Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Almelo

Grotestraat 126, 7607 SR, Almelo

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Almelo

Escape room The Hacker room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Thema’s: Hacker

“Recent heb ik een kamer mogen huren boven ‘t Hookhoes, maar helaas moest ik onverwachts deze kamer met spoed verlaten. Het rondneuzen in overheidsdocumenten en delicate informatie is blijkbaar niet geheel gewenst. Alle bestanden die ik heb gevonden staan nog op een laptop die zich hier ergens in de kamer bevind maar wegens veiligheidsmaatregelen zal deze over 60 minuten gewist worden.

Kunnen jullie mijn puzzels binnen deze tijd oplossen? Dan vinden jullie de laptop en daarmee alle informatie die ik heb gevonden. Deze informatie gaat jullie overtuigen om je aan te sluiten bij ons of geven jullie de informatie door aan de autoriteit waardoor dit kan lijden tot mijn arrestatie. Hoe dan ook, daag ik jullie uit, ongeacht het risico. Jullie 60 minuten zijn begonnen, succes!”

The Hacker

Escape room De Bankroof

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis, Oorlog

BELEEF DE GROOTSTE BANKROOF VAN 1944

Eén van de meest spectaculaire verzetsdaden in Nederland gedurende de oorlog was wel de overval op de Nederlandsche Bank in Almelo, op woensdag 15 november 1944 en met een buit van ruim 46 miljoen gulden. Een overval die slaagde, maar door een samenloop van omstandigheden toch op een catastrofale mislukking uit liep. Om de bank te overvallen had de KP Almelo toestemming nodig van het ‘Allied Command’ in Londen. Dat kregen ze op 7 november 1944. Op dezelfde avond troffen de KP’ers elkaar bij de woning van slager Eshuis in Wierden. Daar werd het plan beraamd en (voor het eerst) besproken. De rest is geschiedenis…

Informatie over Escape Room Almelo

Escaperoom Almelo is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 2 tot 6 personen een kamer binnen en de deur wordt achter jullie gesloten. Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. In de kamer bevinden zich puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen. Ga als een team op onderzoek uit, los alle puzzels op en voltooi de missie!

Wat deze Escape Room uniek maakt is het feit dat er in principe geen chronologische volgorde in zit. Je kan op verschillende punten beginnen die leiden tot een gemeenschappelijk doel. Ook de sterke mate van high tech audio/visueel en professioneel uitgedachte puzzels maakt het een verfrissende en uitdagende Escape Room.

Prijzen

100 euro per groep/spel.

Escape Room Almelo Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Almelo? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

De ontvangst was op zich goed, maar de uitleg voorafgaand aan het spel ging erg snel. Dat mocht van ons iets rustiger. De inleiding van het spel en de aankleding van de kamer was prima.
Voor mijn familieleden die nog nooit een escaperoom hadden gedaan, was het een leuke eerste kennismaking. Ik vond het zelf een beetje tegenvallen. Dat kwam vooral doordat 3 puzzels/spellen niet goed werkten. Hierdoor hadden we het antwoord eigenlijk al, maar moesten we het telkens opnieuw doen en waren dus veel extra tijd kwijt of werd de puzzel juist al vrijgegeven zonder dat we hem al (volledig) goed gemaakt hadden. Ook moest er een keer een medewerker het spel onderbreken, omdat een *** niet openging. En ik vond de hints die gegeven werden niet echt hints; het was bijna letterlijk het voorzeggen van de oplossing. Uiteindelijk haal je het spel dan wel binnen het uur, maar is het niet echt bevredigend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
19 oktober 2019 Froukje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super gaaf decor bij de Bankroof! Puzzels waren uitdagend, maar we hebben ze wel op kunnen lossen. Ik kom zeker terug om de andere kamer van het Hookhoes uit te proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2017 Sharona Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Was erg leuk om te doen. Ik vond het wel ontzettend jammer dat we 3x over een storing hadden. Haalt toch de spanning er uit en maakt de prijs kwaliteit verhouding ook wel groot.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 november 2017 Claudia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De kwaliteit van deze escape room was erg goed. Het lawaai was wel erg groot maar dit had meer te maken met onze vrouwelijke partners. Een echte aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 oktober 2017 Patrick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met de familie escape room gedaan, met ervaren en niet ervaren spelers.
Deze escape room (hacker room) is zeker een aanrader, met veel technische puzzels en effecten. Verhaal lijn klopt, goede afwerking en details. Er zijn redelijk wat cijfersloten aanwezig in de kamer, in deze kamer was dat wel minder storend. Aan het eind van het escape zat een kleine bug (welke nog niet eerder was voorgekomen), dit werd echter meteen opgelost, en hiermee werd rekening gehouden met de eindtijd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
25 mei 2017 Joyce Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escaperoom, met name voor de minder ervaren escapers. Mooi gemaakt, veel details. Daarnaast ook veel puzzels die eventueel gelijktijdig kunnen worden gedaan, dus geschikt voor wat grotere groepen, hoewel je dan niet alles mee krijgt. De puzzels zijn niet al te lastig, en als ervaren escapers gingen we er vrij snel door. Voor minder ervaren escapers zeker een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
13 mei 2017 Maarten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Zeer fraai uitgevoerde escape room. De introductie en speluitleg waren prima. De kwaliteit van de puzzels was heel goed. Je waant je echt in de tijd van de bankoverval van 1944, het is leuk, dat de room is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 april 2017 Gerard Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Speciaal vanuit Zuid-Limburg naar Almelo gekomen om alle 2 de kamers te spelen. Deze kamers hebben onze verwachtingen meer dan overtroffen. De kamers zijn van geweldige kwaliteit en je ziet dat er veel tijd in is gestoken. Erg leuk dat er in beide kamers een waargebeurd verhaal is verwerkt waardoor je echt in het verhaal opgaat. Wat een TOP ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2017 Jeroen & Evie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben alle 2 de kamers op 1 dag gespeeld. De kamers zien er super uit en passen goed bij het verhaal en zijn een enorme uitdaging om te spelen. We zijn speciaal uit zuid-limburg gekomen en het was de reis dubbel en dwars waard. De beste rooms die we tot nu toe gespeeld hebben!!!
We zijn ook heel gastvrij en vriendelijk ontvangen! Super ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2017 Elena Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke en spannende escape room…..Hebben ons van de eerste tot de laatste minuut prima vermaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2016 Petra Beelen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Spannend en leuk! Genoeg mogelijkheden om zelf op te lossen maar je moet er ook genoeg over nadenken. Een aanrader! Echt echt echt echt echt echt echt het was mooi weer leuke vakantie Wageningen bier is lekker de wijn smaakt het zelfde zoet of droog niemand xxx

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2016 Manon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Helaas niet binnen de tijd, maar een hele gave ervaring. Het liefst nog een uur doorgegaan. De styling is heel mooi gedaan en kloppend bij het verhaal, de puzzels (bijna) niet op te lossen zonder hulp. Superleuke avond gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2016 The Sting Almelo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Topervaring! Echt een aanrader. Spannende en avontuurlijk escape room en je kunt er nog heerlijk eten ook! Super.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
11 oktober 2016 Joyce Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

We zijn met 7 personen naar deze escape room geweest en het was ontzettend gaaf! Zeker een aanrader. Het verhaal is waar gebeurd wat het thema origineel maakt. De ruimte was niet al te klein, en het decor was heel goed in elkaar gezet. De raadsels/puzzels waren uitdagend, waardoor je continu geprikkeld wordt om het op te lossen. Al met al een super gave escape room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2016 Aniek Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Wat hebben we een top avond gehad eerst wat gegeten en daarna de escape room in gegaan. Al met al een super avond. Hebben meerdere rooms bezocht en we zijn het er allemaal over eens dat deze zeer pittig is. Zeker de moeite waard om de uitdaging aan te gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 september 2016 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Super mooi gemaakt en zeker de moeite waard om naar toe te gaan.
Ik zou deze escaperoom aanraden wanneer je al een beetje ervaring hebt met escaperooms want het is een pittige. Daardoor wel erg leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 september 2016 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest