Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Beekbergen

Wipselbergweg 30, 7361 TK Beekbergen, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Beekbergen

Escape room De Mexicaanse gevangenis

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 6 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Gevangenis

Een Mexicaanse cel is wel de laatste plek waar je de rest van je leven wilt blijven. De cel is maar een paar vierkante meter groot, de gevangenis is overvol en er loopt veel ongedierte rond. Drugsbaron Joaquín Guzmán Loera, beter bekend als El Chapo, zag dit ook niet zitten. Wonder boven wonder wist hij uit de zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Natuurlijk met hulp van zijn handlangers. Jij en je teamleden zijn de vieze cel ook zat en jullie gaan proberen te ontsnappen. Dit is moeilijk dan je denkt, want de manier waarop je ontsnapt, is erg bijzonder. Wees de bewakers te slim af en vlucht op tijd!

Je speelt met maximaal 8 personen tegelijk dit spel. Grotere groepen kunnen naast de escape room kiezen uit nog 59 overige activiteiten om te combineren met de escape room. Kies bijvoorbeeld voor bachelor shooting (paintball schieten op de vrijgezel) of een levend tafelvoetbalspel. De minimumleeftijd is 16 voor deze escape room. In de escape room krijg je 45 minuten de tijd om te ontsnappen. Benut deze tijd goed, want voor je het weet zijn de 45 minuten voorbij…

Escape room De Heineken ontvoering

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Loods

Op 9 november 1983 werd de toenmalige directeur van bierbrouwerij Heineken, Freddy Heineken ontvoerd samen met zijn chauffeur Ab Doderer. Pas op 30 november 1983 werd het duo bevrijdt door de politie. Heineken en Doderer waren opgesloten in twee geluidsdichte cellen in een loods. In die ruimte komen jij en je teamleden terecht. Om te ontsnappen, zullen jullie goed moeten kunnen puzzelen. De ontvoering stond namelijk bekend om zijn gecodeerde boodschappen. Vind de geheime doorgang naar de cellen en bevrijd Heineken en zijn chauffeur!

Je speelt met maximaal 8 personen tegelijk dit spel. Kom je met een grotere groep? Dan kun je kiezen uit maar liefst 59 activiteiten van Veluwe-Valley om te doen naast de escape room. Zo maak je er een compleet dagje uit van. Ga bijvoorbeeld quad rijden of boogschieten met je vrienden. De minimale leeftijd voor deze escape room is 16 jaar. Je krijgt 45 minuten de tijd om te ontsnappen. Iets minder dan bij de meeste escape rooms, dus werk goed samen om op tijd de kamer te verlaten!

Informatie over Escape Room Beekbergen

Escape Room Beekbergen is dé escape room voor grote groepen. Met grote groepen bedoelen we ook écht veel teams: er zijn in totaal vier escape rooms met elk een maximum van 8 personen. 2 escape rooms hebben een eigen verhaal: De Heineken ontvoering en De Mexicaanse gevangenis. Van die twee kamers zijn identieke escape rooms. Hierdoor kun je met teams tegen elkaar strijden in een escape room met hetzelfde verhaal. Extra leuk met bijvoorbeeld je vriendengroep, collega’s of als teambuildingsuitje. Wie heeft de beste skills, welk team werkt het beste samen en wie ontsnapt als eerste? Je gaat het zien bij Escape Room Beekbergen.

Escape Room Beekbergen bevindt zich op het terrein van outdoorcentrum Veluwe-Valley aan Wipselbergweg 30 in Beekbergen. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan vanaf station Apeldoorn met bus 43 naar halte De Wipselberg in Beekbergen. Vanaf daar is het 11 minuten lopen naar de escape room. Er is gratis parkeergelegenheid bij de escape room. Spelers die slecht ter been zijn, kunnen vanuit de controlekamer hun collega’s/vrienden in de gaten houden en helpen. Het is alleen mogelijk om de escape room in de avond te boeken. Overdag boeken is wel mogelijk, mits in overleg. Je kunt al de escape room boeken voor €159,- per spel per kamer. Stel je team samen en ga de competitie aan bij Escape Room Beekbergen!

Escape Room Beekbergen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Beekbergen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Maar liefst 2 escape rooms konden we doen. De ontvoering van Heineken en de mexicaanse gevangenis. De ontvoering vonden wij het leukste maar de andere was ook spannend. We hadden de escape room gevonden op rentseedo. Direct geboekt en betaald en bij aankomst stonden de mensen al op ons te wachten. snel even een kopje koffie gedronken en naar binnen. leuk, variatie, spanning, duister, alles wat je wil zat er in eigenlijk. Wij vonden het allemaal leuk, helaas de mexicaanse gevangenis niet op tijd weten te ontsnappen. bij de heineken hadden we nog 2 minuten over.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 augustus 2016 Tim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuk! Niet een standaard escape room! Originele thema’s en geluidseffecten. Goede service en goedkoop. Daarnaast hadden we de mogelijkheid om met onze groep van 18 personen andere activiteiten te doen. We hebben 2! Ruimtes kunnen doen en doordat ze meerdere escape rooms hebben super geschikt voor grotere groepen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2016 michele Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Leuk dat je bij deze escaperoom in de geboekte tijd twee verschillende verhalen mag doen (dus twee keer mag ontsnappen). De puzzels waren voor ons soms te moeilijk, of wij niet slim genoeg (waardoor we bij 1 kamer er niet uit kwamen). De begeleiding was top, ondanks dat we in de 2e kamer weer zo aan het klunzen waren hebben ze ons toch dat overwinningsgevoel bezorgt door subtiel een paar extra hints te geven waardoor we met nog wel 15 seconden over wisten te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2016 elko Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We streden in teams tegen elkaar en er was daardoor een prijs te verdienen. Het was leuk om 2 thema’s te spelen! Mooie locatie en goed personeel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 januari 2016 Martin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Zeker leuk en helemaal voor de eerste keer is het ons goed bevallen. Sommige puzzels waren wel lastig maar gelukkig kregen we aanwijzingen waar dat nodig was. Uit alle 2 de kamers zijn we gelukkig ontsnapt!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 januari 2016 Rick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Gaaf! We waren met een grote groep en dat er meerdere kamers waren was ideaal. Ook twee thema’s was leuk. Het is ons helaas niet gelukt om uit de Heineken kamer te komen, maar de Mexicaanse gevangenis hebben we wel gehaald. Echt een aanrader, de puzzels zijn echte hersenkrakers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 januari 2016 Elize Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
7.5

Top vrijgezellenfeest! Zelf ben ik niet zo’n rekenwonder, maar des te leuker vond ik de taalraadsels. Zo waren we allemaal druk om er sneller uit te komen dan het andere team. Ook leuk dat je 2 thema’s doet. Wat voor ons perfect was, is dat de escape rooms op een outdoorterrein gelegen zijn, dus wij hebben dit kunnen combineren met andere activiteiten voor het vrijgezellenfeest van onze vriendin. Ze heeft een top middag gehad, en wij ook!

16 januari 2016 Shirley Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Afgelopen weekend hebben wij met een vriendengroep deze escape rooms gedaan en het is een echte aanrader! Wij wilden de activiteit combineren met een hapje eten ter afsluiting en dat kon allemaal bij dezelfde locatie geregeld worden. Een super leuke activiteit voor een passende prijs, plezier gegarandeerd!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 januari 2016 Anna Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Leuke Escape Room. Leuke is dat je 2 thema’s heb en dus 2 keer mag proberen te ontsnappen. Goed personeel en mooie locatie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 januari 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
2

In deze escape room krijg je absoluut niet waar voor je geld. Je wordt in een heel vreemd en slecht afgewerkte ruimte opgesloten die je zelf gemakkelijk na zou kunnen maken in je eigen achtertuin. De puzzels zijn enkel cijfersloten die niet goed open gingen op het moment dat je dit probeerde maar wel de goede code had, daarnaast heeft de helft van de groep niks te doen. Het verhaal is niet goed afgewerkt en de voorstelling die wordt gegeven op de website heeft niks weg van de werkelijkheid. Al met al een zware teleurstelling.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
17 december 2015 Sarah Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
1

SUPER DUUR. Prijs kwaliteit zeker niet in verhouding. Vrijwel alleen rekenwerk. SLECHT qua uiterlijk. Als je alleen voor escape gaat de prijs absoluut niet waard. Er zit geen passie in t concept

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
25 november 2015 Caatje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
1

voor bedrijfsuitjes ( met grotere groepen) en wat meer activiteiten erom heen, ( dat de room onderdeel van een dag is) is het geschikt. Maar kan niet tegen de escape rooms op die echt voor hen vak staan. De puzzels, de opzet en beleving zijn helaas niet zoals het zou moeten zijn. Prijs, kwaliteit ook niet in verhouding

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
25 november 2015 Tessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

Te weinig variatie in de verschillende puzzels. Veel rekenwerk en cijfersloten. Ook de aankleding had absoluut beter gekund.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
20 november 2015 Anna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
3

Meer basic dan deze zijn escape rooms denk ik niet te vinden. Voor de hoge prijs mogen er wel wat meer creatieve elementen in. Niet echt een aanrader

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
1 november 2015 Piet Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
1

Totaal geen aanrader – ik raad m eerder af. Als groep krijg je voortdurend aanwijzingen via een soort intercom. We waren met 7 personen, maar vaak hebben minstens 4 van hen niks te doen. Bij ons lagen er zelfs uitgewerkte codes van een vorige groep waardoor we die puzzel meteen konden oplossen. Ook ging een slotje open zonder dat we de code hadden gekraakt. En 1 puzzel klopte zelfs niet maar de intercom zei het antwoord maar gewoon voor… Echt een aanfluiting en zonde van het geld.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
1 november 2015 Corinne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuk, je hebt er eigenlijk twee voor de prijs van een. Na de eerste poging krijg je een tweede kans, en die wil je want makkelijk is het niet natuurlijk. Vanaf de eerste seconde zijn je hersenen maximaal geactiveerd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2015 Darrel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
5

teveel rekenwerk, weinig variatie in dingen doen

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
26 september 2015 Anoniem Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk om te doen. Veel rekenen, maar zeker de moeite waard! Ook het feit dat er twee verschillende type kamers zijn maakt het erg sterk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 september 2015 Lars Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest