Escape Rooms Nederland logo
Escape Centrum Limburg Sittard

Helstraat 16, 6131 CZ Sittard, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Centrum Limburg Sittard

Escape room Het Mysterie van de Verdwenen Tovenaar

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk
Help jij de verdwenen tovenaar Rudimir  weer terug te keren naar de echte wereld? De oude Tovenaar is nogal verstrooid maar heeft toch wat aanwijzigingen achtergelaten zodat je samen met je vriendjes of gezin de puzzels kunt oplossen en hem binnen 1 uur kunt bevrijden.

Dus organiseer je binnenkort een kinderfeestje of wil je samen met je gezin een leuke activiteit ondernemen? Boek dan Kinder Escape room ‘Het Mysterie van de Verdwenen Tovenaar’!
Deze Kinder Escape room is voor kinderen vanaf circa 8 tot 11 jaar geschikt.  Begeleiding van 1 ouder in de Escape room is gewenst.
Deze prijs is inclusief een drankje en een zakje chips. Er mag per groep één begeleider gratis mee naar binnen.

Escape room Face Down

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Crimineel, Recherche

Wereldleiders gedragen zich vreemd. Burgers zijn bang. Er heerst onrust in de wereld. Heeft dit iets met de criminele bende te maken die al ruim 20 jaar dood en verderf zaait op de verschillende continenten? Tot nu toe wist deze bende telkens uit handen van politie en justitie te blijven, maar jij en je team zitten ze eindelijk op de hielen. Er is een lead gevonden in Café Down Town. Betreed het plaats delict en ga op onderzoek uit maar wees voorzichtig, deze doortrapte misdadigers zullen er alles aan doen om je tegen te houden.

Weet jij de werkwijze van deze criminelen te ontrafelen en een einde aan hun lugubere praktijken te brengen?

Escape room VR Beyond Medusa’s Gate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Welcome to the Animus.
Griekenland 445 B.C. in een tijd van welsprekende filosofen, meedogenloze goden en doodbelovende orakels. Ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische
schip van de Argonauten kunnen zijn … Met behulp van het Animus- simulatieprogramma en onze database met geregistreerde genetische herinneringen, sturen we u terug naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat …
BEYOND MEDUSA’S GATE (ASSASSIN’S CREED)
Beyond Medusa’s Gate is geen videogame. Het is een escape game-ervaring in de wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Je zult een avontuur beleven dat groter is dan het leven, alsof je erbij was, 445 BEC in het oude Griekenland. Nooit alleen, als onderdeel van een team (van 2 of 4), word je de held en ervaar je in totale veiligheid situaties die veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn om in het echte leven te beleven. In Beyond Medusa’s Gate, 445 BC, beleef je een epische reis in een Egeïsche kustgrot op zoek naar het verloren schip van de Argonauten.

Met 2 personen kost de VR Escape Room € 69,- en met 4 personen € 119,-. Deze kamer is niet met 3 personen te spelen. 

Escape room VR Escape The Lost Pyramid

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Welcome to the Animus.
Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier en een dozijn inheemse dragers. Ze waren op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka … Of beter gezegd “iets” dat daar had moeten zijn. Ze werden nooit meer gezien. Gebruikmakend van de simulatie gereconstrueerd uit hun DNA-geheugen, zal je team zichzelf in de schoenen van de ontdekkingsreizigers plaatsen. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. En nog belangrijker: zoek waar ze naar op zoek waren.
ESCAPE THE LOST PYRAMID (ASSASSIN’S CREED)
Escape The Lost Pyramid is geen videospel. Het is een escape game-ervaring in de wereld van Assassin’s Creed Origins in virtual reality. Je zult een avontuur beleven dat groter is dan het leven, alsof je er in 1928 in de gigantische piramide van Nebka was.
Nooit alleen, als onderdeel van een team (van 2 of 4), word je de held en ervaar je in totale veiligheid situaties die veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn om in het echte leven te beleven.

Met 2 personen kost de VR Escape Room € 69,- en met 4 personen € 119,-. Deze kamer is niet met 3 personen te spelen. 

Escape room The Lost Wizard

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: januari 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Diep in de bossen, in donkere tijden van uitzichtloosheid, woonde een tovenaar genaamd Rudimir. Rudimir was een vriendelijke tovenaar. “Magie is in alles en alles is in jou” leerde hij zijn studenten. Sommige studenten waren geboren in een tovenaarsfamilie, anderen waren gewoon ‘normaal’ maar voelden zich verbonden met de wereld van magie.

Het meest recente onderzoek van Rudimir was gebaseerd op de zogenaamde 4e dimensie, waarbij hij gebruikt maakte van zijn geliefde elementen, Lucht, Water, Aarde en Vuur. Hij meende dat de donkere tijd waarin men leefde zijn oorsprong vond in de 4e dimensie. Hij geloofde dat er zich in die 4e dimensie kwaadaardige wezens bevonden. Door dit onderzoek verkeerde Rudimir echter in groot gevaar.

Jij en je medeleerlingen zijn namens het M.W.M. (Ministry of Witchcraft and Magic) opgeroepen om de studeerkamer van Rudimir te betreden. Ga op onderzoek uit en probeer de Rudimir te vinden, voor dat het te laat is…

Escape room Helstraat 666

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Avontuur, Eng, Horror, Kerk

Deze eerste kamer van Escape Centrum Limburg draagt de naam ‘Helstraat 666’. Het verhaal van Helstraat 666 draait om pastoor Jean. Pastoor Jean draagt een groot geheim met zich mee. Dat geheim moeten jij en je teamleden zien te ontrafelen. Hiervoor krijgen jullie 60 minuten de tijd. Je wilt zo snel mogelijk weg uit deze duistere, onheilspellende kamer. Werk dus goed samen en los de puzzels en raadsels op om zo snel mogelijk de kamer te verlaten!

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk. Tijdens het wachten kan de wachtende groep een snack of drankje nuttigen aan de bar, darten of op de spelcomputer spelen. Er is ook 1 Escape Booth beschikbaar, ‘Starry Night’. Dit is een Escape Room voor 1 persoon. Geniet van een prachtige sterrenhemel en probeer binnen 14 minuten te ontsnappen. De minimumleeftijd voor het spel is 13 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Het is mogelijk om het spel in het Engels te spelen. Het spel is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel, mensen die slecht ter been zijn of een pacemaker hebben. Ontdek het geheim van pastoor Jean en ontsnap op tijd!

Escape room The Haunted Office

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Kantoor

In 1985 gaat MC Briar Company failliet, er gaan vele geruchten en roddels over de reden van het faillissement. Echter is de echte reden nooit gevonden. Toen er recent een vreemde code te vinden was in de lokale krant liet een oud-medewerker van het bedrijf een adres los. Op dit adres is een van de oude verkoopkantoren van MC Briar te vinden. De geruchten dat er zich in dit kantoor nog een E.V.I.L. Prototype bevindt, kunnen niet echt zijn… Toch?

De E.V.I.L. Prototype computers zijn naar horen zeggen dé reden van crashende beursgangen, verschillende computervirussen en andere rampzalige gebeurtenissen in de wereld.

Betreed jij met je team dit verlaten kantoorpand en ga je op onderzoek uit? Je hebt 60 slechts minuten de tijd…’

.

Informatie over Escape Centrum Limburg Sittard

De eerste escaperoom van Sittard. Escape Centrum Limburg is vanaf 25 februari 2016 open met Helstraat 666. Escape Centrum Limburg biedt een spannend en uitdagend reallife spel voor vriendengroepen, families, vrijgezellenfeestjes, collega’s en iedereen die houdt van bordspelletjes en/of online gamen. Je hebt maximaal 1 uur de tijd om door middel van puzzels, raadsels en goed samenwerken met je vrienden, familie of collega’s de mysteries op te lossen en te ontsnappen.

Escape Centrum Limburg bevindt zich aan Helstraat 16 in Sittard (Sittard valt onder de gemeente Sittard-Geleen waar ook Limbricht en Geleen onder vallen).

Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Sittard. Vanaf daar is het ongeveer 11 minuten (950 m.) lopen naar de escape room. Er is genoeg parkeergelegenheid in de directe omgeving van Escape Centrum Limburg. Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk.

Prijzen:

Prijslijst Escape Rooms
2p€ 90,00
3/4p€ 105,00
5/6p€ 125,00
Prijslijst VR Escape Rooms
2p€ 90,00
3p€ 105,00
4p€ 125,0

Openingstijden:
Escape Centrum Limburg is op woensdagavond van 17:30 tot 22:00 en op donderdag t/m zondag van 10:00 tot 23:00 geopend.

Escape Centrum Limburg Sittard Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Centrum Limburg Sittard? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Wij vonden het heel leuk om te doen. De ontvangst was fijn, professioneel en heel aardig. Zeker een aanrader. Wij zullen terug komen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 maart 2023 Buchner Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Nu alle kamers bij Escape Centrum Limburg (ligt in Sittard) gespeeld. Deze staan met kop en schouders boven de andere escape rooms die ik gespeeld heb. Decor en sfeer zijn geweldig. Puzzels uitdagend en verassend. Perfecte locatie voor een leuke avond. Enige min puntje is dat we nu ‘uitgespeeld’ zijn en moeten wachten op de 5de kamer (die zou momenteel in ontwikkeling zijn). In de tussentijd gaan we eens de VR escape games uitproberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2022 Laurence Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
6

The haunted office viel een beetje tegen. Veel informatie waar je niks mee kon. Begeleiding was goed.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
9 april 2022 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We zijn zaterdag geweest en hebben het zo enorm naar ons zin gehad dat we dat we de dag erna terug gekomen zijn! We moesten ons splitten in 2 groepen (1 van 6 en 1 van 5) dus we hebben in totaal alle normale escaperooms gehad (en tot onze vreugde overal uit ontsnapt!). Ik heb vanuit de groep geen enkel minpunt gehoord. De 4 themas zijn totaal verschillend maar allemaal even leuk. Steeds andere manieren om de puzzels op te lossen en verder te kunnen dus je zou gerust terug kunnen om ze alle vier te doen. De medewerkers zijn stuk voor stuk geweldig. Er hangt een fijne sfeer en ze denken graag met je mee (en zijn ook gewoon keigezellig).
Dit is echt een enorme aanrader, als je nog twijfelt: BOEK BOEK BOEK! Je gaat er zeker geen spijt van krijgen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2021 Suzanne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

We deden de VRescape room Lost Pyramid, super mooi uitgewerkt.
Voor ervaren gamers aan de makkelijke kant maar voor mensen die niet gamen uitdagend, we waren een gemengd gezelschap van gamers en niet gamers en hebben ons prima geamuseerd. De volgende moeilijkere VR Medusa’s Gate gaan we zeker doen. Ontvangst en uitleg allemaal top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
26 september 2021 Rene Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super leuke ervaring!!!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Roel uit Sittard voor onze mooie top avond 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2021 Ella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wel jammer dat ons verteld werd niet achter de schilderijen te kijken. Maar puzzels en tekens waren goed bedacht. Had liever wel wat meer kamers in een gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2020 Eva en yvonne Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Al vele kamers gespeeld, maar de kamers bij Escape Centrum Limburg zijn werkelijk de beste die we gespeeld hebben. Een aanrader voor iedereen die echt leuke kamers wilt spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2020 Val Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Als je nog nooit een escape room gedaan hebt,is deze een leuke beginners room.
We waren met z’n 5 echt aan het samen werken. Het escape room virus is uitgebroken bij ons 🙂 we willen bij ons in de buurt ook eens een aantal escape rooms af. Helaas net niet kunnen ontsnappen,maar voor een eerste keer ging het heel goed.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
30 juli 2020 Jacoline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige kamers in Sittard, must do voor iedereen! Hopelijk komt er snel nog een nieuwe kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 februari 2020 Peter  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Super toffe escape room met toffe scenario’s. Zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2020 Wouter Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
8

Net als alle andere kamers in Escape Centrum Limburg weer een spannende, goed gevarieerde en in stijl ingerichte kamer! Verrassend en afwisselend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 januari 2020 Meike  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij speelden Hellstraat 666, een echte aanrader! Super leuke kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2020 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Heel leuk om te doen. De ‘enge’ sfeer is tof. Sommige elementen zijn wel wat aan het verslijten, maar de totaalervaring was echt geslaagd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
29 december 2019 Juljan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Echt leuk en spannend. Zeker een aanrader. Wij willen absoluut nog een volgende escaperoom gaan doen bij Escape Centrum Limburg Sittard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2019 Ginnie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Wij hebben Face Down gedaan, was echt super leuk. Helaas niet kunnen ontsnappen, maar we komen zeker nog eens terug. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2019 Sarina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We hebben de Virtual Reality escape room THE lost pyramid gespeeld.
Anders dan een echte escape room maar net zo leuk.
De wereld is heel groot en de effecten net zo.
Wij komen binnenkort terug voor de andere VR escape.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2019 Wiesje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Face down wat een beleving. Zonder veel verwachtingen naar Sittard gegaan om een escape room te spelen. Dit is echt heel erg tof! Zeker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2019 Peri Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Suuuuuuper gave kamers vol spannende wendingen en zeer veel verrassende audiovisuele effecten. Voor de liefhebber van een goede escape room: Een absolute aanrader !!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 november 2019 Ivo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een knaller is Face Down! Helemaal te gek deze kamer.
De sfeer en puzzels zijn vernieuwend en helemaal in thema.
Hier moet veel techniek in hebben gezeten. Werkelijk magnefiek.
Sowieso een hele beleving in de ontvangstruimte waar van alles te doen is.
Service was goed, we hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 november 2019 Marleen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Te gekke kamer! Zeker een aanrader! Weer erg genoten van een uur Escaperoom!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 november 2019 Haine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Lost Wizard in Sittard gespeeld met ons gezin, wat een toffe ervaring was dit.
De kamer is magisch met tal van effecten. Je wordt compleet in het verhaal opgezogen.
Puzzels in lijn van verhaal en heel leuk. Net niet ontsnapt maar het is ook de moeilijkste kamer. Wij komen zeker terug! Groet Remi

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2019 Remi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een beleving! Genoten van de hilariteit.
Nu smaakt het naar meer.
Hele leuke tijdsbesteding, echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2019 Javier Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super gaaf gedaan, vriendelijk personeel, spannend!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 november 2019 Branco  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
9

Wij zijn met 16 collega’s geweest en hadden 3 rooms. Elke collega heeft aangegeven het enorm leuk te hebben gehad. Zelfs de ervaren escaperoom’ers onder ons vonden het een hele uitdaging om tijdig uit de kamers te komen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2019 Nick  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Face down was een geweldige ervaring. Deze escape room is top. Het personeel is heel behulpzaam en uiterst vriendelijk. De ervaren gamer maar ook iemand zonder veel game ervaring kunnen zich hier geweldig uitleven. Verder veel mooie flipperkaste, uitdagende virtual reality experience games. Ook kun je Max Verstappen spelen op de F! simulator. Spa is mijn favoriete circuit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2019 Bert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

We hebben face down gespeeld! Leukste escape room so far.
Hele toffe verhaallijn, mooi decor en uitdagende puzzels.
Ondanks dat we het niet gehaald hadden hebben we een fantastische tijd gehad,
We komen zeker ook de andere kamers in Sittard spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2019 Rik Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hadden een familie-uitje. Een aantal stonden weifelend tegenover een escaperoom spelen. Nou die zijn nu helemaal om en willen hier snel een van de andere rooms spelen. Prachtige inrichting ook, mooie opdrachten en super lekkere spanning. Na afloop hebben we ook nog VR gedaan (hilarisch) en heerlijk gespeeld op de flipperkasten (groot assortiment). Voor onze familie was dit een top-uitje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2019 Enide Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Mooie en uitdagende escaperoom! We hebben er met ons gezin een goede uitdaging aan gehad en vonden het erg leuk om te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
17 oktober 2019 Nathalie  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Escape room face down gedaan. Enerverende ervaring met voor iedere whizzkid wat wils qua puzzelen en raadsels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 oktober 2019 Stefanie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Heel leuk opgezette escaperoom waarbij het openen van ‘deuren’ niet gebeurd met de standaard codesloten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 oktober 2019 Winnie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke room, leuke spellen, fijn personeel! Een aanrader

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 oktober 2019 Anja Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De ambiance in het gebouw zelf is erg prettig. De escaperoom “Face Down” is verrassend. Je komt binnen in een ***. En dan begint de zoektocht! Erg leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober 2019 MD Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Wij hebben voor het eerst in Sittard de escape room Helstraat 666 gedaan.
Zeker een aanrader!
Een hele leuke en spannende escape room met leuke puzzels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 september 2019 Linda  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

We waren met 5 zussen en 2 broers, 2 hadden al n keer n escaperoom gedaan, maar dit treft alles, perfect en heel spannend. Zeker n aanrader, vooral als je wat van spanning en sensatie houdt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2019 Marjan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

We hebben de nieuwe kamer Face Down gespeeld. Wat een topper! Veel variatie in puzzels met geweldig decor en een spannende sfeer. Zeker een aanrader. Hopelijk komen er nog meer escape rooms als deze erbij in Sittard. Wij gaan zeker terug komen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 september 2019 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Ik heb hiervoor 3 escaperooms gedaan, maar vond deze echt de allerbeste. Ik zou er snel nog eens heen gaan om een andere kamer te spelen. Echt geweldig, bedankt (Alleen jammer dat we er niet uit zijn gekomen)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 augustus 2019 Nancy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Heel mooie kamer met spannende effecten. Ook een fijne ontvangst en service.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus 2019 Malou Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Het was een leuke ervaring, zeker voor de eerste keer. Een aanrader voor mensen die dit gaaf vinden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juli 2019 Jord Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
9

The Lost Wizard is een absolute aanrader voor spelers met een beetje ervaring. Prachtige kamer, leuke puzzels, gedetailleerd uitgewerkt. En klantvriendelijkheid staat duidelijk voorop in escapecentrum Limburg!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 juli 2019 Marlies  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke, spannende escape room met onverwachte gebeurtenissen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2019 Sven  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super ervaring voor ons als ‘nieuwelingen’. Spannend verhaal en mooie opzet. Wij hebben er een geweldig uur verbracht en gaan er zeker nog een keer naar toe!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 juni 2019 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Prima ontvangst en uitleg, superleuk. Goede begeleiding tijdens het spel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2019 Jack Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Other
9

Het kinderfeestje was een groot succes. Dankzij jullie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2019 Monique Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

We zijn super enthousiast, verrassende effecten, met een vleugje spanning en leuke puzzels. Vooral ook leuk dat iedereen iets kon oplossen (kinderen 15-17-18 jaar oud). Echt een aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 mei 2019 Marielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Samen met vriendinnen The lost Wizard gespeeld. Een fantastische escaperoom, waarbij alle attributen, puzzels en opdrachten mooi in het thema ‘verpakt’ zijn. Het was een pittige opgave, maar door goed samenwerken hebben we het gered (26 seconde over….). Dit is natuurlijk extra leuk! Het personeel was uiterst vriendelijk, behulpzaam en na afloop hebben we nog lekker na gekletst. Deze kamer is zeer zeker een aanrader (ik denk niet voor beginners) en ik kom zeker terug om ook de andere kamers te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2019 Germa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

de special effects waren super, schrikmomentjes maar te doen, vooral ***
zeker de moeite om te spelen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 mei 2019 meinster Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Prachtig gedaan, veel effecten. De puzzels zijn niet te makkelijk maar ook niet te ver gezocht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2019 Guido Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super goed ontvangen, spanning zat er goed in, top puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 april 2019 Erik  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Samen met collega’s ( 5 personen ) de kamer ” helstraat 666″ gespeeld. Zeker aan te raden. Een tikkeltje spannend.
Kom hier zeker nog eens terug.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 april 2019 C Mulder Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Hele gave escaperoom, van het filmpje vooraf, de ontvangsruimte, de beleving van de kamer, de gave effecten tot de puzzels. Deze kamer is zeker niet voor beginners. We waren een groep met de nodige ervaring maar zijn er ‘helaas’ niet uitgekomen.
Ondanks de mislukte ontsnapping hebben we een geweldig uur gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2019 Kirsten Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

The Lost Wizard was erg goed bedacht! Maar als dit je eerste escape room ervaring is, zou ik eerst eentje proberen die gemakkelijker is. Hij was best moeilijk, maar professioneel opgezet!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2019 Kim Nijssen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Alhoewel de omschrijving van “The Haunted Office” doet vermoeden dat het om een redelijk normaal kantoor gaat zul je al snel zien dat er van alles mis is. De puzzels zijn divers van aard en dagen een team echt uit, daarnaast kun je veel puzzels samen oplossen waardoor er ruimte is voor iedereen. Een van de leukste Escaperooms die ik gedaan heb.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
14 juli 2018 Melvin  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben het escape room virus te pakken. Na een aantal kamers gespeeld te hebben zijn we helstraat 666 in Sittard gaan spelen. Wauw wat een spannende kamer. Verre weg de leukste escape room die we gespeeld hebben. Voor iedereen een uitdaging, en wij komen sowieso terug om de andere kamers te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2018 Wim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een mooie ervaring! Wij hebben alle kamers bij hun gespeeld en vonden alle kamers echt super leuk en mooi. De puzzels zijn doordacht en de kamers zijn tot in de puntjes verzorgd. Het personeel was vriendelijk en we hebben achteraf ons nog goed vermaakt op hun locatie. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juli 2018 Sarah Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben de kamer The Lost Wizard gedaan. Verrassende effecten en leuke puzzels. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2018 Bert-Jan  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Zeer origineel en Spannend. Mijn eerste escape room. Maar vrienden hadden er meer gedaan. Eerste keer dat we samen een escape deden. Goed geamuseerd. Wij hebben helstraat 666 tot een goed einde weten te brengen. Groeten Evy

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 april 2018 Evy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Erg naar onze zin gehad. Atmosfeer van de hele escape room was top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 maart 2018 Remy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Geweldige escaperoom! Zat technisch heel goed in mekaar met vele verrassende effecten. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2018 An  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

We hebben de helkamer oid gedaan. Was een hele leuke kamer met veel leuke effecten! De ontvangsthal waar je vooraf even kan wachten was ook heel leuk aangekleed met allerlei film attributen, arcadekasten en een grote tv. De kamer zelf was spannend, maar niet eng, dus zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 februari 2018 Robert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Mooie special effects en een enkel schrikmoment op de juiste plek.
Een aantal aanpassingen aan de kamer zou wenselijk zijn.
Een hele leuke ervaring. Zou het meteen weer doen Dus we komen zeker terug voor een volgende escape room!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 februari 2018 a de win Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Super boeiende room, mooie uitvoering! Thema goed uitgewerkt. Voor mijn man en zoon de eerste escaperoom en het smaakt naar meer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 februari 2018 Meike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Voor ons de eerste keer maar een super beleving. Zelfs onze jeugd die al eerder een escape room hadden gedaan vonden deze beter!! Komen beslist terug voor een andere kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 februari 2018 Karin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Voor de eerste keer in de escaperoom met ons gezin, 6 personen! Verbaasd over de variëteit van deze escaperoom, 666!!!! Echt geweldig! Er was veel waar je je hoofd over moest breken,ieder had veel te doen en samen lukt het dan om te ontsnappen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2018 anita  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Als teambuilding vanavond met 6 personen Helstraat 666 gedaan. Voor 4 personen de eerste keer escaperoom. Wat hebben we genoten! Super goede ontvangst en uitleg vantevoren. De kamer zelf was erg tof gemaakt met passende atributen en special effects. Hele leuke puzzels en opdrachten die het echt spannend maakten! Leuke begeleiding tijdens het uitvoeren, haha!
Achteraf nog even nagekletst met het personeel! Kortom; absoluut een dikke aanrader! En extra pluspunten voor het personeel!!! Wij komen zeker weten nog eens terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2018 I Cremers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Hellstraat 666…. super escaperoom ??
Een goed verhaal, super kamer met veel activiteiten die gedaan moeten worden.
Erg vriendelijk personeel. Kortom top avond gehad ?
Een echte aanrader….. ?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2018 Inge  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

We hebben zowel Helstraat 666 als The Lost Wizard gedaan en het zijn beiden topkamers. Helstraat 666 was een zeer spannende kamer met veel leuke effecten en interessante puzzels en The lost Wizard was voor mij persoonlijk tot nu toe (en ik heb al redelijk wat escape rooms gedaan) de leukste escaperoom waar we ons helemaal in het verhaal konden inleven en vol met ingenieuse puzzels! Dit allemaal samen met een geweldige service zorgen voor een echte topavond! Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2018 Joren Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Het was onze eerste escaperoom dus moeilijk te vergelijken, maar we vonden het super! We zijn er nog heel lang overblijven napraten en denken!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
29 december 2017 Bettien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Aardige medewerkers (ze ontvangen je leuk) drankje achteraf zit erbij inbegrepen. ze hebben hele vette special effects, leuke verhaallijn, we zouden de kamer helstraat 666 zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
2 december 2017 Manon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super spannend, Wel iets voor volwassenen, erg leuke opdrachten. En er gebeuren dingen die je niet verwacht.
I

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2017 Mariette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Een super leuke escaperoom met puzzels die mooi bij het thema aansluiten. Er zitten redelijk wat doordenkers bij, wat het juist spannend maakt! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Maud Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We waren door onze vorige ervaring al enthousiast over escape rooms, maar de kamer Helstraat 666 was echt heel bijzonder. De sfeer waar je in terecht komt met de effecten en puzzels laten je even lijken in een andere dimensie te zijn. We komen zeker terug voor de nieuwe kamers. Echte aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober 2017 Youri Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Voor het verjaardagsfeestje van onze jongste dochter namen we met 6 personen deel (4 meiden en papa en mama). Eentje had ervaring de anderen en wijzelf helemaal geen. Het was een topervaring! Hel 666 heeft je meteen in de ban. Jammer genoeg hebben we het einde net niet gehaald.
We kozen deze locatie omdat ze zeer goed scoorde en terecht. Mooi afgewerkt, zit top in mekaar en vriendelijk onthaal en een drankje om te eindigen. Geslaagd feestje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober 2017 Anja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Ik ging eigenlijk mee om de kinderen een leuke middag te bezorgen maar escape room mmwahh.
Nou ik moet er echt op terug komen.
Wat was dit leuk…echt voor herhaling vatbaar en dat gaan we in oktober dus ook weer doen.
Ja echt een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2017 Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super goede en spannende escape room, goede en leuke puzzels, goede hints en fantastische special effects. Wij komen zeker terug voor de 2e kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2017 Aniek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Spannende escape room met verrassende special effects. Alleen de minder goed zienden onder ons zijn veel tijd kwijt aan het proberen te lezen van de opdrachten (Zelfs met leesbril een “helse” opgave in te zwak licht)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 mei 2017 Nathalie van Egdom Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Na een erg vriendelijke ontvangst kon de fun beginnen! Een erg leuke escape room, met veel variaties in puzzels.
Niet een chaos met allerlei puzzels tegelijk, maar netjes na elkaar.
De geluids- en lichteffecten zijn geweldig!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2017 Els Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben dit weekend de 2de kamer gespeeld en deze was wederom fantastisch!! Vanaf het ontvangst tot dat je de deur uit loopt voel je je even helemaal ontsnapt aan de realiteit! De kamers zijn heel divers qua puzzels, de sfeer is uniek en het decor met het grootste detail afgewerkt.
Ook de ontvangst ruimte is uniek met de vele gratis spellen als flipperkasten computers darts tafelvoetbal enz enz.
Voor ons de leukste escape rooms!!! Hopelijk komen er snel meer kamers!!! Wij staan al te popellen!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari 2017 Ed Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Mooi ingerichte escape room, tot in detail verzorgd ! Enig minpuntje, iets te weinig licht om de (soms in kleine letters) opdrachten te kunnen lezen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
18 oktober 2016 Miriam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

TOP KAMER!

Ik schrijf normaal geen reviews, maar deze kamer is zo tof dat ik nu toch zover ben eentje te schrijven.

In 1 woord ‘GEWELDIG’!!!!

Sfeer, puzzels en speciale effecten niets aan veranderen! Mooie spanningsopbouw!

Zeer benieuwd naar toekomstige kamers die we ZEKER gaan spelen!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2016 Jesse Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De escaperoom (Helstraat 666) was een geweldige ervaring!
Na een hartelijk ontvangst in de mooie ontvangstruimte (met voldoende vermaak voor eventuele wachttijd), kon de actie beginnen.
Complimenten voor de mooie trailer, die vlak vóór aanvang nog even de juiste sfeer meegeeft.
De kamer was ‘sfeervol’ ingericht met leuke uitdagende puzzels.
De aanwijzingen (hints) waren perfect getimed. Niet te snel zodat je blijft puzzelen, maar ook niet te laat zodat je onnodig veel tijd verliest.

Met z’n vieren hebben we de hele kamer doorgespit en met nog een paar minuten op de klok zijn we er uit gekomen!

We kijken er naar uit om binnenkort ook uit de nieuwe kamer (te proberen) te ontsnappen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september 2016 Manon Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

We vonden het een super kamer.
De hele opbouw van de kamer maar ook de puzzels. Super in elkaar gezet!!
Je wordt meegesleept in het verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2016 Brenda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was een geweldige ervaring..logisch nadenken en super puzzels oplossen. Goede samenwerking en je hebt een fantastisch sfeertje! Het was echt tegek..vertel het iedereen die het maar wil horen met een grote glimlach!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2016 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

De leukste en spannendste escape room die we tot nu hebben gespeeld! Alles goed tot in de detail uitgedacht en verrassende en spannende elementen er in verwerkt. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 Robin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Voor de eerste keer een een escape room bezocht en meteen verslaafd. Super! Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en daarna een uur enthousiast geprobeerd achter het geheim te komen.
Leuke puzzels en verrassende effecten. Het uur vloog voorbij. We verheugen ons al op de volgende kamer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 augustus 2016 Ine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Deze escape Room was verreweg de leukste en beste tot nu toe! Met verrassende elementen wordt je het verhaal ingezogen! Echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2016 Anouk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wat een ontzettend gave escape room. Mooie special effects. Leuke puzzels. Kan niet wachten totdat de nieuwe kamer af is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 augustus 2016 suzanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super leuke escaperoom met “special effects”. Fijne ontvangst en een mooie wachtruimte. Nu vol spanning aan het wachten op de nieuwe kamer. Die wil ik zeker ook gaan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2016 nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze room bood aan ons gemengde gezelschap (van beginner tot gevorderde, van puber tot 50 jaar) heel wat uitdagingen!
De ontvangst was sfeervol, ongedwongen en in stijl, de dame vriendelijk en duidelijk.
De room…. Te gek!!! Verrassend, uitdagend, spannend, verslavend!!! Onze trommelvliezen hebben het zwaar te verduren gehad bij sommige special effects!
Ingenieus in elkaar gezet, meer kan ik er niet van zeggen.
Nog 47 sec op de klok, en we waren eruit. Ik zeg: petje af voor de hints op maat.
Ook de cooling down was warm. We werden niet naar buiten geveegd, maar kregen nog een drankje aangeboden van de zaak.
Echt een topper!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 juli 2016 Neeltje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik heb beide kamers gedaan. Zeer spannende escape rooms met goeie verassingen. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2016 Fabian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Escape Centrum Limburg verzorgde de eerste keer dat ik een escaperoom speelde. Niet alleen omdat ik een angsthaas ben vond ik het erg spannend, maar ook omdat het verhaal van “Helstraat 666” erg spannend is! Met 1 minuut resterend op de klok ben ik er met nog drie escaperoom-maagden uitgekomen. Al met al vond ik het een geweldige ervaring door alle special effects, het goede verhaal en de doordachte puzzels/raadsels. Ik kan niet wachten tot “The haunted office” klaar is!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2016 Laszlo Panhuis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Helemaal geweldig!!! Absolute aanrader! Zelf 4 kamers gespeeld (tot nu toe), maar deze staat er met kop en schouders boven aan!! Ook mijn teammaatjes die er veel meer gespeeld hebben waren razend enthousiast over deze kamer. We hebben er nog een lange tijd over nagepraat. De puzzels de effecten de sfeer met muziek en licht, alles paste in het plaatje! Zelf de ontvangstruimte is 10x beter en groter dan elke andere waar ik geweest ben. Zeer ruim met vele activiteiten van darten, flipperen tot gamen, welke allemaal gratis te spelen zijn. Deze escape room verdiend veeeeel meer bekendheid!! Werkelijk een juweeltje!! Ga hem spelen! Wij komen so wie so terug voor de nieuwe kamers!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juni 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was voor ons de eerste. We werden leuk ontvangen en een goede instructie gekregen. Eenmaal binnen in de kamer was het spannend en een beetje griezelig. Maar we hebben het heel leuk gevonden. Op naar een volgende uitdaging.

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2016 Gerrits Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Hoewel ik mijzelf meer als “comic relief” aan de zijlijn gehouden heb, en mijn drie jeugdige medespelers heb geobserveerd. Is het mooi om te zien dat zij, mede dankzij het puzzelelement, echt in de actie gezogen werden. De ene blijft vrolijk en positief, ondanks de “schrikmomenten”. De ander is licht kribbig, door overconcentratie en gedrevenheid. En een derde laat zien, dat zij wel degelijk meer intelligentie en durf heeft, dan zij zelf vaker wil toegeven.
Dus deze escape room heeft dus wel degelijk genoeg in huis, om een leuke en ook spannende ervaring te zijn. Wij hebben er in ieder geval van genoten, ook al zijn we net voor de eindstreep gesneuveld.
Een waarschuwing voor de (bij)gelovigen onder ons, ben voorzichtig, er kan eventueel een gevoelige snaar geraakt worden. Wat helaas een van onze spelers ook is gebeurd.
Later, heeft die persoon wel gemeld, dat het echt wel genieten was, tot op het gevoelige moment.
Maar, deze actie tussen hemel en hel, zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 juni 2016 Wim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Dit is een mooi opgebouwde en uitdagende escape room. De kamer heeft veel verrassende effecten en we hebben ons dan ook kostelijk geamuseerd. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2016 Myrthe Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Voor een aantal van ons de eerste ervaring met het spel. En wat voor een! Werkelijk één van de beste kamers die we tegengekomen zijn. Prachtige setting, zotte effecten. De kamer is een absolute aanrader. Zeer benieuwd naar de volgende ervaring bij jullie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2016 Luk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer leuke en spannende escaperoom. Puzzels waren zeer uitdagend. We kijken uit naar de volgende kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2016 Jen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit is echt een geweldige room. Mooi aangekleed, alles past in het thema. Veel verassingen wat het extra spannend en leuk maakt! Een top ervaring en zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 mei 2016 Susan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Top escape room met een spannend vleugje extra. Een echte aanrader, maar wees op jouw hoede!!
We komen zeker ook een kijkje nemen in de nieuwe kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 mei 2016 Joyce Wenmakers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Beste escaperoom ooit gespeeld ! Super gaaf gemaakt. Allemaal onverwachte dingen, super spannend ! We hadden nog 1 minuut over. Ontvangst was super !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2016 Kyona in 't Panhuis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom is een echte aanrader. De tijd vloog om, dit omdat het verhaal zo goed uitgewerkt was en het spannend was vanaf minuut 1! Wij vonden het geweldig dat er zoveel gebeurde in de kamer tijdens het oplossen van de puzzels. De escaperoom was soms pittig qua puzzels, maar we hebben het gered.
De afwerking en opbouw van het verhaal zijn top! Je wordt gewoon helemaal meegesleept in het verhaal!
Dikke 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2016 Ilona Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Met twee escaperoom-maagden een poging gewaagd. Verrassende elementen, gezonde portie spanning, leuke puzzels! De volgende kamer kom ik zeker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
9 april 2016 Joyce Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele leuke escape-room. Voor ons allemaal de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Heel professioneel opgezet met veel verschillende puzzels. Zeer vriendelijk personeel en een duidelijke uitleg vooraf.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2016 Casper Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het geheim van pastoor Jean is echt een aanrader om te doen! Dit was de 7de escaperoom die ik heb gedaan en komt zeker op een 2de plek te staan. De sfeer is heel erg goed in de kamer, de speciale effecten zeer goed uitgevoerd en de puzzels zijn lastig maar niet onmogelijk. Kortom, gewoon doen! 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2016 Stefan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Was mooie kamer. Verrassende elementen aanwezig, Ook kwamen de hints op tijd. Voor iedereen een aanrader om het spel te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 april 2016 Jordy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Dit was onze eerste Escape Room en hadden dus geen idee wat ons te wachten stond. Maar zo gauw de deur dicht gaat, zit je in het spel en ben je een uur verder. Opzet en effecten zijn geweldig. Heel diverse, uitdagende opdrachten en veel verrassingen. Spanning en focus zijn de kernwoorden van deze ervaring.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2016 Jos Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

De eerste escape room die ik heb gedaan. Maar alles boven verwachtingen. Goeie service en een super vette room. Leuk verhaal en mooie effecten. Superdeluxe.

2 april 2016 Rob Debets  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit was onze eerste Escape Room en hadden dus geen idee wat ons te wachten stond. Maar zo gauw de deur dicht gaat, zit je in het spel en ben je zo een uur verder. Opzet en effecten zijn geweldig. Heel diverse, uitdagende opdrachten en veel verassingen. Spanning en focus zijn de kernwoorden van deze ervaring. Voor alle niveau’s.

2 april 2016 Caitlin van Mil  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Super spannende Escape room! Erg mooie kamer met veel verrassende elementen. Zeker een aanrader!

30 maart 2016 Rachelle Leukel  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het was een super ervaring. Heel mooi in elkaar gezet en afgewerkt. Kan net wachten tot jullie volgende room klaar is. 🙂

29 maart 2016 Jennifer Kupers  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super spannend! Erg goed verhaal en alles klopte. Verrassende wendingen in het spel. De escape room is erg mooi gemaakt. Het spel is zeker pittig maar wel te doen. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 maart 2016 Rachelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een mega toffe ervaring. Een aanrader voor iedereen. Spanning, adrenaline, prachtige opbouw van het verhaal, kortom de beste totaalbeleving tot nu toe. Zo hoort een escaperoom te zijn. Kijken al uit naar de 2de kamer! Wij hebben hier echt genoten van de eerste tot de laatste minuut. Iemand uit onze groep wilde gelijk voor een 2de keer gaan, zo leuk is deze kamer. Voor ieder wat wils. Bravo aan de makers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 maart 2016 Raf Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Heel mooie kamer met een leuk thema en veel effecten, een echte aanrader. Was goed te doen, we hadden nog ruim 18 minuten over.

11 maart 2016 Chris Paulissen  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Mooi afgewerkte ruimte, wel doordachte en uiteenlopende puzzels, zat geheimen om ieders verbeelding te prikkelen, kortom: Top! Benieuwd naar de nieuwe kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 maart 2016 Robby Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Deze escape room komt met stip in onze top 3 binnen!!! Super ervaring! Alles tot in de puntjes afgewerkt! Veel speciale dingen (ik zeg niet wat) en diverse puzzles!!! Top kamer! Locatie is midden in het centrum van Sittard. Ook veel extra (gratis) activiteiten als flipperkasten. Hopelijk is de nieuwe kamer snel klaar!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2016 Ralph Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Afgelopen zaterdag hebben wij, met z’n drieën, de eer gehad om deze escape room testen. De kamer heeft een ontzettend cool thema met een groot aantal zeer leuke, moeilijke, spannende en innoverende puzzels. Het was een pittige opdracht maar we zijn er op tijd uitgekomen. Dit is een aanrader! Roel en Manouk (?) ontzettend veel succes! Eindelijk heeft Sittard nu ook een echte escape room.

30 januari 2016 Thi-Ming Wang  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Ik was escaperoommaagd maar ben helemaal hooked nu! Wat een toffe ervaring! Coole special effects die het spannend maakten, best pittige opdrachten, maar het is toch gelukt binnen de tijd buiten te komen. Aanrader!

20 januari 2016 Anouk Meurders  5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest