Escape Rooms Nederland logo
Escape Mission Capelle aan de Ijssel

Rhijnspoor 277, 2901 LB Capelle aan Den IJssel, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Mission Capelle aan de Ijssel

Escape room London Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Recherche

Jullie komen aan in een woning van een detective in het oude London. Er zijn recent 6 mensen vermoord in het rioolsysteem van London en jullie hulp is nodig. Maar let op! De serial killer heeft ervoor gezorgd dat jullie de woning niet zomaar kunnen verlaten. Lukt het jullie om op tijd te kunnen ontsnappen en uit te zoeken wie de moordenaar is zodat verdere moorden voorkomen worden?…… you’ve got 60 minutes.

Escape room London

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jouw hulp wordt gevraagd in deze kamer: er zijn 6 mensen vermoord in Londen. Jij en je team worden uitgenodigd om te helpen met het onderzoek en de mogelijke seriemoordenaar te vinden. Opvallend is dat al deze moorden zijn gepleegd in het Londense rioolsysteem. Je helpt graag dus je komt naar de afgesproken plek voor de kennismaking. Dit is de woning van een detective in het oude Londen. De seriemoordenaar wilt alleen niet graag gevonden worden. Om die reden heeft hij/zij alle in- en uitgangen van de woning geblokkeerd. Je kunt er niet zomaar uit. Door puzzels en raadsels op te lossen en aanwijzingen te vinden zal dit wel kunnen. Dit moet je samen met je team doen. Je krijgt 60 minuten de tijd. Zal het jouw team lukken om de seriemoordenaar te ontmaskeren en de woning te verlaten?

Je kunt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk spelen. Met behulp van camera’s houdt altijd een medewerker een oogje in het zeil. Er is dus altijd iemand om je te begeleiden of te helpen. De uitgangsdeur kan met een noodknop geopend worden in noodgevallen. De minimumleeftijd van deze kamer is 16 jaar. Wil je na het spel bijkletsen met je teamleden en weer kalm worden na de adrenaline rush? Dat kan met een bij de prijs inbegrepen drankje in de warme ontvangstruimte van Escape Mission. 60 minuten lijkt veel maar de seriemoordenaar maakt het jullie niet te gemakkelijk. Wees hem te slim af en zorg ervoor dat zijn/haar naam bekend wordt!

Escape room Area 51

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

In deze escape room kom je terecht in een onderzoekslaboratorium in Area 51. Area 51 is een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht. Meestal is de kust veilig maar in dit geval niet. Er is namelijk iets ontsnapt waardoor er besmettingsgevaar dreigt. Om te voorkomen dat iemand besmet raakt zijn alle deuren en sluizen gesloten. Helaas kunnen jij en je teamleden hierdoor ook niet weg. De wetenschappers van het lab zijn verdwenen. Waar zijn zij gebleven? Om te kunnen ontsnappen uit het lab hebben jullie de escape code nodig. Lukt dit niet binnen 60 minuten, dan raken jullie besmet. De klok tikt door en het lijkt wel alsof er iemand meekijkt…

Je kunt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk spelen. Met behulp van camera’s houdt altijd een medewerker een oogje in het zeil. Er is dus altijd iemand om je te begeleiden of te helpen. De uitgangsdeur kan met een noodknop geopend worden in noodgevallen. De minimumleeftijd van deze kamer is 16 jaar. Een goede samenwerking tussen jou en je teamleden is erg belangrijk voor deze escape room, want je hebt elkaar hard nodig. Na je ontsnapping kun je samen met je team afkoelen met een verfrissend drankje. Dit zit inbegrepen bij de prijs. Denk jij dat jouw team klaar is voor een spannende uitdaging? Speel dan het spel in Area 51 Room!

Escape Mission Capelle aan de Ijssel video

Informatie over Escape Mission Capelle aan de Ijssel

Op 15 minuten rijden van Rotterdam ligt Escape Mission Capelle a/d IJssel. Escape Mission Capelle a/d IJssel heeft op dit moment 2 escape rooms. De 2 kamers lijken qua thema totaal niet op elkaar. Juist hierdoor kun je het thema kiezen wat past bij jou en je team. Houdt jouw team wel van een beetje sciencefiction? Dan is Area 51 Room een spannende uitdaging. Je komt namelijk terecht in een speciaal onderzoekslaboratorium. Er is iets zeer gevaarlijks ontsnapt en jullie moeten snel uit die kamer om te voorkomen dat jullie ziek worden. De Sherlock/London Room is voor de echte detectives en liefhebbers van Londen. Jij en je team moeten uitzoeken wie de moordenaar is voordat jullie kunnen ontsnappen. In beide kamers heb je hier 60 minuten de tijd voor. Dit is minder tijd dan je denkt…

Escape Mission Capelle a/d IJssel is te vinden aan Rhijnspoor 277 in Capelle a/d IJssel. Het beste kun je met de trein naar Rotterdam Blaak nemen. Vanuit daar ga je met de metro naar metrostation Capelse Brug. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar Escape Mission. Bij de locatie is genoeg gratis parkeergelegenheid. De minimumleeftijd voor beide kamers is 16 jaar. Escape Mission is een bedrijfsonderdeel van Glowgolf Rotterdam en daardoor zijn arrangementen mogelijk. Zo speel je voor €6,00 per persoon extra een ronde glow in de dark minigolf of ga na het spel indoor disco-rolschaatsen. De prijs per spel hangt af van het aantal personen. Zo betaal je € 35,00 per persoon voor 2 personen en maar € 18,00 per persoon voor met zijn zessen. Dineren of lunchen is mogelijk bij o.a. het all-you-can-eat-wereldrestaurant en de KFC/McDonalds die nabij gelegen zijn. Vind aanwijzingen, werk samen en probeer Mission Capelle a/d IJssel!

Escape Mission Capelle aan de Ijssel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Mission Capelle aan de Ijssel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Service super!!!
Kamers ontzettend leuk!!

Begonnen met de London room, gevolgd door Area 51 en als laatste The missing ik zelf een aanrader als je van zoeken en ontdekken houd. Het allerleukst van ik Area 51, ontsnapt zonder alle puzzels op te lossen!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2018 silvia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Prima kamers en ontzettend leuk goed in thema en verschillende soorten puzzels.
London en 51 zijn leuke kamers voor beginners en mensen die er een paar gedaan hebben. Missing heb je iets meer ervaring voor nodig

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 mei 2018 Silvia Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Voor beginnende en gevorderde groepen de uitdaging ligt er. Ook het personeel is gastvrij en zeer klantvriendelijk. Wij waren in de gelegenheid om nog even na te praten en de spelleider nam alle tijd om gezellig te praten over onze beleving en zijn ervaringen. Ook de ander gastvrouw/speleider was zeer vriendelijk en nam rustig de tijd om dingen uit te leggen of te verklaren. Wat ideaal is parkeren voor de deur, met diverse eetgelegenheden op een paar meter afstand. Een hapje en drankje kan ook worden besteld bij Escape Mission zelf. Ook kunnen er verschillende arrangementen worden geboekt. Kortom een echte escapie aanrader dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2018 Team5some Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Hele leuke escape room die echt heel mooi is aangekleed. Puzzels zijn moeilijk, maar niet té. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Thomas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Londenroom zo leuk!!! Tja zoek en zij zult vinden….Heleboel puzzels zorgen voor een leuke uitdaging, gewoon licht vind ik ook erg fijn en de hulp geheel op eigen verzoek, soms cryptisch maar toch duidelijk. Een aanrader en geschikt voor jong en oud!!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2017 Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Ontvangst is prima! Genoeg ruimte en in een gezellige ruimte. Daarna word je opgehaald en meegenomen naar het andere eind van het gebouw voor de rooms.
Hier krijg je een duidelijke uitleg over wat de bedoeling is, hoe het werkt enz. Het verhaal van de room (Area 51) is niet echt heel sterk. Maar je word er wel goed in meegenomen!
De puzzels zijn leuk en haalbaar, met net een tikkeltje moeilijkheid waardoor je er toch wel eventjes mee bezig bent.
Wij hadden de verkeerde volgorde gedaan, waardoor we na een tijdje vast zaten.
Uiteindelijk zijn we toch eruit gekomen binnen de tijd!
Was een leuke ervaring van een escaperoom! Voor mij was het inmiddels de 3e keer, maar voor de rest van het gezelschap de 1e en die hebben er een goede ervaring aan over gehouden!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 februari 2017 Iris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

het was voor ons de eerste keer, en erg leuk om te doen. Maar het zou leuk zijn, als het verhaal begon met een intro. dus zeg maar een stem die vertelt wat er aan de hand is en wat je eigenlijke opdracht is. Dan wordt je meer het verhaal in gezogen. Nu waren het eigenlijk gewoon puzzels om zo snel mogelijk de kamer uit te komen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 december 2015 Sytske Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Erg spannend, je bent echt in een andere wereld. Ging een beetje chaotisch, maar dat lag aan ons. Vind het heel knap als het je lukt binnen de gestelde tijd te ontsnappen, ons helaas niet gelukt!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 oktober 2015 Cynthia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Wij hebben de Area 51 kamer gedaan en het was een hele leuke ervaring. De kamer ziet er heel gaaf uit, daar is echt aandacht aan besteed. We moesten wel even op gang komen om in de spellijn te komen. Soms best pittige puzzels maar uiteindelijk toch op 57 minuten weten te ontsnappen. De begeleiding was echt super, heel vriendelijk en duidelijk. En je krijgt na het escapen nog een gratis drankje in de ontvangstruimte. Wij gaan zeker nog een keer terug voor de andere kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 september 2015 Michel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
3

Het was een leuke Escaperoom, maar nadat we in Bunschoten waren geweest bij de meisjeskamer, was dit wel een beetje een tegenvaller..
O.a. Omdat we hier contact hadden met iemand van de Escaperoom via een walkie talkie en op één of andere manier haalde dat je er toch een beetje uit en zat je minder in het spel.
Ook mistte er een klok die de tijd aftelde, dat maakt het toch spannender..
We vroegen als we er echt niet uitkwamen om een hint, maar ipv een hint werd de oplossing al gegeven, dus dat was jammer.
Dan voelde het een beetje als vals spelen.
Verder speelt het verhaal zich af in 1800, en krijg je later te maken met een heel modern voorwerp, en dat vonden wij niet passen bij de sfeer.
Wel een leuke kamer dus, maar niet geweldig.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
18 juli 2015 Meike van de Veer Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest