Escape Rooms Nederland logo
Escape Factory Amsterdam

Gedempt Hamerkanaal 267, 1021 Amsterdam, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Escape Factory Amsterdam

Escape room The Pirate Bay

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Piraten

AYE AYE, CAPTAIN!
Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond onder leiding van de kwade kapitein Davy Jones, met de zielen van de dode piraten aan boord. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk en heffen jullie de vloek op die dit schip al eeuwen laat rondspoken op zee?

De missie
Zorg ervoor dat jullie binnen 60 minuten ongezien van het schip ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones stelen. Één van jullie groep is gevangen genomen door de piraten! Jullie eerste job is om hem of haar te bevrijden.

Escape room Wonderland

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Film

HAVE I GONE MAD?

Konijnen, paddenstoelen en geheime deuren. Stap in de schoenen van Alice en ga op avontuur door deze levendige fantasiewereld waar je terechtkomt in Wonderland! Denk niet dat deze kamer alleen voor kinderen is, want het is een pittige escape room! Word zo klein als een kabouter en gebruik al jullie mentale capaciteiten om de ingenieuze puzzels op te lossen. Wonderland is een vreemde plek en jullie zullen zien dat het niet makkelijk is om er doorheen te komen. Een surreële reis om nooit te vergeten!

DE MISSIE

Droom je weg door het verbazingwekkende Wonderland en probeer binnen 60 minuten je weg naar de uitgang te vinden.

Escape room The Goodfather

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2018
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Maffia

Familie zijn van één van de machtigste maffiabazen, Don Vito, is natuurlijk al zwaar genoeg. Nog zwaarder als blijkt dat The Goodfather het voorzien heeft op jullie zijn eigen familie.
Jullie zijn een schande voor hem en hij voelt zich genoodzaakt de familie om te brengen. De Don zal er alles aan doen om te zorgen dat deze vendetta afgelopen is. Een kamer vol actie en adrenaline!

 Your job: Wees de Don te slim af door alle moordpogingen te ontwijken en omzeilen en zorgen dat de Don weer tevreden op de ‘’Familia’’ kan zijn

Escape room Infiltrate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 12 spelers
Open sinds: april 2016
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle, Kantoor

Eén van je vrienden is ten onrechte gevangen gezet en zit vast op kantoor bij de beruchte sheriff O’Riley. De fanatieke Sheriff zwaait hier de scepter en maakt het iedereen lastig! Kunnen jullie infiltreren in de politiecel en je vriend helpen te ontsnappen? Je hebt een uur voor de beruchte sheriff terugkomt van zijn lunchpauze. Vind zijn pasje en de codes of jullie zullen allemaal worden opgesloten. Wees op tijd!

Escape room Sabotage

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 12 spelers
Open sinds: april 2016
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle, Recherche

Je bevind je diep in vijandelijk gebied. Jullie missie: het stoppen van een raketaanval die de veiligheid van de hele wereld in gevaar brengt? De lancering zal over 60 minuten plaatsvinden! Jullie zullen je “geheim agent vaardigheden” moeten gebruiken om in te breken in het controlecentrum en de lancering te stoppen anders zijn de gevolgen niet te overzien! Saboteer het lanceringssysteem!

Escape room Wild Joe

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 12 spelers
Open sinds: april 2016
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Battle

Tijdens een wilde avond in Wild Joe’s Saloon is er veel gebeurd.
De aanwezig cowboy’s hebben veel van hun geheimen verborgen en aan jou de taak deze te ontdekken. De stroomvoorzieningen zijn in 1870 nog niet zoals we die tegenwoordig kennen, je eerste taak zal dan ook zijn om “stroom” te regelen waardoor er plotseling veel meer te ontdekken valt. De saloon kent vele geheimen. Ben jij de cowboy met doorzettingsvermogen die het geheim kan ontdekken.

Find your gun!

Informatie over Escape Factory Amsterdam

Alles is mogelijk

Team building, bedrijfsfeest, meeting, relatiedag, just for fun, Wij staan klaar voor u en uw gezelschap en laten het u aan niets ontbreken. De mogelijkheden zijn divers, wij stellen graag een maatwerk-pakket voor u samen.

Grotere groepen

Escape Factory heeft 8 escape rooms waarmee je met 48 personen gelijktijdig kan racen. Elk thema heeft 2 identieke kamers, alles is gelijk, elke puzzel, elk antwoord. Het is ook mogelijk om na het spelen te lunchen, te dineren of een borrel te nuttigen in de lounge. Bij deze locatie kun je terecht met groepen van 2 tot 200 personen.

Escape Factory Amsterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Factory Amsterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

We werden vriendelijk ontvangen. De uitleg was helder en duidelijk!
Het was een enorm feest! Het was een verrassing voor het gezin! Op voorhand gaven ze aan niet goed te zijn in spelletjes en puzzels! Hoe trots kwamen ze er 0.22 seconde voor tijd naar buiten! Gelukt!
Heel erg bedankt voor het bijzonder maken van deze wensdag!
Make-A-Wish Nederland

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2018 Madelon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met 30 mensen een geweldige familiedag gehad. Koffie met heerlijk gebak in de gezellige lounge. Strijden in diverse escaperooms. Heerlijke lunch in aparte ruimte naast lounge. Met een rondvaartboot door Amsterdam. Daarna borrel met hapjes en een geweldig Italiaansbuffet. Een topdag!!! Alles geheel georganiseerd door Escape Factory.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2018 Joke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een geweldig avontuur! Wij waren met een grote groep en werden onder verdeeld in kleinere groepen. We streden tegen elkaar. Het effect om te willen ontsnappen is dan nog groter. Tevens hebben wij geluncht bij de escape factory in 1 woord super! Vers en optimaal keus…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2018 Nanda  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij hebben infiltrate gedaan. Mooi afgewerkte escaperoom die volledig automatisch werkt met oa lichteffecten. Aankleding is goed en de puzzels uitdagend maar logisch. Het feit dat ze twee identieke kamers hebben is geniaal. Op een scherm volg je je eigen voortgang maar ook die van je buren (in ons geval onze resterende collega’s). Dit geeft een extra dimensie aan het spelen van de kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 november 2017 Lennart Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

De kamers zijn super, ontvangst fantastisch, mooie variatie in puzzels.

Race tussen twee identieke kamers is ook erg leuk met een wat grotere groep.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 Corné Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Goede en leuke escaperoom. De kruitdampen van de vorige bezoekers waren nog niet opgetrokken toen we binnen kwamen. Zij hadden het niet gehaald….
Leuke combi van digitale en echte sloten. We komen zeker terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 april 2017 Barbara Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Het was een hele bijzondere ervaring. De meeste van ons had nog nooit aan een Escape room event meegedaan. Persoonlijk vond ik het heel lastig maar wel heel erg leuk. Omdat je ook kunt zien hoe de andere groep het doet, word je vanzelf fanatiek(er). De ruimte en bijpassend thema vond ik erg leuk. Het personeel kundig, ontspannen en klantgericht. De gemeenschappelijke ruimte (bar) vond ik erg leuk ingericht en was prima om zowel vooraf als achteraf even met elkaar wat te drinken en ervaringen uit te wisselen.
Ook voorafgaand aan de organisatie van het afdelingsuitje was het contact (in dit geval met Kim) erg prettig.
De Escape experience heeft mede bijgedragen aan een leuk afdelingsuitje. Dank en tot een volgende keer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 april 2017 Elles Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Inmiddels al best wat escape rooms gedaan, maar deze mag er zeker ook zijn. De ontvangst (onder de Kromhouthal) is bijzonder, want je verwacht niet zo’n prachtige sfeervolle ruimte. Bijzonder is dat je met 2 teams exact dezelfde kamer doet. Je kunt op een scherm de voortgang van het andere team volgen. Als jij een hint vraagt/krijgt, krijg het andere team deze ook. Dit zorgt voor goede spanning gedurende het hele spel. De room (Infiltrate in ons geval) is mooi afgewerkt en bevat een goede variatie aan opdrachten. Had wat fysieker gemogen, dat wel. Handig is parkeren op eigen terrein.
Naast Infiltrate hebben ze nog een aantal geschakelde kamers, dus je kunt hier meerdere keren komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 april 2017 Dennis Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Ik heb deze escape room als zeer positief ervaren. De kamer was best pittig, maar met behulp van een aantal hints lukte het ons toch om te ontsnappen. Beter net iets te moeilijk dan te makkelijk!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2017 Maxime Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Ontvangst en service is bij Escape Factory echt top! Zeer vriendelijke mensen en voor het spel een duidelijke uitleg. We hadden hier eerder Infiltrate gespeeld en die vonden we super gaaf vandaar dat we ook de kamer Wild Joe wouden uitproberen. We vonden Wild Joe wel een stuk pittiger dan Infiltrate maar wel erg leuk! Veel variatie in puzzels. Helaas kwamen we er niet uit maar we hebben wel ontzettend gelachen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 maart 2017 Ruolu Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hartstikke leuk, goede service, spannende escape, zeker aan te raden!!
We waren met een groep van het werk en het was een hele goede teambuilding!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 februari 2017 Linda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

De wachtruimte waar je voor of na het spel wat kan drinken is gezellig ingericht.
2 rooms gedaan, was erg leuk en je voelt duidelijk de tijdsdruk.
Het enige nadeel vind ik, als je met 5 personen bent, er altijd 1 of 2 mensen even niks te doen heeft/ hebben, vooral bij Wild Joe. Naar mijn gevoel was er bij Sabotage veel meer te doen.
Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kortom, een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 februari 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Goed verzorgd, schoon, vriendelijk personeel. leuke uitdagingen. Nadat het spel beëindigd is wil je graag een andere kamer spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2017 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Goede puzzels, erg leuke kamer, we vonden het ontzettend leuk! Perfecte ontvangst en kundig personeel. Aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2017 Klein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Op 20 februari hebben wij de tweede Room bij de Escape Factory gedaan, Wild Joe. Echt een uitstekende kamer, met lastige vraagstukken en leuke combinaties van puzzelen, logisch nadenken en goed communiceren. Ook nu weer was de sfeer in de kamer heel goed, het oude Wilde Westen was aanwezig en ook het interieur was goed te noemen. Gelukkig konden we dit keer gebruik maken van een fikse korting, of je nu 110 euro of 85 euro betaald dat scheelt nogal. Leuk dat ze ons nog wisten herinneren van Infiltrate die wij op 27 december hebben gespeeld.
Wild Joe heeft ons niet te pakken gekregen met nog 7 min 36 op de klok zijn wij ontsnapt.
Op naar de volgende korting en Sabotage.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2017 Team Foursome Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

We hebben genoten van de goed ontworpen kamers. wat leuk is als je met een groep ban dat je tegen elkaar kan spelen. ze hebben dan twee dezelfde kamers.
Lokatie is top mooi en stoer in gericht en de uitelg en bediening waren top

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2017 xander kleijne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

We speelde de infiltrate room met 4 personen. Het was een mooie kamer in het thema. Aan het einde erg afgeleidt van het doel.. maar dat krijg je onder tijdsdruk… hoewel een paar valsstrikken tijdens de puzzels toch de kamer weten te verlaten.. persoonlijke vinden we kamers waarbij je het groepje een beetje kan opdelen over meerdere puzzela wel meer de moeite waard…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
12 februari 2017 Martin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Je voelt echt de spanning om de atoombom op tijd te deactiveren. Goed ingerichte kamer. Extra leuk dat ze de kamer 2 keer hebben waardoor je met een grotere groep nog een spelelement extra hebt. De strijd tegen een ander team gaan we zeker een keer aan. De zitjes en bar om na afloop even na te praten ziet er erg leuk uit. Voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 februari 2017 Robert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Via groupon een escaperoom geboekt bij Escape Factory Amsterdam. Hele leuke sfeer. Bij binnenkomst kom je al in een leuk soort bar/café terecht, waar je lekker wat kan drinken voor of na je escape ervaring. Duidelijke uitleg van de medewerkers over de escaperoom. Vriendelijke medewerkers. Escape room Infiltrate gedaan. Leuke escaperoom, met een leuk verhaal erbij. Was toch nog best pittig. Achteraf met zijn allen op de foto, die daarna gelijk op de site stond, erg leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 februari 2017 Emily Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Super leuke escape room, uitstekend uitgevoerd. Het geluid en licht en de aftikkende klok voeren de spanning goed op. De puzzels waren goed, de aankleding van de kamer was met aandacht gebeurd. Al met al kijk ik uit naar het spelen van de andere kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 februari 2017 Deborah Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super leuke escaperoom op een mooie locatie! Leuk verhaal en erg sterke puzzels en mooie visuals. Doordat we met twee groepen waren hadden we beide groepen een identieke kamer. Tijdens het spel konden we de voortgang van de andere groep zien. Dit gaf een extra dimensie aan het spel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 februari 2017 Arjan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

We hebben een super leuke en gezellige avond gehad. Een heerlijk 3-gangen menu met tussendoor de escaperoom sabotage.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2017 Mariska Kossakowski Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Niet alleen de puzzels oplossen, maar ook de challenge met de andere identieke kamer, die te volgen was via een scherm, was spannend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 januari 2017 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit was een spannende ervaring, levensecht, complex en de voordelen van samenwerken worden snel duidelijk. Ontsnappen is een feestje en gaf een bijzonder euforisch gevoel wat we uiteraard hebben gevierd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari 2017 Wil Post Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Wij vonden de kamers leuk, maar bij een van de kamers leken de puzzels allemaal wel nogal op elkaar. De andere kamer was moeilijker, diverser en uitdagender, met wel nogal heel harde muziek.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
22 januari 2017 Florien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was een superleuke kamer! De puzzels waren best pittig. Wij hebben de kamer ‘Infiltrate’ gedaan, helaas hebben we het net niet gehaald…Het personeel was heel vriendelijk en er is een leuke bar aanwezig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari 2017 Paul Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Wij zijn als afdelingsuitje met collega’s de kamers bij Escape Factory Amsterdam gaan uitproberen. Geen race, maar alle 3 de thema’s. Het was een leuke ervaring voor de mensen die nog nooit een escape room hebben gedaan en ook voor hen die al ervaring hadden.

We vonden de kamers mooi opgezet en de puzzels uitdagend. Met allemaal nog ongeveer 10 minuten op de klok zijn we eruit gekomen, dus het succes gevoel was 100%.

Het is een mooie locatie met goede faciliteiten. Het contact vooraf met de organisatie was erg prettig.

Persoonlijk ben ik zeker van plan om met vrienden de andere kamers nog een keer te komen doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 januari 2017 Jolanda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

We hebben met ons team 4 Escape rooms gespeeld.
2 teams speelden “Wild Joe” en 2 teams “Infiltrate”
Het was daardoor niet alleen een race tegen de klok maar ook tegen elkaar wat een extra dimensie gaf.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2017 Han Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Als teamuitje hebben wij de escaperoom geboekt en in 2 groepen tegen elkaar in kamers gespeeld. We hebben een gezellige leuke en avontuurlijke avond gehad.
De medewerkers waren ontzettend vriendelijk en ook de kamer was uitdagend en goed ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 januari 2017 Cindy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Met 2 groepen van 10 meiden hebben we de Sabotage Rooms gedaan. Omdat het voor (bijna) iedereen de eerste keer was, wisten we totaal niet wat ons te wachten stond. We waren erg verrast en moesten veel puzzels oplossen, er was altijd wel iemand van de groep die de oplossing wist, wat de groepsdynamiek ten positieve beïnvloed. De kamer spannend en ze hebben hun best gedaan om het er spannend en echt uit te laten zien.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2017 Silvana Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Leuke en mooie escaperoom. Mooie combinatie van fysieke en digitale elementen.. Mooie sfeer, lastig maar ook speelbaar. Geschikt voor al onze kids (13-16-19 jaar)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2017 Eric de Kruik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Leuk om op twee nivo’s te strijden.
Ten eerste om voor dat de tijd om is buiten te staan.
Extra dimensie is dat je slimmer moet zijn dan het andere team die in een zelfde kamer met zelfde opdrachten natuurlijk sneller wil zijn dan jij.
Je kunt ook nog een precies zien wie voorstaat
Zeg nu eerlijk wie wil er niet twee keer winnen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 januari 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Fantastisch. Wat een ervaring. We bakte er niet heel veel van (ons team, de andere teams wel). Lekker gegeten, mooie afsluiter van het jaar.

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2016 Travelquide Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Helemaal super leuk. Ons personeelsuitje was echt te gek. Vrolijk en gastvrij onthaal in een ruimte die je absoluut niet verwacht. Ik speelde de russische kamer, uiteraard gewonnen maar we hadden wel wat hulp nodig. Goede puzzels, helemaal leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2016 Sophie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuke escape. Het principe escape-race voegt er nog weer een extra element aan toe doordat je niet alleen moet proberen te ontsnappen, maar ook nog probeert de andere groep voor te blijven of in te halen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
2 december 2016 Anja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Ik vond de ontvangst ruimte erg gezellig, je zou er een dag-uitje van kunnen maken met meerdere escape rooms en tussendoor kun je je goed vermaken met hapjes en drankjes.
Het personeel was erg vriendelijk en gezellig.

De kwaliteit van de escape rooms was top! Wat wij erg leuk vonden was de “race”, we hadden ons in 2 groepen opgesplitst in 2 identieke kamers en het geeft extra druk als je de andere kamers voorgang in d egaten kunt houden.

Deze locatie is zeer aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2016 Pascal Lammers Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

GEWELDIG!!! De collega’s wisten bij aankomst nog niet wat er ging gebeuren, de ontvangst met verstopte informatie deed al wat wenkbrauwen fronsen. Wat werd er van hun verwacht?
Na de teamindeling ging het snel. Het was een prachtige dag en de teams waren enthousiast.
Het is echt een aanrader en iedereen heeft zich heel erg vermaakt. Het team doet echt zijn best om iedereen een leuke moment te geven.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2016 Uyar Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
6

I didn’t feel that I am actually part of the story, for atmosphere I think there is space for improvement, The puzzles are rather logic, but with no spectacular turns or exciting findings. We very much sucked at it, so my review is probably worse because we were a poor team and I found the experience frustrating, but I still think there are other rooms to be done prior to this. If you have the time, the money and the playmates, better go somewhere else.
A lock was stuck so even with the right combination there were still problems opening it, the hint system was faulty – sometimes it left the hints visible only for a second, so you didn’t have time to read them. Also, don’t offer to be the volunteer at the beginning of the game. You might end up missing a lot of the game. Not a terrible room, but not my first choice either.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
22 oktober 2016 Oana Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

De locatie is goed te bereiken vanaf A’dam centraal maar ligt wel redelijk verstopt op een industrieterrein. De ontvangstruimte is al volledig in sfeer. Erg mooi opgezet. Heerlijk sfeervol.

De kamer zelf was goed van kwaliteit. De ruimtes ietwat klein maar dat gaf sfeer aan de opdracht! Zeker een aanrader! De adrenaline was flink aanwezig!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2016 Dennis Blom Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Je zit er meteen helemaal in waardoor je vanzelf lekker fanatiek wordt. Je WIL de puzzels oplossen om jezelf te bevrijden. De kamer ziet er mooi uit met leuke details.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 september 2016 Maaike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Leuke kamer! Nieuwe puzzels gezien! Leuke special effect!
Niet alle puzzels waren duidelijk..
Wij hebben hem gehaald!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
14 september 2016 Laura Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wij hebben op dezelfde dag 2 rooms gespeeld, infiltrate en sabotage. Alles was netjes en goed geregeld door het vriendelijke team. De rooms zien er gaaf uit, puzzels verrassend leuk en vernieuwend! Echt uitdagend en het was ook best pittig. Leuke lokatie, hip en gezellig. Je kan er ook lekker bitterballen en ben & jerry’s ijs eten. Wij hebben een ontzettend leuke middag beleefd en wij raden Escape Factory echt aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2016 Nadine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
6

Puzzels waren matig, bijna alleen maar codes om te vinden om cijfersloten te openen. Ook was het ineens vrij plots afgelopen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
21 augustus 2016 Mel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Voor grote groepen is het erg leuk dat je tegen elkaar kan racen. Je wil nog sneller als je ziet dat de andere kamer al voor loopt. Verder was het een erg leuke setting en zaten de kamers goed in elkaar. Kortom het was zeer geslaagd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2016 Jordi Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit is echt een aanrader! Heel leuk bedrijf met enthousiaste mensen, ook de locatie is mooi en je kan er rustig wat drinken na afloop.
Wij hadden twee kamers achter elkaar gedaan. Infiltrate is en wat makkelijkere kamer en een goede aanrader voor beginners! De ander kamer was wat moeilijker maar ook zeker de moeite waard.
Wij komen binnenkort terug om de 3e kamer (de Saloon) te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2016 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De ontvangstruimte alleen al ziet er top uit. Voor dat je de kamer in gaat wordt alles wat je nodig hebt om te weten duidelijk uitgelegd door het vriendelijke personeel. De kamer zelf zag er mooi uit en de puzzels zaten goed in elkaar. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 augustus 2016 Melvin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super positief! Vriendelijk personeel, goede uitleg, toffe kamer, bijzondere locatie, ,,,,,,,
Echt niet verwacht, eenmaal de trap af de kelder in kom je in een totaal andere wereld. Super netjes geregeld allemaal. Het verhaal in onze kamer klopte en je voelde je ook echt in een oud politie bureau.
Een aanrader 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2016 Marcel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

To celebrate my b’day I booked an escape race with two Sabotage rooms. It was a great experience! Exciting story, interesting puzzles, friendly personnel and the thrill of the competition when you see the progress of the other team on the screen. We will most likely come back soon to try other rooms too.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 juni 2016 Anastasia Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fantastische ervaring. Aardige mensen, Mooie restaurant/ ontvangstruimte met bar en super gave technische kamers. Ze hebben het echt voor elkaar !! We komen zeker nog een keer terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2016 Linda Roos Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest