Escape Rooms Nederland logo
Escape Room 040 Eindhoven

Mathildelaan 1, 5611 BL Eindhoven, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room 040 Eindhoven

Escape room The Mysterious Temple

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Open sinds: juli 2019
Thema’s: Mysterie, Tempel

Laten we op avontuur gaan in de mysterieuze tempel. Verken de tempel en vind de schat eeuwenlang verloren, het enige object dat je ongelofelijke roem en rijkdom zal schenken! Volg het pad van de tempeliers, maar let op, deze reis is niet zonder risico.

Escape room The Submarine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 12
Ontsnappingspercentage: 15%
Thema’s: Schip

In deze vijfde kamer van Escape Room 040 kun je met 10 personen tegelijk spelen. Ga het avontuur aan als bemanning van de USS Triton. In een heftige strijd is de Triton geraakt en heeft nog 60 minuten de tijd om zijn laatste missie uit te voeren. Zijn jullie in staat deze zinderende opdracht te voltooien en het vijandelijke konvooi te vernietigen voordat de Triton zinkt?

 

Escape room Moriarty’s secret study

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 8

In het geheim dringen jullie een studeerkamer binnen. Direct als jullie binnen zijn, valt de deur in het slot. Jullie zitten vanaf nu opgesloten. De eigenaar van de studeerkamer is not amused en hij zal er alles aan doen om jullie ontsnapping te voorkomen. Een echte hersenkraker met veel puzzels en raadsels. Out of the box denken komt in deze kamer goed van pas, net als een ijzersterk team. Liever denken dan doen? Dan is deze kamer een geschikte optie.

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk. Grote groepen kunnen 2 tijdsloten achter elkaar boeken zodat de teams na elkaar spelen. Het is ook mogelijk om deze kamer en nog een andere kamer van Escape Room 040 Eindhoven te boeken. Op die manier spelen beide teams tegelijk in een andere kamer. Kinderen vanaf 8 jaar mogen meespelen. Zij moeten dan wel verplicht worden begeleid door een volwassene. In het geval van nood of bijvoorbeeld claustrofobie is het mogelijk om tijdens het spel de kamer te verlaten. De speler kan dan later het spel hervatten. Ontrafel het geheim achter deze bijzondere studeerkamer!

Escape room The Laboratory

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 8

In een medisch laboratorium gaat er iets verschrikkelijk mis. Een glazen fles met daarin een dodelijk virus is gebroken. Het virus verspreidt zich nu in rap tempo door het lab heen. Na 60 minuten zullen de eerste slachtoffers vallen. Jij en je teamleden moeten zo snel mogelijk het gebouw uit. Klein probleem: jullie krijgen de deur niet meer open. Om de kamer te verlaten moeten jullie flink puzzelen en aan de slag gaan met aanwijzingen. Dat is de enige manier om het lab levend te verlaten…

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk. Kom je met een groep groter dan 6 personen? Dan heb je de mogelijkheid om 2 tijdsloten achter elkaar of 2 kamers op hetzelfde tijdstip te boeken. Je kunt daardoor de competitie met elkaar aangaan en kijken wie de snelste tijd neerzet. Kinderen die mee willen spelen moeten minimaal 8 jaar zijn en begeleid worden door een volwassene. Het is als speler altijd mogelijk om de kamer te verlaten, bijvoorbeeld bij claustrofobie. Daarna kun je, als je het zelf wilt, weer instromen in het spel. Los de puzzels op om de kamer te kunnen verlaten voordat het virus jullie inhaalt!

Escape room The Secret Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 8

Deze escape room opent haar deuren op 27 oktober dit jaar.

Het verhaal van deze kamer is ‘geheim’. Wat jou te wachten staat, weten alleen de makers van ‘The Secret Room’. Het enige wat wij weten, is dat deze kamer niet geschikt is voor mensen die bang zijn in het donker. Je zult namelijk het een en ander tegenkomen in deze verduisterde kamer…

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk. Groepen groter dan 6 personen kunnen ervoor kiezen om 2 tijdsloten achter elkaar te boeken. Je kunt ook deze kamer en 1 van de andere 3 kamers van Escape Room 040 Eindhoven boeken op hetzelfde tijdslot. Hierdoor zijn ook wedstrijdjes tussen de teams mogelijk. Spelers vanaf 8 jaar zijn welkom in ‘The Secret Room’. Zij moeten wel begeleid worden door een volwassene. Krijg je in de kamer last van claustrofobie of is er een noodgeval? Dan is het altijd mogelijk om de kamer te verlaten. Je kunt zelfs na de pauze buiten de kamer nog instromen. Ontrafel het geheim van ‘The Secret Room’!

Escape room Secret of the tombe

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 8

Het verhaal van dit spel draait de tijd van de oude Egyptenaren en hun piramides. Na een lange en zware tocht heb je eindelijk de tombe van de piramide van Neferkare bereikt. Je zit nu in de tombe gevangen. De oude Egyptenaren zullen je ontsnapping niet erg makkelijk maken. Overal zitten puzzels en aanwijzingen verborgen waarmee je jezelf uit de tombe kunt bevrijden. De Egyptenaren zijn slim en zullen je om de tuin proberen te leiden. Lukt de ontsnapping niet, dan behoort jouw ziel voortaan aan het geestenleger van deze piramide. Werk samen en laat je vooral niet op een dwaalspoor zetten!

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk. Spelen met een grotere groep? Vanaf 6 personen kun je 2 tijdsloten achter elkaar of 2 kamers tegelijk boeken. De minimumleeftijd van dit spel is 8 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Je krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Het is mogelijk om tijdens het spel de kamer te verlaten en eventueel later weer deel te nemen. De andere spelers spelen dan ondertussen door. Wees de Egyptenaren te slim af en ontsnap binnen de tijd!

Escape Room 040 Eindhoven video

Informatie over Escape Room 040 Eindhoven

Midden in het centrum van Eindhoven is Escape Room 040 Eindhoven gevestigd. De escape room zit in het oude Light Appliance Centre van Philips. Escape Room 040 telt maar liefst 4 kamers met elk een eigen verhaal en thema. Geschikt voor beginners én voor ervaren escape room spelers. De kamers verschillen namelijk in moeilijkheidsgraad. Om die reden kun je altijd een geweldig spel spelen in 1 van de 4 kamers. Ga bijvoorbeeld voor de ‘Moriarty’s secret study’ kamer waarin je in een studeerkamer speelt die enkele geheimen voor je verbergt. De nieuwe kamer ‘The Secret Room’ opent op 27 oktober dit jaar haar deuren. Wij zijn alvast erg benieuwd naar deze room. Tot die tijd kun je je hart ophalen in de andere 3 kamers.

Escape Room 040 Eindhoven bevindt zich aan Mathildelaan 1 in Eindhoven. Reizen met het openbaar vervoer? Vanaf station Eindhoven is het ongeveer 7 minuten (550 meter) lopen naar de escape room. Parkeren kan in de parkeergarage van de Media Markt, P1 Parking Mathildelaan. Het parkeertarief is €0,50 per 12 minuten. Je speelt in elke kamer met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk. De prijs hangt af van het aantal personen per team. Zo kost een tijdslot voor een team van 2 personen €50,- en voor 8 personen €112,-. Escape Room 040 Eindhoven is van maandag t/m zondag geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Het laatste spel start om 22:00 uur. Kies 1 van de 4 kamers en speel het spel!

Escape Room 040 Eindhoven Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room 040 Eindhoven? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Erg leuke escaperoom spannend en je moet echt samenwerken om de gouden beker te vinden, top avond gehad

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juli 2019 Brenda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Mooie escaperoom. Onlogisch is dat je op een verplichtte volgorde de puzzels moet oplossen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
17 mei 2019 Piet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

na een leuk spontaan ontvangst , zijn wij met onze dochters van 9 en 10 in de room de tombe geweest. een leuke kamer om met kinderen van die leeftijd te doen. je krijgt hier leuke denk en doe opdrachten waardoor je met zijn alle bezig blijft. na het gevoel dat we een race tegen de klok aan het spelen waren, hadden we toch nog 3 minuten over toen we de deur open kregen. ( met een beetje hulp van de tips)
organisatie heel erg bedankt voor de leuke dag , wij komen zeker terug.
tip voor andere gasten, als je niet bekend bent in eindhoven zou ik zeker een half uur voor aanvang er proberen te zijn i.v.m. zoeken van de locatie. de huis nummers op de mathildelaan zijn verwarrend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
3 januari 2018 verheggen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
3

We hadden een andere room gereserveerd maar die was stuk.. de vervangkamer(Laboratorium) niet een hele spannende kamer, maar 1 kamer waar we veel tijd zijn verloren door een verkeerd gelezen (slecht leesbare) wel eruit gekomen, maar minst leuke escape room tot nu toe.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
28 december 2017 Giel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Kamer met Egyptisch thema.
Letterlijk alles was kapot in deze escape room. We snapten wel hoe de kamer werkte, maar de puzzels werkten gewoonweg niet. Benodigde stukken waren gebroken, puzzels werkten bij de uitleg van het personeel ook niet, het was schandalig… Ik kom niet meer terug.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
28 september 2017 Renee  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Na het lezen van een aantal beoordelingen van de rooms van eindhoven040, was ik toch nieuwsgierig genoeg om deze kamer te gaan doen. We werden heel hartelijk ontvangen door een medewerker die ons wat te drinken aanbood en ons even heeft uitgelegd wat de bedoeling was. Daarna konden we naar de kamer, de graftombe! Wij waren met 2 personen en hadden al een aantal rooms gedaan. Een beetje bang door het weinige licht, zijn we toch heel ver gekomen (alleen de laatste code nog) er waren leuke puzzels/opdrachten en alles was goed te doen met de tips die we kregen. De aankleding van de room was gaaf. Ik heb echt genoten, wel balen dat we er niet uit zijn gekomen. Zeker een aanrader om hier een van de kamers te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juli 2017 Dorien Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Leuk voor beginnende spelers… Simpele maar vergelijkbare kamers en verhalen. Afwerking kan en moet vele malen beter. Puzzels niet heel ingewikkeld.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Neutraal
6 mei 2017 Ramon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
1

Zeer slechte ervaring in deze escape room (tombe)
Over de klantenservice nog maar te zwijgen. We konden de locatie niet vinden, en na een telefoontje werd er gedreigd dat de tijd in zou gaan als we niet op tijd zouden zijn. Belachelijk voor woorden eigenlijk!
Daar aangekomen, snelle uitleg en hup zo de kamer in.
Veel versleten materiaal die je moest gebruiken voor het spel. Vervaagd waardoor je het bijna niet ziet.En veel attributen die overbodig waren of zelfs kapot. Erg jammer!
Ook is de kamer heel erg donker!
Geen uitdaging. 1 iemand is vooral bezig de anderen staan erbij en kijken toe.
Voor €88,- is dit schofterig duur!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
6 januari 2017 Dominque van Deursen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Wat een teleurstelling was de Tombe.

Veel zand, weinig puzzels, weinig licht en veel onbruikbare spullen. Erg jammer dat al deze afleiding nodig is om ons bezig te houden in plaats van leuke puzzels.

Al met al zonde van je geld.

Maar zoals de medewerker aan gaf, vast heel geschikt voor kinderfeestjes.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
28 december 2016 Leanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
2

Wij hebben de Tombekamer gedaan, en kwamen teleurgesteld maar wel binnen de tijd naar buiten. De kamer is donker en zanderig, de puzzels zijn weinig uitdagend. Vooral het licht en de hoeveelheid overbodige attributen en vage uitleg maken het moeilijk. Zeker een afrader voor de ervaren speler.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
28 december 2016 Marlijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
7

We hadden een afspraak om 16:00 voor de graftombe. Er werd verwacht dat we een kwartier van te voren aanwezig waren. We kwamen uiteindelijk om iets voor 4 uur binnen doordat het moeilijk vindbaar was. Er werd meteen gezegd dat ze onze tijd voor het spelen van de kamer al hadden aangezet. Hierdoor hadden we al meteen 5 minuten minder speeltijd. Dit vonden we minder leuk.
Verder vonden we de kamer erg donker maar dit paste wel goed bij het thema.
Het was een moeilijke kamer en we hadden niet verwacht dat we binnen de tijd eruit zouden komen, maar dit is ons toch gelukt!!
Het was over het algemeen een leuke kamer, met een leuk thema. Voor iedereen geschikt lijkt mij.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
26 december 2016 Nicolle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
2

De ontvangst was verschrikkelijk. We werden ontvangen door een man waarvan de vriendelijkheid ver te vinden was. Een cynische lach en een uitstraling van “snel erin en eruit en betalen”. De escaperoom was niet verkeerd. De diepgang miste hier en daar af en toe naar onze mening, maar dat geldt voor de meeste escaperooms waar we zijn geweest. Achteraf kennis gemaakt met het andere personeel, waar de (ik denk) eigenaar nog veel van kan leren wat betreft klantvriendelijkheid. We namen ondanks de ervaring die leuk had kunnen zijn een heel slecht gevoel mee, door de slechte sfeer.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Slecht
30 juli 2016 Rick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super gaaf gemaakt deze escaperoom. Je wordt meteen meegezogen in het verhaal om de oplossing te vinden.
Je voelt als het ware de spanning naarmate de tijd afneemt en dat maakt het extra leuk. Ook om samen tot een oplossing te komen, ieder heeft een aandeel hierin! SUPER!!!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2016 Erik Megens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
1

Jullie vragen om een ongezouten mening….. nou dat kan heb je even?
De gezellige vrijgezelle feest eindigde in een drama bij jullie, wat een desillusie en wat een verschrikking!!! personeel zeer klant onvriendelijk dat begon al bij binnen komst …dan heb ik het nog niet toen we vertrokken.
Zeer vieze stoffige kamers en dat komt echt niet van een kleedje rollen hoor!!! de allergieën springen in het rond wat een vieze oude meuk!! kleine hokjes waar je verblijft zonder enige frisse lucht, er zijn echt locatie`s waar het echt heel veel beter is….
Het spel voor ons 10 vrouwen vonden we erg saai……..en nee we hebben geen hoog blond gehalte!!
zonde van al het geld!! Jammer wat een desillusie was dit. Zeker geen aanrader.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht
15 juli 2016 P. Couperus Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We waren met 8 dames. Allereerst werden we super vriendelijk en goed ontvangen. De dames hebben een hele duidelijke en goede uitleg gegeven voordat we begonnen. Wij hadden De Tombe kamer en die was heel leuk, wel pittig met de puzzels, maar dat houd het leuk. Het is ons gelukt (met hulp van de dames) om te escapen en hadden nog 2 minuten over!! Echt een aanrader deze escape room 040, wij gaan zeker nog een keer terug om andere kamers te proberen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2016 Linda Vermeulen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Vervolg op mijn eerste review, iets belangrijks vergeten..
Wij hadden het arrangement ‘happen en ontsnappen’ gekozen met daarna eten in het restaurant 1910 en daar werden we ook super goed en vriendelijk ontvangen.
Echt heerlijk gegeten daar!

Kortom: Alles was perfect geregeld en we hebben een heel gezellige dag gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2016 linda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Ik ben er met mijn verjaardagsfeestje geweest en ik vond het eerst heel erg spannend, maar later vond ik het geweldig! Beste verjaardag ooit!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2016 Isa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Secrets of the tombe is een avontuur in het donker, met handen en voeten in het zand en verrassende effecten. De puzzels zijn op zich niet al te moeilijk, maar puzzelstukjes vinden is enigszins lastig omdat het zo’n donkere ruimte is. Zeer sfeervolle kamer waardoor je al snel in het verhaal zit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
4 juni 2016 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Mooi aangeklede escape room. Veel aankleding in de kamer. Je kunt lekker actief bezig zijn en sommige puzzels zijn best lastig. Het onderwerp sprak mij aan. Ontvangst wad goed en vriendelijk. Een aanrader, hoewel ik me niet kan voorstellen dat je hier prettig met 8 personen kan puzzelen het was erg warm!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 mei 2016 Nlmh Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Het lab is een mooie escape room, je kunt je helemaal inleven in het verhaal. De puzzels waren soms best ingewikkeld en niet alles is een puzzel. Voor mij echt een plus want dat maakt het interessanter. Het einde vond ik jammer, we hadden het niet gehaald, na een uur ging je deur open en werden wel eruit gehaald. Een beetje ligt en geluid effect op het einde zou deze room helemaal afmaken. Een min punt er was niemand toen we aankwamen, ze waren te laat. Pluspunt hele aardige mensen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
6 april 2016 Nlmh Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Een erg mooi aangeklede kamer, met veel verschillende elementen. We zaten in The Laboratory en het is ons net niet gelukt om te ontsnappen. De kamer zat heel vet in elkaar! Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
16 januari 2016 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben moriarty’s study met 9 personen gedaan, wat eigenlijk te veel is. De kamer is super mooi afgewerkt en de puzzels zijn leuk en uitdagend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2015 Freek Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Gloednieuwe kamer met een verrassende insteek doordat er gewerkt moet worden met een oculusbril. Dit zorgt ervoor dat je een spel in de kamer hebt wat gekoppeld is aan een virtuele game. Om de virtuele game op te lossen heb je clues nodig uit reallife kamer. Samenwerking is dus van groot belang!
De kamer ziet er niet spectaculair uit, maar biedt wel mogelijkheid om goed te zoeken naar opdrachten. Langzaam vallen puzzelstukjes in elkaar en raak je steeds meer in het spel.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
1 november 2015 Loes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Het was de eerste keer, dus ik kan niet vergelijken. Maar het was zeker leuk en we gaan zeker meer rooms doen.

17 oktober 2015 Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Wij hebben met 6 personen Moriarty’s Study gespeeld. Er is heel veel te doen in de ruimte waardoor niemand hoeft stil te zitten, zelfs niet met een wat grotere groep. Een aantal echte hersenkrakers vergen een behoorlijke mentale inspanning. Veel aankleding die afleid maar daar hou ik persoonlijk juist van. Met een 4e kamer in aanbouw zeer geschikt voor grotere gezelschappen getuigt ook de ruime ontvangst. Een erg mooie puzzelkist maakt de ontvangstruimte een Escape Game op zich.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 oktober 2015 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuke puzzels, ruimte zat goed in elkaar. Helaas ook vrij veel objecten in de kamer die geen puzzels bevatten. Dit leidt af omdat je de hele ruimte goed moet onderzoeken om alle puzzels te vinden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2015 Hans Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Leuk om een keer gedaan te hebben. Alles zag er goed uit en er was veel decoratie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
20 september 2015 Michel Gruyters Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

Moriarty’s study. Redelijke kamer, maar geen wow-effect. De puzzels waren best eenvoudig. Op meerdere manieren kwam je voor dezelfde puzzels clues tegen. Voordeel hiervan is dat je niet snel vast loopt, maar het nadeel is dat je soms de puzzel al opgelost hebt en hierdoor zinloze info krijgt. Ik miste ontwikkeling in de verhaallijn tijdens het spelen. De ingang is lastig te vinden, ontvangst was netjes.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juli 2015 Maarten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest