Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Events

De Wasaa 1, 5469 BV, Erp

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Events

Escape room Escape the Bomb VR

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 15 t/m 2500 spelers

Ben jij klaar voor Escape the VR Bomb? In de VR Escape Room wordt een unieke Virtual Reality Experience gecombineerd met een heuse Escape Room. Pak die VR bril er maar bij en probeer te ontsnappen van een.. bom!

Werk samen en probeer zoveel mogelijk VR bommen op tijd te ontmantelen. Zo heeft jouw team een uitgebreide gebruikshandleiding voor zich, terwijl jij de VR bril op hebt. Jullie moeten elkaar dus helpen om te ontsnappen van de VR bom. ‘’Ik zie een geel draadje, maar ook twee rode draadjes. Welke moet ik doorknippen?!! Het gele draadje, ja? Dit klopt, op naar het volgende component!’’

Jullie hebben elkaar hard nodig om niet weggeblazen te worden. Denken jullie te kunnen ontsnappen van dé nieuwste Escape sensatie? Altijd mogelijk op locatie naar keuze in heel Nederland!

Escape room Escape the City

Maximale tijd: 150 minuten
Capaciteit: 15 t/m 2500 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Wandelend door het altijd zo bruisende centrum van de stad staan jullie plotseling verstijfd. Er ontstaat totale paniek. Sirenes en politieauto’s zijn overal. Wat is er gebeurd?! Vol verbazing komt de technische recherche jullie kant op. Er zijn 10 moorden gepleegd door 1 dader. Jullie hulp is dringend nodig om de moordzaak op te lossen.

Tijd om op onderzoek uit te gaan. Er is geen tijd te verliezen. De recherche heeft door eigen speurwerk 10 verdachten aangehouden. Er is echter een probleem. De verdachten mogen maar 2 uur op het politiebureau worden vastgehouden. Teams worden samengesteld. Gewapend met een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s.

Escape the City is dé unieke combinatie van een City tour en een Escape Room! En dat altijd op locatie in een stad naar keuze in Nederland of België!

Escape room The Mask

Capaciteit: 15 t/m 2500 spelers
Open sinds: april 2022
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Er wordt een mysterieus pakketje bij jullie afgeleverd. Maar wat is het? De Escape Room begint bij het openen van het pakketje.. Al snel krijgen jullie een begeleidend filmpje te zien. Een geniale gek, genaamd The Mask, heeft jullie uitgekozen voor een klein spelletje. Helaas blijkt het mysterieuze pakketje een bomkoffer te zijn. Lukt het jullie om aan The Mask te ontsnappen en de bomkoffer te overleven?

Escape room Maffia & Gijzeling

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 15 t/m 2500 spelers
Open sinds: januari 2015
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Maffia, Recherche

Een man met bivakmuts stormt plotseling jullie ruimte binnen. Jullie worden real-life gegijzeld! Direct hierna worden jullie naar een aparte ruimte meegevoerd. Een intro met muziek start, waaruit blijkt dat jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen uit jullie eigen ruimte?

Informatie over Escape Room Events

De Escape Rooms kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland worden opgebouwd. Van vergaderzalen tot gereserveerde ruimtes bij een horecagelegenheid en van woonkamers tot kantines. Zij bouwen iedere gewenste ruimte om tot een heuse Escape Room. Hierbij is het mogelijk om meerdere ruimtes tegelijkertijd om te laten bouwen. Hierdoor speel je tegen elkaar en wordt er een spannend wedstrijdelement gecreëerd. Kortom: Zij maken vette Escape ervaringen mogelijk in heel Nederland!

Met breinbrekende Escape puzzels, professionele attributen, aankleding én acteurs komen zij naar jullie toe. Hierdoor maken zij voor iedereen dé ultieme Escape ervaring mogelijk op iedere gewenste (eigen) locatie. En dat in heel Nederland!

Escape Room Events Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Events? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

super leuke escape room. We werden opgesloten in twee kamers, dus we stonden met twee teams dezelfde escaperoom uit te voeren. het was heel spannend wij hadden net binnen de tijd de escape room gehaald. onze collega’s echter net niet 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 maart 2020 niels  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Het zit geweldig in elkaar. Wat ik nog wel het vetste vind is dat deze escaperoom op locatie komt. Wij hebben deze escaperoom in een van onze kantoorruimtes laten bouwen. Op deze manier konden wij gewoon vanuit het werk meteen dit spel gaan spelen, zonder zelf maar ook iets te hoeven doen. De begeleiding was super enthousiast en bleef aanwezig zodat als we echt vast liepen ze ons een handje konden helpen. De maffiagijzeling is zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 februari 2020 Anne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Deze escaperoom was echt geweldig! Het bedrijf komt het gewoon opbouwen waar en wanneer je maar wil. ze toveren je eigen woonkamer om tot escaperoom. zo kom je er pas echt achter hoeveel kastjes laden en andere vakjes je hebt in je huis. de kwaliteit van de spullen was echt super. de manier waarop ook. we zaten met zijn allen nog lekker een biertje te drinken, komen er opeens 2 gasten met bivakmutsen binnen. ze hebben ons naar de kamer gebracht en we zijn begonnen. gelukkig waren het stiekem zeer aardige mensen en hielpen ze ons met goede tips als we niet verder kwamen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2020 molino de compras cas Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

De groep wordt op een gave manier overvallen, niemand weet wat er gaat gebeuren dat maakt het zo spannend. De escape room zit heel goed in elkaar dus je moet echt nadenken en samenwerken. De spelbegeleider kun je om tips/hints vragen, hierin is hij/zij niet de moeilijkste. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 augustus 2019 Timo  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Heel leuk en spannend, de interactie met de ‘overvaller’ is ook erg leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 augustus 2019 Pam Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Het was een erg leuke escape-room, met daarnaast leuke puzzels en opdrachten. de verhaallijn van de escape-room was goed bedacht en erg actueel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 juli 2019 Jasper Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat een super goede Escape Room! Zit je rustig met collega’s op het kantoor.. word je ineens overvallen door een gijzelaar. Vervolgens wordt naar een gesloten kamer begeleidt waar je in een super verhaal terecht komt. 60 minuten de tijd om te ontsnappen.. Gelukkig waren we net op tijd eruit! De begeleiding is zeer ervaren en speelt zijn rol erg goed! Deze escape room is echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli 2019 Willem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Voor de familiedag had ik deze escape room op locatie geregeld. Ontzettend leuke middag gehad, met uitdagende puzzels voor jong en oud! Met een klein beetje hulp van de overvaller zijn we uiteindelijk binnen de tijd ontsnapt, iedereen was razend enthousiast!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2018 Nienke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Twee weken geleden hebben we met ons bedrijf een Escaperoom op ons kantoor gedaan! Onze collega’s wisten van niets, dus het was een grote verrassing toen de ‘overvallers’ ineens binnen kwamen. Alle collega’s hebben actief mee kunnen helpen om ons zo te kunnen bevrijden binnen één uur. Helaas is dit niet gelukt, ondanks de tips van de ‘overvallers’

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2018 Marina Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Erg leuke escape room. Een vriend van mij had hem geboekt en niet verteld wat we gingen doen. We kwamen binnen in zijn huis en hier was een maffia-setting opgesteld. Net nadat we binnen kwamen werden we overvallen. Was zeker leuk om te doen met goed gemaakte puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2018 Teun Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Ik heb zelf al meerdere escape rooms gedaan, maar nog nooit dat ze op je eigen locatie kwamen. Wij waren met collega’s gewoon aan het werk in de slagerij en ineens stonden we midden in een escape room. Er kwam een overvaller binnnen en we moesten proberen te ontsnappen uit een ruimte die wij goed kennen. Toch vergis je je in de moeilijkheid hiervan, want de puzzels waren echt op een goed niveau. Verder kregen wij genoeg hints van de overvaller om toch nog net voor het uur te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2018 Lars  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Deze escaperoom geboekt voor een bedrijfsuitje. Collega’s niks laten weten over wat we gingen doen en iedereen vond het geweldig! Echt een verassing met de overval! Het was voor ons voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2018 Sabien Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Leuke Escaperoom! Als bedrijfsuitje aan het begin van het jaar waren we op zoek naar een dagactiviteit waar we niet veel omkijk naar hadden. Uitjesbazen heeft alles super geregeld! De Escaperoom kon worden klaargezet in ons kantoor waar we na de lunch het spel konden spelen. Er waren vier verschillende ruimtes ingericht en de groep werd verdeeld in vier. Het was op deze manier erg leuk om tegen elkaar te strijden. Er waren twee mensen die de Escaperoom opbouwde en na het spel weer zelfstandig alles rap hebben opgeruimd. Ze waren erg aardig en hebben ons tijdens het spel ook goed begeleid. Het was super!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 september 2018 Anouk Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Beste escape room die ik ooit heb gezien. We waren met 7 personen en dat was goed te doen veel gelachen en gepuzzeld. Netjes verzorgt en niks te klagen gehad! Bedankt voor deze leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2018 Ivana Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

De overval word enorm goed nagedaan. Even zat de schrik er goed in. De ruimte was goed ingericht, we hebben het gespeeld in een grote schuur bij mijn vader achter het huis. Door middel van de aankleding en de rookmachine in combinatie met de spannende muziek en overvaller werd het een echte beleving. De puzzels waren lastig te kraken maar uiteindelijk zijn we toch kunnen ontsnappen. Deze escaperoom is ideaal om met grotere groepen te doen. Wij waren met 17 en hebben ons allemaal gedurende het uur goed kunnen vermaken met de vele puzzels!

Top escaperoom, een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2018 Mia P Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Ongelooflijk gave Escape room. Het was vooral zo vet omdat we zelf een locatie uit konden kiezen waar we dit wilden doen. We hebben een vriendin verrast die van niks wist, door het in haar woonkamer te doen. We vonden het allemaal echt super leuk en ook wel een beetje lastig. Terwijl we in de tuin wat aan het drinken waren werden we ineens overvallen! Hij bracht ons naar de Escape room toe die goed doordacht is. Gelukkig kregen we hulp waar dat nodig was van onze ‘ontvoerder’.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2018 Julia  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Super leuke Escape room die naar je toe komt. Er zitten erg leuke puzzels in en ook de acteur blijft erg goed in zijn rol zitten waardoor de escape room extra spannend word. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juli 2018 Wout  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escape room is echt gaaf! De ***spoiler is echt een meerwaarde. Tijdens de vergadering met het team werden wij ineens ***spoiler. Indrukwekkend!! Tijdens de escape room kregen we hints wanneer nodig, dit was heel fijn. Uiteindelijk hebben we het net voor tijd gehaald gelukkig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2018 Mara  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Superleuke ervaring en uitermate geschikt om eens te kijken wie er in je vriendengroep het voortouw neemt bij zulke dingen! De Escape Room zit goed in elkaar en het verhaal is een supercompleet verhaal! Echt een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2018 Nick  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat een ervaring was dat, ze kwamen deze bij ons op het bedrijf opbouwen en ze maakten hier ook echt een grote beleving van, het was helemaal mooi aangekleed en ineens was de kamer een groot raadsel. Het was super hoe de begeleiding hiermee omging, ze wisten precies wat ze deden, en maakte er echt een top maffia escaperoom van!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 oktober 2017 Demi Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Wauw hoe cool is was dit! Niet in een vaste escape room maar op onze eigen locatie. We hebben de escape room bij ons op het kantoor gespeeld. De collega’s wisten niet dat dat ze een escape room gingen spelen en waren in de veronderstelling dat ze een vergadering hadden. Dat in combinatie met de live overval maakte het heel erg vet! We waren met 21 personen maar door de vele opdrachten was het met een grote groep super leuk om te spelen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2017 Mara Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Dit is serieus de gaafste escape room van Nederland!

Dikke pluspunten:

– Verrassingseffect (je hoeft de hele groep niet te vertellen dat ze een escape room gaan doen, en komen hier pas tijdens de ‘gijzeling’ achter)
– Acteur gedurende de hele escape room
– Gave intro
– Competitie element omdat ze bij ons meerdere ruimtes hebben ingericht en je allemaal tegelijk start

Voor de rest zit de escape room goed in elkaar. Het enige nadeel is dat je het pas kunt spelen met een groep van 10 personen of meer geloof ik. Meer iets voor bedrijven dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juli 2017 Carlijn (Philips, personeelsuitje) Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
9

Te gek om dit op je eigen locatie te kunnen doen. Nietsvermoedend met z’n allen de skybox in en dan worden ‘overvallen’. Echt super gaaf!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 juni 2017 Lisa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Het leuke van deze escape room is dat je niet aan alle deelnemers hoeft te vertellen dat je een escape room gaat doen. Dat maakt het effect veel leuker met de ‘gijzeling/overval’ op het begin! Iedereen schrikt (niet te erg hoor, er staat gewoon escape room op het shirt) en voor je het weet begint de escape room. Erg leuk gedaan dus, ook de eerste keer dat ik het met zo’n grote groep heb gespeeld in competitie element (we speelden tegen een andere groep, die in het kantoor naast ons tegelijkertijd begonnen). Ik vind dit voornamelijk een aanrader voor grote groepen. Dus met meer dan 12 personen ofzo. Met minder zou ik een kleinere escaperoom pakken. Maar voor grote groepen is dit echt wel de leukste escape om te doen gok ik!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Otto Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest