Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Eindhoven (Strijp-S)

Klokgebouw 300, 5617 AD, Eindhoven

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Eindhoven (Strijp-S)

Escape room Disco Inferno

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Thema’s: Disco

Dansen en puzzelen gaan in deze kamer goed samen. Deze vrolijke kamer is anders dan andere. Doormiddel van speciale software registreert de het spel hoeveel puzzels jullie hebben opgelost. Hoe minder hints jullie nodig hebben hoe meer geld jullie overhouden. Behaal een topscore van de maand of aller tijde door de LP als snelste bij Radio 70 fm af te leveren.  Kunnen jullie je blijven concentreren of gaan jullie liever los op de muziek?

Let op: dit is dezelfde kamer als the battle room alleen speel je bij deze tegen niemand anders.

Escape room The Battle

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 3 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 4
Totale capaciteit: 3 tot 24 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Battle

Escape Room Eindhoven krijgt al sinds ze begonnen zijn met escaperooms de vraag als mensen twee kamers spelen wie er gewonnen heeft. Dit is natuurlijk niet te zeggen omdat het thema verschilt en de puzzels verschillen. Sommige escape rooms hebben 2 identieke kamers gemaakt en kijken wie er als eerste uitkomen. Hier gaan ze nog een stap verder. Speciale software is gebouwd die kan geregistreren hoe ver elk team is. Dus je kan van elkaar zien hoe ver je bent.

Daarnaast kan je elkaar pesten door Bully’s in te zetten. Het gevoel van een escape room blijf je houden omdat het doel natuurlijk is er zo snel mogelijk uit komen. Maar bij dit spel komt nog meer tactiek om de hoek kijken omdat je ook wilt winnen van de andere teams! Wij bouwen 4 identieke kamers zodat we in een keer 28 personen kwijt kunnen in Escape Room The Battle!

 

Escape room Crime Lab

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Thema’s: Live video

Jij en jouw teamleden zijn experts van de CSI. Jullie worden naar een ontdekt crime lab gestuurd om daar onderzoek te doen. Tijdens het onderzoek worden jullie opgesloten en de bende van het crime lab weet dat jullie daar zitten! Ze zijn onderweg naar het crime lab om jullie te grazen te nemen. Binnen 60 minuten zijn ze er. Zoveel tijd hebben jullie om te ontsnappen. Tijd die jullie nodig zullen hebben, want die criminelen zijn geen lieverdjes en laten jullie niet zomaar naar huis gaan…

Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Kom je met een groep groter dan 8 personen? Dan wordt de groep gesplitst en spelen de 2 teams elk in 1 van de 2 kamers. Voor de uitleg van het spel is het noodzakelijk om minstens 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Op de dag zelf nog wijzigen qua aantal personen? Dat is mogelijk. Wees de criminelen te slim af en ontsnap op tijd!

Escape room Adventure Camper

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers

Na het openen van de deur van deze vrolijke, felgekleurde camper ga je direct op wereldreis. In 60 minuten reis je de wereld rond en ontdek je in welke uithoeken van de wereld deze camper is geweest: Australië, het Midden-Oosten, het ruige binnenland van de VS en nog veel verder! Vergeet alleen niet de tijd, want je hebt maar 60 minuten om de deur te openen. Misschien zijn er wel aanwijzingen te vinden tijdens je wereldreis…

Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Bij grotere groepen wordt van beide kamers gebruik gemaakt zodat er tegelijkertijd gespeeld kan worden. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent. Het is mogelijk om op de dag zelf een wijziging van het aantal personen door te geven. Geniet van deze bijzondere trip om de wereld!

Informatie over Escape Room Eindhoven (Strijp-S)

 

Bij de meeste escape rooms ontsnap je uit een kamer, waar de naam ook voor staat. Escape Room Eindhoven Strijp-S heeft de naam wat minder letterlijk genomen. Je ontsnapt daar namelijk niet uit een kamer, maar uit een volledig verbouwde knalgele camper! De deur van de camper gaat wel net als in een ‘gewone’ escape room op slot. In deze ‘escape camper’ ga je op wereldreis naar het verre Oosten en reis je dwars door prachtige Amerikaanse landschappen. Naast deze camper kun je ook ontsnappen uit een crime lab waar je tijdens het puzzelen zult ontdekken wat voor ‘crimes’ er precies gepleegd worden in dit lab. Een bijzondere reis om de wereld of een gevaarlijke criminele bende: waar ga jij voor?

Escape Room Eindhoven Strijp-S bevindt zich aan Leidingstraat 45 in Eindhoven. Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Eindhoven en neem daar bus 402 richting Veldhoven Sondervink of bus 401 richting Airport. Stap uit bij halte Strijp-S. Je kunt ook lopend naar de escape room komen vanaf station Eindhoven Beukenlaan (7 min). Je kunt o.a. bij het nabijgelegen Klokgebouw parkeren. Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Hoe meer personen meespelen, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 3 personen per persoon €25,-. Kom je met een groep van 8, dan kun je al voor €14,- per persoon spelen! In het weekend is er een toeslag van €2,- per persoon. Escape Room Eindhoven Strijp-S is geopend van maandag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur. Kies 1 van de 2 escape rooms en ga de uitdaging aan!

In samenwerking met evenementenbureau DoeNederland biedt Escape Room Eindhoven Strijp-S diverse arrangementen aan. Diner bijvoorbeeld met een driegangendiner na je escape room ontsnapping. Je kunt ook met jouw team een pubquiz of Wie Is De Mol? Spelen. Het is zelfs mogelijk om na afloop van het escape room spel op kroegentocht te gaan! Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer arrangementen mogelijk!

Escape Room Eindhoven (Strijp-S) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Eindhoven (Strijp-S)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

het was echt super gezellig, en fijn want het was rolstoelvriendelijk! er werden drinken en snacks met saus aangeboden en dat aanbod namen we aan. de snacks en het drinken was erg lekker.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2023 Lieke-Lotte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
3

De kamer zag er oké uit, maar miste de spanning/uitdaging tijdens het spel. Sommige puzzels zijn onduidelijk. Je kunt maar 1 hint aanvragen per puzzel via een computer, maar ook de hints zijn niet duidelijk. Toen wij om een klein steuntje vroegen, telefonisch, wist de dame ons niets uit te leggen en wist niet welk team. Vervolgens hing ze de telefoon op zonder iets te zeggen, slechte begeleiding!
De puzzels lopen ook niet in elkaar over. We liepen met 2 spellen ong 20 minuten vast, zonde van de tijd. Alle puzzels binnen 60 min. oplossen lijkt onmogelijk. Ook was er een slot op een koffer die tijdens het spel vastliep. We kregen de cijfers met geen mogelijkheid meer gedraaid.
Toen we aan het eind feedback gaven en vertelden dat het slot kapot was, kregen we nauwelijks reactie. Alleen dat we het slot harder moesten indrukken, terwijl we toch echt alle mogelijke manieren geprobeerd hadden. Jammer, want we hebben ook niet het idee dat er iets met de feedback & tips gedaan gaat worden!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
3 oktober 2020 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Disco inferno gedaan. Puzzels moeten op volgorde gedaan worden waardoor sommigen even niks te doen hebben.
Leuke puzzels en zeker haalbaar wat ook wel n keer fijn is

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 augustus 2020 Nancy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
5

Samen met familie de battle tegen elkaar gespeeld en het viel ons wat tegen. Bij binnenkomst was de uitleg heel onpersoonlijk en vaag, het is dat de mensen met ervaring de mensen zonder ervaring al wat uitleg had gegeven. De kamers waren goed ingericht, de puzzels waren wel erg moeilijk (en ik heb al wat kamers gespeeld) en onsamenhangend. Als je een puzzel op had gelost moest je ergens anders weer een ander begin vinden, daarnaast begrepen we nou niet precies wat het doel was:
-Als eerste ontsnappen
-zo veel mogelijk geld overhouden

Toen we de kamers uitkwamen moest er gelijk voor alles afgerekend worden en de vrouw die ons begeleidde ging gelijk de kamers opruimen, ik snap dat er een volgende ronde weer andere mensen komen, maar dan had je meer personeel in moeten zetten en het op z’n minst aardig kunnen vragen.

In het algemeen viel het dus wat tegen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
7 juli 2018 L. Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Met een groep vrienden gingen we de Adventure Camper spelen.
Voordat we begonnen werden we al heel erg in de stemming gebracht met een verhaal waarom we hier precies zaten.
Een wereldreis binnen 60 minuten was het zeker.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 maart 2018 Pim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het concept van tegen elkaar strijden is vernieuwend en zorgt nog voor veel plezier achteraf!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
8 maart 2018 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Unieke locatie met uitstekende kamers! Heb er meerdere gespeeld en beide gehaald, maar waren zeker uitdagende kamers!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2018 Jelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Disco inferno – Hoewel een aantal puzzels erg leuk waren, was het jammer dat een aantal spel elementen niet klopten waardoor we veel tijd zijn verloren. Toen we dit naderhand vertelde kreeg ik niet het idee dat ze dit in de toekomst gaan veranderen. Daarnaast vind ik het niet prettig wanneer een medewerker de kamer in komt om tips te geven; dat haalt meteen heel de sfeer weg (zorg dan dat je een systeem hebt zodat je met elkaar kunt communiceren). Ook vind ik dat het personeel de kamer van begin tot eind moet kennen om onduidelijkheden uit te kunnen leggen en dat was hier niet het geval.
Wel leuk dat je naderhand te zien krijgt hoe de puzzels op te lossen waren.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
21 februari 2018 Marieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
6

Wij hebben the battle gedaan met 4 x 2 personen per kamer. De kamer zag er prima uit, leuke puzzels en aankleding. Wij vonden het echter heel jammer dat alles automatisch wordt gedaan en je geen echt contact hebt met de medewerkers tijdens het spelen. Wij liepen vast op een puzzel, waardoor we niet meer verder konden, terwijl we wel wisten hoe de vervolgpuzzels moesten. Dit was zeer frustrerend en zorgde ervoor dat er ongeveer 40 minuten niks hebben kunnen doen. Als er een medewerker was geweest die ons even een klein zetje had gegeven dan hadden we verder gekund. Het zorgde daarom dus helaas voor een onvoldaan en vervelend gevoel. Dit is jammer en had niet gehoeven.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
17 februari 2018 Daphne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
5

The Battle: aardig bedachte puzzels, uitdagend, technisch vernuftig en met verrassende effecten. In potentie een alleraardigste escaperoom dus. Helaas verschillende slordige technische onvolkomenheden, waardoor beide teams het gevoel hadden dat ze geen eerlijke kans hebben gekregen om te kunnen ontsnappen.
Uit de reactie van de organisatie bleek niet dat zij begrijpen hoe vervelend dit was en wij zijn er dan ook niet van overtuigd dat er adequate maatregelen getroffen zouden worden om vergelijkbare teleurstellende ervaringen te voorkomen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
30 december 2017 Jacco Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

de begeleiding was zeer onprofessioneel. als je vraagt om een hint, hoor je niet de vraag te krijgen “waarmee dan?”. je enige taak is je groep begeleiden. Let dan ook op. heel jammer

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Slecht
28 oktober 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Ik had hij Escaperoom Strijp-S al zelf de Adventure Camper en het Crime Lab gespeeld, en nu met mijn collega’s een team-building uitje gedaan in de nieuwe Battlerooms! Wij vonden het een geweldige ervaring! De kamers zijn heel mooi gemaakt. De puzzels zijn zijn pittig en vergen behoorlijk wat samenwerking. Het feit dat je echt tegen elkaar strijd en elkaar dwars kunt zitten maakt maakt het extra uitdagend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 juli 2017 Hans van Nuenen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Wauw!, het blijft me steeds verrassen hoe mensen op het idee komen van een escape room. Ik vind het zo bijzonder hoe goed deze escape room in elkaar zat!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2017 Toos Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Helaas wisten wij niet binnen de tijd te ontsnappen, maar omdat de begeleider kon zien dat we er bijna waren, kregen we 2 minuutjes extra speeltijd. Gelukkig lukte het toen nog en hebben we een mooie tijd van 61:25 neergezet. De begeleiding hebben wij als erg prettig ervaren, de begeleider gaf duidelijke antwoorden op onze vragen en had aan het begin goed uitgelegd wat de bedoeling was. Ook de kamer zag er goed uit en de puzzels waren niet te moeilijk of te makkelijk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 januari 2017 Schapendonk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het drugslab is een erg leuke escape room met veel verschillende puzzels. De puzzels bevatten veel fysieke elementen, doordenkers en rekensommen. De escape room is in het donker waardoor je helemaal in het verhaal word opgezogen. Het personeel is heel vriendelijk en het is met de auto goed te bereiken. Een echte aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Jasper L Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke escaperoom met moeilijke puzzels! Dmv samenwerken en logisch nadenken er toch binnen de tijd uitgekomen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Maud Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We werden ontvangen door enthousiast personeel (vooral die Danny is een topper). Na een duidelijke uitleg trokken we onze passende outfits aan en waren we ready to go. De escape room (CSI) beviel voor ons allemaal boven verwachting goed. Dat betrof niet alleen de raadsels en puzzels, maar ook de sfeer en aankleding. Ik was vooral te spreken over de special effects! Ik zou zo nog een keer gaan. 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 december 2016 Yessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Erg leuk gedaan! En spannend!
Eerste gedeelte is moeilijker dan het tweede. Leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen. Vergt samenwerking, nadenken maar ook veel plezier!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
25 december 2016 Kylie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een ontzettend gave escaperoom! Leuke begeleiding! We werden erg enthousiast ontvangen en hebben een duidelijke uitleg gehad. Door het spectaculaire begin van de kamer werden we meteen enthousiast. Bedankt voor de leuke ervaring, ik kom zeker terug om de andere kamer te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 december 2016 Anouk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De escaperoom was erg leuk, zeker een aanrader! Wij waren met 8 personen en doordat je meerdere dingen tegelijk op kan lossen was dit prima te doen. Ook de audio en visuele apparatuur hielp mee om je echt in het verhaal te trekken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2016 Debbie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Eerste keer een escape room: zeer leuk om te doen. De camper zag er geweldig uit en dat vergrootte de voorpret meteen al. Gevarieerde opdrachten en goede tijdige begeleiding als we vast dreigden te lopen. Leuk om dit met mijn gezin te doen. Kinderen variërend in leeftijd van 13 tm 18 jaar vonden het ook zeer geslaagd. Ieder had zijn rol in het geheel en gelukkig wisten we er op tijd uit te komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 september 2016 Jeanet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Ik vind het een erg leuke en uitdagede escape room ik vond het erg leuk en deed erg goed met hun thema

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 yannick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Het thema was erg leuk en de manier van entree maken in de kamer was ook bijzonder! Zeker leuk. Op de website stond alleen vermeldt dat het een kamer was waar meerdere mensen met een opdracht bezig konden zijn. Dit viel mij tegen. We liepen op 1 ding vast en gelijk konden we helemaal niets meer. Het was dat ding oplossen of niet verder komen. Uiteraard kun je middels een tip je puzzel voortzetten. Maar ik had verwacht dat er ook wel meerdere wegen naar Rome, of in dit geval, naar de uitgang zouden lijden. Helaas voor ons, Busted!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 september 2016 Ralph Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Hebben de Adventure Camper gedaan. Super leuk om te doen. Niet te moeilijk, voor de meeste puzzels zijn de antwoorden gewoon te vinden en is geen echte kennis voor nodig. Hebben ons er een dikke 35 minuten goed vermaakt 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 september 2016 Yvette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige ervaring! Super enthousiaste ontvangst en ontzettend originele puzzels om op te lossen. Het is ons gelukt binnen het uur de sleutel te vinden! Helemaal top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 augustus 2016 Sylvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Met veel inzet, energie en enthousiasme hebben we de Camper room in ruim 45 min. open gekregen. We waren met 6 collega’s en al snel bleek dat je het beste in groepjes van 2 kunt werken, zo werkten we dus telkens aan 3 oplossingen. Omdat dit de eerste Escape room was voor ons allemaal hadden we een langzame start. Soms een tip van de begeleider via de speaker is wel fijn! Niveau van de puzzels konden we prima aan, soms wel uitdagend. We hebben genoten en hadden veel plezier. Heel goed voor teambuilding ook!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 augustus 2016 Wouter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Niet te moeilijk in opdrachten wat het leuk maakt!! De eerste escape room die ik heb gedaan was vrij lastig omdat je niet goed weet waar je moet beginnen.. Dat was bij deze beter uitgevoerd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Voor de helft van onze groep was dit de eerste escaperoom. Voor een eerste keer was de adventurecamper echt een super escaperoom. We zijn met 43 minuten uit de kamer ontsnapt.
Verbetering voor deze ruimte is het foto onderdeel, de afdruk was erg onduidelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 augustus 2016 Joyce Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Het is een zeer origineel ontworpen escaperoom in een oude Amerikaanse schoolbus. Je waant je in een roadtrip, terwijl je interessante puzzels moet oplossen. Goede service daarbovenop!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2016 Sandro Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Het was een hele gave escape room. We waren met 6 personen en allen best aanwezig en daarom was 6 personen naar mijn mening ook echt max voor deze kamer. De puzzels waren goed uitgewerkt en goed te doen. Sommige waren lastig maar wie houdt er nou niet van een beetje uitdaging! Ik heb echt genoten van deze kamer en ga sowieso terug komen om de adventure bus te proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2016 Nick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuk opgezet de camper. En uiteraard op een unieke plek in Eindhoven: Strijp-Samsung.
Aanrader: eerst een bijzonder ijsje recht tegenover de camper. Dan kun je je hoofd koel houden voor de puzzels. Succes iedereen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 augustus 2016 Elly Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

De camper, waar deze escaperoom zich afspeelt, is erg gaaf! Het thema is heel goed aan de camper aangepast, waardoor je helemaal in het spel zit. Je moet leuke puzzels oplossen, waarbij teamwork hard nodig is. Deze escaperoom in Eindhoven is dus een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 augustus 2016 Aniek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Een hele leuke ervaring met goede begeleiding waarbij ook rekening gehouden wordt met de win-ervaring. De begeleider gaf af en toe net de kleine hints die nodig waren om ons op gang te houden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Leuke escape. Zeer geschikt ook voor kinderen in de leeftijd 10 t/m 16 jaar. De antwoorden voor alle puzzels/vragen zijn in de bus te vinden. Zoals ook bij andere rooms zijn de cijferslotjes in het half-donker moeilijk te zien maar gelukkig hadden wij kinderen met hele goede ogen bij.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 augustus 2016 Anniek Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

We hadden een klein ongelukje met de binnenkomst van het Crimelab. Hierdoor bezeerde iemand haar voet.
Voor de rest superleuk. Mannen in de camper, vrouwen in crimelab. (En de vrouwen kwamen er natuurlijk op eigen kracht uit!)

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 juli 2016 Karin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
7

Escape room Crime Lab zit goed in elkaar. Niet te moeilijk, maar ook niet makkelijk. Weer andere puzzels dan ik gewend ben van andere escape rooms, dus vernieuwend.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2016 Karen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Leuke ‘locatie’, goed te doen voor kleinere groepen. Het thema past ook goed bij de locatie.
Het licht was wel een bepalende factor, soms ook beperkend.
Goede escaperoom.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
22 juli 2016 ACT Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
6

Unieke locatie voor een escaperoom! We hebben gevraagd om geen tips te geven en dat was hier ook heel goed te doen. Sommige puzzel liggen voor de hand. Zeker leuk om een keer te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
16 juli 2016 Jaap Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fantastisch! puzzels zijn moeilijk, maar goed te doen. alles heeft een functie en/of ligt er met een reden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Kids hebben genoten, echter thuis hoorde ik pas dat 1 kind met haar arm tegen een lamp was aangekomen en daardoor een lichte brandwond had.
(rode lamp in tweede kamer) aandachtspunt!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 juli 2016 Remko Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuke escaperoom. Met 8 mensen in de bus is wel heel erg krap. We zijn goed geholpen met tips. Enige nadeel vond ik de belichting, zodra het discolicht op blauw springt kun je bijna niets meer zien.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
7 juli 2016 Josine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Eerste ervaring voor iedereen: goede begeleiding (hadden we ook wel nodig), slimme vondsten. Kom nog eens terug voor de andere room.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 juli 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Super ervaring gehad. De crime lab was onze 4e escape room en ook de enige waar we tijd tekort hadden om eruit te komen. En dat kwam door al dat hoofdrekenen 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2016 Ivana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wat leuk om te doen! Het was voor ons als gezin de 1e keer, dus je weet niet goed hoe je moet beginnen. We gaan het zeker nog een keer doen en dan zal het iets beter gaan ;-). De uitleg was goed, en ook de begeleiding tijdens het spel was goed. Soms liepen we vast, en dan hoefden we het niet eens te zeggen, dan nam de begeleider al contact op via de walkie talkie. Wij vonden het superleuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2016 Daniëlle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Dit was mijn eerste ervaring met een escape room, het stelt zeker niet teleur! In de camper vind je allerlei verschillende soorten clues en puzzels waardoor iedereen bezig kan blijven. Ik zou het wel hooguit met zes mensen doen, anders loop je elkaar in de weg. Wanneer bleek dat we vast zaten kregen we op tijd tips. Fijne ontvangst en een leuke activiteit, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juni 2016 Kathlijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Prima geregeld allemaal; top was het klantcontact en prettige wijze van informeren! Goede ruimte, voldoende moeilijkheidsgraad en soms subtiele hint. After sales ook helemaal oké! Wij bevelen jullie aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2016 Ronald Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
7

Het was een hele leuke escape room en een hele leuke ervaring! Jammer dat er alleen niet verteld was van te voren dat je niet naar het filmpje hoefde te kijken. Hiermee hadden wij best wel wat tijd mee verloren in het begin ong 5 min.. verder was het een hele leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
19 juni 2016 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuke escape room met originele entree. Puzzels zijn goed, maar volgen elkaar niet allemaal in logische volgorde op, het is ook niet helemaal duidelijk waar je moet beginnen (je kan al wat andere clues vinden, waardoor puzzels een beetje door elkaar gaan lopen). Verhaal is leuk en room zit goed in elkaar. Wel zou het handig zijn als de kluisjes niet automatisch blokkeerden na een foute poging, de oplossing hiervoor is nu dat je dan met een portofoon aan de spelbegeleider vraagt of de code goed is en dat voelt toch een beetje alsof je een hint aan het vragen bent. Tip voor de organisatie: misschien handig om ook ‘normale’ verlichting aan te brengen in de room voor de opruimers: de groep voor ons was een cruciale sleutel kwijtgeraakt, die wij vervolgens in ons spel per ongeluk veel te vroeg vonden, omdat de opruimers deze niet meer hadden kunnen vinden na het spel. Kan gebeuren natuurlijk, maar misschien is het met goede verlichting makkelijker dingen terug te vinden :). Verder zou het leuk zijn als er in de room een klok hangt die aftelt, waardoor je weet hoeveel tijd je nog over hebt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 juni 2016 Jolies Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Leuke ruimte en sfeer! We hebben er heel erg van genoten. Verder zaten er ook hele leuke verrassingen in het spel.
minpuntjes: Het zoeken naar codes en sloten openen was soms eentonig en het mocht iets moeilijker/langer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
7 juni 2016 Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Puur en alleen al om die locatie moet je deze escape rooms gezien hebben. Vorige maand de Camper gedaan (aanrader: ander soort escape room) en eergisteren met escapefanaten de Crime gedaan: in één woord: supertegek! De spanning, de sfeer, de locatie, de omgeving, alles heeft deze escape room. Meegesleurd worden in een drugslab om deze te gaan ontmantelen is zeker een ervaring die ik niet snel vergeet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 april 2016 Bart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Eerste keer dat wij een escaperoom speelden, en meteen een top ervaring! Goede ontvangst met vriendelijk personeel, en een korte maar goede uitleg van het spel. Hints via portofoons voegden echt wat toe aan de hele ervaring. Een geweldige ervaring en meer dan de moeite waard, een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 maart 2016 Jan Jaap Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
3

Ze waren een uur te laat doordat ze ons waren vergeten (hier alleen een sorry voor ontvangen). Toen we eindelijk waren begonnen kregen we erg veel hints terwijl we daar al mee bezig waren en we die dus niet nodig hadden en het stuk minder spannend maakte en de puzzels minder leuk. Ik denk dat dit te maken had met het uur later starten.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Slecht
20 februari 2016 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Een toffe escape room met een coole entree! Het spanningseffect bij binnenkomst is hoog. De puzzels zijn goed in elkaar gezet en de tijdsklok is altijd goed in beeld.
Enige minpunt zijn de kluisjes; allemaal hetzelfde en ze pakken de codes niet lekker waardoor ze met regelmaat blokkeren.
De kluisjes waarborgen de volgorde van het spel maar het zou iets origineler mogen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
20 februari 2016 Gina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Gisteren samen met familie voor het eerst in de Escape rooms geweest in Eindhoven, de eerste indruk was goed en de service van het personeel heeft deze ervaring compleet gemaakt…ik raad iedereen aan om eens langs te komen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
6 januari 2016 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik heb samen met mijn vrienden erg genoten van de Escape Room, de puzzels waren erg uitdagend, Ik kom zeker nog een keer terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2016 Edwin duif Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Prachtige unieke locatie midden op Strijp-S. Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat! Zelf beide escape rooms gedaan: Crime Lab en Adventure Camper. De Camper is een oude gele bus met daarin raadsels die je nergens anders ziet en op een originele manier aan elkaar verbonden zijn, maar de kamer is wel pittig! Beginnen in Abu Dhabi en eindigen in Eindhoven of ergens lekker warm, leuk verhaal.

Ook de Crime Lab is zeker een aanrader! Verhaal nog net iets sterker dan de Camper, maar minder uniek dan andere rooms. Het drugslab moet snel onderzocht worden anders komen de drugsbaronnen.

Erg leuke kamers met een unieke Adventure Camper

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2015 Berend Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

We waren met een groep van 8. Gelukkig hadden ze twee rooms en hebben we ons opgedeeld. Met meer dan 4 raad ik niet aan. Zo heel groot is het binnen niet. Mijn groep had de bus. Leuke room, alleen in het begin even onduidelijk hoe te beginnen. Net niet gehaald. Scheelde 1 min. Leuke puzzels. De andere groep had zich ook goed vermaakt. Ook niet gehaald, maar wel een leuke dag gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
1 november 2015 Niels Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik heb meerdere escape rooms gespeeld. Deze springt eruit wat betreft de leuke puzzels en de thema’s. Bij aankomst past de locatie perfect bij Strijp-s. Erg origineel opgezet door de bouwers. Het zijn moeilijke kamers wat uitdagend is voor iedereen om eruit te komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2015 jente rinkel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
6

Een oké Escape Room. De locatie op Strijp-S in een oude bus is zeker uniek. De puzzels zijn behoorlijk pittig dus de tijdsdruk is hoog. Af en toe verwarrend welke code waar gebruikt dient te worden waardoor een grotere groep handig kan zijn. Maar de voldoening van de escape wordt er niet minder op.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
6 oktober 2015 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
6

Verhaal komt beperkt naar voren. Je bent simpelweg puzzels aan het oplossen in een bus.

Bus is vrij krap voor een groep van 6-7 personen.

Ontvangst was erg vriendelijk.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
6 oktober 2015 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Met z’n drieën opgesloten in deze kamer. Al meerdere kamers bezocht, maar deze is oprecht de leukste kamer die ik heb bezocht! Origineel, technisch en absoluut out of the box! Daarnaast een leuk ontvangst met een zeer enthousiaste en gedreven gastheer. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 september 2015 Cherida Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

De inkom was al gelijk bijzonder in deze escaperoom. Dan is het donker en denk je wat nu. Iedereen gaat wat zoeken en uiteindelijk heb je een begin en ga je los.

Het was de eerste keer dat de groep van onze club evrienden de escape deden. Daarom is het moeilijk om een prijs/kwaliteit verhouding weer te geven. Dit ga ik dan ook niet doen.

De puzzeltjes waren erg leuk. Soms lag het er dik bovenop (en dan zie je t nog niet) en een andere keer was het wat moeilijker. Achteraf zeiden sommige te missen hoeveel tijd er nog was om eruit te komen. Dat is een element die het misschien nog wat spannender maakt. De tips die we kregen waren wel prettig. De ontvangst was prima maar als je de weg niet een klein beetje weet op strijp S, is het moeilijk te vinden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
7 augustus 2015 Sonja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest