Escape Rooms Nederland logo
Escape House Horst

Groenewoudstraat 1, 5961 VD, Horst

Beschikbare escape rooms bij Escape House Horst

Escape room Escape House Horst

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: april 2016
Minimale leeftijd: 14

Escape House Horst. De Heer des huizes was een trotse jager, de vrouw des huizes een liefhebber van een kleurrijke High-Tea. Maar wat is hun geheim en hoe komen jullie nu weer in hun huis? Lukt het jullie om de kluis van Horst aan de Maas te kraken binnen 60 minuten?

Informatie over Escape House Horst

Escape House Horst is de eerste escaperoom van Horst en is vanaf 9 april 2016 te boeken. Deze escaperoom in Horst is de nieuwste aanwinst van Toffe Dag. Deze heeft al escaperooms in Boekend (Venlo), Panningen en Maasbree.

Dagelijk geopend van 10.00 – 17.00. Vanaf 17.00 allleen voor groepen met minimaal 12 personen. Deze escaperoom is te spelen vanaf 15 euro per persoon.

De Escape Rooms zijn volgens Toffedag de trend van 2016. Als de deur op slot gaat begint de missie. Probeer de sleutel en codes te vinden. Soms liggen deze letterlijk voor het oprapen, maar het gaat hierbij ook om ‘logisch’ nadenken en samenwerking. Los de puzzels en opdrachten op en zoek zo snel mogelijk de weg naar buiten.

“Na het succes van de huidige rooms was uitbreiding zeer gewenst en met deze Escape Room in Horst voegen we weer een unieke activiteit toe aan ons aanbod” aldus de organisatie van Escape House Horst.

De Escape Room krijgt een tof uniek ‘tintje” en is momenteel in aanbouw. Na verwachting kan de Escape Room beej Mooren vanaf 9 april worden geboekt.

Escape House Horst Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape House Horst? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Dat de room in black-light was, was wel anders dan anders. Leuk detail! In de room waren helaas verschillende dingen stuk en aan reparatie toe. Zo was er bijv. een deur stuk, en kon daarom meteen open/stond open, terwijl dit normaal dmv een puzzel zou moeten worden opgelost. Dat was erg jammer. Toen we op een bepaald moment een hint wilde vragen bleek dat de medewerker niet mee keek. Je moest dus helemaal uitleggen waar je mee bezig was om een hint te kunnen krijgen. Dit verliep stroef en tijdrovend, en anders dan hoe we het gewend zijn. Vaak kijkt er wel iemand met je mee in de room. Verder waren de puzzels vrij ‘standaard’ voor mensen die al vaker een escaperoom hebben gespeeld. We hadden al vrij snel de bedoeling door (binnen een half uur) en waren na ongeveer 40min klaar. Leuke room, maar er had iets meer uitdaging in mogen zitten. En de verzorging van de kamer had netter gemogen. Bepaalde dingen waren erg leuk bedacht zoals de ***.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
17 maart 2019 M. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Mooie en goede locatie. Erg leuke details en goed bedachte technische snufjes!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
30 november 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Toffe escaperoom, vooral omdat deze in blacklight is. Hele leuke ervaring met de familie! We zouden hem zo weer opnieuw willen doen, dank voor deze leuke escaperoom.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
15 april 2017 Lisette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Dat de escape room in blacklight is, maakt het heel bijzonder en uniek. De aankleding is echt mooi gedaan en het was een leuke escape room om in uit te breken!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
25 februari 2017 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

De escape room is mooi ingedeeld. het is er erg sfeervol en er is veel tijd ingestoken, dat kan je goed merken. de begleiding is ook erg goed en je kan er ook lekker eten en drinken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 piet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Mooie escaperoom met leuke onderdelen.
Aankleding is netjes en goed afgewerkt. Leuke elementen ingebouwd.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
9 april 2016 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest