Escape Rooms Nederland logo
Escape room Alphen aan de Rijn

Energieweg 20, 2404 HE, Alphen aan den Rijn

Beschikbare escape rooms bij Escape room Alphen aan de Rijn

Escape room Egyptische Tombe

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Egypte

Tijdens graafwerkzaamheden vlakbij de Oude Rijn die door Alphen aan den Rijn loopt is een Egyptische Tombe ontdekt. Archeologen hebben vastgesteld dat deze tombe 2000 jaar geleden door de Romeinen – die hier hun vestiging hadden gebouwd – naar deze plek is gebracht.

Waarom dit is gebeurd is vooralsnog een mysterie. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er zich in de Egyptische Tombe bevindt.

De ontdekkers hebben de tombe beschikbaar gesteld om te komen onderzoeken in hun studio aan de Energieweg 20 in Alphen aan den Rijn. Ook jij kunt langskomen om de geheime kamer te betreden en de mysteries te ontrafelen.

Goed om te weten
Twee tot zes spelers werken samen om in een afgesloten ruimte verborgen aanwijzingen te ontdekken, verbanden te leggen en een mysterie op oplossen.

Maak deel uit van het verhaal en race tegen de klok naar een spannende finale. Iedereen brengt het avontuur tot een einde, maar alleen de besten zullen dit doen met de maximale score.

Je kunt de verhaallijn zowel in het Engels als in het Nederlands volgen, maar voor de puzzels zelf heb je geen taal nodig. Je hoeft dus geen perfect Engels of Nederlands te spreken om het spel uit te kunnen spelen.

De Egyptische Tombe speel je binnen, dus het weer buiten maakt gelukkig niets uit. Kom op hoge hakken of instappers, dat maakt allemaal niet uit. Het is wel goed om te weten dat je veel zult staan.

Je hoeft niet sportief te zijn, maar je zult soms wel eens op je knieën zitten om te zien of dat je een volgende aanwijzing oplevert. De Egyptische Tombe kan wel intens zijn, maar is zeker niet eng op de klassieke manier.

Je speelt alleen met mensen van jouw groep. Je wordt niet bij mensen ingedeeld die je niet kent, zoals ze dat in Amerika doen. Opgroeiende kinderen vanaf twaalf jaar zijn welkom samen met volwassenen. Voor groepen tieners geldt dat iedereen minimaal 15 moet zijn.

We vragen je om voorzichtig en respectvol om te gaan met onze rekwisieten, puzzels en decor. Als je iets breekt dan brengen we de schade in rekening. Als iemand onder invloed van verdovende middelen is of op een andere manier heel erg vervelend, dan ontzeggen we die persoon of personen de toegang. Zo blijft het leuk voor iedereen.

Tip: Wees alert en bewust van je omgeving. Betreden is namelijk op eigen risico. Er is uiteraard altijd iemand van de organisatie aanwezig in geval van nood.

Hoe lang duurt het?
De Egyptische Tombe duurt 60 minuten.

Wat is het verschil met andere Escape Rooms?
De Egyptische Tombe is meer een puzzel-avontuur dan een traditionele Escape Room. Het is een veelzijdige ervaring met originele puzzels, muziek, technologie, acteurs en een spannend verhaal, en is daardoor veel meer dan alleen het openen van combinatiesloten. In deze Multimedia Escape Room zijn er geen combinatiesloten aanwezig en gaat alles vol-automatisch.

Daarnaast is ons systeem met punten (in plaats van tijd) een echte verbetering in vergelijking met de traditionele Escape Rooms. Omdat sommige teams meer aanwijzingen nodig hebben dan anderen, is het niet eerlijk om het succes door middel van tijd te beoordelen. Mensen met een competitieve aard zullen ons scoringssysteem waarderen, terwijl mensen die alleen voor de ervaring komen zich ook uitstekend vermaken.

Informatie over Escape room Alphen aan de Rijn

Wat maakt deze escape room uniek?

De eigenaar Nils van Oest aan het woord: “We zijn deze kamer begonnen omdat we bij veel kamers die we gespeeld hebben het idee hadden dat de afwerking, aankleding en techniek veel beter kon. Wij hebben dus een poging gewaagd om een next level escape room te bouwen. We hebben ook het idee dat we daar in zijn geslaagd.

Omschrijving escape room alphen

Escape Room Alphen aan den Rijn is ideaal voor kleine groepen van twee tot zes mensen. Boek een Escape Room voor leuk tijdverdrijf met vrienden en familie of voor als je iets te vieren hebt. Kinderen vanaf twaalf jaar zijn welkom samen met volwassenen. Voor groepen tieners geldt dat iedereen minimaal 15 moet zijn. De opzet van de Escape Room is ook ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Je hoeft niet sportief te zijn en perfecte taalkennis is niet noodzakelijk om de puzzels op te kunnen lossen.

Prijzen

2 personen: 80 euro
3 personen: 105 euro
4 tot 6 personen: 135 euro

Escape room Alphen aan de Rijn Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Alphen aan de Rijn? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Ongelofelijk leuke escape room, die ook nog eens door anderstaligen makkelijk kan worden gedaan. Hele leuke vindingrijke puzzels en een geweldig verhaal van de eigenaar. En toutan en chamon zijn helemaal fantastisch. 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
14 februari 2020 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een heel erg leuke ervaring met leuke en soms moeilijke puzzels. Na de eerste kamer een mooie Egyptische kamer met geheime ***.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2020 henk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
7

het is een leuke escape room, met oude dingetjes, echt leuk.. alleen iets minder geschikt voor dove mensen omdat bij de eerste opdracht je naar geluidjes moest horen, dat konden we niet als dove vriendinnen.. dus hebben we dit mogen overslaan, verder wel oké.. het was zeker niet makkelijk, maar prima uitdagend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
3 januari 2020 Dora Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg mooie en leuke kamer, mooie ‘special effects’. Leuk dat er geen klassieke cijfersloten zijn. Zeker aan te raden voor alle escape room spelers.
Een paar kleine ‘technische haperingen’ gaven wat kleine frustraties, maar ondanks dat nog altijd erg leuk. Als het allemaal zou werken/kloppen zou het zelfs nog leuker geweest zijn.
Bedankt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
31 december 2019 Femke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Op 21 December deze escaperoom bezocht met 2 gezinnen. We hadden niet verwacht na meer dan 10 escaperoons te hebben bezocht zo aangenaam verrast te kunnen worden. Deze room zit technisch fantastisch in elkaar en heeft voor elk wat wils qua puzzels en inzicht. Gastvrouw/spelleider Sanna maakte het helemaal af. Gastvrijheid met een hoofdletter G! Ze liet ons na afloop zien op welke details deze kamer klopt met de werkelijke tombe. Dat was werkelijk de kers op de taart en we hebben er nog lang over nagesproken. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2019 Milty Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

De escape room is mooi opgezet en is super leuk om te doen. Alle effecten eromheen zijn erg toepasselijk en maken het spannend! Je moet goed luisteren naar tips en je krijgt er precies genoeg.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 september 2019 Elvira Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Deze mooie escaperoom is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby geweest van de makers. In de kamer waan je je echt even in een piramide. De elementen zijn mooi gemaakt en werkt technisch erg mooi. Achteraf hebben we de kamer nog doorgenomen. Het is echt te merken dat de eigenaren er veel moeite in gestopt hebben!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 september 2019 Daniel dB Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vriendelijk ontvangst en eenmaal in de escape room zit je meteen helemaal in het spel. Goede special effects en leuke uitdagende puzzels. Geniaal bedacht! Absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juni 2019 Susan  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Hele mooie en nieuwe Escape Room. Waar deze Escape Room zich zeer mee kan onderscheiden van andere rooms, is dat zij hele mooie technieken hebben gebruikt voor de kamers. Het zijn niet de standaard sloten en puzzels, maar er zit veel meer achter. De techniek is echt “amazing”. Als je een ervaren Escaper ben zullen sommige puzzels je misschien wat makkelijker afgaan, maar je bent er zeker even mee zoet!
Hele leuke afwisseling!

De host van de avond (en tevens medeoprichter) was zeer vriendelijk en gastvrij. Hele aardige en spontane man. Het boeken van deze kamer een paar uur van te voren ging vlot en makkelijk via de telefoon.

Het is misschien van buiten niet de plek waar je een Escape Room zou verwachten, maar zeker een bezoek aan te raden!

Wij als groep gunnen de oprichters meer bezoeken zodat zij de Escape Room kunnen uitbreiden naar hun wens. Dan komen we graag terug voor een tweede bezoek!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2019 Shazza Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het is een erg leuke escaperoom, zeker een aanrader en de eigenaar is ook erg vriendelijk. We hebben een gezellige avond gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2019 Sonya Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
1

Ik probeer nu al 3 dagen contact met de escape- room te krijgen. Ik wil
een booking maken en ik heb al 8 keer gebeld maar krijg steeds een Libara voicemail. Ook heb ik al 3 x een e-mail gestuurd. Maar in alle gevallen krijg ik geen antwoord. Een bedrijf wat niet telefonisch of per e-mail bereikbaar is, is onprofessioneel en zeker niet klantvriendelijk. Daarom een absolute afrader deze escaperoom!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
23 april 2019 marleen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super goede Escaperoom. Mooi opgebouwd en er is geen slot (cijferslot) te bekennen. Absolute aanrader. Entree is niet veel en het is op een industrie terrein maar eenmaal in de ruimte zelf ben je er volledig in.Je voelt je Indiana Jones. Heel tof om te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 maart 2019 Henk  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Fantastische technische snufjes. Gave afwisselende puzzels. Mooie entourage, mooi thema, goed uitgevoerd. Gezellige ontvangst, leuke spelleidster!
Bloedfanatiek aan het puzzelen geweest !!! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 februari 2019 Mandy  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk! Goed verhaal, waar je erg makkelijk in zit. Mooie ruimte en goede puzzels. Veel verschil in de puzzels laten de hersens kraken. En het geheel uiteraard erg goed verzorgd door het personeel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Door de (nu nog) kleine setting is de benadering persoonlijk. Een absoluut pluspunt is verdiend doordat de beheerder terugbelde op onze (gemiste) oproep. De interactie tussen de groep en ‘the room’ was gaaf. Erg mooi gemaakt. Het huidige thema (Egypte) is goed uitgewerkt.

26 december 2018 Erwin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Superleuk! We werden enthousiast welkom geheten en de uitleg was prima. Veel interessante puzzels en je moet veel verschillende onderdelen combineren. De licht- en geluidseffecten voegen absoluut iets toe. Bij boeking was er wat verwarring maar dit werd naar grote tevredenheid opgelost, hartelijk dank!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 Irma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Spannend begin, technisch goed in elkaar, fijn geen slotjes. Enige minpuntje is dat stem slecht te verstaan is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend
5 september 2018 Jm  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Onwijs gaaf. De kamer is een beleving. Duidelijk thema, passende puzzels en een fantastische (multi media) spektakel. Gastvrouw Bianca verzorgt de complete escape room ervaring.
Kortom: keigaaf (ook al heb ik al veel escape rooms gespleeld).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2018 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Erg gedetailleerd, erg mooi gemaakt! De special effects zijn echt onwijs goed!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 april 2018 Angelique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Prachtig uitgewerkt thema. Volautomatische kamer. Originele puzzels. Geweldige ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2018 Frits Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuke ervaring , mooi gemaakt , spannend en goed doordachte puzzels . Zeker een aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2018 Remon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Nee, de locatie op zich roept niet direct beelden op van Romeinen die 2000 jaar geleden een sacrofaag naar deze nederzetting hebben gebracht. Ook de ontvangstruimte slaagt hier (ondanks de verschillende rekwisieten die knipogen naar de tijd van de farao’s) niet echt in. Maar daar heb ik dan ook wel meteen de belangrijkste puntjes van kritiek gehad.

Wat een fraai ontworpen escape room! Vooral de vormgeving en de robuustheid verdient absoluut een compliment. Het waren niet de meest ingenieuze puzzels, maar ze hebben ons toch lekker bezig gehouden. Deze escape room is zeer de moeite waard voor groepen van 3 of 4 personen.

O ja, ook het vriendelijke en gastvrije onthaal verdient een vermelding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 januari 2018 Jacco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Een unieke Escape Room die echt in gaat op de belevenis en de puzzels/raadsels daar perfect op heeft afgestemd. Verder super vriendelijk en gepassioneerd personeel en dat zie je duidelijk terug in de Escape Room! Een dik verdiende 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2017 Francis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We waren met 2 personen die al meerdere escaperooms hebben gedaan, 2 die beiden een keer een escape experience (met groep van 20 personen) hebben gedaan en 1 iemand dat nog nooit een escaperoom had bezocht. We vonden het alle 5 een uitdagend spel, mooi gemaakt en af en toe frustrerend omdat je dacht de puzzel opgelost te hebben maar dan net nog niet alles had. Het was helemaal wat ik ervan verwacht had (en ik was 1 van de 2 die nog maar 1x eerder gespeeld had) en ook de anderen waren zeer tevreden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2017 Cora Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

This was my first Escape Room and a pleasant surprise. I wasn’t sure what to expect, but the rooms were well done with a nice story. The clues were well hidden for a beginner like myself. It is a great way to spend an hour with friends and family. Now I’ll look for one near Washington DC.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2017 Daniël Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Een onwijs mooie kamer. Erg spannend verhaal, schitterend decor en uitstekend verzorgde special effects. Daarbij veel lof voor de klantvriendelijkheid van het aanwezige personeel. Deze Escape Room moet je gedaan hebben!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2017 Nick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echt heel erg gaaf. De details, de effecten, alles helemaal te gek. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2017 Dorit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Een erg leuke escape room en weer eens iets anders dan de standaard sleutels en cijfercodes. We hebben ons erg vermaakt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2017 Lieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Klein maar spannend echt idee dat je onder de grond zit terwijl je 1 hoog zit!leuke puzzels goed speuren echt gaaf

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2017 S Rijnbeek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We zijn vandaag met 11 meiden naar deze escaperoom geweest was in 1 woord geweldig!
Super hoe ze alles zelf bedacht en ontworpen hebben en hele leuke opdrachten moeten doen. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Gave mechanische puzzels, stuk leuker dan de standaard slotjes / code puzzels bij andere escape rooms.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 november 2017 Koen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Mooie kamers met passie gemaakt, puzzels mogen iets moeilijker. Maar je moet echt samenwerken om hem te behalen, aanrader dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
17 november 2017 Matthijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke en mooie escape met leuke puzzels en raadsels. Al meerdere escapes gedaan maar deze behoort tot de beste/leukste.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
11 november 2017 G. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit was een zeer mooie en leuke kamer om te doen. Puzzels wisselen elkaar goed af. Goed te doen voor beginners en zeker leuk voor de wat gevorderde speler. Zeker omdat het mooi is afgewerkt en er veel elektronisch gaat. Gewoon goed in elkaar gezet. Zeker een aanrader voor mensen die een goeie/mooie degelijke kamer waarderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
11 november 2017 Juan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
3

De kamers zelf waren netjes en leuk om te spelen. Ontvangst was niks. Eerst al aankomen op een heel dubieuze locatie. Daarna boven bij de ontvangst terecht komen in een puber zuiphok die niks met de escape room te maken hebben. Je wordt niet met een leuk verhaal in het thema getrokken. Afhandeling was ook suf en amateuristisch. Geen aanrader. Er zijn veel leukere en mooiere escape rooms.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Slecht
28 oktober 2017 Tim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele mooie kamer vol met technische snufjes. Leuke puzzels en spannende momenten.. Goed ontvangen en nog gezellig kunnen na kletsen/mee kijken met de operator. Deze kamer is zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2017 Brian Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ik vond het een fantastische escape room! Heel veel leuke puzzels en raadsels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2017 Sam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Mooie Escape room! Het thema is mooi uitgewerkt, het is zeker een aanrader om deze een keer te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 september 2017 Patricia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuk en goed bedacht de special Fx zijn echt heel tof! We hebben het net binnen de tijd gered, erg spannend!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
3 september 2017 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het was echt een hele gave ervaring!! Succes iedereen met deze escape room! Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 augustus 2017 Elise Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Mooie room, met gave effecten.
Jammer alleen dat 1 onderdeel het niet doet zoals het hoort en ze dit al een tijdje weten. En jammer dat het alleen de room is, de aankleding buiten de room er is kaal en je kunt er niets drinken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
30 juli 2017 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Top locatie en kamer! Goed bedacht en super mooi gemaakt! Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2017 Ellis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Heel mooi in elkaar gezet. Alles gaat automatisch en het voelt soms net alsof je in een attractie zit. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
23 juli 2017 Yvette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Leuke setting, uitdagende puzzels en alles is tot in de puntjes afgewerkt met verrassende en vernieuwende technische details! Zeker de moeite om even voor naar Alphen te komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2017 Philip Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke, uitdagende escape room in vernieuwde stijl. Geen hang- of combinatieslot te bekennen wat de beleving van het oude Egypte heel echt maakt. We kijken uit naar de volgende kamers!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
22 juli 2017 Gitta Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Prima ontvangen, vriendelijk te woord gestaan, mooie kamers, interessante puzzels, spannende momenten, echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Verhaal zit leuk in elkaar. Mooie vernieuwende techniek. Kamer is heel mooi afgewerkt. Ook voor minder ervaren escapers zou deze kamer goed te doen moeten zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juli 2017 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Je waant je in Egypte. Echt heel mooi in elkaar gezet. Oog voor detail. Hele gave effecten!! Zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2017 Fong Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Top kwaliteit, verhaal was boeiend en de puzzels liepen goed inelkaar over. De sfeer binnen de escape room was ook passend en qua uiterlijk zag alles er verzorgt uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2017 Kees Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit is tot zover mijn eerste escape room geweest en het beviel veel beter dan verwacht. Ik kon mij erg goed inleven in het verhaal en de sfeer van de escaperoom is ook zeker top notch! Echt een ultieme ervaring die ik zeker aan iedereen zou aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2017 Jimmy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Anders dan andere. Geweldig! Detail niveau is super! Je voelt je best wel een beetje Indiana Jones.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2017 Gertjan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Prachtig afgewerkt! Ideaal Indiana Jones gevoel! Een escaperoom met veel techische puzzles en spannende elementen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2017 Richard Jager Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Ik ben afgelopen zaterdag (8/7) bij deze escape room geweest. Deze escape room is er nog niet heel lang maar het is wel echt een super gave escape room. Er zijn meerdere kamers dat vind ik al een pluspunt en er zijn geen cijfersloten en sleutels aanwezig. Vanaf het begin word je al meegezogen in het thema over een schat in Egypte. Het is ook aan jouw als groep om hints te vragen. Er hangt geen klok in de kamer dus je hebt geen idee hoelang je bezig bent wat ik ook als erg fijn heb ervaren omdat, je niet gaat focussen op de klok maar op de puzzels. Daarnaast is het team van deze escape room erg aardig en gastvrij. Zeker een aanrader! Ook als je nog maar een beginner bent.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juli 2017 Judith Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze Escape room was echt een ervaring! High tech puzzels, goed verhaal, en zeer mooie afwerking. Wij kunnen niet wachten tot er een tweede kamer komt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2017 Vincent Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Een leuke ervaring vergeleken met de andere escape room die ik al had gedaan. Geen cijfersloten waardoor het verhaal goed aansluit op het thema.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2017 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Zit goed in elkaar, gave effecten, leuk thema. Met z’n vijven best druk geweest. Nu wachten op een tweede kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2017 Iris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het was er heel gezellig de klantenservice is heel erg goed. Wij gingen er met het voetbal team naartoe, we waren er met 12 man dus precieus 2 groepen dus er moest 1 groep wachten wat totaal geen probleem is want je mag gratis poolen er was eten en je kon drinken bestelen dus het was hartstikke gezellig. Toen gingen we de escape room zelf in dat was ook hartstikke leuk alles is van goede kwaliteit de puzzels zijn zeer moeilijk je hebt veel samenwerking nodig wat hartstikke leuk is. Het was een heel leuke ervaring ik raad het zeker aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2017 Thomas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Leuke escape room om te doen en het ziet er mooi uit, maar voor de speler die al meerdere kamers heeft gedaan is dit geen aanrader. We stonden binnen een half uur weer buiten en waren verbaasd dat het al afgelopen was. Bovendien wordt er in de beschrijving aangegeven dat er onder andere acteurs bij zitten, maar die ben ik in dat half uur helaas niet tegen gekomen. Het ziet er dus leuk uit, maar vooral voor de beginnende speler.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
6 juni 2017 Bart Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Een escape ervaring! Waan je in de Egyptische Tombe. Het thema is goed doordacht, vol automatisch en houdt je tot het eind in spanning. Puzzels zijn heel goed te doen. De ervaren escaper zal het zelfs als makkelijk ervaren. Het is de moeite waard maar vooral voor de ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
6 juni 2017 Maryse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Spannende special effects! Mooie aankleding en goed verhaal. Leuke raadsels om op te lossen en goede ontvangst

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 mei 2017 Thirza Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg mooie en originele kamer waarbij alles past in het thema van de Egyptenaren. Bijzonder leuke/creatieve puzzels en dit zonder sleutel- en cijfersloten! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 mei 2017 Anouk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest