Escape Rooms Nederland logo
Escape room 058 Leeuwarden

Emmakade 59, 8921 AG Leeuwarden, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape room 058 Leeuwarden

Escape room Save the Zeppelin

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 48%

Alle andere zeppelins zijn te grazen genomen. Jullie hebben van alle crews de minste ervaring, maar vormen de laatste hoop. Zoek naar overlevenden en neem het op tegen een onzichtbare vijand. Kunnen jullie deze verslaan of gaan ook jullie in vlammen op?

Escape room Houdini’s Academy

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 70%

Harry Houdini was een wereldberoemde goochelaar en illusionist. Hij heeft bewezen overal uit te kunnen ontsnappen. Vlak voor zijn dood besloot hij zijn geheimen te delen en ging hiervoor op zoek naar waardige opvolgers. Zijn jullie klaar voor het toelatingsexamen van Houdini’s Academy?

Let op: je zit even fysiek vast

Escape room Room 313

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 72%
Thema’s: Avontuur

Van enkele gasten die jullie voor gingen is nooit meer iets vernomen. Bij aankomst hangt er al een onheilspellende sfeer en de conciërge gedraagt zich hoogst eigenaardig… Weten jullie te achterhalen wat er met de verdwenen gasten gebeurd is, of wacht jullie hetzelfde lot?!

Escape room The Cabin

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 67%
Thema’s: Avontuur

Officieel staat het pand al jaren leeg, maar het wemelt er van de zwervers en drugsverslaafden. Bovendien rijden er in het holst van de nacht bestelbusjes af en aan, wat is hier toch gaande?!

Escape room Terrorist Threat

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 55%

De AIVD houdt een terroristencel al tijden in de gaten. Onverwachts verlaten alle verdachten het pand. Kort daarna wordt gedreigd met bomaanslagen. Met grote urgentie worden jullie, een team van specialisten, gemobiliseerd om Nederland te redden. Een uur om de eerste bom te vinden én te ontmantelen… Tik-tak-tik-tak!

Escape room 058 Leeuwarden video

Informatie over Escape room 058 Leeuwarden

Escape Room 058 was de tweede Escape Room van Friesland en behoorde tot de first-movers in Nederland. In het statige Emmastate pand te Leeuwarden werd in juli 2015 op de bovenverdieping de Terrorist Threat room geopend welke tot op de dag van vandaag nog uitstekend beoordeeld wordt. In december 2016 werden in de kelder Room 313 en The Cabin geopend, de volgende generatie Escape Rooms met dezelfde moeilijkheidsgraad als Terrorist Threat. In de zomer van 2021 werden twee nieuwe rooms geopend: Save The Zeppelin en Houdini’s Academy die beide met de betere rooms kunnen wedijveren.

Arrangementen
Er zijn meerdere arrangementen mogelijk in samenwerking met verschillende restaurants in Leeuwarden. Denk aan heerlijke 2- of 3-gangen diners bij De Lachende Koe of een Borrel & Bite bij Paddy O’Ryan. In samenwerking met Leeuwarden City Events zijn vele andere activiteiten in Leeuwarden te combineren met de Escape Rooms, denk aan een gevangenistour in de fameuze Blokhuispoort of een heerlijke dag op de Borrelboot. Bekijk de vele arrangementen of neem contact op voor meer informatie.

Escape room 058 Leeuwarden Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room 058 Leeuwarden? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Samen met vriendinnen, “The Terrorist” room in Halloween stijl mogen spelen. De entree in Halloween was briljant ! Heel veel schrikmomenten! Tijdens de escape room, ook paar keer geschrokken van die “vervelende” clowns! Puzzels etc zijn goed opgezet. Alleen jammer van black light lampje die het niet helemaal goed deed. Helaas niet mogen ontsnappen. Op een haar na…ik denk dat we waren afgeleid door de clowns. Anders was het ons wel gelukt! Escape room was zeker voor herhaling vatbaar!!! We komen graag nog een keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 oktober 2022 Aruna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Geweldig bijna uurtje gehad. Met z’n zessen gingen de eerste twee *** vrij snel, maar de derde was toch aardig moeilijk en nam meer tijd. Alle *** en de gimmicks erg leuk bedacht en uit te voeren. Zeker ook het onderwerp waarmee we aan de slag moesten en oplossen. Goede tijd gehaald met ± 45 minuten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 maart 2022 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Zeer leuk avond gehad. Met twee gezinnen
( leeftijden van de 6 kinderen tussen de 8-15 jaar) de Houdini en de Zeppelin gedaan. Voor de jongste twee van 8 en 9 was de Zeppelin geweldig om te doen. De oudere kinderen vonden de Houdini fantastisch. Vooral het fysiek vast zitten heeft indruk gemaakt en maakte het lekker spannend. Met zijn allen een hele leuke en geslaagde avond gehad. Hartelijk dank Escape Room 058

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2022 Elisabeth Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een fantastische escaperoom is dit! Zeker een van mijn favorieten. Alles klopt met het verhaal en de puzzels zijn leuk en origineel. Zeker de laatste puzzel is anders dan je zou verwachten. Met z’n 4en (2 wat meer ervaren spelers en 2 spelers voor wie het de tweede kamer was) zijn we ontsnapt met nog zo’n vijf minuten op de klok. Ook de eigenaren zijn erg vriendelijk! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2021 Manouk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Terrorist threat kamer gedaan. Leuke kamer, goed uitdagend. Wel kamer met veel sleutels, cijfersloten. Was super leuk

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli 2021 Moniek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

De sfeer en de puzzels waren echt uniek. Heel mooi in eenzelfde thema. Echt heel mooi bedacht en in elkaar gezet

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juni 2021 Kevin Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

Het decor zag er tof uit en je werd goed meegenomen in het verhaal. De combinatie van oldskool puzzels en technische snufjes maakt deze room gruwelijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juni 2021 Tim Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

We hebben deze nieuwe kamer gespeeld toen deze net open was. De vormgeving begint al buiten de kamer en is prachtig. Omdat deze kamer splinternieuw was liet te beleving echter even op zich wachten. Mede doordat de begeleiders zelf ook even moesten nadenken wat ze ook alweer wilden vertellen. Binnenin is de aankleding en afwerking heel mooi. De rode draad van het spel was niet overal duidelijk, wat mede werd veroorzaakt door de audio die nog niet overal in balans was waardoor we niet alle effecten en verhaallijnen meekregen. Ook het einde was een soort van abrupt, omdat ook hier de begeleiders niet goed doorhadden of het spel was uitgespeeld of was gefaald. Wat dat betreft voelden we ons eerder een testteam. Op zich een mooie kamer, die waarschijnlijk nu hij inmiddels een paar weken in gebruik is een stuk mooier speelt. Wij zijn iig fan van Escape058, want aan het enthousiasme van de begeleiders lag het zeker niet. Maar we zullen bij een nieuwe kamer wel eerst een paar weken wachten.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
19 juni 2021 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

De zeppelin zat nog in een testfase. We bleken de 2e of 3e erin te zitten. De audio is wat minder maar de sfeer en de kamers op zich is echt prachtig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juni 2021 Merel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

De escape room was zeker leuk en leerzaam je leert vele nieuwe dingen erbij en soms is het gewoon logisch nadenken en goed communuseren door de puzzels op te lossen! Het was gewoon top en voor herhaling vatbaar dus tot een volgende keer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 november 2020 Tycho Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Uitdagende, maar wel op te lossen puzzels. Ook voor de minder ervaren spelers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2020 Addie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We vonden de escape room erg leuk. Leuke puzzels die echt wel wat nadenken vraagt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 oktober 2020 M. Heeremans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

boven verwachting! Super leuke eerste ervaring en onder de indruk van wat we allemaal moesten doen. vooraf waren we een beetje bang dat er enge dingen zouden gebeuren maar uiteindelijk was het alleen maar heel erg leuk en super spannend! Goede uitleg van tevoren ej duidelijke communicatie. Ik raad deze escaperoom zeker aan! Wij deden the cabin.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juli 2020 Janna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Leuke verrassende opdrachten! Zeer geschikt uitje voor gezin met oudere kinderen (pubers)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juni 2020 Sjoukje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Samen met collega’s escaperoom The Cabin gedaan. Dit was zo leuk dat ik een aantal weken later samen met mijn vriendinnen de escaperoom Terrorist Room heb gedaan. Beide erg leuk! Personeel ook vriendelijk en een enthousiast welkom. Zeker voor herhaling vatbaar wanneer de nieuwe escaperooms klaar zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 maart 2020 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Door coronavirus waren er niet veel boekingen en is er speciaal iemand langs gekomen om ons te begeleiden. Zeer vriendelijke service en prachtige room! Je krijgt geen spijt als je deze bezoekt ! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2020 Folkert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Bijzondere locatie op loopafstand van centrum Leeuwarden. Escape room (The Cabin) met leuke puzzels en verrassende gebeurtenissen. Wij gaan zeker nog eens terug om een andere room te spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 februari 2020 Stefan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke puzzels, afwisselend, verrassende effecten, leuk dat er meerdere escaperooms in één pand zitten, zodat je ook met een grotere groep kan gaan.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Was erg leuk na een wat rommelig ontvangst. De kamers waren zeer divers maar allemaal erg leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
23 februari 2020 Esther Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldig leuke ervaring, goede begeleiding.
Je wordt vanzelf heel fanatiek😄

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2020 Luc Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige ervaring en zeker een aanrader voor iedereen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 februari 2020 Sako  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Een leuke Room, puzzels pasten goed bij elkaar, wat misleidende objecten geven net even die extra verwarring ‘ moet ik hier iets mee’ leuk in elkaar gezet.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2020 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

We hebben elk op eigen manier genoten van de spanning,frustratie,opluchting en de verrassende momenten,was kortom kicken en zeker aan te raden voor een familieuitje.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 januari 2020 Nynke  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Een geweldige ervaring. Gaan het zeker nog een keer doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
14 november 2019 G. Sliedrecht Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Ik vond het super leuk! Echt in het verhaal werd ik niet heel erg mee genomen. Een intro filmpje had dat gevoel misschien wel kunnen versterken

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
1 november 2019 Tamara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Goede escaperoom, veel diversiteit in soorten puzzels (niet alleen maar rekensommen of alleen maar slotjes) en ook originele puzzels. Niet te moeilijk, niet te makkelijk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2019 Tessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Topavond gehad, verrassende rooms en leuke begeleiding. We komen zeker terug zodra de nieuwe rooms klaar zijn!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 september 2019 Henri  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Dit was voor ons groepje de eerste escaperoom en iedereen was heel enthousiast. Er gebeurden dingen die niemand had verwacht en dat is leuk. Gaan we zeker vaker doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
7 september 2019 Pastoor Edwin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Aanrader! Room 313 is een erg leuke escape room met een spannend verhaal, originele puzzels en materiaal van hoge kwaliteit. De beleving zou nog iets sterker kunnen, bijvoorbeeld door meer muziek/geluiden toe te voegen, of door bij binnenkomst ook daadwerkelijk een “eigenaardige conciërge” neer te zetten die de speluitleg doet. Verder alleen maar lof, ik kom graag eens terug om de andere rooms te spelen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
18 augustus 2019 Baukje  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Onze eerste room (Terrorist Threat), maar zeker niet de laatste! Leuke kamer, moesten wel vrij veel slotencodes zoeken. Maar dat maakte het wel beter voor een eerste keer. Ik denk dat de beleving wel ietsjes beter had gekund. In het laatste stukje was dat heel goed gedaan, daarvoor iets minder. Ontvangst was prima, al kan misschien wat gezelliger aangekleed worden. Verder aardige jongen die er was. Fijn ook dat we achteraf nog de oplossingen kregen (we hadden het niet gehaald). Communicatie vooraf was heel keurig en duidelijk. Genoeg uitdaging en verassende elementen in de kamer.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
11 augustus 2019 Sabine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Super leuke escaperoom! Erg uitdagend ook, was een leuke en spannende escaperoom met leuke puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juli 2019 Renske  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
8

Was onze eerste keer, waren aangenaam verrast en komen zeker de andere kamer ook nog proberen. Hopelijk lukt het ons dan wel:)

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 juni 2019 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Uitdagende puzzels, goed verhaal. Hele leuke room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 juni 2019 Hessel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Niks negatiefs, top escape room. Komen terug om de andere rooms te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juni 2019 Jan  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

Ontzettend spannend en leuk om binnen de tijd de verschillende puzzels op te lossen.
Klein minpuntje: er was niemand bij de ingang te vinden ons welkom te heten, en de ruimte waar we ons moesten melden, 10 min voor aanvang, zat op slot ( je zou haast denken dat het bij het spel hoort :- ) )

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
19 mei 2019 Els Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
8

Een leuke Escaperoom voor beide groepen met afwisselende puzzels. Mijn favoriete onderdeel was hoe het thema door de hele escaperoom was doorgevoerd, wat de ervaring nog meer emersive maakte.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
11 mei 2019 Carl  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Ontzettend leuk voor teambuilding. Vooral twee teams tegen elkaar zeker aanrader. Denk dat 4 tot 6 personen het maximale moet zijn, anders loop je in zo’n kleine kamer elkaar snel in de weg.
Aangekomen in de kamer; eerst heb je geen idee waar te beginnen, maar uiteindelijk vind je een *** en dan lukt het, begin de puzzels te begrijpen. Klein tipje van te voren: details waar moet je niet op letten***  voor iemand die voor het eerst gaat escapen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 april 2019 Ybertha Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Mijn eerste ervaring met een escape room was fanatastisch! Als ik even kritisch kijk, kan er hier en daar nog wat meer aan details gedaan worden, om echt het gevoel te krijgen dat je in een andere wereld stapt. Verder heb ik genoten! Deze escape room zal dan ook zeker niet mijn laatste zijn!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2019 Rixt Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Onze eerste escape room en wat een ervaring! Nooit gedacht dat dit zo tof zou zijn. Smaakt naar meer en gaan snel weer een spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2019 Maarten  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Na de Terrorist room hebben we de Cabin gespeeld. Deze was een stuk moderner, meer geautomatiseerd, maar niet per se beter dan Terrorist. De verhaallijn was nice, meer diepgang, maar wij vonden de puzzels net iets minder, misschien ook doordat ze lineair waren. Al met al wel gewoon een hoogstaande room en zeker wel een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 april 2019 Margje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Een super, super leuke escaperoom. Van begin tot einde goed gevuld met leuke puzzels. Sommige waren lastiger, maar niet te lastig. Samen werken was wel erg belangrijk. En wauw wat een toffe verrassing in room 313.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2019 Gerritsma Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
7

De puzzels waren niet heel moeilijk maar het verhaal was leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Niet zo goed
23 maart 2019 Willemijn  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wat een fantastische escaperoom! Wij hebben room 313 gespeeld en wat een toffe room! Het verhaal is tof en alle elementen die je verwacht zijn aanwezig! Nieuwe technologie maakt deze kamer speciaal en vernieuwend! Zeker een aanrader! De host was top en ontvangst is in een klein café naast de escaperoom. Wij komen zeker terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 maart 2019 Floor Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Erg toffe Escaperoom, wij hebben The Cabin gespeeld. Heb meerdere Escaperooms in Friesland gespeeld, maar deze sprong er tot nu toe uit, veel dingen die je niet verwacht en een tof decor.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2019 Rudy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
5

to be honest: I didn’t like it very much. The decorum was shabby and small, it was really really f*ckin’ hot in there and the music was terrible. Sorry guys. The puzzles were ok though.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
2 november 2018 Andrew Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
8

Een erg leuk uurtje vermaak, Zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2018 Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Het was een mooie opgebouwde escape room met veel verschillende puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
19 oktober 2018 Han  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Een hele leuke escape room met uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2018 Johnny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
3

Bij aankomst zat de deur opslot en was de werknemer nog niet aanwezig. We zijn toen op eigen initiatief in een donkere wachtkamer gaan zitten. Tijdens het spel waren de sloten zeer moeilijk te openen. Waardoor wij in de veronderstelling waren dat de code fout was. Hints werden ook niet genoeg gegeven en wanneer we die kregen waren deze niet verstaanbaar door de veel te luidde muziek.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
1 juli 2018 Regina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Lastige puzzels/raadsels, maar te doen. Gave kamer, wel kleine ruimte.
Wel een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 mei 2018 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Heb samen met mijn 2 dochters de Cabin gedaan. Een prachtige ervaring. Leuke puzzels. Best hard werken met 3 personen, maar gelukkig heb ik slimme dochters…. ?
Een echte aanrader. We zijn vriendelijk ontvangen en begeleid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 mei 2018 De Sluisjes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Mooie kamer die goed in elkaar zit. Uitdagende opdrachten/ puzzels en verrassende effecten. Een echte aanrader.

9 december 2017 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij hebben met onze groep de Terrorist Threat Room met z’n allen gedaan en daarna de groep opgesplitst in 2×4 personen voor de andere kamers. Zelf ik daarna Room 313 nog gedaan.
Beide rooms zijn gevarieerd in puzzels, word er goed gebruik gemaakt van relevante attributen en is er veel gedaan om er een mooi verhaal in te krijgen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2017 Roy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een super leuke ervaring! De puzzels zijn leuk bedacht en uitdagend. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2017 Johnny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Leuke escape room met goed uitgedachte puzzels. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2017 Ewout Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

Een mooi gebouwde escape room met veel variatie en leuke puzzels top.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 november 2017 Han  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Mooie escape room met leuke effecten. Puzzels zijn leuk en sommigen zijn heel origineel.
Spanning op een goede manier aanwezig. (Room313)

Helaas sloegen we een gedeelte van de route over door iets wat niet goed vast zat. Dat was een minpuntje, maar het was minimaal.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
1 februari 2017 Mariët Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Een jaar geleden de eerste kamer van Escape Room 058 gespeeld en het fenomeen escape rooms trok me gelijk. Ze hebben de Terrorist Threat room weten te overtreffen met The Cabin!! Nu Room 313 nog.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2017 Anke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
3

Ontvangst: Matig. Introductievideo was oké.
Puzzels: Ongeïnspireerd. Vrijwel alleen cijfersloten.
Decor: Matig. Inrichting weinig bijzonders. Goedkoop. Veel geel-zwartlint ter afbakening.
Personeel: Zeer matig. De medewerkster had duidelijk weinig passie voor Escape Rooms en had een gebrek aan expertise in het vakgebied.

Verder erg jammer dat de cijfersloten in deze kamer slecht gesmeerd waren. Een instructie over hoe (en vooral met hoeveel kracht) het cijferslot geopend moet worden vooraf aan de ER, had niet misstaan.

Ik raad af om deze escape room te doen. Andere Escape Rooms in Nederland zijn van een aanzienlijk betere kwaliteit en creatiever.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
29 december 2016 Sterre Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke spannende ervaring waarbij de tijd omvloog! Een echte aanrader voor studenten maar, ook als bedrijfsuitje. Door dit soort escape rooms krijg zin om er nog wel honderd te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 november 2016 Jesse Metselaar Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Goed voor elkaar! Nette room met leuke puzzels en spectaculair verrassingseffect. Thema komt mooi terug in de sfeer en de puzzels. Spannend en extra leuk als je het net op tijd haalt. Boeking en ontvangst waren prima, achteraf zelfs nog een kijkje achter de schermen gehad. Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 september 2016 Stanley Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
5

De room zelf was ontzettend gaaf gemaakt. Er zaten veel leuke effecten bij en het was leuk denkwerk. De organisatie ging alleen wat minder. Het begon er mee dat er wat bij de boeking mis ging. We kregen geen bevestigingsmail. Pas na 3x bellen + een keer zelf mailen kregen we dan de bevestiging. Toen we aankwamen konden we onze waardevolle eigendommen in een kluisje stoppen, maar daar zat geen slot op. Dat was geen fijn idee. We werden netjes naar de kamer begeleid, maar dat gaf niet een sfeer. Ook hadden ze een fout gemaakt om een kluis in het spel open te laten. Daardoor kregen we informatie te vroeg waardoor er de volgorde niet meer klopte. Toen we de room uitkwamen waren we de deur er nog niet uit en er werd ons al meteen gevraagd: “pinnen of contant”. Echt heel erg vriendelijk was het niet en ik zou niet weer na een room gaan van dit team.. wat jammer is, want het idee en de technieken waren heel erg gaaf.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Slecht
12 augustus 2016 Annika Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Voor de tweede keer een escape room gedaan, de rest van mijn 6 collega’s was het de eerste keer. Iedereen kwam er razend enthousiast uit binnen het uur. Zeker aanrader in de vorm van team building of gewoon als uitje!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2016 Peter Jonkman Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Vandaag voor de eerste keer met 5 vriendinnen een escape room bezocht. Super ervaring! Voor 5 personen is er genoeg te doen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 april 2016 madelon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit was de eerste keer dat we een escape room bezochten en we zijn gelijk verslaafd! Super leuk! Helaas op 2 puzzels na hebben we het net niet gered. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste! Op naar de volgende.

Minpuntje op de klantenservice. Ik heb na de boeking (wat heel makkelijk ging) nooit een ontvangstbevestiging gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
1 april 2016 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Voor onze groep de eerste escape room, in iets meer dan 30 minuten opgelost. Beginnersgeluk? Wel fanatieke puzzelaars in de groep. Aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
30 december 2015 Eric Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Hele leuke ervaring. Onze eerste escaperoom, de lat ligt nu hoog.
Ingewikkelde puzzels en leuke verassingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2015 Janet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Was helemaal top

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 oktober 2015 Damy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super gave ervaring! Spannend, uitdagend & leuk! Thnx Jarno voor je begeleiding. Tot de volgende kamer 058!

13 september 2015 Madeloes Van Rooijen  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Boven verwachting! Uitdagend, verrassend en vooral ontzettend gaaf!

30 augustus 2015 Saskia Padberg  3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

We hebben met 2 groepen deze escape room gedaan, 1 had m gehaald en 1 net niet. Het is een hele leuke ervaring en goed op gezet door de heren ! Zeker een aanrader vol verrassingen, met team RA259 ook nog de 3e tijd neergezet 🙂

25 augustus 2015 Simon Via Tripadvisor meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vanavond met z’n tweeën de escape room gedaan. Ontzettend leuk en sfeervol opgezet, met originele puzzels en andere elementen. Echt een aanrader!

23 augustus 2015 Dorien Wesseling  1-2 personen | Escape Room First timer
9

Goede sfeer, verrassend en hartstikke origineel. Gelukkig niet heel makkelijk, echte uitdaging!

23 augustus 2015 Minke Eichhorn  3-4 personen | Escape Room First timer
7

Vandaag met 3 vrienden naar de escape room Leeuwarden geweest. Te gekke creatieve room! Zeker een aanrader!

22 augustus 2015 Marmolly Via Tripadvisor 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Aanrader. Wij deden hem met 3 volwassenen en 2 kindereren (6 en 10 jaar) die goed hebben geholpen. Erg leuke en creatieve puzzels en prettige begeleiding.

26 juli 2015 Kees Derks Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Ontzettend leuke uitdagende ervaring. Leuke verrassingselementen met een goed verhaal. Ook het teamwork wat nodig is om de missie te halen is geweldig! AANRADER

25 juli 2015 Matthijs Tilma  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Echt een aanrader om te doen! Geniale puzzels en aankleding. Vol verassingen. Knap gemaakt. Je wordt in een spannend verhaal meegesleept.

13 juli 2015 Luc Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Super leuk om met een groep te beleven! Echt een uitdaging waarbij je je hersens moet laten kraken. Zeer professioneel opgezet!

13 juli 2015 Tessa Via Tripadvisor  | Escape Room First timer
9

Ontzettend leuk en spannend spel! Als je er even niet uitkomt krijg je goede hints om weer een stap verder te komen. Leuke puzzels en mooi scenario! De jongens doen het hartstikke leuk en hebben het goed voorelkaar!

13 juli 2015 Matthijs Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het ideale uitstapje met vrienden/collega’s/familie. Een spel waarbij je hersenen worden uitgedaagd met hier en daar verrassende wendingen, af en toe zenuwslopend! Dit is een echte aanrader!

13 juli 2015 Nikki Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Een erg leuke activiteit om te doen! De escape room is mooi aangekleed. Het verhaal is spannend. De puzzels zijn erg uitdagend. Een aanrader!

11 juli 2015 Robert Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ze zijn op 1 juli open gegaan in Leeuwarden en dit was de 5e kamer die ik samen met vrienden bezocht. Ze arriveren met stip op een gedeelde eerste plaats met Bunschoten. Gaaf opgezette kamer met veel puzzels en raadsels. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
4 juli 2015 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7.5

Hele leuke ervaring! Zeker het proberen waard!

22 juni 2015 Fenna Westra  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Gisteren het voorrecht gehad om met een select gezelschap deze escaperoom te testen. De heren hebben er echt wat speciaals van gemaakt. Het verhaal komt goed overeen met de kamers en vele raadsels die je in de escaperoom moet oplossen. Dit zorgt toch voor een stukje extra sfeer. De vele verrassende momenten en originele puzzels zorgen ervoor dat het een ervaring is om niet snel te vergeten. Zeker een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om zijn of haar hersenen flink te laten kraken.

22 juni 2015 René Van Dijk  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest