Escape Rooms Nederland logo
Escape Experience Den Haag

Haverkamp 226, 2592 BM, Den Haag

Beschikbare escape rooms bij Escape Experience Den Haag

Escape room The Artifact

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2019

Een meteoriet met onaardse krachten is opgeslagen door een geheime organisatie. Na jaren van testen blijken er vreemde gebeurtenissen te voltrekken op de geheime locatie en in de omgeving. Dit gaat nog enigszins goed totdat plotseling alle werknemers en wetenschappers van het lab verdwijnen. Een catastrofale ramp staat te gebeuren nu er geen zicht meer is op deze bijzondere meteoriet, ‘The Artifact’.

Escape room Verdieping 13

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Thriller

Vele mysterieuze vermissingen voltrekken zich in het kleine flatgebouwtje met de 13 verdiepingen… Niemand weet wat hier precies aan de hand is. Het verhaal begint bij Arend Ravestein, de bewoner van de bovenste verdieping. Hij was na het overlijden van z’n vrouw erg op zichzelf, en is daarna niet meer gezien. Volgens velen was hij suïcidaal en leeft hij niet meer. Toch horen medebewoners hem nog geregeld praten en gebeuren er onverklaarbare dingen in het hele gebouw. Knipperende lampen, rare geluiden en plotselinge voetstappen waar niemand blijkt te zijn.

Sindsdien komen er veel geïnteresseerden langs, waarvan vele uiteindelijk ook verdwijnen… Durven jullie te komen?Ervaar escaperoom Verdieping 13, een room die behoort tot de nieuwe generatie escaperooms waarbij je met hoogstaande licht- en geluidseffecten volledig in de sfeer wordt gebracht en met puzzels die verder gaan dan sleutels en hangsloten.

Ben jij een puzzelaar, gamer, of houd je gewoon van een spannende uitdaging? Heb je een team weten te vormen met je mede-slachtoffers, en durf je het aan? Kies dan voor Verdieping 13, een escaperoom om niet snel te vergeten!

Escape Experience Den Haag video

Informatie over Escape Experience Den Haag

Onze escaperoom is gloednieuw en met passie opgezet. Een nieuwe generatie escaperoom vol met hoogstaande licht- en geluidseffecten die je onderdompelen in de sfeer en het verhaal. Een spannende uitdaging waar we erg trots op zijn. We zijn erg betrokken met de escaperoom en doen erg veel zelf. Na het doen van onze eerste escaperoom was het vrij snel duidelijk: dit willen we zelf ook maken!

Route naar locatie

Kom je met de auto, parkeren is gratis in de directe omgeving. Tip: In verband met beschikbare parkeerruimte raden wij aan om te carpoolen. De escaperoom is ook uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Openingstijden en prijzen

Ze zijn dagelijks open (op afspraak) van 12:00 tot 23:00.
De kosten zijn €115,- per groep.

Escape Experience Den Haag Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Experience Den Haag? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Erg leuke escape room met een mooie verhaallijn. Diverse puzzels die mooi op elkaar over gaan. Soms twee puzzels te gelijk mogelijk en veel puzzels in teamverband.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 februari 2020 Alex Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Was goed geregeld de escaperoom van onze keuze was defect maar er werd goed overlegd over mogelijkheden tot het spelen van een andere.
Het was spannend we werden meegetrokken en moesten flink speuren

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
12 april 2019 Tanja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Leuke puzzels, niet te complex. Verrassende effecten en goede begeleiding. Voor iedereen aan te raden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 januari 2019 Walter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

top escape room! leuk verhaal, goede puzzels en de effecten zijn echt top! samenwerken is wel erg handig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2017 Aron Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Door de trailer waren de verwachtingen hoog gespannen. We hebben al een aantal top escaperooms (o.a. The Dentist en The Honeymoon Hotel) gedaan en waren op zoek naar vergelijkbare ervaring, spanning en puzzelplezier. Verdieping 13 is spannend door geluid- en lichteffecten, het leuke verhaal en de uitstekende gevarieerde puzzels in een lineaire volgorde maar dat maakte het wel overzichtelijk. Niet met meer dan 4 mensen doen! Helaas niet helemaal zonder hints maar wel in 57.43 ontsnapt! Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2017 Bart Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Echt heel erg leuke ervaring! Superspannend en zeker te doen als je slim nadenkt! We hadden de escaperoom net op tijd opgelost, namelijk in 59 minuten en 33 seconden (we hadden 1 uur) 🙂

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juni 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Vanavond deze escaperoom bezocht met ons gezin.
Geweldige ervaring!
Superleuk spannend en verrassend!
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juni 2017 Gaby Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Spannend verhaal en de spanning wordt al meteen bij de start opgebouwd. Eerst is het even zoeken. Puzzels waren goed te doen, maar zeker niet makkelijk. En dan… De licht- en geluidseffecten maakten de ervaring spannend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2017 Lisa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Mijn 24e room, dus ik heb al het een en ander gezien, maar deze stelde zeker niet teleur! Deze keer escapen met een ander team dan normaal, maar toch stonden we in 54 minuten buiten. Goed verhaal, originele puzzels en toffe special effects 🙂 aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2017 Ymke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Dit was de tweede Escape Room die ik met een vriendengroep in ben gegaan.
Van begin tot einde een kwalitatieve ervaring, er wordt goed gebruik gemaakt van techniek als licht en geluidseffecten waardoor je steeds dieper in het verhaal opging. Dit gecombineerd met de verschillende uitdagende puzzels maakte dit een Escape Room die je beslist een keer gedaan moet hebben!
Escape: Succes! (58:56)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2017 Johan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het was voor ons de eerste escape room, maar we gingen als een speer! We moesten flink nadenken, maar met teamwork ging dat erg snel…helaas net de allerlaatste puzzel niet ontdekt, anders waren we binnen de tijd vrij geweest.. al met al superleuk gehad, smaakt zeker naar meer escape ervaringen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2017 Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Ondanks onze weinige ervaring met escape rooms is dit echt een topper. Schitterende geluids en licht effecten in en rond de kamer en uitdagende spellen. Van computer gestuurd tot de bekende hangsloten. Wij hadden nog slechts 53 seconden over, dus net op tijd gehaald. Locatie is niet bijster interessant, maar je bent snel genoeg in het centrum van Den Haag. Ontvangst is prima, vriendelijk en leuke mensen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei 2017 Michel Bons Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Escape Experience was de twintigste kamer die ik deed. De kamer is nu een goede vier maanden oud en is een goede toevoeging aan het aanbod escape rooms in Nederland. Er zitten een aantal puzzels in die ik in andere escape rooms nog niet had gezien en de kamer ziet er tof uit en werkt goed. Het verhaal is spannend, maar niet eng/horror. Wij deden hem met een groep van 4 vrienden die redelijk op elkaar zijn ingespeeld (5 kamers samen gedaan nu). Wij vonden het niveau goed te doen (niet té moeilijk en ook zeker niet te makkelijk)! We hebben een paar hints gekregen, maar hebben hem uiteindelijk gehaald binnen 58 minuten. Ik denk dat 3 of 4 personen het ideale aantal is voor deze escape room. Ontvangst is prima en je merkt dat de kamer is gemaakt door mannen met een passie! Een echte aanrader wat mij betreft.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 mei 2017 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Tof, wel spannend. Zat een klein angst / horror-element in (licht- en geluidseffecten, skeletten etc.), hou daar rekening mee. Dat hoefde voor mij persoonlijk niet…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 mei 2017 Pieter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een heel goede escape room met zeer gevarieerde puzzels en een grote variatie aan ontgrendeling van de sloten. Van cijfersloten tot computer gestuurde ontgrendeling en van mechanisch tot met een gewone sleutel. Echt ontsnappen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2017 Paul Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Hele leuke ervaring! Het was onze eerste escape room dus we wisten niet wat we ervan moesten verwachten maar het is zeker een aanrader! Alles is heel leuk in elkaar gezet. Helaas net niet binnen de tijd wezen te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2017 Alicia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het was onze eerste keer en het smaakt naar meer. De lat voor andere escaperooms ligt direct hoog.
Leuk, verrassend, spannend en ontzettend divers!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Ester Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Deze escape room vond ik heel gaaf en orgineel, de spanning bleef aanhouden tot aan de laatste minuut.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 Iris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zeer gave escaperoom met een goed verhaal en goed uitgewerkte puzzels.ik raad deze room bij iedereen aan om ‘m te spelen.zeer leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 april 2017 leon van der velden Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Dit is een goed uitgedachte escape room. Er is een goede sfeer gecreerd en de puzzels zijn ook divers. We zijn zeer vriendelijk behandeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2017 Mathijs Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Heel uitdagend. Omdat je soms maar gericht bent op echt 1ding is het soms lastig als je met meerdere bent.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 april 2017 Bday rog Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

spannend verhaal met een goed uitgewerkte kamer. laatste puzzel is wel zeer moeilijk, we kwamen te laat achter hoe hij exact in elkaar zat.

Jammer was alleen dat alles in een bepaalde volgorde opgelost moest worden om verder te komen en dus geen 2 puzzels te gelijkertijd gedaan kon worden. Verder is het zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
9 april 2017 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De escaperoom is uitdagend, heeft veel afwisseling in de opdrachten. We schrokken ons af en toe een hoedje. We waren zo bezig dat we totaal geen idee van de tijd hadden. Kortom: heel leuk om te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 april 2017 Christien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuke en diverse kamer. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan de afwerking van de kamer en het verhaal.
Zeer veel verschillend soort en verrassende puzzels. Een mooie opbouw van het verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
1 april 2017 Pauline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Tweede escape room die ik ooit heb gedaan. Tjokvol electronica, super sfeervol en leuke puzzels. De mensen die het runnen zijn tof en hebben zeker de gun factor. Echt een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Jeroen de Jong Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Dit is één van de beste escape rooms die ik tot nu toe heb gedaan. De licht- en geluidseffecten maken deze kamer heel bijzonder. Af en toe schrik je je helemaal wezenloos en dit is dan ook geweldig. Je weet nooit wat je kunt verwachten als je weer een puzzel hebt opgelost. Zeer zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Joey Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Voor de verjaardag van een van onze vrienden hebben we de dertiende verdieping van Escape Experience Den Haag geprobeerd. Eerst lekker wat eten en daarna door naar de escape room die er in de trailer al erg spectaculair uit zag.

We hebben een fantastische tijd gehad. Zonder dingen te verklappen was de kamer goed uitgewerkt en bedacht. De puzzels zaten leuk in elkaar. Niet te moeilijk, niet te makkelijk. We hadden een georganiseerde aanpak en dat mocht baten: we hadden na 50 minuten puzzelen zonder hints de kamer verlaten.

Dus een dikke aanrader. Enig minpunt (maar dit is misschien voor sommige teams een voordeel) is dat de opzet van de kamer vrij lineair was. Je ging letterlijk van de ene puzzel naar de volgende waardoor het hele team vaak met dezelfde puzzel tegelijk bezig was. Maar alles bij elkaar gewoon een fantastische avond gehad! 🙂 Bedankt!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 maart 2017 Pinkel Broedersoep Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Deze escape room was super tof. De raadsels waren af en toe een beetje moeilijk, maar het was echt heel leuk om te doen. Helaas hebben wij het niet binnen 60 minuten gehaald, maar voor de eerste keer was het echt heel leuk, echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 maart 2017 Lloyd Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Spannende, leuke onverwachte effecten. Top uur achter de rug! Is zeker een aanrader! Niet geschikt voor bange mensen:)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 maart 2017 Karen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was een erg leuke escape, spannend en veel leuke effecten. Een echte aanrader. De ontvangstruimte zou iets gezelliger mogen maar dat heeft niks met de escape te maken. Die was top.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Leuke en originele escaperoom. Duidelijk veel aandacht besteed aan de aankleding en sfeer. Enthousiasme van de medewerker was ook aanstekelijk wat dat betreft! Qua puzzels leuk en divers, ik zou de moeilijkheid ‘gemiddeld’ schatten (ook al hebben wij het net niet gehaald, maar we hebben ook wel wat steken laten vallen ;).

Al met al, zeker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 februari 2017 Maaike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Ik heb een aantal escaperooms gedaan en deze vind ik toch wel de leukste tot nu toe. Heel mooi verzorgd en goed werkende en originele puzzels. Verder verrassend ook. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 februari 2017 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was erg goed in elkaar gezet met hier en daar een paar spannende momenten. De puzzels zijn leuk en gevarieerd. Ik zou deze escaperoom zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
11 februari 2017 Giamo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Vrij nieuwe room, waar duidelijk veel aandacht aan is besteed. Indrukwekkende effecten en diverse puzzels, er is voor elk wat wils. Kamer/puzzels/sloten zijn voornamelijk elektronisch aangestuurd wat zeker toevoegt aan de immersie.

Absoluut een aanrader dus en hopelijk komen er meer van dit soort escaperooms!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 februari 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest