Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Fun Farm Schoorl

Rijksweg 47, 1871 PE, Schoorl

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Fun Farm Schoorl

Escape room Goldrush

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2018
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mijnen

Goud, wie droomt er niet van om hier rijk mee te worden!

Van de 17e tot de 19e eeuw heerste er in veel landen de zogeheten ‘goudkoorts’. Veel goudzoekers dachten snel rijk te kunnen worden met het delven van goud. Ook in Nederland was er een kleine gemeenschap waarbij de goudkoorts oversloeg.
Er zijn dan ook maar enkele voorbeelden van echte goudmijnen, zoals Mijn 308 in Schoorl. Écht veel goud werd er alleen nooit gevonden.

Op 24 september 1869, de dag die te boek staat als Black Friday raakte de gehele beurs ontwricht en kelderde de goudkoers naar beneden. Dit is de dag dat vele mijnen hun deuren sloten en veel mensen van hun goudkoorts zijn genezen.

Tegenwoordig is Mijn 308 omgetoverd tot een toeristische attractie. De mijn bevindt zich 200 meter onder de grond en de gangenstelsels zijn kilometers lang. Zuurstof is beperkt en zo kan iemand maximaal 60 minuten in de mijn overleven.

Durven jullie Mijn 308 te bezoeken en komen jullie buiten voordat de zuurstof op raakt?

Belangrijk! Deze kamer is niet geschikt voor mensen met claustrofobie. Daarnaast dient jullie team redelijk goed ter been te zijn (neem bij twijfel contact met ons op).

Escape room The Pyramid

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Piramide

Waan je in een echte oude Egyptische piramide en ontdek alle geheimen van deze vervloekte kamer in 60 minuten!

Een archeoloog heeft jullie hulp ingeroepen om de mythe van de vervloekte piramide te achterhalen. De mythe schrijft dat er in de piramide een kelk van onschatbare waarde wordt bewaard. Eerdere onderzoekers die deze hebben proberen te vinden, zijn nooit meer terug gekomen naar de bewoonde wereld. Het verhaal gaat, dat als de piramide geopend is, de vloek wordt ingeschakeld en de tijd begint te dringen.

Weten jullie het mysterie van de piramide binnen de tijd te ontrafelen en de kelk te vinden en mee naar buiten te nemen? Dan zullen jullie de eerste onderzoekers zijn die dit is gelukt. Mysterieus, uitdagend en onvoorspelbaar.

Escape room Survival Island

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Voel je als een echte survivor op het eiland!

Op vakantie naar een zonnig land, wat is er lekkerder dan dat? Dit jaar is Curaçao de eindbestemming. Alle voorbereidingen zijn getroffen, wat kan er nog mis gaan!? Jullie zijn eindelijk onderweg maar helaas slaat op de heenweg het noodlot al toe. Het vliegtuig stort neer in de oceaan. Gelukkig kunnen jullie naar een eiland in de buurt zwemmen. Jullie zijn allemaal heelhuids op het eiland aangekomen, maar nu begint het avontuur pas écht.

Eenmaal van de schrik bekomen gaan jullie op verkenningstocht en al snel komen jullie er achter dat jullie, op wat palmbomen na, de enigen zijn op het eiland. Jullie survival-skills worden nu écht op de proef gesteld en draait het weer om de primaire levensbehoeftes. Jullie moeten zorgen voor onderdak, water, voedsel en vuur. Lukt het jullie om alleen te overleven op een eiland of kunnen jullie nog om hulp vragen? Zorg dat jullie met je team overleven op dit eiland en probeer hier zo snel mogelijk weg te komen. Lukt het jullie om op tijd van eiland af te komen?

Deze kamer biedt uitdagingen geschikt voor zowel ouders als kinderen en is hierdoor uitermate geschikt voor families.


Informatie over Escape Room Fun Farm Schoorl

Wat maakt deze escape room uniek?

Bij deze locatie vind je spannende Escape Rooms op een gave boerderij in het Noord-Hollandse Schoorl. De beleving van het spel begint al bij aankomst. Jullie komen binnen in onze gezellige ontvangstruimte. Hier kunnen jullie een potje poolen, darten, de hersenkrakers oplossen of gewoon lekker relaxen tot jullie aan de beurt zijn, je hoeft je bij ons in ieder geval niet te vervelen! Daarna worden jullie door de begeleiders voorbereid op jullie missie en in het thema van de kamer gezogen. Dan betreed je de verborgen ruimtes waar de Escape Rooms zich bevinden en kan het spel echt beginnen. Lukt het jullie om binnen een uur te ontsnappen!?

Meerdere kamers

Op dit moment heeft deze locatie 3 Rooms op de Fun Farm!

– The Pyramid Room

– Survival Island Room

– Goldrush

Buiten de standaard openingstijden zijn er ook reserveringen te maken. Neem contact met ze op voor de mogelijkheden.

Openingstijden

Elke dag van 10:00u tot 23:00u, op uitzondering van feestdagen!
Op Kerstavond en Oudjaarsdag zijn ze tot 17.00 uur geopend. Met Koningsdag en Nieuwjaarsdag zijn ze de gehele dag gesloten.

Telefonisch te bereiken van:

09.00 – 17.00 uur (maandag t/m vrijdag)

11.00 – 18.00 uur (zaterdag en zondag)

Prijzen

 

2-4 personen:
ma t/m do: € 79,00 per kamer
vrij t/m zo: € 99,00 per kamer

5-6 personen:
ma t/m do: € 89,00 per kamer
vrij t/m zo: € 109,00 per kamer

Escape Room Fun Farm Schoorl Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Fun Farm Schoorl? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

We werden super vriendelijk ontvangen. Daar was niks mis mee. Alleen de escaperoom (Gold Rush) viel ons erg tegen. Er waren weinig puzzels, ze waren wel allemaal origineel, zeker niet eentonig, maar wel erg onduidelijk en de oplossingen waren wel altijd erg ver gezocht. Doordat vaak niet duidelijk was wat er moest gebeuren, werden we geholpen. Op zich wel aardig want zo kom je verder is het spel maar de kamer was alles behalve bevredigend, in geen enkel opzicht. In de aankleding is zeker werk gestoken, maar had evengoed een saai en zeer minimalistisch voorkomen en daardoor kwamen we ook niet echt in de sfeer. Achteraf spijt dat ik niet voor een andere kamer heb gekozen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
9 januari Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
3

Deze escaperoom heeft alleen codes en cijfercombinaties als puzzels. Zeer eentonig en de kamer zag er ook niet erg spectaculair uit. Matig en weinig aandacht aan besteed. Het is leuker een kamer te spelen waarin verschillende soorten puzzels zijn, zodat het voor iedereen leuk is. Nu ben je alleen bezig met tientallen slotjes en cijfercombinaties te zoeken. Van alle escaperooms is dit zeker de slechtste.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Neutraal
23 juli 2019 elisabeth Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Goldrush:
Deze escaperoom vergeet ik zeker niet meer. Je moet inderdaad goed ter been zijn, anders is het niet te doen, maar dan is het wel errug leuk! Superorigineel! Puzzels sluiten er prima bij aan, host is enthousiast, en na eerder mislukte boeking zeer nette oplossing geboden voor de nieuwe boeking.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juni 2019 Chris Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij speelden Gold Rush met z’n drieën en hebben ons allen goed kunnen vermaken. We hebben niet eerder zo’n actieve escape-room gespeeld en we zijn zeer blij verrast! Teamwork is absoluut noodzakelijk om de puzzels uit te kunnen voeren. Wij zijn net binnen de tijd ontsnapt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
27 december 2018 N. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Niet eenvoudig. Maar goed opgezet voor teamwork. Zonder samenwerking red je het niet.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 Paul Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

De pyramide en goldrush gedaan. Echt super kamers! Zeker Goldrush was een verrassing!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 november 2018 A. Vriend Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Fantastisch familie uitje. Enthousiaste medewerkers en prima ontvangst. Combinatie met gps wandeling. Top!! Ook voor 55 +!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 Gury Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest