Escape Rooms Nederland logo
Escape Helmond

Kanaaldijk N.O. 18, 5701 Helmond, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Helmond

Escape room Missie Pindakaas

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2016

De Escape Room “Missie Pindakaas” stelt jullie voor de spannende missie om de Gouden Pindakaaspot te gaan stelen van het Pindakaasgilde. Dit is namelijk jullie laatste missie om lid te mogen worden van de Pindakaasclub…

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Bij ontvangst krijg je een gratis kopje koffie of thee. Het spel duurt 60 minuten: 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Kunnen jullie op tijd de Gouden Pindkaaspot pakken en ontsnappen aan het Pindakaasgilde?

Escape room Sesam open U!

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2015

De Escape Room “Sesam open U!” plaatst jullie midden in jullie eigen sprookje. Na de start met “Er was eens…” is het aan jullie om toe te werken naar “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Bij ontvangst krijg je een gratis kopje koffie of thee. Het spel duurt 60 minuten: 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Breng jullie eigen sprookje tot een goed einde…!

Informatie over Escape Helmond

Escape Helmond bevindt zich aan Kanaaldijk Noord-Oost (N.O.) 18A in Helmond. Station Helmond ligt op ongeveer 11 minuten loopafstand van de escape rooms. Op de Kanaaldijk Noord-Oost is er parkeergelegenheid.

Je speelt met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk in de escape room. Hoe meer personen meespelen, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 2 personen €35,- per persoon en voor een team van 6 personen maar €15,- per persoon.

Escape Helmond is van maandag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 21:30 uur.

Bij Escape Helmond heb je ook de keuze uit diverse arrangementen en extra opties. Zo kun je de escape room Sesam Open U laten aanvullen met persoonlijke elementen (€25,- extra). Ook is er teamtraining/teambuilding mogelijk. Zin in een lunch of diner na je escape room avontuur? Ook dat kan! Maak van je escape room spel een dagje uit bij Escape Helmond!

Escape Helmond Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Helmond? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Het was heel leuk om te doen. Wij zijn met 2 gezinnen gegaan met kinderen boven de 10. De kamers waren mooi en de puzzels daagde goed uit. Er waren items die de kinderen op konden lossen en items met name voor volwassenen. Het was een leuke mix. Het was ook leuk dat we elkaar in verschillende ruimtes moesten helpen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Moest even inkomen en een begin maken, maar eenmaal in het spel was het een leerzaam en spannend beleving om alle raadsels op te lossen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 juni 2017 Amay Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Op een verrassende locatie in Helmond waar je makkelijk kunt parkeren hebben wij de Escaperoom: “sesam open u gespeeld”. Een geweldige uitdaging om deze met zijn tweeën te spelen! Je komt terecht in je eigen sprookje. Er zijn veel elementen uit diverse sprookjes en er is een diversiteit aan puzzels en opdrachten en digitale toepassingen erin verwerkt. Erg leuk en uitdagend om te doen. Een verrassende escaperoom met een gastvrij ontvangst en leuke extra mogelijkheden. Wij gaan zeker een keer terug om missie pindakaas te spelen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2017 Helga Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

echt super leuk om te doen raadsels puzzels en waren super om op te lossen. helaas net niet gelukt scheelde heel weinig

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
14 januari 2017 rene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was superleuk… helaas net niet binnen de tijd…. dus niet ontsnapt!! De tijd vloog voorbij. Heel erg leuk verzonnen allemaal! Ik vond het alleen een beetje een rare locatie. Maar ik snap dat het hartstikke duur is om iets te huren midden in het centrum.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 oktober 2015 Antoinette van Rijt Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Goed verzorgd! Aanrader!

2 augustus 2015 Marcita Betorina  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Was super leuk om te doen. Eerste keer en toch gelukt buiten te raken. Echt een aanrader!

21 juni 2015 Lianne van den Wittenboer  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Was pittig maar een hele leuke ervaring! Wij willen meer…!

28 maart 2015 Sabine Brouwers  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Leuk, en wat een andere manier van denken bij collega escape room.

17 maart 2015 Willem Geerts  3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De locatie is verassend. Ontvangst was goed met een kopje koffie/thee en een korte duidelijke uitleg. Erg fijn dat je spullen (telefoons, tassen e.d) veilig worden opgeborgen in een kist met hangslot en de kist kon versleuteld mee de kamer in, veiliger kan niet. Escape Room was gewoon top en verassend, ik heb me goed vermaakt.

15 maart 2015 Michel Visscher  5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest