Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Baarle

Singel 3, 5111 CD, Baarle-Nassau

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Baarle

Escape room Het Douanekantoor

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Thema’s: Avontuur, Kantoor

Welkom in het Baarle van 1937. Te midden van uitgestrekte landerijen, bolle akkervelden en eindeloze zandpaden sluipen smokkelaars hier over de grens. Het zijn economisch zware tijden en daarom is het hier aan de Belgisch/ Nederlandse grens enorm lucratief om goederen de grens over te smokkelen. Tabak, drank, koffie en boter zijn dan ook populaire smokkelwaar. Bij het vallen van de avond struinen de smokkelaars stiekem met hun waar door het buitengebied, de blik van de veldwachters ontduikend. Langs geheime smokkelroutes en oude grensovergangen zonder opgemerkt te worden…

Want pas op dat je niet gepakt wordt! De gevangenissen hier kunnen rare dingen met je doen.

Informatie over Escape Room Baarle

Escape Room Baarle ‘Het Douanekantoor’ is een escaperoom waarbij je met een groep fysiek in een kamer wordt opgesloten. Wanneer je in deze kamer zit dien je verschillende puzzels en raadsels op te lossen waardoor je uiteindelijk de deur naar je eigen vrijheid kunt openen. In totaal krijg je 1 uur te tijd om te ontsnappen.

Tijdens het spel moet je constant opletten, nieuwe dingen vinden en vooral niet opgeven! Stress, blijdschap, verslagenheid en een wegtikkende klok nemen je helemaal mee in het verhaal en maken van Escape Room Baarle ‘Het Douanekantoor’ een onvergetelijk uitje!

In onze escape room kunnen 2 tot 8 personen tegelijk het spel spelen. Bij 8 personen betaal je 16 euro per persoon. Speel je de escaperoom met 2 personen dan betaal je 30 euro per persoon. Bij de escaperoom zijn meerdere activiteiten mogelijk en is er horeca aanwezig. Er is een minimumleeftijd van 16 jaar. Kinderen vanaf 10 jaar zijn onder begeleiding van een volwassene ook van harte welkom.

Escape Room Baarle Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Baarle? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

We hadden gereserveerd en krijgen een uur van tevoren te horen dat er geen personeel genoeg is. Dus ik raad deze escaperoom zeker niet aan. Het hotel waar deze escape room is kan daar overigens niks aan doen maar mogen wel het ‘slechte’ nieuws vertellen.

25 mei 2019 Renate Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
3

Melden bij de balie in het restaurant, duurde nogal lang voordat er iemand kwam.
Spelbegeleider was helder in uitleg.
Kamer is klein. Puzzels waren voor ons te makkelijk. We waren er uit in 26 minuten, nul hints nodig gehad.
Na afloop zeker 20 minuten staan wachten om te ‘mogen’ betalen. Klanten in het restaurant zijn blijkbaar belangrijker. Onze spelbegeleider niet meer terug gezien (was logisch als deze met ons zou afrekenen, maar kamer opruimen was blijkbaar belangrijker).
ps Datum klopt waarschijnlijk niet, weet niet meer precies wanneer we gespeeld hebben.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Slecht
15 januari 2019 Nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
1

Ik had online gereserveerd voor 2 personen waarbij ik meerdere opties op 18 september kon aangeven. Aanmelding was gelukt. Op de dag van de activiteit kreeg ik een mail dat wegens een groepsactiviteit mijn reservering niet door kon gaan. Belachelijk, omdat er een grotere groep is, wordt onze reservering vanuit hun kant gecanceld! Het was een speciale dag voor mij waarop ik me verheugd had en waarbij ik ook in de buurt een restaurant etc had geboekt, liep helemaal in de soep. Op 19 september kreeg ik een bevestigingsmail dat de activiteit op 18 september door kon gaan…. De organisatie deugt niet.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Service: Slecht
18 september 2016 Laura Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuke room, leuk thema, goed uitgevoerd. Waren 1st timer en werd helder uitgelegd
Een aanrader. Ook het restaurant beneden is handig

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2016 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuk thema dat mooi aansluit bij het dorp en de kamer is mooi ingericht met oog voor detail. Handig dat het boven een brasserie/restaurant zit voor een hapje en drankje achteraf.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 maart 2016 Teun Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Top beleving, Het thema is leuk, je wordt vanaf de eerste minuut gegrepen door de entourage.
Ook de ontvangst en nadien is hier super. Zeer sfeervol restaurant met hotelbar waar je lekker kan borrelen bij de haard. Ideaal tijdens deze regenachtige dagen. Ook het bedienend personeel zijn zeer gastvrij, je kan merken dat deze mensen dit met veel plezier en passie verzorgen.
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2015 Evelien Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest