Escape Rooms Nederland logo
MJ Escape Dordrecht

Maarten Harpertszoon Trompweg 225E, 3317BS, Dordrecht

Beschikbare escape rooms bij MJ Escape Dordrecht

Escape room The Boss

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Maffia

Je bent lid van de maffia en zoals in Escape the Safehouse I naar voren kwam, heb je geprobeerd een bank te beroven. Echter je hebt gefaald en moest in een Safe House onderduiken voor de politie. Vandaag moet je op het matje komen bij de The Boss. Kun jij hem ervan overtuigen dat je het waard bent om nog onderdeel uit te maken van de familie?
Je hebt 60 minuten de tijd….

The Boss is te boeken vanaf 1 Augustus 2019.

Escape room The Mad Magician

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Magie

Ooit stond er in Dordrecht een prachting theater waar The Magician zijn  shows opvoerde. Op een dag ging het vreselijk mis tijdens een van zijn  verdwijntrucs en is zijn theater volledig afgebrand. Niet alleen het theater is verwoest maar ook van de assistente van the Magician is sindsdien nooit meer iets vernomen. Vol van woede en verdriet heeft De Magician zijn intrek genomen bij MJescape en heeft meteen zijn naam veranderd in The MAD Magician…Ben jij klaar voor een geweldige en spannende escape ervaring en wil jij onderdeel worden van zijn show…?

Informatie over MJ Escape Dordrecht

MJ Escape Dordrecht heeft vanaf augustus 2019 twee leuke, spannende en uitdagende escaperooms. Of het nou om een uitje met vrienden of familie gaat, een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest…. Zij bezorgen u een onvergetelijke ervaring!

Voor de deur kunt u gratis parkeren.

Naast het aanbod van escaperooms kunnen zij ook een dagarrangement met diverse andere activiteiten voor u verzorgen. In samenwerking met ”3” goede restaurants in Dordrecht zijn er diverse lunch- en dinermogelijkheden afgestemd om uw dag compleet te maken. Neem contact
op voor meer informatie.

MJ Escape Dordrecht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over MJ Escape Dordrecht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Erg leuke escape room! Spannend maar niet eng, zeker een aanrader. Medewerker(s) heel aardig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Marjoleine  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

Beide kamers gedaan in 2 maanden tijd. Zo leuk. En zeker the Boss is erg pittig. De ontvangst is netjes. Jammer dat er nu weer moeten wachten tot ze ooit een nieuwe kamer bouwen. Want dan zijn we zeker van de partij.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2020 Manja  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Wij hebben The Mad Magician gespeeld. Erg leuke escaperoom! Veel puzzels om op te lossen, wat wij erg leuk vonden om te doen! De kamer zat goed in elkaar! De service was ook top! Leuke verhaal lijn wat al begint wanneer je binnen komt!
Wij komen zeker een keer terug voor The Boss!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
14 februari 2020 Roxanne  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben vanavond met een groep van 6 personen escaperoom The Boss gedaan. Rijke, uitdagende escaperoom met verrassende elementen. Ook voor grotere gezelschappen genoeg te doen. Veel verschillende puzzels. Je wordt echt uitgedaagd om samen te werken. Daarnaast goed en vriendelijk ontvangst. Tips komen op de juiste momenten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2020 Tessa  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Na het spelen van the Boss teruggekomen om ook de mad magician te spelen. Wederom een super service, en een super leuke escape room. Je kan wel merken dat deze iets ouder is dan the boss. De kamer heeft iets meer ‘standaard’ puzzels. Al met al een super leuke ervaring, en ook deze zou ik zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 december 2019 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Lekker uitdagende kamer! Leuk dat je als team de taken/puzzels moet verdelen om snel door te kunnen; wij waren met 5 en iedereen was steeds bezig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2019 Ivar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

The boss gespeeld, super leuke escape room! Veel gevarieerde puzzels en heel mooi aangekleed! Zeker een aanrader, ook voor de wat meer ervaren speler!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2019 Lianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat een leuke escape room! The Boss gedaan. Heel veel te doen dus ook met een iets grotere groep kun je allemaal bezig zijn. Originele puzzels en opdrachten waarbij je ook echt samen moest werken. Hints werden precies op het juiste moment gegeven. Leuke ontvangst en na afloop nog even wat kunnen drinken en extra uitleg gekregen over hoe het was gegaan. Helaas niet binnen de tijd maar omdat er geen groep na ons was wat extra tijd gekregen dus uiteindelijk wel af kunnen maken. Foto stond dezelfde avond al op facebook met een leuk berichtje erbij. Komen zeker nog een keer terug voor de andere room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 september 2019 Willy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wij waren 1 van de eerste groepen die the Boss hebben mogen spelen. We hadden de andere kamers al gespeeld en wat wat deze leuk! Goede en vriendelijke ontvangst, net aan ontsnapt (2.48 over…..) en lekker na kunnen praten. Super leuk, bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 september 2019 Marcel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Leuke kamer met lastige puzzels en raadsels, waarbij de tips van de begeleiding zinvol waren.
Gaan de nieuwe kamer zeker bezoeken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 juni 2019 Hennie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Gisteren met vijf personen gedaan. Was echt een superleuke ervaring! Het spel en de puzzels waren echt goed in elkaar gezet. Spannend thema! De muziek en de hints op z’n tijd maakten het nog leuker. We hebben echt genoten en zouden deze escaperoom zeker aanbevelen! Er komt nog een tweede escaperoom bij in juli hebben we vernomen, dus ook die gaan we zeer zeker bezoeken!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2019 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een hele spannende en uitdagende kamer! We deden de mad magician en de sfeer zit er direct goed in! Puzzels zeker uitdagend en echt even omdenken soms. Ook lekker afwisselend. De muziek maakt het helemaal af. Top kamer en zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni 2019 Martine  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Escape room Mad Magician gedaan: Op het begin was alles heel nieuw omdat we met een groep waren die nog nooit eerder een escape room gedaan hadden. Maar door het goed bekijken van de kamer en de kleine tips die er lagen en die we op het scherm kregen toch op tijd kunnen ontsnappen. Verhaal was ook goed, muziek tussendoor gaf een wat spannende sfeer wat goed bij de kamer paste. Helaas soms wel wat te donker om goed te kunnen lezen of puzzels te kunnen kraken. De kamer was helemaal in het mad magician thema, sommige puzzels die opgelost moeten worden wat minder. Maar een goede eerste ervaring en ik zou het zeker aanraden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2019 Anganita  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Onze eerste keer een escape room en het was meteen een super ervaring! De MAD Magician was echt een belevenis, goeie en moeilijke puzzels die opgelost werden door af en toe een hint! Zou het zeker aan iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 maart 2019 Desiree Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Superleuke escaperoom, leuk verhaal en veel goede puzzels. Je moet echt samenwerken om alles te kunnen oplossen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Elva Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wat een super toffe escape room! Goed verhaal, heel veel puzzels en mooie beleving. Moeilijkheidsgraad was ook top, zowel voor de gevorderden in de groep als voor de beginners. Echt een aanrader! Met nog een speciale vermelding voor de manier waarop het mogelijk is gemaakt dat wij met zijn allen konden komen op 1 december, super service.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Karin  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Top! Goede aansluitende puzzels bij het verhaal. Dit was m’n tweede keer escape room en met spanning en nog zes seconden op de klok zijn wij ontsnapt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 november 2018 Cheryl  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Eerder al de Safe House gespeeld en vandaag de Mad Magician. Superleuke ervaring in een kamer met veel sfeer, oog voor detail en afwisselende puzzels. We hadden niet eerder met zijn tweeën een escape room gespeeld maar we kwamen verder dan vooraf gedacht (bijna ontsnapt!). Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2018 Eef Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Deze escaperoom was echt gaaf en heeft nog wat onverwachte verrassingen. De puzzels waren best pittig, maar uiteindelijk is het ons gelukt om eruit te komen (dankzij wat extra tijd en af en toe een hint).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2018 Astrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een heerlijke gevarieerde escape room. Voor ieder wat wils. Gemaakt met passie voor puzzelen en vermaak en dat voel je. De makers blijven aan het roer staan. Hierbij krijg je als klant toch net dat stukje extra gevoel mee, wat bij veel escape rooms steeds meer lijkt te ontbreken.
Bedankt namens het team-van-de-top-tijd-zonder-hints (Mad Magician).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2018 Vera  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Anders als andere. Enthausiasme straalt van de begeleider af en terecht!!….safehouse begint logisch en dan…..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 augustus 2018 Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

enthousiaste, leuke ontvangst. Goed passende sfeer in de escaperoom. Leuke en afwisselende puzzels. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2018 W. Petersen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Verrassende puzzels die soms logischer zijn dan je denkt. Daardoor juist uitdagend. Bloedheet deze zomer maar er was duidelijk moeite gedaan het zo aangenaam mogelijk voor ons te maken. Echter als je fanatiek wordt is dit niet te verhelpen. We hebben erge lol gehad en zijn ontsnapt met 6. 27 min. Over. YES blij. Bedankt en veel plezier als je nog gaat. Doen hoor!☺

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2018 Paula Ilse Tessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wij deden de Mad Magician room. Wat een geweldige ervaring was dit! Je werd helemaal in de sfeer gezogen en de puzzels waren een geweldige uitdaging. De service er omheen was goed, duidelijk en op een leuke manier gebracht. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2018 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

The safe house was onze eerste room. En daar ging onze verslaving na 40 kamer the hebben gespeeld konden we vandaag hun nieuwe kamer spelen The Mad Magician en wat een super kamer kan niet anders zeggen vanaf moment 1 word je met zoveel passie en vriendelijkheid ontvangen en de nieuwe kamer was echt geweldig anders dan anders maar echt geweldig over allebij de kamers kan ik niet anders zeggen dan. GA ZE DOEN!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juni 2018 Pascal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Super leuk, we waanden ons helemaal in een safehouse midden in Italië. Leuke en diverse puzzels, ook voor mensen die al meerdere escape rooms hebben gedaan. Absolute aanrader, wij willen zeker ook de andere kamer proberen als deze af is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2018 Martine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat ontzettend leuk was het! Goed opgezet met steeds een andere wending. Niet gered om te ontsnappen maar dat heeft de pret niet gedrukt. Ik raad deze kamer iedereen aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 februari 2018 Astrid Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Leuk en vrolijke ontvangst!
De wachtkamer laat je al in de sfeer komen van The Safehouse experience.
De Italiaanse Mafia….Illegale handel.
De kamer is spannend, sfeervol, niet donker.
Gave puzzels en ontzettend gelachen .
Ik zou deze ervaring iedereen aanraden.
Ciao maffiosoos

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 februari 2018 Patricia Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

een waanzinnig leuke en spannend spel, super opgezet, gave puzzels, leuke en gezellige ontvangst! Ik zou hier zeker nog eens met mijn bedrijf als uitje naartoe gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2017 Patricia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuk.
Het was voor ons vijven (60+) de allereerste escaperoom.
Dankzij de (vele) tips en de extra minuten (10) zijn we geslaagd.
Na deze toffe ervaring gaan we er zeker nog bezoeken.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
12 oktober 2017 Lieve Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

De eerste keer dat wij een Escape Room hebben bezocht. Een heel erg leuke (eerste) ervaring ondanks het feit dat wij niet zijn ontsnapt. De inrichting en opdrachten sluiten naadloos aan bij het thema. Hoewel wij geen vergelijkingsmateriaal hebben is dit wat ons ons betreft een regelrechte aanrader! Benieuwd naar de nieuwe kamers die momenteel in aanbouw zijn…..

Daarbij is het ook zeker het vermelden waard dat wij zeer gastvrij werden ontvangen. Het is lang geleden dat wij iemand hebben ontmoet die zo enthousiast is over zijn “dienst” / “bedrijf”. Grote klasse. Ga zo door!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2017 Erik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Dit was onze eerste escape room en het was fantastisch! Na een belletje op dezelfde middag konden we langs komen en werden we super geholpen. We kregen eerst een prima uitleg over hoe een escape room werkt en daarna een uitleg van het verhaal wat bij de escape room hoort. De room zelf had een leuke sfeer en de puzzels waren leuk en goed uit te voeren. Met nog 17 sec op de klok zijn wij ontsnapt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2017 Arnoud Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Heel gaaf, vol spanning en fijn dat je wist hoe lang je nog had! Ook moest je alle verschillende manieren om puzzels op te lossen, inzetten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2017 Eden Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een verassende escape room, erg leuk ingericht. Ook een leuk thema en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 april 2017 Kim de Lange Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Nooit eerder gedaan,vonden het super leuk. We hebben het beleefd alsof we werkelijk binnen het uur moesten ontsnappen aan de politie. Voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 april 2017 Cristina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Kamer bezocht met een groep van 5. Zeer vriendelijk ontvangen. Kamer in het thema van maffia liet je echt denken in een Safehouse te zijn. Lastige, maar leuke kamer waar we uiteindelijk uit ontsnapten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2017 Ronald Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Een super leuke escape room! Met een vast groepje van 6 hebben wij nu al aardig wat kamers bezocht dus we worden steeds kritischer. Deze kamer was echt heel erg leuk! Spannend maar niet eng (geen horror, daar houden we niet van :D). Het zijn wel vooral veel sloten dus steeds op zoek naar cijfertjes maar het wordt absoluut niet saai en er is genoeg te ontdekken en te bedenken. De kamer is ook erg mooi aangekleed en wat wij ook een plus vonden was dat het binnen sfeervol was maar niet té donker. Kan niet wachten op meer kamers binnenkort!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 maart 2017 Scoobygang Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

We waren met een groep van 4. Het thema was erg leuk neergezet, heel sfeervol. Je waande je echt in het maffia tijdperk. De ontvangst was erg vriendelijk en enthousiast. En ook de puzzels waren van goede kwaliteit, de hints waren goed op het niveau van de groep aangepast. Ik heb inmiddels een stuk of 8 escaperooms gedaan, en vond deze echt een van de betere! Een aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 maart 2017 Joy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Super spannende en uitdagende escape room. We werden het verhaal ingezogen en voelden de spanning stijgen met de tijd die door bleef tikken. Het verhaal komt ook echt terug in de puzzels en je waant je in de jaren 60 midden in Italië.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2017 Merel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De puzzels waren moeilijk voor ons maar toch wel heel erg genoten. De kinderen (14-16 jaar) vonden het allemaal ook heel leuk. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2017 Chelsie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Als groep die elkaar goed kent en goed samenwerkt, hebben wij de tijd en de hints hard nodig om tot een goed einde te komen. Geweldig leuk hoe vanaf de ontvangst alle ruimtes bij het thema passen. Ik zou toekomstige gasten aanraden om zich te kleden in jaren 30 stijl. Ook leuk voor de foto’s die van de groep gemaakt worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2016 Joke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super spannend. Echt wel lastig!
Enorm leuk als een puzzel opgelost is en samenwerking is echt nodig hier.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 december 2016 Nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuke escape room, moeilijke en diverse puzzels. Dat maakt het leuk. Goed ingericht en fijn dat je een hulplijn kunt aanvragen. Het is ook spannend en origineel bedacht. Goede uitleg vooraf en ook leuk dat daar al het verhaal begint.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 november 2016 Natalie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wauw wat een super ontvangst echt een kamer die gemaakt is voor en door passie en niet voor het geld. Puzzels varieren en zijn uitdagend. Alles klopt en neemt je mee terug de tijd in. Als ervaren escaper zeg ik niet twijfelen gewoon doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2016 Anja deckers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Echt een hele gave escaperoom! Ingewikkelde en uitdagende puzzels, een tof verhaal wat je ‘speelt’ waar je echt in wordt meegezogen. Echt een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2016 Gwen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke kamer met veel uitdaging en verrassingseffect. Echt een aanrader. Vriendelijke ontvangst. We hopen op nieuwe kamers bij hun…. Volgens geruchten zijn ze hier mee bezig 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 september 2016 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij vonden de escape room erg leuk. De persoonlijke aandacht was erg goed en de aanwijzigingen per tv erg fijn. We konden daardoor het spel blijven spelen. Wij zijn woonachtig in Australie en hebben daar vaker escape rooms gedaan. Onze wens was om samen met onze 86 jarige (schoon) moeder deze ervaring te delen. Hartelijk dank voor de extra zorgen en aandacht. Daardoor kom ook onze moeder mee puzzelen. Een onvergeletijke ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
11 september 2016 Rene Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele gave kamer, leuke ontvangst en lastige puzzels. Goede lijn in het verhaal en sfeervol neergezet.
Wat ik erg leuk vond in tegenstelling tot sommige andere kamers is dat we steeds met zn allen bezig waren met verschillende puzzels. Ook super dat we het op het nippertje nog gehaald hebben :). Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 september 2016 Xander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Onze eerste ervaring in een Escape room, en wat voor een! Leuk verhaal en behoorlijk lastige puzzels. We zijn ontsnapt met nog 6 minuten op de klok. Erg klantvriendelijk ook. Kan deze Escape zeker aanbevelen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 september 2016 Lia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Na mijn eerste keer telefonisch contact met MJ Escape, was ik aangenaam verrast over de klantvriendelijkheid van de medewerkers. Een geweldige organisatie, een super vriendelijk ontvangst, top verhaallijn en ontzettende gave puzzels, geen simpele, dus lekker die hersens weer eens laten werken. Wat een leuke mensen werken hier (ook dikke kus voor jullie super lieve hond Sjef) We hebben een TOP belevenis meegemaakt en we zijn ontsnapt met 5,05 min. nog op de teller!!! Dus onze dag kon helemaal niet meer stuk!
Aanrader met een dikke duim!!!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2016 Wendy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Gebaseerd op waargebeurd verhaal. De room is heel sfeervol en mooi gemaakt. We vonden het allemaal een toffe ervaring en de puzzels zijn leuk bedacht.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2016 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het verhaal van de escape room is goed verzonnen en je zit er daardoor helemaal in..puzzels zijn pittig maar toch te doen..leuke verrassingen..erg leuk ontvangen..kortom een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2016 Patricia Dahlhaus Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het is ons gelukt!!! Niet de snelste tijd; we moeten leren om wat vaker op het gevoel van de jongste deelnemer af te gaan, maar wel ruim 4 minuten over. Het blijkt dat kinderen veel makkelijker Out of the Box kunnen denken. Maar het duurde zo’n 10 minuten voordat we haar oplossing voor de uitgang ook daadwerkelijk probeerden. Ruimte was mooi ingericht, puzzels waren echt om over na te denken en de begeleiding was goed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2016 Carolien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij zijn met ons team (groep leerkrachten uit het basisonderwijs) hier geweest voor een teamuitje. Het was zeer geslaagd. Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk ook de andere kamers doen.Goede organisatie, er werken hier enthousiaste mensen.
Zeer geslaagd om dit met een team te doen! Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2016 Antoni Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Heel leuk met een leuk verhaal en uitdagende puzzels. Je wordt goed in de sfeer gebracht vooraf. Vriendelijke mensen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2016 Ilse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het verhaal is goed doorgevoerd en de puzzels zijn uitdagend, maar het is ons gelukt om te ontsnappen. Ze namen ook uitgebreid de tijd om na te praten. Kortom een hele leuk avond gehad en zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juli 2016 Marieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Heel leuk, de moeilijkheidsgraad was perfect. Er werd geweldig meegespeeld en meegedacht voor het toneelstukje dat wij er omheen hadden bedacht, wat onze ervaring als maffiafamilie helemaal afmaakte!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juli 2016 Nouki Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een vriendelijk onthaal in een ouderwets aangeklede kamer. De sfeer wordt hiermee gelijk goed neergezet. Evenals met de enthousiast gebrachte intro. We hebben flink ons best moeten doen want de puzzels waren ingewikkeld, maar zaten erg goed in elkaar. Het verhaal sprak ons aan en werd gedurende de hele ervaring goed naar voren gebracht. Met nog 2.37 minuten op de klok, zijn we ontsnapt uit de kamer. Wij zouden iedereen deze kamer aanraden! MJ escape, bedankt voor deze ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2016 Lucienne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Voor het eerst met ons gezin gedaan (incl 2 kids 12 + 15jr), erg leuk en spannend.
Goed en keurig ontvangst, leuke inleiding.
De escape room (Al Capone sfeer) is leuk verzonnen, en de spellen/raadsels pittig maar te doen.
Mooi gedaan met TV en hints, wij hadden alles opgelost in 58 Minuten.
Absoluut een aanrader !! (makkelijk en gratis parkeren)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2016 Hart Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Leuk en ook erg spannend. Er zitten mooie verassing elementen in en de puzzels zijn uitdagend maar niet onmogelijk. Wij waren met de familie, maar dit zou ook erg aan te raden zijn voor een bedrijfsuitje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juli 2016 britt Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Een erg leuke en vooral afwisselende escape room. Goede puzzels en misleidingen.
Met erg vriendelijk personeel. Tot nu toe onze favoriet, een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juli 2016 Lotte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Het was super leuk! De eerste keer voor ons vieren dat wij een escaperoom hebben gedaan. Wij gaan na deze zeker nog meer uitproberen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 juli 2016 Kimberly Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Misschien is deze Escaperoom minder geschikt voor beginners, want hij is redelijk pittig. Wij vonden hem top. Leuk verhaal, grappige puzzels. Met nog 3 seconden op de klok zijn we ontsnapt. Oefff!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2016 Caroline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Grote uitdaging! Zeer mooi thema, spannend en meeslepend verhaal. Onverwachte wending! Gastvrije ontvangst.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2016 Bas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vanavond geweest en met zijn vijven gespeeld. Erg leuk! Soms moeilijke puzzels, maar des te leuker als je ze opgelost hebt! Bedankt, een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juni 2016 Marja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Superleuk! Reeds meerdere kamers gedaan, bij deze veruit het meest in het verhaal gezogen! Sfeervol, verhaallijn die zich al spelende uitrolde, puzzels te doen maar een uitdaging, goeie aankleding om meteen in de sfeer te komen vanaf het moment dat je -erg gastvrij- ontvangen wordt. Dus: Prima kamer, knap in elkaar gezet, tot in de details verzorgd en goed verhaal. Hard gelachen 😉 Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2016 Sofie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wat een leuke ervaring! Eerste keer. Was wel even pittig omdat we niet wisten wat ons te wachten stond. Maar wat leuk gedaan. Vriendelijk ontvangen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 juni 2016 Michelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Leuke en nette ontvangst in een bijzondere ruimte. De kamer was heel gaaf, we waren echt het besef van tijd even kwijt. Wat wij vooral erg leuk vonden was de onverwachte wending in het spel. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juni 2016 Michel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

we hebben verschillende kamers gedaan, en dit vonden we de leukste kamer. de makers hebben zonder al teveel technische hoogstandjes een perfecte sfeer neergezet, waardoor je echt in het verhaal wordt meegezogen. in tegenstelling tot verschillende andere kamers zijn de puzzels in deze kamer erg origineel. ze passen prima in het verhaal en de context. de ontvangst was erg hartelijk. kortom: een zeer verrassende ervaring en een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni 2016 karin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Voor de eerste keer een escape room gespeeld en wat was dit een gave kamer. We werden volledig meegenomen in het verhaal en de adrenaline steeg gedurende het spel. De puzzels zijn pittig, maar zeker goed te doen. De ontvangst was super, wat een leuke mensen en enorm gastvrij. Echt een aanrader, ook voor mensen die al veel vaker een kamer hebben gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2016 Patricia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Met een group van 5 man (ervaren en onervaren) hebben we het erg naar ons zin gehad! Erg vriendelijk en sfeervol! Geweldig voor de ervaren speler en zeker voor de beginnende!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2016 Ryan Groenewold Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest