Escape Rooms Nederland logo
Escape Room 013 Tilburg

Juliana van Stolbergstraat 8, 5038 AM Tilburg, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room 013 Tilburg

Escape room De dochter van de slager

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 16 spelers

Escape Room 013 Tilburg is een uniek project, speciaal gebouwd voor de grote adrenaline kick.

Eenmaal binnen worden jullie onderdeel van een real-life-thriller… Probeer door teamwork, speurwerk, vindingrijkheid, door angsten te overwinnen en een flinke dosis lef, samen met je vrienden, familie of collega’s binnen het uur te ontsnappen. De klok is overal . . . net als de dochter van de slager . . .

Wij dagen jullie uit, durven jullie binnen te treden?

Escape Room 013 Tilburg video

Informatie over Escape Room 013 Tilburg

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de realisatie van Tilburgs 1e en grootste Escape-Room van Nederland. Deze beleving speelt zich af op een nieuwe locatie. Escape Room 013 Tilburg is gebouwd in een aanzienlijk winkelpand aan de drukke Juliana van Stolbergstraat, midden in het stadscentrum van Tilburg, 30 meter naast de Mc. Donalds. Qua omvang zou de term ‘Escape-House’ hier eigenlijk meer op zijn plaats zijn.

De centrumlocatie, de grootte van het project, de dynamiek van het pand, het spannende verhaal, de originele games, de professionele film-en videobeelden, de speciale licht-en geluidseffecten, en al het andere wat nog wel geheim moet blijven, alles is met de grootste zorg gebouwd en alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Alles is uit de spreekwoordelijke kast gehaald en dat maakt van Escape Room 013 Tilburg een spectaculaire beleving om nooit meer te vergeten.

Escape Room 013 Tilburg Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room 013 Tilburg? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

We hadden hoge verwachtingen van deze kamer en we vonden het heel leuk dat we eindelijk met een grotere groep samen konden. Uiteindelijk hadden we twee afhakers en waren we met zes. Of we het zouden halen, was daarom maar de vraag, werd ons verteld. Wij hadden verwacht dat we continu druk zouden zijn. Het bleek dat we toch veel als groep bij elkaar bleven en we liepen elkaar in de weg. We voelden ons af en toe nutteloos. De aankleding was op zich goed en sfeer was aardig prima neergezet, maar we vonden de ruimte wat leeg (weinig puzzels). De hints bleken geen hints maar algemene aanwijzingen en dat vonden wij onprettig. We hadden daardoor het gevoel dat we hints kregen op de verkeerde momenten. Er zijn nog wat puntjes, maar daar kan ik niks over zeggen zonder te spoileren.

Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
11 mei 2019 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Wij zijn er met een kinderfeest geweest van mijn dochter het is zeker spannend een paar schrikmomenten en super fijn dat het naast de mcdonalds zit kun je daarna gezellig afsluiten het is zeker een aanrader voor jong en oud

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2018 Amanda  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Met 14 vrouw sterk gingen wij naar de dochter van de slager. Complimenten voor de spelleider die de spanning flink lieten stijgen maar die gedurende het spel de hele tijd voor ons klaar stonden. De nabeschouwing was erg leuk! We komen graag jullie nieuwe kamer spelen ?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 oktober 2018 Susan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Helemaal top met een gastvrije en hartelijke ontvangst, én goede evaluatie na afloop.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2018 Elke  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

We waren hier met een vriendenuitje, 6 vrouwen 6 mannen, het leuke hierbij is het is geen escape room maar een escape huis. Je kan met max 30 mensen in 1 keer spelen! Super tof!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2018 Mo Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Goed verhaal, mooie puzzels/opdrachten, mooie opzet al escape-house, onverwachte situaties… Kortom: helemaal top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2017 Karel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Echt een hele gave escaperoom (eigenlijk house).
Je bent met z’n alle constant bezig. Het blijft spannend en verrassend omdat je niet weet wat er zich achter een nieuwe deur begint. Mooie geluid en lichteffecten.
Ben je met een grotere groep of los je opdrachten snel op, dan komen er meer kamers bij, zodat je het uur ook echt bezig bent.
Mocht je even vastlopen, dan worden hints subtiel gebracht, zodat je weer verder kunt en toch naar de volgende kamer geleid wordt.
Nu vier escaperooms gedaan in omgeving Tilburg. Echt de beste!!
Ook de uitleg en camerabeelden van je groep achteraf zijn een meerwaarde om het verhaal en de opdrachten nog een keer te beleven en beter te begrijpen.
Kortom: boeken !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Deze escape room is echt een aanrader! Er zit een spannend verhaal in en de sfeer wordt ijzersterk neergezet. Leuke puzzels verspreid over meerdere ruimtes. We hadden wel hints nodig, maar deze werden erg subtiel en op de juiste momenten gegeven waardoor we wel ons eigen spel konden blijven spelen. Reken er op af en toe te gillen, maar zelfs onze grootste angsthaas vond het achteraf enorm gaaf. Daarnaast is het mogelijk jezelf achteraf terug te kijken, iets wat naar mijn mening meer escape rooms zouden mogen introduceren. Het is wel een van de duurdere escape rooms, maar dat was het het zeker waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Thijs Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Vandaag voor de eerste keer een escaperoom gedaan. Ik vond het een geweldige ervaring! Spannend, leuk, en afentoe een schrikmoment. Een echte aanrader als je van spanning houdt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2016 Daan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Deze room is niet voor mensen met een zwak hart. Je wordt opgezogen in het enge verhaal en met 10 man was er nog steeds voor iedereen wat te doen, want op basis van het aantal mensen worden er meer kamers bij het spel betrokken. Het gaat hier niet om een enkele kamer, maar om een heel huis! 11 van de 10 punten voor geluid/licht/sfeer, het was superspannend. Als het niet heel snel gaat, krijg je hints. Wanneer je uit de room bent, kun je de leukste beelden terugkijken en wordt er een groepsfoto gemaakt. Alles was top geregeld. Let op: wanneer je arriveert bij het pand met geblindeerde ramen moet je buiten wachten en dan wordt de deur voor je open gemaakt (wisten we niet, dus we stonden op de deur te kloppen als een malle). Ik hoop op een vervolg van het verhaal, dan gaan we zeker weer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 april 2016 Britta Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

De max! Meer zeg ik niet ;-)……………………………………………..of toch… spannend……………………………..gaaf…………….

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
9 november 2015 Tom Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige escape room! Super spannend en nog mooier gemaakt. Een hele belevenis.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 oktober 2015 E v D Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super!! Leuk is dat je er met veel personen in kan en dat er nog steeds voor iedereen iets te doen is. Erg spannend en ongelofelijk gaaf & uitdagend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2015 Claartje Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Hele vette ervaring. Eigenlijk gewoon een live horrorfilm waar je zelf in loopt. Als je nooit eerder een Escape Room gedaan hebt moet je eigenlijk eerst een paar ‘simpele’ kamers doen en daarna pas deze, dan zie je pas hoe goed dit avontuur in elkaar zit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 april 2015 Joost Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest