Escape Rooms Nederland logo
Arnhem Escaperoom

L.J. Costerstraat 5, 6827 AR, Arnhem

Beschikbare escape rooms bij Arnhem Escaperoom

Escape room The Mansion

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 15
Thema’s: Virus

Er is door onverklaarbare wijze een wereldwijde uitbraak van een dodelijk virus geconstateerd.
Nadat jullie besmet zijn geraakt met het dodelijk virus en gevlucht zijn uit quarantaine zijn jullie in een onderkomen terechtkomen in een verlaten gebied.
Dit is het onderkomen van professor William Sparkle. Hij was hier een medicijn aan het ontwikkelen voor een ernstig ziek familielid. Per toeval heeft hij een onsterfelijkheid serum ontwikkeld met behulp van een geheim ingrediënt.
Aan jullie de taak om het serum te vinden om je zelf te genezen en de formule veilig te stellen.

Escape room Treasure hunt – De schat van Fenn

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 15

Jij en je teamleden gaan in de Rocky Mountains op zoek naar de schat van Fenn, wat gebaseerd is op een waargebeurd mysterie. Deze escape room vereist niet alleen puzzelbrein, maar ook een goeie samenwerking met je teamleden. Voor de doorgewinterde puzzelaar is deze escape room een must!

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 10 personen tegelijk. De minimumleeftijd voor het spel is 15 jaar. Voor de introductie is het noodzakelijk om minstens 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Denk logisch na en werk samen om op tijd de locatie te verlaten!

Escape room De Bunker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 15
Thema’s: Bunker

In deze escaperoom zijn jij en je teamleden opgesloten in een bunker. Het is oorlog en jullie zijn tijdelijk gevlucht in deze bunker. Over een uur ligt er een boot klaar in de rijn. Die mogen jullie niet missen om te evacueren. Door het oplossen van raadsels en het vinden van aanwijzingen kunnen jullie ontsnappen uit deze gevaarlijke bunker. Let op: jullie krijgen hiervoor maar 60 minuten de tijd. Verlaat de bunker voordat de boot vertrekt !

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 10 personen tegelijk. De minimumleeftijd voor het spel is 15 jaar. Spelers jonger dan 15 jaar mogen spelen onder begeleiding van een volwassene. Voor de introductie is het noodzakelijk om minstens 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Denk logisch na en werk samen om op tijd de bunker te verlaten!

Informatie over Arnhem Escaperoom

Arnhem escaperoom is de derde escape room van de Gelderse stad Arnhem. Bij deze escaperoomlocatie in Arnhem word je bijvoorbeeld opgesloten een grote kluis. Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen. Daarvoor is teamwork en het hoofd koel houden van groot belang. Ontsnap uit de kluis voordat je er voor eeuwig opgesloten zit! Arnhem escaperoom is gevestigd aan L.J. Costerstraat 5 in Arnhem.

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Hoe meer spelers per team, hoe lager de prijs per persoon. Een spel voor een team van 2 personen kost bijvoorbeeld €35 per persoon en voor een team van 6 personen €11 per persoon. De escape room is ook toegankelijk met krukken of in een rolstoel. Escape Room Arnhem is geopend van vrijdag t/m zondag van 11:00 uur tot 23:00 uur. Veel succes en plezier bij Arnhem escaperoom!

Arnhem Escaperoom Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Arnhem Escaperoom? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

3

Na al meerdere malen leuke escaperooms te hebben gespeeld waren we ook weer vol enthousiasme aan deze begonnen.
Ontvangst was erg vriendelijk. Wel moet je bij een gebouw ernaast naar een toilet waar de kraan bijna uit elkaar valt.

De escaperoom zelf vonden we erg tegenvallen. Het was allemaal 1 op 1 op 1 Op een gegeven moment kan je maar 1 klein dingetje doen en daar zit je dan met z’n 7’en.
De puzzels waren ook niet heel interessant en niet altijd ‘waterdicht’.
De aankleding was ook niet top.
Nee, wij vonden het tegenvallen.
Alleen complimenten voor het vriendelijke ontvangst, verder erg amateuristisch.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
13 april 2019 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
2

Helaas viel de escaperoom ons tegen. Ik had voor het eerst tijdens een escaperoom dat ik het saai vond, dat ik totaal niet benieuwd was naar wat er nog ging komen. In de hotelkamer ga je vooral op zoek naar verstopte spullen en vervolgens maak je wat cijferslotjes open. Aankleding, afwerking en originaliteit vond ik tegenvallen. Er was een aardige vrouw aanwezig maar ook zij droeg niet bij aan de beleving: zat televisie te kijken, vertelde niets over de kamer, geen foto aan het eind. Helaas geen aanrader.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
1 juli 2018 Justa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Afgelegen locatie, jammer dat de voor de toiletten we naar een ander gebouw moesten op het terrein. Simpele puzzels, we hebben ”de bunker” gespeeld en met een beetje algemene kennis van de tweede wereldoorlog en de stad Arnhem kon je de helft van de antwoorden raden. Daarnaast was de kamer deels kapot en hierdoor ontstonden voor ons gevaarlijke situaties (houten tussenwanden welke letterlijk omvielen), dit werd afgedaan als ”oja dat moeten we nog even vastmaken”. Menig andere escaperoom zou deze kamer gewoon niet verhuren. Alles erg simpel bedacht (we hebben met 6 personen in minder dan 25 minuten de kamer helemaal uitgespeeld en zonder hints) en qua inrichting was het ook erg simpel. Toen we de kamer verlieten was de mannelijke gamemaster (andere persoon dan de mevrouw die ons had ontvangen) helemaal verbaasd om ons zo vroeg al op de gang te zien staan. Vraag me dan toch ook af waar hij al die tijd naar heeft zitten kijken daar we de enige groep waren op dat moment.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
1 juni 2018 Anton Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
7

Wij speelden de treasure hunt kamer. Zag er allemaal wat amateuristisch uit. Op zich zaten de puzzels wel ok in elkaar en daar hebben we echt op moeten broeden en goede samenwerking vereist. Maar verwacht geen technische hoogstandjes. Zelfs de hints werden gewoon omgeroepen door de eigenaresse. Leuke avond maar geen echte topper

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
24 februari 2018 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super escape room super aardige mensen. Goede kwaliteit prijsverhoging. Leuke kamer indelling waar je echt je in vast kan bijten. Alle kamers zijn gewoon top. We komen terug als de nieuw kamer er is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2017 Daymy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

het was supper echt een aanrader alle kammers zijn top en hele aardige mensen ik kan niet wachten tot de nieuwe kamer er is dan komen we zeker treug
groetjes de vaste klanten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2017 jordan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
3

De escape room was te makkelijk want we waren er binnen 35 minuten uit. Daarna was er geen andere escape room die we konden doen en konden we naar huis… De aankleding van de escape room was lelijk. Er stonden weinig spullen in de escape room en het zag er heel goedkoop uit. Ik vind deze escape room geen aanrader voor groepen boven de 18 jaar.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
11 maart 2017 Anoniem Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

alles om de escape room heen was goed geregeld, prima service! De escape room zelf viel helaas tegen, we hadden met een grotere groep de Bunker gereserveerd, helaas zijn we een uur met z’n allen bezig geweest op dezelfde puzzels, het ging echt van puzzel naar puzzel, waardoor we met z’n 8en over 1 puzzel gebogen zaten omdat er totaal geen verschillende puzzels door elkaar heen liepen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
1 maart 2017 R. Gies Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zeer goed gedaan. Leuk ontvangen door de gastvrouw en we kregen de duidelijke uitleg in een mooi lounge.
We komen zeker terug voor de andere kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 september 2016 Wim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
3

Ik de zal het niet al te uitgebreid houden, maar voor ons alle 4 was het een tegenvaller. We werden vriendelijk ontvangen door de lieve eigenaresse die de kamer zelf met haar broer had opgezet. Maar vanaf het moment dat we de kamer in gingen was de sfeer ver te zoeken. Alles was erg basic (eigenlijk heel saai), geen achtergrond muziek (tv met tikkende klok was helaas stuk), geen spannende elementen en de hele verhaal beleving was ver te zoeken. Er waren enkel cijfercijferslotjes en veel zoeken naar nummers en cijfers, met misschien maar 2 lichte uitdagingen. Voor ons alle 4 helaas niet waar we op hadden gehoopt.
Ze gaan een nieuwe opzetten over de hele bovenverdieping wat heel vet gaat worden volgens haar. Ik hoop dat daar meer uitdaging, beleving en sfeer te vinden is.
Wij deden de hotel kamer.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
12 augustus 2016 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Leuk hoor! We waren in de omgeving in een hotel en wisten niet zo goed wat we gingen doen in de tussentijd. Via rentseedo zagen we dat dit vlakbij was. direct geboekt en betaald en we konden mooi meteen terecht. Leuke escaperoom met paar leuke doordenkertjes. Wij vonden het erg leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
29 juli 2016 Frans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wat een leuke escape ervaring. Zeer verrassende elementen tijdens het spel. Veel ohja natuurlijk momenten na het vragen van een hint. Aanrader dus!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Het was voor mij de eerste keer in een escape room. We gingen als Dispuutsuitje op zoek naar escape rooms voor min. 11 mensen. Escape Room Arnhem had 2 kamers waardoor iedereen zijn bijdrage kon bijdragen in de kamer om er uit te ontsnappen. Betalingen ging makkelijk via iDeal en personeel was erg vriendelijk. Vergeleken met andere escape rooms is deze ook qua prijs voordelig. Zeker waard om nog een keer te gaan aangezien ze verschillende thema’s hebben per kamer, binnenkort een derde erbij.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 februari 2016 Vincent Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Het is echt een leuke ervaring en het was echt leuk om te doen. We hebben allemaal genoten. Ik raad deze escape room echt aan. We zaten in alle 2 de kamers en iedereen vond het leuk. Ik ben blij dat we dit gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2016 Samira Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super ervaring. Vriendelijk ontvangen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Geluid, licht, sfeer en beleving is veel aandacht aan besteed. Puzzels zijn super leuk en echte doordenkers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2016 Linneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
2

Heel basic kamer. Miste spanning en leuke puzzels. In vergelijking met andere escaperooms is deze escaperoom een flinke tegenvaller.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
18 februari 2016 Groothuis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
1

Grote teleurstelling.. geen echte kluis!
Deze escaperoom was behoorlijk teleurstellend. Op internet zagen we mooie foto’s van een echte bankkluis waaruit je zou ontsnappen: die kluis hebben wij niet gezien! De kamer mist aankleding, beleving, sfeer, en.. best belangrijk.. puzzels! Vooral veel slotjes bij sleuteltjes zoeken en vrijwel geen puzzels. Geen technische snufjes, geen verrassingen en geen spannende opbouw in de kamer. De opdrachten die je moet doen kun je simpelweg niet met meer dan één persoon doen, waardoor de rest van de groep niet veel meer kan doen dan toekijken. We bleven wachten op een leuke puzzel, maar toen was het voorbij en bleken we klaar te zijn..

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
13 februari 2016 Irene Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super. De entree is al spannend. Zeer goed gedaan. De andere kamer gaan we binnenkort ook zeker bezoeken. Gaaaaf !!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 februari 2016 Bob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
2

Vooral een erg frustrerende escape. Een behoorlijke teleurstelling voor onze groep enthousiaste escapers.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
6 februari 2016 Fanny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Ze nemen de tijd om je voor te bereiden op wat er komen gaat. En dat was een geweldige ervaring. Spannende ambiance en zeer geslepen puzzels en raadsels. Naderhand nog wat nagepraat onder het genot van een drankje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2016 Johan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Zeer verrassend. Tekens weer een ohja ervaring. Ook gaaf dat er foto’s nagestuurd worden. Beleving en sfeer erg spannend je zit gelijk al helemaal in het verhaal. De tweede kamer gaan we snel ook bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 januari 2016 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Leuk en spannend
Raadsels zijn best moeilijk
Een aanrader
Heel leuk om te doen ga zeker nog een keer voor de kluis .
Nu zijn we in de hotelkamer geweest.
We waren er binnen een uur uit.

Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
23 januari 2016 Sil Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Grandioos!!! Goede puzzels en raadsels. We hebben beide kamers gespeeld. Beide hebben een andere beleving. Zeer verrassend. Het zijn vernieuwde kamers, want ze zijn pas verhuisd. Top gedaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Het was echt super spannend. Veel aandacht besteed om een spannende sfeer te laten beleven. Puzzels en raadsels waren echt gaaf.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2016 Pascal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
7

Voor een eerste keer best leuk, maar wel een magere introductie qua verhaal en de aankleding kon ook wel iets professioneler. Zodat de beleving intenser is…. Maar we gaan het zeker elders nogmaals uitproberen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
8 november 2015 Jackie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
1

Zonder van het geld! mocht je nou niet direct naar de beste Escaperoom willen omdat daarna alles toch minder leuk is, Ga na deze toe want de escape room die je daarna doet is vele male beter. We deden de Safe escaperoom deze had geen aankleding en geen moeilijke puzzels.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
4 oktober 2015 Lisanne Schoneveld Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Dit is een perfecte escaperoom voor beginners. De ontvangst is vriendelijk. De kamer zelf is vrij klein, dus niet aan te raden met grotere groepen. Wij waren met z’n zessen en dat was echt wel vol, dan loop je elkaar aardig in de weg. De puzzels waren niet heel vernieuwend. Qua diepgang/verhaal en aankleding kunnen er echt nog wel wat stappen worden gezet. Het is best een killige, kale ruimte (dat is ook wel de bedoeling, maar ik denk dat het echt beter kan) en dat vond ik wel een minpunt. Het is niet echt een moeilijke room. Toch hebben we ons zeker wel vermaakt en ik denk dat beginners hier zeker een leuke tijd zullen hebben!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
4 oktober 2015 Gerdien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Teleurstellend!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
22 september 2015 Relinde Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Voor ons alle vier de eerste keer in een escape room. Vriendelijke ontvangst en een hele leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 september 2015 Ida Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Het was een fantastisch ervaring. Zeer goed gemaakt. We kijken al uit naar de volgende escape room.

1 augustus 2015 Fam. Ruhe Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest