Escape Room Arnhem

Meijnerswijk 13a, 6841 HA, Arnhem

Provincie Gelderland | Regio Arnhem, Ede

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Arnhem

Meijnerswijk 13a, 6841 HA, Arnhem

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Arnhem

Escape room Museum Robbery

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 15
Thema’s: Museum

Tijdens de escape room experience bij Escape Arnhem krijg je een reeks unieke puzzels en opdrachten om op te lossen. Daarbij gaat het niet om simpel weg het vinden van codes om cijfersloten open te maken. Ze vragen van de bezoekers veel meer creativiteit!
Alles wat je in de kamers ziet, kan leiden tot jouw volgende aanwijzing. Bovendien bestaat hun escape room uit meerdere vertrekken. Hoeveel? Daar kom je pas achter tijdens je ontdekkingstocht!

Steel met jouw team het schilderij en ontsnap heelhuids uit het museum…

Informatie over Escape Room Arnhem

Arnhem Escape is onderdeel van Paintballworld. In de voormalige steenfabriek op industrieterrein Meijnerswijk vindt u een unieke locatie voor tal van groepsactiviteiten.
Deze locatie beschikt naast een escape room ook diverse indoor en outdoor speelvelden voor paintball, lasergames en airsoft. In de Sportsbar kunt u terecht voor een breed aanbod van frisdranken, sappen, wijn en (speciaal) bieren van de tap. Daarnaast bieden ze daar een uitgebreide catering kaart, van een patatje of een snack tot uitgebreide buffetten en bbq’s.

Prijzen:
Ze hanteren een vaste prijs per arrangement, het maakt daarbij niet uit met hoeveel personen je komt. Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen.
ma – do: 10:00 tot 22:00 uur:    € 90,00
vrij – zon: 10:00 tot 22:00 uur : € 110,00

Omdat Arnhem Escape onderdeel is van Paintballworld, kun je ook terecht voor tal van combi-arrangementen. Zo kun je je escape room experience combineren met één van de catering mogelijkheden, maar ook met andere activiteiten.

Parkeren:
Ze beschikken over eigen, verharde parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Helaas is deze escape room niet toegankelijk voor deelnemers in een rolstoel. Om de missie goed af te ronden moeten ook kleine ruimtes bedwongen worden.

Escape Room Arnhem Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Arnhem? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Erg vriendelijke ontvangst. Leuke escaperoom. Zeker de moeite waard! Verrassende elementen. Hoorde dat deze escaperoom nog geen 2 maanden open is. De medewerker stond na afloop open voor een paar tips die wij hadden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 november 2017 Astrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Heel gezellige middag gehad met de vriendengroep en gelukkig ontsnapt

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 oktober 2017 De Kealss Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een aantal eenvoudige elementen maar ook zeker een aantal vernuftige puzzels. De groep van 8 personen is te groot. Met name op het einde krijgt niet iedereen alles mee. Wel zeker een heel leuke escape room!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
9 oktober 2017 Marc Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest