Escape Rooms Nederland logo
Escape room Doetinchem

Korte Kapoeniestraat 6A, 7001 CA, Doetinchem

Beschikbare escape rooms bij Escape room Doetinchem

Escape room Bunker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle, Bunker

Het leven op aarde zal binnenkort eindigen. Er zijn nog maar twee mogelijkheden om te ontsnappen en te overleven. Weg van aarde of overleven in de bunker. In het geheim is die bunker gebouwd door een belangrijke generaal. In zijn huis heeft hij de codes verborgen die je leiden naar deze bunker. Daar zal je na de verwoeste bunker moeten herstellen om te kunnen overleven waar de buitenwereld aan zijn noodlot overgelaten zal zijn.

Deze escaperoom is met de Space Escape te boeken, waardoor je met 16 personen tegen elkaar battelen kunt.

Escape room Space

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle

Wanneer het leven op aarde niet langer lijkt te zullen bestaan zijn er nog 2 overlevingsmogelijkheden. Overleef in de bunker of vertrek van deze aarde! Jullie krijgen de kans om de codes van een gerenommeerd wetenschapper op te lossen. Hiermee krijg je toegang tot een ruimtevaartuig die je weg zal voeren van deze aarde. Ontdek wat de wetenschapper in de sterren heeft zien staan, los eeuwenoude codes op en zorg dat je op tijd wegkomt. Alleen dan behoor je tot de laatste overlevende. De rest…. zal sterven.

Deze escaperoom is met de Bunker te boeken, waardoor je met 16 personen tegen elkaar battelen kunt.

Escape room Crime

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Neem je vrienden, familie of collega’s mee op een Escape Room avontuur van maximaal 1 uur. Je krijgt vanaf het moment dat je binnen komt meteen het idee dat er iets spannends staat te gebeuren. Vanaf het moment dat jullie de kamer betreden start de tijd en ben je aangewezen op de kennis en kwaliteiten van je team. Is iedereen er klaar voor?! Vreemde gebeurtenissen, bijzondere geluiden, lichteffecten en een klok die zorgt voor spanning en druk…

Escape room Kids Escape

Maximale tijd: 40 minuten
Capaciteit: min 5 spelers

Durf jij het aan om tussen de dieren van de jungle, de gevaren van het woud en de geluiden in de duisternis onze puzzels en codes op te lossen? Dan is onze junglekamer iets voor jou en je vrienden/vriendinnen. Als een echte Freek Vonk of Bamboe Bill, ga je met je op zoek naar alle opdrachten en los je samen elke puzzel op, maar blijf denken aan de tijd!

Je krijgt 40 minuten de tijd om alle puzzels op te lossen. Als je alle oplossingen weet te vinden binnen de tijd kun jij uit onze kamer ontsnappen. Maar let op. Ze houden je in de gaten! Ze horen en zien alles en kunnen je alleen helpen als je goed samenwerkt.

Voel jij je sterk genoeg? Kom dan snel langs!

Prijs:
€11,00 p.p. (minimaal 5 deelnemers)
Voor €3,50 kunt u een frietje, snack en 1x ranja bijboeken.

Leuk als kinderfeestje.

LET OP: Het reserveren van de Kinder Escape Room kan alleen op maandag t/m donderdag van 13:00 uur tot 18:00 uur. De Kinder Escape Room is alleen doordeweeks beschikbaar en gaat o.b.v. beschikbaarheid.

Escape room Doetinchem video

Informatie over Escape room Doetinchem

Sinds 2016 zijn ze actief in het wereldje van de Escape Rooms. Op dit moment hebben ze 4 escape rooms. Waar de eerste kamer nog bestond uit het oplossen van codes die sloten konden openen, zijn ze nu over gegaan op 95% mechanisatie van de spellen. Alle oplossing worden ingevoerd op grote touchscreens. Van daaruit worden de volgende stappen, scenes en activiteiten geopend.

Door de software kunnen binnen elk spel de niveaus aanpassen voor de klant.

Escape Room Doetinchem is een onderdeel van Even Uit evenementen en werken samen met Partycentrum Doetinchem. Hierdoor hebben ze veel ervaring op het gebied van evenementen. Daarnaast kunnen ze hun kamers aanbieden in combinatie met eten en drinken, maar ook met andere activiteiten zoals bowlen en lasergamen (binnen), maar ook bubbelballen, Highland Games en vele andere outdoor activiteiten.

Prijzen:
Crime: €120 inclusief 1 drankje p.p.
Space Escape: €135 inclusief 1 drankje p.p.
De Bunker: €135 inclusief 1 drankje p.p.
De Batlle (Space escape en de bunker) € 250 inclusief 1 drankje p.p.

Escape room Doetinchem Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Doetinchem? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

3

Afgelopen week heb ik hier met een paar vriendinnen de escape room crime gespeeld. Helaas viel het erg tegen. De kamer zag er goedkoop uit en er werden constant hints en opmerkingen tegen ons gezegd via de speaker. Hierdoor hadden we niet eens de mogelijkheid om zelf na te denken. De stem van de man was ook nog eens vervormd waardoor de communicatie nog moeilijker verliep. Het was zeker geen 120 euro waard. Geen aanrader.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
18 augustus 2021 Debora Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Met onze afdeling van 24 deelnemers mogen meemaken. Allemaal gesplitst over drie verschillende escaperooms en bijna allemaal gered !! Helaas onze groep niet, maar hoorde later ook wel dat wij er bijna waren. ( Goed excuus).
Begeleiding is zeer vakkundig en behulpzaam ook het naborrelen was hilarisch.
Iedereen vond het pittig genoeg, ook de tips waren nuttig. Ook leuk dat je daarvoor zelf kan kiezen om een tip te nemen.
Wij komen zeker nogmaals en dan rouleren wij weer door.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 september 2019 Team Noord Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
3

We gingen met het kinderfeestje van mijn zoon Diederik naar een escape room, omdat hij dat heel graag wilde.
Maar het werd een drama toen een van de medewerkers ranja over Diedi heen gooide, ik vond het zelf alleen niet kunnen dat er geen hulp en excuses werden aangeboden. De escape room zelf was wel te doen maar niemand had er plezier in.
Met andere woorden is ons feestje een beetje heel erg verpest.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
10 mei 2019 jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Children
4

De escaperoom de bunker viel tegen. Deze had erg weinig puzzels voor 8 mensen, en we hebben zelfs 15 minuten lang een *** moeten oplossen waar 2 mensen druk mee zijn en de rest afwacht. Het was onduidelijk dat de escaperoom startte omdat de medewerker erbij bleef staan en er geen deur op slot ging. Onduidelijk was dat de escaperoom nog ***. Einde was tevens onduidelijk omdat *** maar niet helder was dat we ontsnapt waren, ik dacht dat we gefaald hadden en de wereld ontploft was. Het was niet echt spannend en niet heel moeilijk. Het was wel gezellig en de mensen waren aardig en gastvrij. Wel een echte bruine kroeg zowel qua uiterlijk als geur.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
18 april 2019 Meen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Een leuke en uitdagende escaperoom, voor deze doelgroep. De kinderen hebben zich goed vermaakt en moesten ook echt samenwerken, mooi om te zien.
Verder alles goed geregeld. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 februari 2019 Maureen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wij hebben de Bunker gespeeld en deze was geweldig.
Leuke ervaring met veel spontane dingen die gebeurde.
Drankje gedaan in de kroeg. Daar nog een potje darten gedaan.

Gaan zeker nog een keer een andere escaperoom spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 februari 2019 Feestteam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

We hebben verschillende escaperooms gespeeld. De Crime was super je kunt meerdere dingen tegelijk doen wel veel opdrachten, maar erg prettig iedereen had wat te doen van het begin tot het eind. We vroegen uiteraard hoe het met de brandveiligheid was. Er werd netjes uitgelegd dat er altijd iemand aanwezig is en dat het op het jeugdjournaal geweest die hebben het gefilmd en uitgezonden de brandweer hadden ze ook uitgenodigd en alles was prima in orde. We hebben ook een heerlijk hamburger menu gegeten en nog een lasergame gedaan al met al een geslaagde avond en we komen zeker terug om de andere 2 escaperooms te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 januari 2019 Gezellig uit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Spannend tot het eind. En we waren net binnen de tijd. YES goed begeleid

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2019 Holland and Barrett Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Met de collega’s een team building ondervonden in de toekomst.
Space escape was ruim opgezet. Opvallend maar niet makkelijk.
Wij waren het wel eens dat we terugkomen voor de andere twee.
Ook fijn dat in de prijs een drankje inbegrepen zit. Waren we wel aan toe na dat uur met je collega’s opgesloten zitten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
31 oktober 2018 Claudia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

De bunker en de Space gespeeld tegelijk. Erg spannend. Beide thema’s werden als uitdagend ervaren en kwamen sterk over de muziek, de geluiden en de puzzels.
Jong en oud was enthousiast. Het schijnt dat er een battle aankomt waarbij lasergamen en escaperoom gecombineerd gaat worden. Wij komen terug!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 oktober 2018 San Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
2

De bunker gedaan. Zeer onoverzichtelijke kamer. We waren een half uur bezig met de 2e puzzel. Bellen voor hulp kon niet. Omdat de deur niet was afgesloten is 1 persoon naar beneden gelopen. Dame achter de camera hadden dit het probleem niet opgemerkt. Bleek een sensor stuk te zijn, vandaar dat we niet verder konden. Hier een klacht over ingediend maar er werd niets gecompenseerd met de prijs of op een andere wijze. Prijs/kwaliteit verhouding en service is beneden peil.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
15 september 2018 Miranda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Crime is een goed opgezette escaperoom, speel regelmatig een escaperoom, maar deze staat wel in mijn top.
Goed verhaal en de ondersteuning gaat aan de hand van je eigen niveau. Dus weinig ondersteuning nodig gehad.
Ook hebben wij de Space gespeeld en die was iets pittiger, maar echt een mooi thema.
Ja echt een aanrader.
Daarnaast duidelijke bevestigingen en goed personeel bij de locatie.
Voor die prijs kan je niks zeggen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2017 Adriaan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Wij hebben met onze dochter en alle uitgenodigde feestvierders de Kidsescape gespeeld.
Van te voren hadden wij er een hard hoofd in, want 8 schreeuwende jeugdige dames in bedwang te houden?!?
Door de jungle room van Freek Vonk was dit geen probleem en het mooiste was natuurlijk toewerken naar een escape. Samenwerken was een beetje aansturen, maar het eindresultaat was een succes.
Persoonlijk vond ik de puzzels best moeilijk, maar op één of andere manier zagen de kids het allemaal wel direct.
Mijn begeleidende chauffeur gaat deze ook doen met haar kinderen, dus nu al een aanrader.
De begeleiding bij Partycentrum was super, dus vooral zo doorgaan.
Daarna de bowlingbaan nog bezet en afgesloten met frietjes.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 augustus 2017 Anita Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
1

Dit was de op 1 na slechtste escape room die ik bezocht heb.
De escape room bevat zeer veel puzzels, misschien wel iets teveel. Het is namelijk schijnbaar nodig dat de begeleider onophoudelijk aanwijzigen geeft: “Jullie moeten nu een volgorde zoeken, nee niet daar..”.
Door de kwaliteit van de puzzels en de staat van onderhoud van de kamer is het misschien wel nodig. Wij zijn gewend dat de kamer je leidt, niet de intercom. Er is wel een verhaallijn en een thema, maar de puzzels zouden wat meer testing kunnen gebruiken.

Voor de prijs (120 euro voor 4 personen) zijn drankjes inbegrepen. Onze 5e persoon die meekeek op de cameras had echter al een drankje gehad, dus na afloop ‘hadden we nog 3 drankjes over’. Als je 120 euro durft te vragen voor zo’n slechte escape room, kun je op zijn minst het hele gezelschap achteraf een drankje aanbieden.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
14 april 2017 Elco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
1

Ontzettend goedkoop opgezette escape room. Puzzels zo slecht in elkaar gezet dat personeel via camera meekijkt en steeds tips roept… Schande om hier zoveel geld voor te vragen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
17 maart 2017 smit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Escape room zat goed in elkaar. De puzzels waren erg uitdagend. Verder een grote pluim voor het personeel waarmee in goed overleg alles mogelijk was. Top!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2017 Niels Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest