Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Almere

De Vaart, Damsluisweg 95, 1332 EB Almere, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Almere

Escape room Waar je vlucht voor een aardbeving

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 5 spelers
Open sinds: oktober 2015
Moeilijkheid: Moeilijk

Jullie zijn getroffen door een zware aardbeving met de kracht van 7 op de schaal van Richter. Het gebouw waar jullie kantoor in zit gevestigd, dreigt ook verder in te storten. Alles is al vrijwel ingestort. Jullie gedeelte is nog te redden en staat nog enigzins overeind. Er wordt gemeld dat er binne een uur naschokken zullen komen, jullie gedeelte zal dan ook vrijwel zeker instorten.

Door de instorting zijn vluchtwegen gebarricadeerd op één deur na, maar die zit op slot. Maar niemand weet waar de sleutel is. Op zoek naar aanwijzigen moet je er achter zien te komen waar de sleutel zich bevindt voordat jullie helemaal bedolven raken onder het puin!

Escape room Ontsnap uit een ziekenhuis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 5 spelers
Open sinds: november 2015
Moeilijkheid: Moeilijk

Jullie hebben verhalen opgevangen van mensen in de omgeving over een berucht ziekenhuis die al jaren verlaten is en waar het vroeger niet allemaal volgens de regels ging. Chirurgen die personen opensneden zonder verdoving om de organen te gebruiken voor de zwarte handel en een tal andere illegale praktijken die zich voor deden binnen het ziekenhuis.

Tot de dag van vandaag gebeuren er vreemde dingen die niet te verklaren vallen. Het wordt een ieder afgeraden om daar een kijkje te gaan nemen. Jullie vinden het spannend en willen graag op onderzoek uit om te kijken wat er van de verhalen waar is.
Als een nieuwsgierig groepje bij elkaar zijn jullie beland in de kamer waar de slachtoffers toen aan hun lot werden overgelaten. Jullie onderzoeken alles wat los en vast zit om er achter te komen wat er hier allemaal precies heeft afgespeeld.

Tijdens het zoeken klapt achter jullie ineens de deur dicht en zitten jullie opgesloten.

Blijven jullie onderzoeken of maken jullie dat jullie wegkomen? Naarmate de tijd verstrekt komen er steeds engere verschijnselen…

Escape room Vlucht uit de Ultieme Fire Escape!

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 5 spelers
Open sinds: december 2015
Moeilijkheid: Erg moeilijk
Thema’s: Gevangenis

Jullie zitten in een oud cellencomplex om zelf te ervaren hoe men het vroeger beleefde om opgesloten te zitten. De begeleider van jullie uitstapje wordt weggeroepen en doet de deur even dicht zodat jullie niet gaan rondstruinen in dit ondergrondse gangenstelsel.

Opeens gaat het ontruimingsalarm af, er ontsnapt propaangas uit een verroeste leiding. Jullie hebben één uur de tijd om te ontsnappen, hierna zal het gas ontbranden. (ja er is echt brand)

Bij deze escape wordt u voorzien van beschermende kleding en laarzen.

Escape room Het virus: Ontsnap uit het laboratium

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2015
Moeilijkheid: Erg moeilijk

Deze escape room is vanaf juli te boeken. Het zal helemaal in de sfeer van een laboratorium zijn. Er is namelijk een nieuw dodelijk virus in het land: Ebaluminie. Eerder is er al onderzoek geweest naar deze ziekte, maar tot op heden heeft het nog geen resultaten opgeleverd. De laatste jaren stijgt het dodental door Ebaluminie aanzienlijk en de overheid heeft nu jullie ingeschakeld om het onderzoek naar medicatie tegen dit virus opnieuw te starten.

Tijdens jullie onderzoek blijkt er een lek te zijn in het laboratorium, het alarm gaat af en de paniek slaat toe. Iedereen heeft het gebouw verlaten en het laboratorium moet onmiddellijk ontruimt worden. Wanneer jullie te lang worden blootgesteld aan de ziekte komen jullie te overlijden!

Er gaat alleen van alles mis… De sleutels zijn nergens meer te vinden en jullie moeten een weg zien te vinden om alsnog uit de kamer te ontsnappen. Door middel van raadsels en puzzels op te lossen moeten jullie zien te ontsnappen uit het laboratorium.

Informatie over Escape Room Almere

Escape Room Almere heeft beperkte beschikbaarheid vanwege een verbouwing.

De allereerste escape room in de provincie Flevoland. En ook meteen 4 kamers bij Escape room Almere. Ontsnap uit een brand, of een ziekenhuis, een aardbeving of een laboratorium. De Laboratorium kamer was de eerste kamer die geopend is sinds juli 2015 en sinds oktober is De Aardbeving geopend.

Escape Room Almere Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Almere? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Ontvangst was goed, aardige lui. Helaas is de escape room zelf een grote teleurstelling. De logica achter de puzzels zijn echt niet te volgen. Ook is er maar weinig op te lossen. Ik snap nog steeds niet waarom het verhaal over een breuklijn in Florida gaat, maar eenmaal in de kamer aangekomen gaat alles over Nederland. Ze hebben zelfs een kamer “laboratorium” waar nog nooit iemand uit is ontsnapt, zelfs de test ploeg niet :S . Verspil je tijd hier niet aan en ga naar een professionele escape room.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
6 augustus 2016 Paul Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
2

Wij hebben de kamer aardbeving gespeeld. De ontvangst was zeer vriendelijk en kundig, maar de kamer zelf vonden wij teleurstellend. Er zijn niet veel puzzels in de kamer om op te lossen en dus is er weinig – zeker in vergelijking met andere kamers die we elders hebben gespeeld – intellectuele uitdaging te vinden. De puzzels waren ook niet altijd even logisch. De effecten zijn wel leuk. Wij zouden de kamer, vanwege het gebrek aan leuke logische puzzels, niet aanbevelen

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Goed
14 februari 2016 Francis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Teambuilding and fun!

5 oktober 2015 Dick Hulstein  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Was super vet!

20 september 2015 Larissa de Bruyn  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Verrassend, verradelijk, confronterend….gewoon doen, je gaat het leuk vinden!

12 augustus 2015 Alvarez Gersom  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Al een kijkje achter de schermen gehad, ziet er heel gaaf uit!

2 juli 2015 Bea Beenhakker  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest