Escape Rooms Nederland logo
Escape Hunt Maastricht

Boschstraat 108, 6211 AZ, Maastricht

Beschikbare escape rooms bij Escape Hunt Maastricht

Escape room Deadly Family Affair

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Battle, Mysterie

Na een uitbundig familiediner bij de schatrijke familie Beaumont viel Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurd, maar één ding staat vast. De gehele erfenis is voor zijn beide zonen. Was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood? Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld…

Escape room Shipwrecked on Cannibal Cove

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Battle, Schip

Na een woeste storm raakt de Fortuyn (een VOC schip) van koers en lijdt schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie weer bij bewustzijn komen blijkt het schip geplunderd en bemanningsleden verdwijnen op mysterieuze wijze. Jullie zijn als laatste over en moeten snel een uitweg vinden van het eiland voordat jullie laatste 60 minuten om zijn…

Escape room The Missing Maiden

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Battle, Mysterie

Charlotte Wolter – een Oostenrijkse actrice – verdwijnt vlak voordat ze in het huwelijk zal treden met Stefan Zaan. Weet jij het mysterie achter deze mysterieuze verdwijning op te lossen? Zal Charlotte haar Stefan nog kunnen trouwen? Dan moet je haar wel gevonden hebben binnen 60 minuten…

Informatie over Escape Hunt Maastricht

The Escape Hunt Experience is gebaseerd op de klassieke ‘escape the rooms’ spellen uit Japan die op veel plekken ter wereld populair zijn. Spelers worden opgesloten in een simpele kamer met objecten waarbij ze het gevoel hebben in een computerspel terecht te zijn gekomen. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat je nodig hebt is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten…

Dit idee heeft zich razendsnel wereldwijd verspreid maar The Escape Hunt Experience is iets compleet vernieuwends. Je stapt 150 jaar terug in de tijd en samen met je collega’s of vrienden moet je een mysterie zien op te lossen. Het spel is spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar tegelijk.

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende themas te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove. De officiële openingsdatum is 14 mei 2016. Dan wordt Escape Hunt Maastricht geopend op een schitterende locatie in het centrum van Maastricht aan de markt, uitkijkend over het historische raadhuis van Maastricht. Alle escape rooms kunnen in het Nederlands of Engels gespeeld worden. Je kunt al vanaf 2 personen een escape room boeken in Maastricht. Kinderen kunnen vanaf 12 jaar (onder begeleiding van een volwassenen) ook spelen. Hiervoor zijn aangepaste spellen, dus ook leuk voor een kinderfeestje.

2 personen: € 59.00
3 personen: € 82.50
4 personen: € 95.00
5 personen: € 100.

Openingstijden
Maandag: 14.00 – 17.00
Dinsdag: 14.00 – 20.00
woensdag: 14.00 – 20.00
donderdag: 14.00 – 20.00
Vrijdag: 14.00 – 20.00
Zaterdag: 12.30 – 20.00
Zondag: 14.00 – 20.00

Escape Hunt Maastricht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Hunt Maastricht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

3

Ontvangst was ontzettend leuk en sfeervol, maar de kamer viel zo enorm tegen… Alles van slechte kwaliteit, geen diepgang of verhaal… En veel was er ook niet te beleven. Ontzettend jammer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
22 december 2020 Renee Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

wist niet wat me te wachten stond was mijn 1ste keer, maar eenmal bezig is het echt leuk om te doen.. moet zeker eens weer terug!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 november 2018 Nancy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

we hebben er nu 2 gedaan . de opzet van de kamers is mooi bedacht .mooie puzzels en veel hichtec .
vriendelijk personeel , mooie ontvangstruimte . je waant je in het jaar 1890 . hier komen we zeker nog eens terug

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 oktober 2018 jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super service & erg vriendelijk
Samen met mijn vriend escape hunt Maastricht bezocht, wat een top service en dan nog niet gesproken over het personeel! Bij binnenkomst een warm ontvangst met een gratis koffie of thee. Ook na afloop van het spel vangt het personeel je weer op en kletste wij nog even na,ik vond het zo gezellig dat wij besloten hebben volgende week alweer een spel bij hen te komen spelen! Toppers, blijf zo bezig, van de 3 escape rooms die wij hebben bezocht is dit zeker de nummer 1 van Maastricht!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei 2018 Romy  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Ik vindt bij binnenkomst de lobby erg mooi, alsof je al direct in het spel zit. Je stapt een hele andere tijd in! Het personeel is erg vriendelijk, open en flexibel. Je hoeft niet direct te beginnen met het spel maar je drinkt eerst rustig een koffie of thee, gratis ook nog! Wij speelde Cannibal cove, erg spannend en goed bedacht! De volgende keer zullen wij gaan voor een moeilijker verhaal, wij komen zeker terug om alle spellen een keer te hebben gespeeld! Chapeau!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei 2018 Winnie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Heel gezellig en leuk om met de familie te doen! Wij hebben deze escaperoom gedaan tijdens ons familieweekend. Zowel de kids (11, 13, 12, 15) en de volwassenen vonden het super leuk! Lex heeft ons vriendelijk ontvangen en goed op weg geholpen met de hints, die hadden we af en toe ook wel nodig, hahah

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
13 mei 2018 Nicole  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Onze eerste escape room ervaring met vriendinnen. We hebben Missing Maiden gedaan, een leuke kamer met echt een verhaal. We dachten dat een escape room meer puzzels oplossen was zonder verhaal, hier was echt een rode lijn door het hele spel. Wij zaten daardoor echt in het spel. We komen zeker terug om een andere kamer te spelen! We hadden voor deze escape room gekozen vanwege de locatie in de stad, maar zijn zeker blij met de keuze. Leuk spel, niet té lastig maar voor ons wel een uitdaging en vriendelijke eigenaars.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 maart 2018 Anne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Samen met collega’s het thema Deadly Family Affair gespeeld en in de laatste seconde ontsnapt! Het was zeker een uitdaging, vooral de laatste puzzel was goed nadenken. De locatie is heel mooi, een prachtig pand midden in het centrum. Ook het interieur is top en de kamers zijn mooi vormgegeven. Ik ben erg benieuwd naar de andere twee thema’s!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2017 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De locatie is top! Prachtig pand middenin het centrum. We waren met 7 personen en konden gelijktijdig in 2 teams hetzelfde thema spelen; een echte strijd! Alle drie de thema’s hangen met elkaar samen en het hele pand is in diezelfde sfeer aangekleed. Naderhand zijn we gaan eten bij de Gouverneur Maastricht en ook dat viel in de smaak. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2017 Kelsey Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij zijn afgelopen week met ons personeelsuitje bij The Escape Hunt Experience Maastricht een kamer gaan spelen. Bij aankomst mochten we lekker wat koffie of thee pakken. Hierna werd ons het verhaal verteld over de familie Beaumont, alle escape rooms zijn hierop gebaseerd, wat ik heel erg leuk vond.

Hierna zijn wij in 2 groepen het thema deadly family affair gaan spelen. Op het begin was het even zoeken, maar de puzzels waren erg uitdagend en afwisselend, waardoor je echt hard je best moest doen om er uit te komen. Wat ook heel leuk was, is dat ze er 2 dezelfde kamers hebben, dus als je met een grotere groep bent, kun je tegen elkaar hetzelfde thema en precies dezelfde kamer (naast elkaar) spelen. Gelukkig waren wij een van de weinige teams die uit deze kamer zijn ontsnapt en stiekem zijn we daar best trots op. Deze kamer is zeker ook geschikt als je al meerdere kamers hebt gespeeld, uitdaging genoeg! Ik kijk er naar uit om de andere 2 thema’s daar ook nog te gaan spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2017 Fleur Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Deze escape room ligt op een mooie centrale plek in Maastricht. Met een aantal collega’s zijn wij tegen elkaar gaan strijden. Een team van 3 en een team van 4 personen konden tegen elkaar strijden in hetzelfde thema. Dit zorgde voor extra spanning omdat je geen idee had waar het andere team mee bezig was in de kamer. Het thema was ontzettend leuk met leuke puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2017 Marnix Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

De locatie van escape hunt Maastricht, direct in het centrum, is ideaal om te combineren met een etentje In een van de gezellige eetlocaties aan het Vrijthof. Ontzettend gastvrije ontvangst in een pra

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 september 2016 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Bedrijfsuitje op 23sep 2016 met 5 collega’s. Gastvrij ontvangst, mooie gezellige inrichting. Leuke verschillende spellen, top! Ligging locatie in centrum Maastricht ook ideaal!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september 2016 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dankzij de prachtige lobby heb je meteen het idee dat je je begeeft in de tijd waarin ook de spellen zich afspelen. Ook de kamers zijn prima onderhouden en zorgen meteen voor een sfeer waarin je helemaal in het spel opgaat. Daarnaast is de service na het spel prima: koffie, thee en de mogelijkheid om een foto met thema getinte kledij te maken. Al met al zeker de moeite waard en een aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 augustus 2016 Alejandro Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
4

Pluspunten: de ontvangstruimte ziet er super uit en de locatie is ideaal in het centrum van Maastricht. Minpunten: ik vond de puzzels niet echt logisch en passen niet echt in het verhaal (we speelden Deadly Family Affair), ik kwam ook niet in de sfeer van de kamer. Dit had ook te maken met het aparte hintsysteem (druk op een bel en de spelleider komt naar je toe met de vraag waar je mee bezig bent en geeft dan de nodige hints)

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
1 augustus 2016 Stefan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
2

Na Valkenburg (beide kamers) gedaan te hebben, wat dit een flinke teleurstelling helaas. Hint-systeem is erg vreemd en vrij kleine kamers.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Goed
9 juli 2016 Boy Lenssen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldig, wat een spanning bouw je op, en wat een ontlading als een slot opent. Meesterlijk bedacht. Aanrader als teambuilding!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei 2016 Mees Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest