Escape from Wonderland Leiden

Breestraat 45, 2311 CH, Leiden

Provincie Zuid-Holland | Regio Leiden, Noordwijk

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape from Wonderland Leiden

Breestraat 45, 2311 CH, Leiden

Beschikbare escape rooms bij Escape from Wonderland Leiden

Escape room Escape from Wonderland

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld

Er was eens… een jonge vrouw die in een gat in de grond sprong en verdween. Geschokte omstanders sloegen direct alarm, waarna een grootschalige zoekactie op touw werd gezet. Met graafmachines probeerde men haar te bevrijden. Op de plek waar ze voor het laatst werd gezien, ontdekten reddingswerkers diep onder de grond een vreemd gangenstelsel.

Al snel werd duidelijk dat er in deze ruimten andere krachten werkzaam waren dan in de bovengrondse wereld. Er werd zelfs gefluisterd dat de gangen een doorgang zouden vormen naar een vreemde, magische wereld. Sinds die tijd hebben verschillende expeditie-teams, avonturiers en archeologen geprobeerd dieper door te dringen tot het mysterieuze wonderland onder de grond. Helaas is geen van hen ooit teruggekeerd…. Net zo min als de jonge vrouw.

Informatie over Escape from Wonderland Leiden

De eerste escaperoom waar je eigenlijk niet uit wilt ontsnappen.

Midden in het centrum van Leiden ligt Wonderland. Een magische plek waar dieren kleren dragen, bloemen in alle kleuren bloeien, het kauwgomballen regent en het altijd theetijd is. Laat je meenemen op een spannend avontuur in deze wonderlijke wereld. Maar let op, zorg dat je de tijd niet uit het oog verliest, anders kom je er misschien nooit meer uit!

Prijzen:
€ 110,-

Escape from Wonderland Leiden Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape from Wonderland Leiden? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Zeer vriendelijk ontvangst. Goede ontvangst ruimte. Zeer mooi afgewerkte escaperoom. Afwisseling in de puzzels, aantal originele eigenschappen en heel de kamer past in het thema.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari Dominic Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Dit is echt een super leuke kamer. Het decor is prachtig, de puzzels afwisselend. Niet super moeilijk, maar je moet wel je hoofd erbij houden. De ontvangst was hartelijk, de maker van de kamer heeft er veel tijd, energie en moeite in gestoken, en dat was er zeker aan af te zien. We kregen alle tijd voor een drankje vooraf, en het napraten achteraf. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 januari Saskia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest