Escape Nova Zembla Ede

Frankeneng 114g, 6716 AA, Ede

Provincie Gelderland | Regio Arnhem, Barneveld, Ede, Veenendaal, Wageningen

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Nova Zembla Ede

Frankeneng 114g, 6716 AA, Ede

Beschikbare escape rooms bij Escape Nova Zembla Ede

Escape room Escape Nova Zembla

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open vanaf: november 2019
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Schip

Het verhaal van Nova Zembla klinkt je misschien bekend in de oren, maar wat nou als je aan boord kon stappen van het schip van Willem Barentsz op zoek naar China? Ervaar de vrieskou, de angst voor ijsberen, verdrinking en bevriezing en ontsnap aan een zeemansgraf ver weg op de koude noordpool.
60 minuten. Je hebt alleen de spullen die je op het schip kunt vinden. Overleef en verander de geschiedenis bij Escape Nova Zembla.

Informatie over Escape Nova Zembla Ede

Je vindt deze escaperoom op een plek die je niet zou verwachten. Op het industrieterrein van Ede. Heerlijk rustig en met voldoende gratis parkeergelegenheid voor het hele ontsnappingsteam.
Als je het gebouw van buiten ziet, denk je niet meteen aan een historisch thema, maar treed binnen en de sfeer slaat om als een blad aan een boom. Overal krakend hout, een oude bar en de geur van jute zakken en oude zeilen. De toon is gezet. Je bent binnengestapt in een geschiedenisboek.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dan kun je starten met een heerlijk kopje koffie of fris en na afloop kun je heerlijk natafelen met een hapje en een drankje.

Bij Escape Nova Zembla word je helemaal meegezogen in het verhaal. Met geluidseffecten een compleet ingerichte ambiance en een temperatuur die daalt naarmate je verder komt in het spel. Het bekende verhaal op deze manier beleven kan alleen bij Escape Nova Zembla.

Prijzen:
Maandag t/m donderdag: v.a. €14,- p.p.
Vrijdag en zaterdag: v.a. €15,- p.p.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest