Escape Rooms Nederland logo
Best Escape Maastricht

Sint Antoniuslaan 4, 6221 XK Maastricht, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Best Escape Maastricht

Escape room The Resistance

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2019
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Oorlog, Verzet

We zijn ontdekt!! Wat nu!? Je zit ondergedoken met je verzetsgroep in een verzetshuis in Maastricht. Het verzetshuis is verraden en de vijand heeft het op jullie gemunt. Gelukkig zijn er nog andere verzetsgroepen in de buurt aanwezig om jullie te ontzetten! Laten we snel contact met hun zoeken om op tijd te ontsnappen voor we gevangen worden genomen of erger…

The Resistance is een escape room, beter gezegd een escape huis, met meerdere kamers en verdiepingen. Iedere kamer heeft een eigen thema en de sfeer zorgt er voor dat je meegezogen wordt in het verhaal. Zonder samenwerking is geen ontsnapping mogelijk, net als in het verzet.

Beleef het zelf in de spannendste escape room van Maastricht: The Resistance

Escape room Rachel’s Bedroom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: december 2017
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Liefde

HELLUPPP!! We zijn opgesloten in de slaapkamer van mijn nieuwe lover Pete. Hij deed de laatste tijd ook al een beetje vreemd en mijn vriendinnen hadden me ook voor hem gewaarschuwd… Maar ik was té verliefd en hij was ook zo lief voor me. Hij heeft zelfs een 2e luxe slaapkamer laten bouwen voor als mijn vrienden blijven logeren. We hebben zojuist ontdekt dat zijn exen mysterieus zijn verdwenen, en nu heeft Pete ons opgesloten. Ik weet niet waar hij nu is, op een of andere manier is er een mysterieuze doorgang ofzo in mijn slaapkamer? We voelen ons bekeken hier, laten we snel proberen te ontsnappen voordat Pete terug is!

Denken jullie dat je Pete te snel af bent? Beleef het nu in de nieuwste kamer van Best Escape: Rachel’s Bedroom, a girl’s nightmare.

Escape room Sky Shaker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 25%
Thema’s: Aardbeving, Lift

Wow, wat was dat een prachtig uitzicht! Stonden we gewoon op het hoogste gebouw ter wereld: de “Al Baraji”! Dit uitzicht zal ik nooit vergeten. Helaas, het is weer voorbij, nu vanaf het observatie-dek met de lift terug naar beneden.

Maar wat is dat opeens! De lift schudt! Ik hoor mensen schreeuwen op de verdiepingen waar we langs zoeven. Wat is er aan de hand?!

Dan ineens stopt de lift. Hij begint heftig te shaken. Wat is hier in godsnaam aan de hand. HELP, ik wil er uit! NU!

Het lampje ‘earthquake’ brandt, help! Ik sta stil op de 183e verdieping van het hoogste gebouw ter wereld… Ik kijk naar mijn vrienden: “hoe moeten we hier uit komen?” Er vallen stukken plafond op ons. Van ver af hoor ik het luchtalarm afgaan, dit is serieus… Op deze verdieping zijn vergaderzaaltjes. Als we nu eerst maar uit de lift komen, maken we een kans. O nee, weer een schok. Snel, we hebben misschien maar één uur voordat de hele toren instort.

Beleef het zelf in de nieuwste Escape Room van Best Escape: Sky Shaker – ontsnappen kun je wel schudden!

Escape room Celblok 9: Vast onschuldig

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: november 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 50%
Thema’s: Gevangenis

Onsamenhangende gedachten schieten door je hoofd: Shit, ik zit vast in een cel. Maar ik heb die wapens niet in mijn koffer gedaan, echt niet. Wat nu? Hier geldt de doodstraf. Ik heb nog een uur, dan komen ze me halen. Help! Ik ga dood. Vuurpeleton! Afschuwelijk. Néé, ik wil niet, ik ben onschuldig. Help! Kom op, raak niet in paniek. Er moet een oplossing zijn.

Bij Best Escape Maastricht zit je vast in een celblok. Celblok 9 is de eerste escaperoom van Best Escape. Je hoort vanachter de muren de anderen gevangenen je uitlachen. Vers bloed! Onschuldig veroordeeld voor bezit van verboden wapens. Hier staat de doodstraf op. Over precies één uur sta je voor het vuurpeleton…

Het enige geluk dat je hebt is dat je bent opgesloten in celblok 9: Hieruit is 20 jaar geleden de beroemde treinrover “Morgen Frijman” ontsnapt. Hoe hij dat klaar heeft gespeeld is nog altijd onbekend. Morgen Frijman is nooit meer gezien. Het verhaal gaat dat Frijman zo brutaal is geweest hints en aanwijzingen achter te laten, zodat slimme gevangenen ook kunnen ontsnappen. Dit zal wel een gerucht zijn dat moet bijdragen aan de mythevorming van Frijman. De politie heeft het cellencomplex binnenstebuiten gekeerd en geen enkele aanwijzing kunnen vinden. Hoe Frijman is ontkomen is een onopgelost raadsel. Toch neemt men voor jou geen enkel risico en is een bewaker in een kantoortje gestationeerd, zodat ontsnappen absoluut onmogelijk is. Of heeft Frijman toch aanwijzingen achtergelaten?

Beleef het zelf in de spannende en uitdagende Escape Room: Celblok 9: Vast Onschuldig.

Best Escape Maastricht video

Informatie over Best Escape Maastricht

Best Escape in Maastricht biedt de ultieme escaperoomervaring zeggen ze zelf. Best Escape gaat de uitdaging aan om de mooiste Escape Rooms van Nederland te maken. Elke kamer is zo ingericht dat je met behulp van puzzels, aanwijzingen en verborgen voorwerpen binnen 60 minuten moet kunnen ontsnappen.

De Escape Rooms van Best Escape in Maastricht onderscheiden zich doordat elke kamer een volledig verhaal verteld. De kamers zijn prachtig ingericht. De trucs en puzzels zijn origineel en staan in dienst van het verhaal. Er is een goede mix van hersengymnastiek en licht fysieke inspanning. Dat alles zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in het verhaal en een escaperoom ervaring beleeft om nooit meer te vergeten!

Best Escape heeft als doel om op de locatie op de Parallelweg 8 kamers te maken.

Best Escape Maastricht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Best Escape Maastricht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

5

Ontvangst was zeer slecht en ongemakkelijk. We werden eerst in een kantine gezet en er werd nauwelijks uitleg gegeven, waardoor ik alles moest vragen.
De sfeer in de kamer is goed. Puzzels zitten leuk in elkaar. Toch mag er wel wat aandacht besteed worden aan de netheid van de kamer. Het was er enorm smerig en veel dingen hangen los. Dit ziet er zeer slordig uit.
Ik baal het meeste van het feit dat er een onderdeel niet werkte tijdens de escape room. Toen ik meerdere keren aan gaf dat het niet werkte, kreeg ik geen reactie. We hebben hier enorm veel tijd mee verloren waardoor we uiteindelijk niet op tijd ontsnapt waren. Ook hebben we uiteindelijk met best wat geweld dit onderdeel los gekregen. Lijkt me niet de bedoeling en dit heeft voor wat frustratie gezorgd bij mij. Zorg gewoon dat alle spullen op orde zijn. Voor mij geen volgende keer hier.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Slecht
29 december 2023 Suus Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

{The resistance}
Er was maar 1 medewerker die niet veel tijd had door een andere groep.
Helaas geen filmpje van te voren waarmee je een beetje in het verhaal komt. Met 6 mensen net iets te klein. Geluidseffecten waren wel leuk

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
25 juli 2021 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escaperoom met een tof verhaal! Sommige slotjes waren wat verouderd, maar het spel zelf zat prima in elkaar. Goede ontvangst, fijne parking. Ik wil zeker nog terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juli 2021 Marlies Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Met 6 dames deze escaperoom telefonisch geboekt. Vrijwel allemaal al eerder een escaperoom gedaan. Echter werd ons tijdens het telefoon gesprek vertelt dat deze kamer(sky tower) waarschijnlijk te moeilijk voor ons zou zijn en er werd een makkelijkere kamer aanbevolen. Dit vonden wij erg bijzonder, want het kon nergens op gebaseerd zijn.
Alsnog deze kamer geboekt en met 3 min op de klok ontsnapt. 💪

De man die ons hielp in de escaperoom was zeer vriendelijk.
Kwaliteit van de kamer is goed

Mvg, 6 slimme dames

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
30 november 2019 Natasja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het was een erg leuke escaperoom met een goede variatie aan puzzels. De beleving in de kamer (CellBlock9) was top! De introductie voorafgaand aan de escaperoom en het einde (we zijn er helaas niet uitgekomen…) konden een stuk spannender worden gemaakt waardoor de beleving van het verhaal nóg beter zou zijn geweest. Dit is een klein verbeterpunt. Ondanks dit was het echt een top escaperoom en wij zullen deze zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
2 november 2019 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

De escaperoom zelf was erg leuk en uitdagend. Goed uitgedacht, leuke puzzels. Wat het af zou maken, is als de ontvangst in stijl zou zijn, zodat je direct het verhaal ingezogen wordt. We werden richting de kantine gestuurd zonder indicatie van wachttijd of wat er ging gebeuren. Had beter gekund. Leuk was geweest als we ontvangen werden door een cipier die ons direct had behandeld als criminelen (we deden de kamer genaamd Cellblock9).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
24 april 2019 Dennis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
2

De escape room zelf zal prima geweest zijn ik zou het niet kunnen vertellen want er was iets kapot gelijk in het begin waardoor we niet verder konden. Pas na 40 minuten kwam iemand naar binnen om dit optelossen terwijl ik meerdere malen heb proberen door te geven dat er iets kapot was. En het enige wat ik achteraf kreeg te horen is dat het eerst niet kapot was. Dus beetje jammer van de slechte service diegene heeft dus totaal niet zitten opletten. Daarom zal ik hier waarschijnlijk ook nooit terugkomen of deze kamer aanraden. Ben in totaal naar 28 escape rooms geweest dit is de enige die ik niet gehaald heb en beetje jammer door de manier waarop.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
29 december 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
6

Rachel’s Bedroom is thematisch origineel en mooi aangekleed. De kamer is immersief maar het is wel zo dat de verhaalelementen zelden functioneel zijn, dwz. je hebt er bij het oplossen van de puzzels weinig aan. Daar komt bij dat de kamer vertrouwd op sensor-technologie die net niet soepel genoeg verloopt. Dat is nogal frustrerend. Wat ook frustrerend is, is dat sommige puzzels worden gepresenteerd als non-lineair, terwijl je ze wel degelijk in een bepaalde volgorde moet oplossen. Laatste puntje van kritiek, onze gastheer liep naderhand niet de kamer met ons na! Dat verwacht ik tegenwoordig wel en daar hoor je ook tijd voor uit te blokken, ook als je er geen zin in hebt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Slecht Service: Slecht
15 september 2018 Laura Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Uitstekende room! Ik heb de Sky Shaker gedaan, je wordt direct in het verhaal meegezogen met attributen. De puzzels zijn erg variërend, er is nagedacht over details.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2017 Janine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Ik vond het erg leuk veel verschillende capaciteiten van iedereen aangesproken werden en dingen uit het begin later nog van belang zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2017 Lian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Gisteren met mijn neven en nichten de Sky shaker gespeeld. Zodra de controller de deur sloot, steeg het adrenaline gehalte meteen. Het verhaal was vanaf de eerste seconde pakkend en erg interactief, leuk! We zijn op tijd ontsnapt, super leuke ervaring dus! Een echte aanrader voor iedereen die van een uitdaging houdt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2017 Hilde Van Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Topervaring, voor elk niveau, omdat je hints krijgt naar gelang niveau. Voor elk wat wils dus.
Smaakt naar meer
Leuke terugkoppeling
Uitdagend
Makkelijk parkeren

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2017 Jos Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Superleuk uur gehad in Celblok 9 en met 3 seconden over nipt ontsnapt. Leuke puzzels, niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Met 4 volwassenen (plus 1 kind) is het hard doorwerken. Het is leuk om van tevoren thuis de trailer al te kijken om in de stemming te komen (misschien een idee om die te laten zien als de mensen zitten te wachten voor ze worden opgesloten?).
Prachtig ingerichte kamer! We komen zeker ook terug om de Skyshaker te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
15 oktober 2016 Maya Theunissen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Deze kamer was helemaal af, we spelen nu al een half jaar kamers en deze hoort absoluut bij onze top vijf. Heel origineel bedacht en knap gemaakt. Ik zou hem bijna nog een keer willen spelen, maja haha

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober 2016 Eva Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Na Cell Block 9 gespeeld te hebben nu Sky Shaker geprobeerd. Met moeite en de nodige hints ontsnapt 🙂 Mooie kamer met lastige puzzels. Special effects waren erg gaaf gedaan. Aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 juni 2016 Laura Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Sky shaker is ontzettend leuke kamer, zit heel sterk in elkaar en als extra ook nog leuke special effects! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
13 juni 2016 Aniek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Bij de boeking krijg je al een hele leuke mail helemaal in de trant van het verhaal, zo ook de herinneringsmail van te voren. Als je binnen komt en je moet nog even wachten, liggen er al puzzels klaar om je brein aan de gang te krijgen. Dan kom je binnen in de eerste ruimte van de escaperoom en begint het puzzelen! Je ziet de tijd wegtikken… Alles ziet mooi uit zoals je verwacht in het verhaal en de puzzels hebben ook met het verhaal te maken, (Redactie: verwijderd in verband met spoileren). Spannend, spannender en nog spannender! Geweldig gewoon! Alles wat een escaperoom fan wil. Het enige is dat je niet ontvangen wordt door een als agent verkleedde persoon, maar dat is slechts een detail voor de fanatiekelingen, de rest maakt dit een onvergetelijke ervaring. Moet je gedaan hebben, anders mis je heel wat leuks! Super! Ik wacht tot de volgende room klaar is en dan gaan we weer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 maart 2016 Irene Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Onze eerste escaperoom kozen we op basis van bestaande reviews. We maakten duidelijk de juiste keuze! Een schitterend ingerichte escaperoom, erg spannende en tot in de details in orde.
énorm veel puzzels, vaak flink even nadenken, al waren ze soms ook zo eenvoudig dat we ze over het hoofd zagen!
Uiteindelijk wisten we te ontsnappen met nog 1 seconde op de klok!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 maart 2016 Nick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het personeel was vriendelijk, de opdrachten waren niet te makkelijk maar wel heel interessant en de kamer was heel sfeervol ingericht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 februari 2016 Dimphy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Dit is een echte “must” om een enerverende, leuke en spannende middag te beleven. Gewoon boeken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2016 Marco Meertens Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Cell Block 9 was de eerste Escape Room die ik ooit gespeeld heb. De puzzels waren pittig, maar zeker niet té lastig. De kamer zit goed in elkaar, er zijn genoeg puzzels om het uur vol te krijgen. De tijdsdruk zorgt er ook zeker voor dat de kamer spannender wordt. Cell Block 9 is een leuke ervaring en activiteit om samen met je vrienden te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
17 februari 2016 Glenn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een gave escaperoom om te spelen! De manier hoe je het verhaal ingetrokken wordt, maar ook als je eenmaal binnen bent zet meteen de toon. Mooie uitdagende puzzels en passend in het thema. Een ware ode aan Shawshank Redemption. Aanrader om te gaan bezoeken.

27 januari 2016 Mike 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Eerste keer dat wij een escape room hebben gedaan. Wij vonden het een super leuke ervaring. Het is een hele mooie setting! Leuke puzzels en goed doordacht!! Tevens werden wij zeer vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen. Wij kunnen niet wachten totdat de tweede kamer af is!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 januari 2016 Mandy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg mooi gemaakt en goede puzzels om op te lossen! Uiteraard is een goede samenwerking de sleutel tot ontsnappen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 januari 2016 Koen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Een dikke aanrader! Alles klopt aan deze escape room: het verhaal / de sfeer / de puzzels / en de service. Je waant je echt een gevangene, waarbij de puzzels goed in het verhaal passen. Daarbij zijn de eigenaren zeer enthousiast om je een super leuke ervaring te geven. Helaas waren we niet op tijd uit de kamer, misschien omdat we (maar) met zn 4en waren. Ik denk dan ook dat deze eerste kamer (Cell Block 9) het beste te doen is met een groep van 5-6 personen. Ben erg benieuwd naar de volgende kamer(s)!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2016 Stefan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Het was voor mij de eerste keer dat ik een escape room heb gedaan. Ik vond het een super leuke ervaring. Het spel is erg goed opgezet. Zeker een aanrader voor teambuilding !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2016 Daisy Hanssen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Een leuke kamer die goed op het thema was ingericht. Het was een grote uitdaging om binnen de tijd uit de kamer te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 januari 2016 Eefje Boesten Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
9

Prachtige kamer!!! Goed over nagedacht en tot in de puntjes afgewerkt. Chapeau!!
Ben nu al benieuwd naar jullie volgende kamer(s)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2016 Janneau Rouvroije Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Kwalitatief een erg goede escape room, in vergelijking met de vorige twee escape rooms die ik gedaan heb. Ook het introfilmpje zag er erg professioneel uit!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
2 januari 2016 Bas Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Superleuke escaperoom. Onze eerste en het daagt zeker uit tot meer. Leuk om in teamverband te doen (leesbril meenemen). Voldoende ondersteuning door de medewerkers en goede ontvangst. Aardige gasten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2016 edward Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

We werden erg enthousiast ontvangen, met gratis koffie/fris. Altijd een mooie binnenkomer. De room zelf was erg leuk opgebouwd met verschillende puzzels, het verhaal ontwikkelde zich verder in de ruime escaperoom.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 december 2015 Sander Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Onze eerste escape room. Allereerst compliment voor de enthousiaste ontvangst en de inleiding. De opdrachten vragen teamwork, zijn erg goed doordacht en als je denkt dat je er bent blijkt de oplossing net wat anders te zijn. Een echte aanrader!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2015 Louis Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke Escape room; mooi opgezet! Vanaf eerste minuut verrassend. Best lastige puzzels maar dat maakt het wel spannend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2015 Suus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

we hebben met zijn 6en genoten, het was een leuke ervaring een echte aanrader de puzzels waren leuk
het is een fijne locatie, gezellig en aardig personeel, alles perfect tot in de puntjes verzorgd. Ik zeg doen voor de mensen die twijfelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2015 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was mijn eerste ervaring en heb het super leuk gevonden, met name de alarms die afgingen maken het extra echt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2015 Nanneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk om te doen. Leuk verhaal en best moeilijke puzzels. Een aanrader.
Dit was de eerste keer in een escaperoom, dus ik heb geen vergelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 december 2015 Agatha Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Erg mooi gemaakt! De sfeer klopt helemaal bij het verhaal. De spanning wordt steeds hoger gedurende het uur, wij hebben het als groep net binnen de tijd gered! Ontzettend leuk om met een groep te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 december 2015 Britt Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze escape room was voor mij veel professioneler dan ik had verwacht (door voorgaande ervaringen in een andere escape room.) De sfeer werd vanaf het begin gezet met een leuke introductie, de kamer zelf was veel complexer dan ik gedacht had. Hij bestond uit meerdere losse ruimtes en was erg origineel in elkaar gezet. Er is hierbij veel aandacht voor detail geweest. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2015 Niek Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het was een super leuke ervaring. Ik had al twee keer eerder een escape room gedaan, maar nog nooit zo’n leuke als deze. Het was een heel goed verhaal om in te komen. In de kamer was het heel spannend, door geluiden en de aankleding werd het verhaal heel echt en werden we echt in het verhaal meegezogen. Achteraf hebben we ook zoveel gespreksstof gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2015 Irene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige escape room, het hele plaatje klopt van detail tot beleving. De puzzels zijn ingenieus bedacht en dagen je uit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 december 2015 Eline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Top kamer, spannend, hoog level spelletjes, goed verhaal! De ontvangst was heel hartelijk en gezellig, drankje van het huis.
Veel oog voor details in de kamer, uitdagende opdrachten, alle details kloppen. Zeker een van de betere die ik heb gespeeld. Complimenten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2015 Gaston Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super gave kamer! Een van mn favorieten. Leuke ontvangst, uitdagende spellen en je beleeft echt het verhaal. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2015 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Celblok 9 was een bijzondere ervaring. Ik heb deze bezocht met mijn collega’s en we hebben nog lang nagepraat over onze escape. Mooie kamer met veel attributen en interessante puzzels. Spannend vanaf het begin tot aan het einde, de tijd vliegt en je wordt steeds fanatieker. Een echte aanrader !

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
18 december 2015 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Een enthousiaste gastheer heeft ons uitleg gegeven en vervolgens opgesloten. Vanaf dat moment vloog de tijd voorbij en was de beleving niet alleen een ontsnapping uit dit celbok maar was voor een uur een volledige escape uit alles waar we ons normaal mee bezighouden. TOP!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 december 2015 Marc Heusschen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Erg goed, professioneel en met passie opgezet. Mooie verrassende kamer. Erg leuk punt is dat er extra aandacht is voor teamwork… Zeer gastvrij onthaal en de spanning wordt leuk opgebouwd. Aanrader voor iedereen. We wachten vol spanning op de nieuwe kamer, want dan zijn we er zeker weer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2015 Masja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Dit was mijn eerste ervaring met een escape room en ik ben erg enthousiast geworden. Het is een hele leuke ervaring om binnen een uur door middel van puzzels uit de kamer proberen te ontspannen. Wij hebben het met 8 personen gedaan als een familie uitje. Dit was erg geslaagd, omdat het geschikt is voor iedereen. De puzzels zitten goed in elkaar en achteraf denk je, hoe had ik dat nou niet kunnen zien. Een echte aanrader om te doen als je in Maastricht bent.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 december 2015 Isabelle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Erg professioneel, er is echt aandacht aan de escape room besteed. Ook modern met een camera die je zelf dient te gebruiken en codes en een computer met een speciaal software erop. Leuk en enthousiast team.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2015 Thijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Geweldige ervaring! Leuk om met een groep te doen. Je word helemaal in het verhaal gezogen, voor je het weet is dat uur voorbij en heb je veel puzzels en aanwijzingen moeten vertalen om de uitgang te vinden en te openen. Nog vrij nieuwe escape room, nu is cell blok 9 de enige room, maar er zijn al plannen voor meerdere rooms.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 december 2015 Mir Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Onze eerste escape room, maar het was super leuk! Alles zat heel goed in elkaar, de puzzels waren uitdagend genoeg, maar nooit frustrerend. Aan alles merk je dat deze escape room met veel enthousiasme, liefde en oog voor detail is gemaakt. Er wordt al hard gewerkt aan de volgende kamer, als die klaar is gaan we zeker nog een keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2015 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We wisten niet wat we moesten verwachten van een escape room maar wow deze mannen en vrouw hebben de lat hoog gelegd! Je denkt eerst waar zijn we beland, maar het was een super leuk en gezellig ontvangst, een interessant verhaal en zeer goede uitleg. De escape room zelf is onwijs gaaf, alsof je even voor een uur je in een andere wereld bevindt! Zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 november 2015 Eline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Na verschillende Escape Rooms bezocht te hebben was deze kamer een totale verrassing. Het was spannend vanaf het begin door allerlei effecten die bijdroegen aan de sfeer van de kamer. Ook het verhaal was goed bedacht met bijbehorende puzzels en trucs. En ook fijn, we hadden het (net) binnen de tijd gehaald 🙂

De locatie ligt goed bereikbaar, wel moet je even goed zoeken in het donker waar precies de ingang van het gebouw lag. Maar dat was door het logo op het gebouw ook zo gevonden.

Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 november 2015 Xavier Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

First time in an escape room and really loved it. Took a while to get started but after that we rolled forward very quickly. We were the first team to use this room and it was very well thought out with reference to real people and situations in the real world. Looking forward to my next one 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2015 Andrew Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik heb nog niet veel ervaring met escape rooms, maar ik vind dit echt een super kamer! Details zijn goed doordacht, oplossingen die niet voor de hand liggen, samenwerken is echt een must.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2015 Hanneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Voor mij was dit de eerste keer v.w.b. een escape-room, maar ben er super enthousiast over. De room zelf + de puzzels zijn echt heel goed in elkaar gezet. Het mooie is ook dat er een verhaallijn in zit. de fysieke locatie is prima en goed bereikbaar. Vlak bij het station + voldoende parkeergelegenheid. Het team zelf is ook zeer enthousiast wat de sfeer extra verhoogd. De ontvangst-ruimte zou iets gezelliger mogen (wat blijkbaar ook al op de planning staat).
Kortom: een echte aanrader. Mij zien ze er zeker een keer terug als er een nieuwe room gebouwd is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2015 Jac Langeslag Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar we zijn ontsnapt!! Best Escape is een Escape Room die zeer goed is doordacht! Goede sfeer, vernuftige trucjes en een verhaallijn die klopt. Kortom een absolute aanrader voor een spannend uur!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2015 Kelly Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Laatst heb ik met 5 vriendinnen deze Cell Block 9 van Best Escape gespeeld. Het was een ontzettend spannende ervaring. Het spel/verhaal is goed in elkaar gezet, en de kamer ziet er zeer mooi uit. Alles goed afgewerkt, en tot in de puntjes verzorgd. Al met al is het echt een aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 november 2015 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij hebben met 6 dames de uitdaging genomen om te “ontsnappen” uit Cell Block 9! Wat een ervaring, wat een teamwork! Kunnen natuurlijk niet teveel verklappen! Dat mogen andere groepen gaan ontdekken en uitzoeken! Super goed inelkaar gezet (en super locatie, vlakbij het station en centrum van Maastricht en parkeergelegenheid) en weet zeker dat ik voor de andere dames spreek, we ons ontzettend verheugen op een nieuwe kamer!! Nu onze mannen nog!

Groetjes Jony!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2015 Jony Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest