Escape Rooms Nederland logo
Escape room Boerderijrecreatie

Marwei 124b, 8508RH, Delfstrahuizen

Beschikbare escape rooms bij Escape room Boerderijrecreatie

Escape room De Juwelen van Bepke Afke

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 36 spelers
Open sinds: februari 2016
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Boerderij

Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?

Informatie over Escape room Boerderijrecreatie

De escape room van Boederijrecreatie bevindt zich in Delfstrahuizen (Friesland). In een meer dan 100 jaar oude Friese stelpboerderij, op een prachtige locatie aan het tsjeukemeer in Friesland, ga je op zoek naar juwelen.

Voordat je de escaperoom in gaat word je ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrek je naar de oude Friese stelpboerderij om daar op zoek te gaan naar de sleutel waarmee je toegang kunt krijgen tot de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? Je hebt 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Na de escaperoom beleving zijn twee drankjes inbegrepen.

Escape room Boerderijrecreatie Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Boerderijrecreatie? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Niet escaperoom waardig. Normaal gesproken leidt de ene puzzel je naar de volgende. Nu geen logica hierin terug te vinden, behalve aantal puzzels bij de start. Weinig puzzels, geen vernieuwende elementen (sloten bijv.). Veel rommel waardoor je niet goed weet wat/waar je moet zoeken. De locatie heeft zeker wel potentie. Met meer en uitdagendere puzzels en minder rommel zou de beleving anders zijn.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
4 juni 2022 Ineke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
1

Dit is geen escaperoom maar een speurtocht, ik ben in voor een uitdaging maar dit was gewoon niet leuk. Mensen aan de telefoon en receptie super vriendelijk maar gewoon wat cijfersloten kopen en die toepassen maakt het zeker geen escaperoom.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
25 april 2021 Paul Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We zijn hier op zondag geweest en het regende.
Het is een hartstikke leuke escaperoom met leuke raadsels
Echt authentiek in een echte boerderij. Bedankt Beppe Afke

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 december 2018 Harmen  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
3

Escaperoom was amateuristisch opgezet en het was er erg vies. Deuren gingen vanzelf open. Puzzels was meer zoeken dan echte uitdaging. Dit terwijl het zo’n mooie oude boerderij is. Nu ik de eerdere recenties lees ben ik boos dat ondanks dat we met de groep €225 hebben betaald, de sloten nog steeds niet goed functioneren. Echt jammer.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
9 juni 2018 Theo Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
1

Vies, rommelig en onduidelijk. 20 euro p.p. en geen ontvangst met koffie ed. Prijs en kwaliteit totaal niet in verhouding.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
17 april 2017 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Dit was echt een super vette escape room! We hadden echt moeite om de puzzels op te lossen, maar met zo nu en dan een hulplijn hebben we het toch gedaan. Onze gastvrouw was echt heel vriendelijk en enthousiast. Ze kon het verhaal van Beppe Afkje spannend vertellen, waardoor we nog meer teruggingen in de tijd. Zo leuk ook al die lieve kalfjes als je de Escape room binnen komt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 september 2016 Eline Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We werden hartelijk ontvangen bij Boerderijrecreatie en nadat we het verhaal van Beppe (oma) Afke en boze Sieberen Storm hadden gehoord konden we op stap naar de oude Stelp boerderij waarin de Escape room zit. We hebben met zijn 4-en deze ‘omgekeerde’ escape room gedaan. Omgekeerd omdat alle deuren op slot zitten en je door het oplossen van raadsels en puzzels de codes van de deuren kan verkrijgen. Het binnenkomen alleen al was een mooie puzzel! Gelukkig kun je een hulplijn inzetten en bellen voor een clou. We hebben gaandeweg de mooiste en grootste berekeningen gemaakt die we maar konden verzinnen!

Veel gelachen ook als we uiteindelijk de oplossing vonden.
We vonden het echt super! Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 juli 2016 Geertina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
1

Het verhaal lijkt erg leuk en spannend op de website. Een escape room, maar dan andersom. Nou, het is absoluut geen escape room te noemen. De ontvangst was prima, maar de escape room zelf niet. We liepen naar een boerderij en moesten daar ‘inbreken’. Het huis was erg oud, dus ze kunnen er iets heel gaafs van maken. Helaas waren de ‘puzzels’ amateuristisch en gemaakt door kinderen. Er zat geen uitdaging in, deuren gingen zomaar open en het was een bende. Je mocht je telefoon mee naar binnen nemen, zodat je kon bellen voor een hint. Die hadden we niet nodig. Bij het vinden van de ‘sieraden’, twijfelden wij sterk of dit de oplossing was. Een verroeste oorbel en een verroest armbandje met een nep roos eraan moesten de ‘schat’ voorstellen. Onprofessioneel en niet aan te raden!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
3 juli 2016 Simone Hagoort Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
2

Via vakantieveiling kwamen wij bij deze escape room terecht. Naar een goed ontvangst met een kopje koffie en wat lekkers kregen wij het verhaal van beppe te horen en werden wij naar de boerderij gestuurd. Het was ons niet helemaal duidelijk waar we moesten zijn. En ook toen binnen waren twijfelen we of dit het wel was. Het is een oude boerderij met was cijfersloten op de deuren. Maar werden was er qua puzzels weinig aan gedaan. De ruimte is mooi maar er had zeker wat meer moeite in gestoken kunnen worden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
27 april 2016 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest