Escape Mission Eindhoven

Vijfkamplaan 6c, 5623 EB, Eindhoven

Provincie Noord-Brabant | Regio Best, Eindhoven

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Mission Eindhoven

Vijfkamplaan 6c, 5623 EB, Eindhoven

Beschikbare escape rooms bij Escape Mission Eindhoven

Escape room Dr Jones’s Office

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Kantoor

Welkom in het kantoor van archeoloog Dr. Jones. In zijn zoektocht naar de Kroon van Monasterio wordt hij gehinderd door bendes die hem voor willen zijn. Om verder onderzoek te voorkomen is de uitgang van zijn kantoor geblokkeerd en zijn jullie nu per ongeluk opgesloten. En Dr. Jones weet niets van het komende gevaar. Lukt het jullie met goed samenwerken en logisch denkwerk om het kantoor binnen 60 minuten te verlaten zodat hij nog op tijd gewaarschuwd wordt?

Escape room The Elevator Warehouse 6

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Lift

Deze oude goederenlift in Warehouse 6 zit vast en is met geen mogelijkheid in beweging te krijgen. Van de roestige staalkabels die de lift dragen zijn er al twee gebroken en het zal niet lang duren voordat de rest ook afbreekt en de lift zal vallen. Jullie zitten opgesloten… of toch niet? Is er misschien toch een uitweg die jullie kunnen vinden? Jullie hebben 60 minuten de tijd voor deze uitdaging.

Informatie over Escape Mission Eindhoven

Escape Mission is de nieuwste uitbreiding van Glowgolf Eindhoven! Ontdek de escape room en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. De woorden zeggen het eigenlijk al… jullie krijgen de missie om te ontsnappen uit de Elevator escape room. Maar doe het wel snel voordat alle staalkabels afbreken en de lift naar beneden valt!

Het spelelement is zowel spannend als verrassend. Onze gasten worden in een speciale kamer opgesloten en krijgen de opdracht om binnen 60 minuten te ontsnappen. Dit gaat natuurlijk niet zomaar! Om de sleutel tot de uitgang te vinden moeten raadsels opgelost worden, codes gekraakt en er moet goed worden samengewerkt.

Escape Mission is uitdagend en leuk om te doen met gezelschappen van 2 tot 8 personen! Waan je in de goederenlift van Warehouse 6 en ga op zoek naar aanwijzingen, los puzzels op en werk vooral samen!

Koel na deze 60 minuten weer even af met een lekker drankje naar keuze (inbegrepen).

Escape Mission Eindhoven Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Mission Eindhoven? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

Hele leuke beginners of gezinskamers voor de combinatie volwassenen en kind(eren) vanaf 10(jones)-12(elevator) jaar. Prima services.

Organisatie even een tip, let op de levensduur van batterijen en slotjes.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 juli 2019 Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Dit is tot nu toe wel de mooiste escaperoom. Ruime kamer, zeer mooi ingericht en met een goed verhaal. Deze kamer was prima geschikt voor 6 personen. Vriendelijk ontvangst. Wij hebben deze gecombineerd met n potje glowgolf. Moeilijkheid: gemiddeld. Wij hadden het ivm miscommunicatie helaas net niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 december 2017 Celina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Thema in de kamer qua objecten en sfeer zijn heel erg goed uitgewerkt! Het voelt echt als een Indiana Jones kamer. Sommige puzzels waren wel uniek, maar toch ook veel codeslotjes en rekenen. Het verhaal kreeg ik ook niet heel goed mee, eigenlijk alleen op het begin.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
2 maart 2017 Marilou Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Dr. Jones kamer is erg leuk om te doen! Veel verschillende manieren verwerkt om codes en aanwijzingen te verkrijgen. Top!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 mei 2016 Marie-Sophie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
1

De slechtste escaperoom ooit gespeeld….ongeïnteresseerd personeel en de kamer zelf heeft niks met een lift te maken..jammer voor de mensen die deze kamer als eerste ervaring hebben. Vooral door de puzzels die niet functioneren.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
9 februari 2016 Marian Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest