Escape Mystery

Beeklaan 224a, 2562 AS, Den Haag

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, Spijkenisse, Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Mystery

Beeklaan 224a, 2562 AS, Den Haag

Beschikbare escape rooms bij Escape Mystery

Escape room Gevaar uit de Ruimte

Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2022
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Een criminele organisatie heeft snode plannen voorbereid vanuit sterrenwacht Sonnenborgh. De politie valt de sterrenwacht binnen en jullie gaan op zoek naar sporen. De criminelen blijken hun plan al in werking gezet te hebben. Zijn jullie al te laat…?

Escape room CSI Den Haag

Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2022
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Makkelijk

Jullie recherche team wordt op een terroristische zaak gezet. Er zijn veel vragen maar weinig aanknopingspunten, totdat er een tip binnen komt van de technische recherche. Jullie gaan als detectives te werk en gaan op zoek naar meer clues. Al snel blijkt er veel meer aan de hand dan jullie op het eerste gezicht dachten…

Escape room De Kaapse Kode

Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: augustus 2021
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Tijdens het verbouwen van jullie café Kaapse Maria in Rotterdam vinden jullie een fust met tot nu toe nog onbekend bier: de Kaapse Kode. Navraag leert dat het een bier is gebaseerd op een eeuwen oud familierecept. Jullie sluiten het fust aan en het blijkt al snel een hit. Dat smaakt naar meer! Lukt het jullie om het recept te vinden en zo de Kaapse Kode weer te kunnen brouwen?

Escape room Het Mysterie van Delft

Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: maart 2021
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Erg moeilijk

Je wordt gebeld: een spoedklus voor jou als rechercheur! Er wordt iemand verdacht van het maken van explosieven en deze persoon moet onmiddellijk gearresteerd worden! Omdat jij in de buurt woont, is het jouw taak om er meteen op af te gaan. Daar aangekomen is er niemand te bekennen, maar al snel ontdek je een spoor van aanwijzingen. Jullie gaan op zoek naar clues in oude documenten op historische plekken in Delft. Lossen jullie dit mysterie op voordat het te laat is?

Informatie over Escape Mystery

Bij de escape rooms van Escape Mystery loop je rond in een virtuele omgeving waar je 360 graden om je heen kan kijken. Zo kom je virtueel in een sterrenwacht, in hystorische gebouwen, op een plaats delict, in een ruimteschip en andere locaties waar je anders nooit een escape room zou kunnen doen. En dit alles kan je met een team spelen, ieder achter zijn eigen laptop, of gezellig samen achter één scherm.

Qua thema en moeilijkheid zit er voor iedere doelgroep wat leuks bij! De puzzels en raadsels van elke escape room zijn helemaal afgestemd op het thema en de locatie van de escape room, waardoor je elke keer een spannend avontuur beleeft waarbij je creatief moet zijn en samen het mysterie moet oplossen.

De escape rooms van Escape Mystery bestaan uit meerdere delen waarbij je virtueel op meerdere locaties komt. Op elke locatie kan je in 360 graden om je heen kijken en rond lopen. Je krijgt na een bepaalde tijd hints waardoor je nooit vast komt te zitten. Met een inlogcode kan je als team met meerdere laptops tegelijk de escape room beleven.

Prijzen
De escape rooms van Escape Mystery kosten tussen 20-25 euro per team.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest