Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Apeldoorn Kanaal Noord 180 (gesloten)

Kanaal Noord 180, 7233AD, Apeldoorn

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Apeldoorn Kanaal Noord 180 (gesloten)

Escape room The Curse

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Eng, Horror

Samen met de waarzegster is de clown plotseling vertrokken uit het circus. Midden in de nacht zijn ze weggegaan, voorgoed! De waarzegster is sindsdien niet meet meer gesignaleerd. De clown vertoon merkwaardige karakter trekken en lijkt vervloekt… Heeft de waarzegster uit het circus hier mee iets te maken?

Informatie over Escape Room Apeldoorn Kanaal Noord 180 (gesloten)

Onze escape room in Apeldoorn is uniek omdat deze ten eerste een thema heeft wat nog niet bestaat: clowns! En omdat we deze escaperoom zonder sloten hebben gemaakt. Daarbij werken we met een zeer origineel begin, waar we helaas niks over kunnen zeggen…

Locatie

Escape Room Apeldoorn is zeer makkelijk bereikbaar en heeft GRATIS parkeergelegenheid voor de deur. Het NS station ligt op maar 20 minuten lopen en de bus stopt op slechts 250 meter. Er is een gezellige ontvangstruimte waar je natuurlijk altijd even kan zitten om na te praten van jullie escape room ervaring. Ook vooraf ben je natuurlijk van harte welkom om vast even een kop koffie te drinken. Jullie waardevolle spullen kan je opbergen in de daarvoor geplaatste lockers.

Openingstijden

dagelijks van 10:00 tot 22:00

Prijzen

ma-do: € 105 per team
vrij –zon: € 110 per team

Escape Room Apeldoorn Kanaal Noord 180 (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Apeldoorn Kanaal Noord 180 (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

We hebben met 6 man deze escaperoom gedaan. We waren zeer enthousiast omdat dit een escaperoom met figuranten zou zijn. We hadden al meerdere escaperooms gedaan en dit leek een leuke twist. Helaas bleek het aantal contacten met figuranten zeer klein. De puzzels waren rechtlijnig en vaak was er maar 1 puzzel die je kon doen. Als de ene puzzel was opgelost gingen we met 6 man naar de volgende dus geen variatie, dilemma’s of andere puzzels waar iedereen mee bezig kon zijn. Daarbij beslist de medewerker of de puzzel is opgelost en geeft dan mechanisch akkoord(bijv een volgend gedeelte openen). Hierdoor liet de medewerker ons bij een puzzel die wij hadden opgelost wachten om zo ‘verwarring’ te creëren. Alle puzzels waren te makkelijk. Wij waren er met 37 minuten weer uit en daarbij heeft de medewerker ons een aantal minuten laten ‘zweven’.
We zijn in gesprek gegaan maar de medewerker kon ons gevoel niet ombuigen. Helaas ben ik zeer teleurgesteld in deze escaperoom.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
21 juli 2018 Igor  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
4

Wij hebben met zes volwassenen deze escaperoom gespeeld. Niemand vond het spectaculair. We hadden ruim twintig minuten over. Je hoeft maar weinig te doen en veel opdrachten herhalen zich qua soort. Als je dat eenmaal door hebt en herhaalt is het veel te makkelijk. Daarnaast geldt dat het personeel bij een aantal opdrachten beslist of je de opdracht goed hebt uitgevoerd. Voor ons was helemaal niet duidelijk waarom soms iets gebeurde en wanneer we dus de opdracht goed voltooid hadden. Met zijn zessen was ook echt te veel, ik heb me gewoon verveeld tijdens deze escaperoom. Daarnaast vonden wij de aankleding van de escaperoom echt karig en niet spectaculair vergeleken met andere escaperooms die we hebben gespeeld. Helaas, voor ons geen goede ervaring. Het personeel leek niet echt iets te doen met de feedback. Er waren een paar schrikmomenten, maar deze waren niet dusdanig dat we daardoor de escaperoom wel spectaculair vonden. Erg jammer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
21 juli 2018 A. Mulder Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Een escape room waarin je echt met elkaar de opdrachten moet oplossen. Spannend, creatief en vriendelijk personeel. Inmiddels een paar gedaan, maar deze was goed opgezet!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 februari 2018 Martijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super toffe escaperoom. Veel onverwachte en spannende wendingen. *spoiler.  Leuke en behulpzame ontvangst 😉 Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari 2018 Marcel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Zeer spannend met goede schrikmomenten. Het is er donker met weinig licht, en door het missen van de cijfersloten moet je deze escaperoom heel anders benaderen, dat maak het erg leuk. Wij zouden hem zeker aanraden, als je van spanning en een beetje ”horror” houdt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 november 2017 janet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Vorige week samen met collega’s deze escape room gedaan!
Ik heb vaker kamers gespeeld, maar deze is echt vernieuwend!

Niet meer opzoek naar cijfertjes. Maar echt logisch nadenken. Dat vond ik erg leuk!

Leuke aankleding, goede spanning, vriendelijk personeel enz.

Ik vind het een top kamer!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 mei 2017 Kathinka Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Spannende Escaperoom! Je staat soms echt te trillen op je benen! Super tof ook dat er geen cijfersloten aanwezig zijn in de kamer! Daardoor krijg je alweer een hele andere ervaring in de Escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 mei 2017 MJ Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

De ontvangst was zeer hartelijk en super vriendelijk. De escaperooms zelf vonden we echt heel gaaf. De aankleding en puzzels zijn top. Wat me ook opviel was de geur, dat heb ik nog niet veel meegemaakt. N afloop bleek dat ze inderdaad ook geur gebruiken. Super doordachte kamer met veel verrassingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 april 2017 Tygo Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest