Escape Room Fort Rijnauwen Bunnik

Vossegatsedijk 5, 3981 HS, Bunnik

Provincie Utrecht | Regio Utrecht

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Fort Rijnauwen Bunnik

Vossegatsedijk 5, 3981 HS, Bunnik

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Fort Rijnauwen Bunnik

Escape room Fort Rijnauwen

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: min 16 spelers
Open sinds: april 2016
Thema’s: Geschiedenis

Bij ontvangst bij Vroeg krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van Fort Rijnauwen? Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt en volgt de prijsuitreiking. Deze versie van een escaperoom heeft raakvlakken met een speurtocht. Je zult dus ook flinke stukken moeten lopen.

Informatie over Escape Room Fort Rijnauwen Bunnik

Heel Nederland wordt overspoeld met escaperoom spellen, maar er is er geen één die op zo’n unieke locatie gespeeld kan worden: Fort Rijnauwen. Fort Rijnauwen is een machtig vestingwerk in bijzonder goede staat en ligt verscholen in een open groene ruimte nabij Vroeg. De bouwstijl van Fort Rijnauwen en de staat er van zijn uniek. Ook qua omvang is dit fort de enige in zijn soort. Fort Rijnauwen omvat ruim 31 ha en is daarmee het grootste fort van de waterlinie. Behalve de vesting heeft het fort ook een waardevol natuurgebied. Door de jarenlange isolatie en rust is het een wijkplaats geworden voor vele – ook bedreigde – planten en dieren.

Geschiedenis fort

In 1868 werd gestart met de bouw van Fort Rijnauwen. Het fort werd volgens de laatste
toenmalige inzichten aangelegd en bood plaats aan 540 soldaten en 105 kanonnen. In deze omgeving en op dit Fort wordt het spel gespeeld: “Escape van Fort Rijnauwen”.

Prijzen

27,50 p.p. (minimaal 16 personen)

Wanneer te boeken?

Dit arrangement is boekbaar van half april t/m eind september.

Escape Room Fort Rijnauwen Bunnik Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Fort Rijnauwen Bunnik? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Het is geen escape room maar een speurtocht. Dus zeer kwalijk dat dit niet wordt vermeld in de toelichting op de site. In ons geval regende het ook wat de speurtocht nog vervelender maakte. Een van de locaties in de tocht is Fort Rijnauwen Bunnik speel je ook geen escape room spel.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht
11 augustus 2016 GRRR Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest