammer. Al met al niet geweldig terwijl er met dit thema zooooooveel meer geweldigs gedaan kan worden. Met 2 personen (1x 56 kamers gespeeld en 1x 8 kamers gespeeld) zijn we eruitgekomen met nog 2:47 op de klok. Naderhand werden we niet eens uitgelaten of iets. We konden zelf gaan.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
23 april 2018 Tamara Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

“Het Achterhuis” is een leuke kamer met veel puzzels, al kwam er wel veel rekenwerk bij kijken. Mooie locatie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 maart 2018 Tommy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
3

Helaas een escape room beneden de maat. De kamer (operation market garden) is mooi gemaakt, maar er zitten veel te veel elementen in waar je niets mee hoeft te doen maar wel veel tijd aan kwijt bent om daar achter te komen.  Gelukkig gaat het geld van deelname naar de stichting voor de oude bunker en is het daarmee niet helemaal weggegooid. Het gebouw is heel mooi. Ontvangst bij de escape room is eenvoudig maar prima.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
25 februari 2018 M. Engels Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Bij het inchecken werd ons gezegd dat we met minimaal 4 personen moesten zijn. Stond schijnbaar in de voorwaarden van Social Deal. We probeerde een compromis te sluiten echter de jongeman vond het maar gezeik. Dit werd ons ook gezegd. Hierop zijn we onderricht ter zake weggegaan. Nu proberen geld terug te krijgen. Al met al schandalig behandeld.

Diepgang/beleving: Slecht Service: Slecht
23 februari 2018 Frank Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
2

de puzzels waren vergezocht. T was echt te donker. De ruimte is wel erg gaaf ingericht. Bij de laatste puzzel miste er een onderdeel. Er was geen mogelijkheid dit te melden. Kortom, we zijn er niet uitgeraakt.
Wij spelen niet voor de high scores, maar gezien t feit dat we altijd uit de kamers komen binnen de tijd , blijkt deze dus echt te lastig. wij zullen in elk geval de andere kamer niet gaan spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
27 december 2017 Han  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

Deze review gaat over market garden.
Bij de start wordt al gevraagd of je een hint wil krijgen vooraf. ‘Ooh en dat object daar mogen jullie pas verplaatsen na het oplossen van de eerste opdracht..’ Dan zit de escape room dus duidelijk niet goed in elkaar!
De eerste opdracht was inderdaad erg onduidelijk. Net op het moment dat we deze ontcijfert hadden kwam men een hint geven..
Via een knopje wat blijkbaar geen knopje was kwamen we in een verder stadium van het spel waar we nog niet hadden mogen zijn. Dit kwamen ze ons na 10 minuten pas vertellen. De hele sfeer was toen al weg. Ook hier was het totaal niet duidelijk wat er moest gebeuren. Op vragen voor een hint werd niet gereageerd.
Deze kamer is zeker anders dan standaard escaperooms (pluspunt), maar de uitvoering is helaas minder!
Mocht je toch naar de escapebunker gaan, kies dan voor het achterhuis!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Slecht Service: Slecht
19 november 2017 Mark Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Inmiddels is het aantal personen van deze escaperoom aangepast, toendertijd zijn we hier nog met 5 personen geweest. De ruimte is daar eigenlijk te klein voor. Wel mooi hoe het verhaal gebracht wordt, met respect. Deze escaperoom was wat kaal in vergelijking met de anderen (review pas geschreven na bezoek van totaal 4 escaperooms). Ook was er bij ons 1 opdracht die niet uitkwam waardoor we het zelf eigenlijk nooit zouden kunnen halen. Deze escaperoom krijgt van mij n 6. Moeilijkheidsniveau: gemiddeld.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
23 september 2017 Celina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
7

Leuke room met leuke puzzels en sfeer. Wel lastig vooraf om geboekt te krijgen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
21 augustus 2017 Erwin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Dit gaat over operation market garden. Dikke duim voor deze kamer. Alle elementen waren aanwezig. Je word echt het verhaal ingezogen, alsof je in een ander tijdperk beland. Geen tips qua interieur ofzo. Een kleine dingetje is dat de telefoon mee mag als zaklamp, dit doet voor mij afbraak aan het gevoel. Deze technologie past niet in dat tijdperk helaas. Tip voor hen dus om een zaklamp mee te geven. Verder was de gastvriendelijkheid echt goed, werden hartelijk ontvangen en goed door het spel geholpen. Complimenten daarvoor!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2017 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Deze beoordeling gaat over het achterhuis. Bij deze kamer hadden we van te voren eigenlijk geen verwachting de recensies waren namelijk erg wisselend. Gelukkig was de uitkomst voor ons erg leuk! Het interieur is erg mooi ingericht. Je voelt ook echt dat je in de oorlog zit. Ook al is dit natuurlijk niet het geval. De kamer had een slotje dat nodig aan vervanging toe was. Na het spel werd verteld dat dit zo snel mogelijk vervangen zou worden dus dat zal snel opgelost worden. Verder eigenlijk geen op of aanmerkingen alles was verder dik in orde. Als er ooit nog een nieuwe kamer bij komt gaan we deze zeker ook een keer testen! Echte aanrader dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 juli 2017 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Hele goede escape room! Zeer informatief, echte beleving, en een hele goede service! Wij hebben echte zenuwen gehad, maar helaas zijn wij er niet uitgekomen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Slecht
14 januari 2017 Melissa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Ontzettend leuke kamer. Puzzels waren goed in elkaar gezet. Thema is ook erg interessant! Mooi gedaan met feiten welke goed aaneensloten bij de kamer. Wij komen zeker terug als de tweede kamer open is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Barbara Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Een leuke escaperoom om met vrienden te doen. Als je nog niet veel escaperooms gedaan hebt, is deze ideaal. Gevorderde spelers blijven misschien een beetje op hun honger zitten qua puzzels, maar de beleving, setting en verhaal maken dit goed.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
3 december 2016 Bjorn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

De escaperoom was heel leuk, maar de aankleding eromheen was matig, er moet nog veel gebeuren.
Ze zijn daar mee bezig, je kon goed zien dat ze aan het (ver)bouwen zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
2 december 2016 Inge Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Een goede kamer met een origineel begin. Wel lastig om te ontsnappen zonder hints. Het gebouw is mooi gelegen en historisch, een pluspunt dat ze dat thema meenemen in de kamer. Vriendelijke ontvangst en gelegenheid om iets te drinken. Meerdere kamers zijn in de maak en voor onze groep zeker een optie om een keer terug te komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 november 2016 Peter van Groningen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
4

Wij kwamen uit Utrecht voor deze room. Veel – verschillende- referenties gelezen dus besloten we zelf een mening te vormen.

Misschien eerst afbouwen. Geen pin automaat dus contant! betaald. Ontvangst hartelijk, inhoudelijk niet bijzonder

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
19 november 2016 sjoerd Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Het was mijn eerste ervaring met een escape room en meteen een goede. Orgineel in het maken van de raadsels en genoeg andere voorwerpen om je op een dwaalspoor te leiden. Overal leuke escape room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2016 Joep Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het thema Anne Frank.
Mooie escaperoom…indrukwekkende omgeving…spannende effecten…de tijdsdruk….wel een bril of zaklamp nodig om sloten te ontgrendelen. Een aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 november 2016 Sylvia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik had op Facebook een actie gewonnen om deze escape room te spelen. Ik had al eerder gehoord van de escape bunker en ik ben er onwijs blij dat ik deze escape room gespeeld heb. We zijn er net niet uit gekomen.. helaas, maar ik heb wel weer meer geleerd over de WOII en nieuwe trucs geleerd om een volgende escape room te spelen! Ik zou zeggen: Reserveer en beleef ook hoe Anne Frank moest onderduiken voor de Duitsers. Een echte aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2016 Anique Mares Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Eerste keer dat ik een escaperoom ging spelen maar hoe gaaf is deze kamer! De Diepgang van deze kamer is goed en ook alle puzzels waren zeker niet de makkelijkste maar dat maakt het wel echt leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 oktober 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Goed opgezet en leuke maar zeker niet te makkelijke puzzels. Wij hebben het achterhuis bezocht en door de aankleding en geluiden lijkt het net of je je in de tweede wereldoorlog bevindt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 oktober 2016 Miranda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een vernieuwende en uitdagende escaperoom! Ben met 4 mensen geweest en het was echt een escaperoom op niveau. De andere 4 escaperooms die ik heb gedaan waren minder spannend en uitdagend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juni 2016 Robèr Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Gisteren ‘Het Achterhuis’ gespeeld. Leuke escape room! Wel heel pittig, puzzels niet vanzelfsprekend, maar goede uitdaging! Wel voor kleine groepen. Met 40sec. over ontsnapt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
7 april 2016 Mark Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Wat een gave ervaring! Veel gelijkenissen met het echte Achterhuis. Door de special effects wordt je helemaal in het verhaal gezogen. De angst die zij gevoeld hebben wordt zo ontzettend goed overgebracht. Ik begrijp de ophef niet, dit is de ultieme manier om jezelf te verplaatsen in vroeger en te begrijpen hoe erg het was. Heel erg leerzaam!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
6 april 2016 Shelly Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest