Escape-room [esc] Eindhoven

Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven, Nederland

Provincie Noord-Brabant | Regio Eindhoven

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape-room [esc] Eindhoven

Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape-room [esc] Eindhoven

Escape room Race tegen technologie

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: november 2015

De radio werd ontwikkeld en geproduceerd op STRIJP-S. Vanaf toen begonnen de jaren voorbij te vliegen, en Eindhoven bleef het epicentrum van belangrijke uitvindingen. Maak een tijdreis door de techniek, en zorg dat jullie technisch bij de tijd blijven. Weten jullie alle bestaande uitvindingen te ontrafelen vóór jullie terug in 2015 zijn? Wanneer je licht en geluid bij elkaar hebt gebracht, zal je de kamer kunnen verlaten. Lukt het je niet? Dan blijf je misschien wel voor altijd verdwaald in de geschiedenis…

Informatie over Escape-room [esc] Eindhoven

Je wordt opgesloten in een kamer en er is maar één manier naar buiten. Door alle cryptische omschrijvingen, puzzels, sloten en sleutels te vinden en op te lossen, moet je proberen binnen een uur uit de kamer zien te ontsnappen.

ESCAPE-S is de tweede escaperoom op Strijp-S in Eindhoven. Het is gevestigd bij Videolab (tweede verdieping), voorraan op Strijp-S. Een paar minuten met de bus vanaf Eindhoven Centraal.

Escape-room [esc] Eindhoven Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape-room [esc] Eindhoven? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

Goed ingespeeld met de kamers op de historie van het gebouw (oude Philips fabriek). In combinatie met de introductie waar hier wat historische feitjes over de ‘verboden stad’ werden verteld, terwijl wij de lift in gingen naar de tweede verdieping van het Videolab. De kamer die wij speelden, Race tegen technologie was voor een first timer wat lastig maar gaf een goede dosis aan nostalgie. Oude muziekdozen in verschillende versies met een knipoog naar Philips maakten de beleving. Echter een duidelijke verhaallijn zat niet in de kamer. Maar al met al een goede ervaring en erg gastvrij personeel.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 december 2016 Laureen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
6

Voor mensen die reeds meerdere escape rooms hebben bezocht is deze relatief simpel op te lossen.
De kamer is klein en vooral voor de max. 7 mensen. De aankleding doet een beetje goedkoop aan en helaas zijn er geen echte verrassingen. Gelukkig werden we wel zeer hartelijk ontvangen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
11 november 2016 Dave Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
4

te veel cijferslotjes en een wat onsamenhangend geheel. Veel te kleine goedkope ruimte en ook belangrijk; geen mogelijkheid om gezellig wat na te kletsen en te drinken (behalve een koffieautomaat) -> kille omgebouwde kantoorpanden omgeving

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
22 oktober 2016 Nick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

We werden bij de ingang opgehaald, omdat deze room (zoals vaak het geval) een beetje verstopt ligt in hergebruikte kantoren. De escape room is gebaseerd op oude technologie en speelt daarmee goed in op het verleden van de locatie (wat ooit onderdeel van Philips was). De instructie was zeer kort, nadat we aangaven vaker gespeeld te hebben. De kamer is duidelijk met een klein budget opgezet en de afwerking is daardoor matig, wat een erg rommelige indruk geeft. De puzzels zijn divers, maar wat betreft sloten zie ik graag meer afwisseling dan alleen de welbekende cijferslotjes. Met z’n vieren is de ruimte precies groot genoeg en is er voor iedereen wat te doen te hebben. Groot verbeterpunt is het missen van een verhaallijn, waardoor je niet snel in de juiste sfeer terecht komt.

Aan te raden wanneer je met vier personen je eerste escape room gaat spelen, minder als je er al meer gespeeld hebt en op zoek bent naar the next level.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Goed Service: Neutraal
2 januari 2016 Maarten Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest