Escape Heerhugowaard

Hectorlaan 3, 1702 CL, Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland | Regio Heerhugowaard

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Heerhugowaard

Hectorlaan 3, 1702 CL, Heerhugowaard

Beschikbare escape rooms bij Escape Heerhugowaard

Escape room De Garage

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 9 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Crimineel

Het journaal word abrupt onderbroken als een terrorist aankondigt een chemisch wapen te lanceren. De FBI traceert de video al snel naar een garage in Mississippi. Zou het wapen zich daar ook bevinden? In ieder geval gaan ze zelf niet naar binnen en hebben ze jullie als specialisten nodig! Jullie moeten deze gek zien te stoppen. Vind zijn geheime schuilplaats waar hij de voorbereidingen heeft getroffen om te overleven, en stop hem voordat het te laat is! En pas op voor de valkuilen en andere beveiliging die hij geïnstalleerd heeft.

Escape room De Ranch

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Op het moment dat je Escape Room de Ranch binnenstapt sta je buiten op het landgoed van een Amerikaanse Ranch. De ranch eigenaar vraagt je om je te helpen met een aantal klusjes. Niets bijzonders, gewoon wat fysieke arbeid waar hij zelf geen zin in heeft. Dan zie je een meisje genaamd Kuckunniwi. Ze vraagt jullie om hulp. De eigenaar van de ranch heeft gestolen van haar volk. De strijdbijl is al opgegraven en de mannen maken zich klaar voor oorlog. Kuckunniwi heeft jullie nodig om deze oorlog te voorkomen en smeekt om jullie hulp! O, en een klein detail, over een uur zijn de krijgers van haar stam hier.

Informatie over Escape Heerhugowaard

Welkom bij Escape Heerhugowaard! De plek om je binnen in twee Escape Rooms totaal onder te laten dompelen in mysterie. Ga je naar een Ranch in het Wilde Westen en help je de indianen om hun kostbare schatten terug te stelen? Of ben je niet bang en ga je de uitdaging aan van de Garage, en red jij binnen een uur de wereld van een terrorist met chemische wapens?

Wat maakt Escape Heerhugowaard uniek? Deze kamers zijn speciaal aangepast voor kinderen en volwassenen zodat beide op hun eigen niveau kunnen spelen. Ook mixen kan natuurlijk waardoor het een ideaal familie-uitje is.

Prijzen:
Prijzen zijn voor het spelen van De Ranch en De Garage, inclusief uitleg en groepsfoto.

2 spelers                      € 69
3 spelers                      € 78
4 spelers                      € 90
5 spelers                      € 95
6 spelers                      € 105
7 spelers                      € 112
8 spelers                      € 118
9 spelers                      € 132,75

Mocht je met meer dan 9 spelers willen spelen, neem dan even contact met ze op, dan kunnen ze kijken naar de mogelijkheden.

 

Escape Heerhugowaard Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Heerhugowaard? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Super leuke ervaring. Met een bedrijfsuitje allebei de kamers tegelijk gespeeld. Wij zijn vooraf ontvangen met een drankje, waarna een goede uitleg volgde. Toen iedereen goed ingelicht aan de slag kon gaan, kom de strijd tegen de klok beginnen! Mooie kamers met veel verschillende raadsels en verassende effecten… Een van de beste escape rooms die ik gespeeld heb!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 september 2018 Lisette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Te gekke kamers! We hebben ze met de vriendengroep allebei gespeeld. De Ranch is echt een uitdaging en we konden hier niet door ontsnappen. We dachten natuurlijk dat dat aan de kamer lag maar we hadden zelf echt iets over het hoofd gezien. De Garage is echt tegek! Goeie effecten en toffe puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2018 Max Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest