Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Gelderland Bemmel

Houtakker, De Houtakker 51, 6681 CW Bemmel, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Gelderland Bemmel

Escape room De Nachttrein

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: juni 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Spannend, Trein

Stap in de Nachttrein, de gloednieuwe escape room! Ga terug in de tijd van ”1928”. Ervaar een weergaloos avontuur in een gekaapte Britse steam-punk locomotief. De locomotief is onderverdeeld in een eerste en tweede klas. Probeer de trein te ontsnappen door samen te werken voordat deze van een stijle klif afraast. Wat is er gebeurd met de overige passagiers en de machinist? Waren zij gedood door de cholera epidemie, of zijn er verscholen overlevenden op de spooktrein?

Ontrafel het mysterie dat zich voltrekt in Brittanië in het Victoriaanse tijdperk door de puzzles op te lossen en langzaam maar zeker meer te weten te komen over het verhaal van de spooktrein. Waar niets blijkt te zijn wat het lijkt. De steam-punk trein is in het bijzonder geschikt voor mensen met een affiniteit voor technologie: de trein zit vol met electronische puzzles en mechanische onderdelen. Om de geheime deuren te openen en de noodrem te repareren om te ontsnappen, zal je analytisch moeten denken.

All aboard to our brand new escape room, de Nachttrein! You will experience the adventure inside a British steam-punk locomotive that has been hijacked. Divided into 1st and 2nd class, you will have to find your way out together by collaborating before the train hits a steep cliff. What happened to the passengers and the machinist? Did the infection of cholera killed them all or are there any hidden survivors in the ghost train?

Solve the mystery situated in the Victorian-era Britain by solving the puzzles and unravelling the story of the ghost train, where nothing is what it seems. The steam-punk train is perfect for people who like technology: it is full of electronic puzzles and mechanisms. You will have to think analytically to unlock secret doors and fix the
broken emergency breaks to escape the train.

Jongeren onder de 12 jaar dienen onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen deel te nemen. De escaperoom is gemaakt voor 2 tot 8 personen per escape (aanbevolen grootte groep 4-5).

Escape room Het Landhuis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: januari 2016
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Eng, Thriller

Wat speelde zich af achter de gesloten deuren van landgoed Singendonck? Hoe kom ik hier weg? Hoe kom ik hier uit? Een leven lang opgesloten in de kelder van je geboortehuis. Verzorgd door enkel je moeder. Totdat ze op een dag is verdwenen! Waar is ze? Waarom komt ze niet meer? Honger, dorst en wanhoop overvallen je.

Ik moet hier weg! Ik moet ontsnappen! Dan bedenk je plotseling wat moeder zei over dat kistje dat je in geval van nood moest openen. Wat er volgt: puzzel na puzzel, raadsel na raadsel en kamer na kamer. De klok tikt door. Hoe lang heb ik nog? Je handen worden klam, je begint te zweten en te hallucineren. Kan ik wel op tijd ontsnappen? Ben ik er wel slim genoeg voor? Kun jij op tijd ontsnappen? Ga dan de uitdaging aan en boek Escape Room Gelderland!

Can you solve the riddles and escape the remote grange of a twisted mother, Anna Maria Singerdonk? Her two children died trying. Pale from the lack of daylight, they starved to death in an abandoned mansion, isolated from the “evil” world that she tried to protect them from.

Jongeren onder de 15 jaar dienen onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen deel te nemen. De escaperoom is gemaakt voor 2 tot 7 personen per escape (aanbevolen grootte groep 4-5).

Escape room De Kerkers

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: januari 2016
Minimale leeftijd: 15
Thema’s: Eng, Thriller

Zoals jullie wellicht weten, is ‘De tweelinck Singendonck’ gestorven van uitputting en honger in het landhuis
door toedoen van hun gestoorde hoogbegaafde moeder. Maar is dit werkelijk wat er gebeurd is? Nieuwe
mysteries ontrafelen zich in dit tweede deel van ‘De tweelinck Singendonck’. Er was een vertrouweling van
Anna Maria, de moeder van de tweeling, de zonderlinge tuinman Manus. Helaas had ze geen slechtere keuze
kunnen maken. In de gewelven van het landhuis zijn geheime kelders en gangen. Generaties lang waren deze
verborgen gebleven waarvan alleen de bewoners de geheimen kenden. Manus heeft echter een duister
geheim, en had deze niet in gebruik zijnde ruimtes tot zich genomen voor het uitvoeren van duistere rituelen.
Deze tuinman had bovendien vreemde exotische planten gepoot, waar een bedwelmende en hallucinerende
werking vanuit ging, waarmee hij zijn slachtoffers verdoofde en manipuleerde. Is ‘de Tweelinck’ slachtoffer
geworden van deze gestoorde duivelsaanbidder? Of zijn zij tijdens één van zijn vreemde rituelen geofferd en is
hun dood in scène gezet?

In the dungeons of the Singerdonk mansion, strange experiments were made on the imprisoned orphans. Fears
drove the subjects to anxiety, madness and despair in order to find a cure for these symptoms. Will you find the
way or lose it like the rest of them?

Aan De Kerkers kunnen groepen van 2 tot 8 personen per escape deelnemen (aanbevolen 4-7 personen).

Escape Room Gelderland Bemmel video

Informatie over Escape Room Gelderland Bemmel

Het Escape Room-concept naar een volgend level. Escape Room Gelderland (in Bemmel) bestaat uit een luguber keldercomplex waarin begin vorige eeuw een tweeling levenslang zat opgesloten. Zij zijn tragisch aan hun einde gekomen, want ze hebben de weg naar buiten niet kunnen ontcijferen. In teamverband gaan jullie de uitdaging aan in een race tegen de klok. De uitgang vind je alleen wanneer je alle puzzels en raadsels succesvol weet op te lossen. Alleen met inventiviteit en samenwerking kom je eruit. Een escape room is een indringende en unieke ervaring die collega’s, vrienden, familie en kennissen bindt en bijblijft. Gaat dit jou en je team wel lukken? Kom jij eruit? Ga de uitdaging aan!

De kelder van het Singendonck-landhuis bestond uit meerdere ruimtes, verdeeld over twee verdiepingen. Enkel door de ontsnapping uit de eerste ruimte ben je er nog lang niet. Wat het nog unieker maakt is dat voor sommige puzzels je team in verschillende ruimtes tegelijk actief moet zijn. Verder zijn de ontvangst en nabeschouwing volledig in het authentieke thema ingericht, zodat de ervaring intenser is dan alleen het uur dat je in de escape room verblijft.

Escape Room Gelderland is geopend van maandag tot en met zondag tussen 11:00 en 23:00. De prijs per persoon is afhankelijk van het aantal personen dat gelijktijdig deelneemt. Meedoen kan vanaf €75,00 per team door de week van (di-do) en voor €85,00 gedurende het weekend (vr-zo) aan de escaperoom Het Landhuis en vanaf €99,00 aan de escaperoom De Kerkers.

Escape Room Gelderland Bemmel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Gelderland Bemmel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

De ontvangst was wel ok, de uitleg ging meer over het concept van de escaperoom (wat mij allang bekend is, na 15+ kamers te hebben gespeeld). Ik had liever wat over het verhaal achter de escaperoom gehoord. Het feit dat je van elkaar gescheiden wordt in het begin is wel leuk. Het onderhoud van de kamer is niet best, daar mag best een keer een flinke opknapbeurt tegenaan. Veel dubbele hints, die je achteraf niet nodig had, waardoor je wat bleef hangen omdat je het gevoel had nog niet klaar te zijn. Op zich een prima kamer, maar ik zou ‘m niet aanbevelen aan de wat meer ervaren spelers

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
9 november 2019 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Afgelopen weekend zijn we in Escaperoom Gelderland geweest. Wat een mooie escaperoom is dit! We waren al eerder geweest in het vorige pand en hebben toen De Kerkers gespeeld. Dit was een magnifieke ervaring! Nu is de escaperoom verhuisd naar een naastgelegen zeer sfeervolle ruimte. Dit keer hebben we De Trein gespeeld. De Trein is bijzonder mooi vormgegeven met oog voor detail. Zonder veel van het verhaal prijs te geven kan ik wel zeggen dat we in volle vaart en met geweldige puzzels het uur zijn doorgestoomd! Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 augustus 2019 Els  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Weken van tevoren geserveerd ivm de grote van onze groep. Een paar dagen voordat we de room in gingen werd ik gebeld. Of we niet eerder of later konden komen. Nee, dat kon niet omdat we aansluitend een restaurant hadden gereserveerd. Geen probleem was het antwoord. We kwamen op tijd aan bij de room en er werd ons gezegd dat de groep voor ons 45min te laat naar binnen was gegaan. Resultaat: we moesten 1 uur(!) Wachten voordat wij konden beginnen. De eigenaar vertelde dit en bood daarbij geen excuus, een alternatief of een drankje oid aan. Het was eigenlijk ons probleem. Doordat ik de week ervoor was gebeld denk ik dat dit geen toeval was dat de groep voor ons zoveel later was. Ik vind het niet kunnen dat je een groep een uur laat wachten op een activiteit die maximaal een uur duurt. Bijkomend dat de eigenaar totaal geen empathie toont, was dat voor ons reden om weg te gaan. Jammer want we hadden ons er zeker op verheugd en tijd voor vrij gemaakt!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
1 juni 2019 Marieke  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
2

Zooitje. Midden in een verbouwing. Alles vies en een troep. Neem dan geen reserveringen aan.
2 puzzels waren mechanisch kapot. om je rot te ergeren.
Spelleider gaf regelmatig hints over zaken die we al opgelost hadden.
Geen sfeer. Kortom prut….

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
3 mei 2019 Debby Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Vandaag deze escaperoom bezocht. Voor een eerste keer was het prima: aardige ontvangst, mooie aankleding en leuke puzzels. Wat wij wel jammer vonden was dat er iets achteraf niet in de goede doosjes leken te zitten waardoor een iets niet open ging. En dat hints soms te laat kwamen (als in: er werden hints gegeven over puzzels die we al hadden opgelost). Daar kwam bij dat we het laatste *spoiler. Kan gebeuren, maar.. de man van de escaperoom lukte het zelf ook niet (!) en kon ons ook niet uitleggen hoe de puzzel zou moeten worden opgelost. We hadden de kamer dus nooit op tijd kunnen halen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
4 februari 2018 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het was een zeer leuke maar ook spannende escaperoom. Leuke effecten en een mooi opgezette kamer. Zeker een aanrader voor escape liefhebbers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
5 december 2017 Melanie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Wij vonden het Landhuis helemaal geweldig! Super leuke en briljante verrassingen verwerkt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
19 augustus 2017 Thalia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Laatste kamer die wij gedaan hebben tijdens een escape room weekend. Wat een geweldige afsluiter. we hebben het Landhuis gedaan. Bij de start van de kamer werden wij beide in een aparte ingang gelaten. Wij kwamen daardoor direct vol spanning de escape room in. Deze spanning heeft ons het hele uur vastgehouden. Ondanks dat we soms het gevoel hadden dat we mankracht te kort kwamen, was het prettig dat niet alles van deze kamer opgelost hoefde te worden om toch uit te kunnen breken. De grootte van de kamer was indrukwekkend. Mocht we eens in de buurt zijn zouden we zeker weer voor 1 van de andere kamers langskomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

We hebben de mogelijkheid gekregen om de nieuwste Escaperoom uit te proberen. De midnighttrain was een unieke ervaring! De puzzels zijn uitdagend en interessant en er moet goed samengewerkt worden. Je start in twee aparte groepen en komt later op ludieke wijze weer bij elkaar. De special effects zijn verrassend en heel ingineus. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2017 Romy Hoed Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
6

Wij deden deze escapegroep met twee groepen, na elkaar. We vonden allemaal deze kamer prima. Niet de beste tot nu toe, maar uitdagende puzzels en en een intrigerend verhaal. Wij vonden het minder leuk dat je per groep ook nog eens opgesplitst wordt, maar het kan zijn dat anderen dat juist een extra uitdaging vinden. Kortom: met de kamer is niets mis, dat is wel een aanrader.

De ontvangst was hartelijk en de gastheer vriendelijk. Maar wat waren de ontvangstruimte en de toiletten smerig! Gatver! We waren met 9 man, en we gruwelden allemaal. Geen kopje was schoon, bergen stof echt op het randje. Ons advies aan de uitbaters: als jullie het zelf niet willen doen, huur dan een schoonmaker. Jullie kamer is prima, maar dit doet echt af aan de ervaring – op een negatieve manier.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
5 maart 2017 F. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben de eerste room met zijn tweeën gedaan. Voor de eerste keer samen nadat we beiden wel al wat ervaring hadden opgedaan. Deze steekt er met kop en schouders boven uit. Het plaatje klopte voor ons gewoon precies. Aanrader, leef je van te voren in in het verhaal via de website. Uiteindelijk net binnen het uur gehaald. Puzzels zijn goed en variëren van prima te doen tot echt even over nadenken. Hints kwamen op het goede moment. Erg mooi vormgegeven, zeker een aanrader voor mensen nieuw in het genre, maar ook voor ervaren escapers. De gastheer was erg vriendelijk en had naderhand ook alle tijd om ons zijn verhaal te vertellen. Enthousiasme spat ervan af! Geweldige ervaring gehad dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2017 owen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Erg leuke escape room! Goede, niet te makkelijke puzzels en een leuk verhaal. Kamer is erg mooi gemaakt! Heb er verschillende gespeeld, dit is zeker een van de betere! 100% een aanrader, we komen binnenkort terug voor deel 2!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 december 2016 Niek Teurlings Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Dit was mij tweede escaperoom. Ben met 4 dochters en mijn vriendin daar geweest. De puzzels waren goed in elkaar gezet en op tijd een schrik effect was erg leuk. Aan te bevelen voor iedereen die kennis wil maken met de kick van het spel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2016 monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Superspannende escape room die goed in elkaar zit. We werden echt meegezogen in het verhaal. De puzzels zaten goed in elkaar en je hebt echt elkaars hulp nodig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2016 Mieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Ik heb hier de eerste twee kamers gespeeld, het was allemaal best oké.
De aankleding had bij vlagen een hoog knutsel-gehalte, maar de sfeer was wel leuk.
De puzzels waren eenvoudig qua opzet en nergens wordt je echt weggeblazen.
Al met al was het een aardige ervaring, maar ook niet meer dan dat.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
20 maart 2016 Gijs Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Beleving beter in het landhuis dan face your fears, maar echt een top escape room. Originele puzzels, top ingericht en tot in de puntjes verzorgd. Aanrader, ook voor de ervaren escaper!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2016 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Vorige week geweest. Inmiddels al 3 andere escape rooms bezocht. Kan nu met recht zeggen deze room is top. Door Bemmel besmet geraakt met het escape virus. Geweldig verhaal en super uitwerking. Puzzels op te lossen maar het vraagt wel wat van je. Met samenwerken kun je het redden. Je kunt zien en voelen dat hier iemand zijn ziel en zaligheid in heeft gelegd. Bedankt voor de geweldige ervaring. We komen zeker terug als de tweede room klaar is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2015 Caatje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke, spannende escaperoom met goede puzzels en enkele schrikeffecten. Samenwerking vereist. Ook het achteraf napraten is geweldig! Alleen jammer dat het in een buitengebied zit, maar daardoor ook geen parkeerprobleem.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2015 Helma Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Eerste escape room legt de lat hoog voor de rest. Zeker een aanrader.

30 september 2015 Tom Kalisvaart  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Hartstikke leuke ervaring. Super aanrader!

28 september 2015 Linda van Leeuwenberg  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Eerste keer in een Escape Room. Wij hebben genoten. Leuke puzzels en beleving. Zodra er een nieuwe Room bijkomt komen we zeker terug!

26 september 2015 Ton Koldewijn  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Mijn eerste escape room ooit. Is een echte aanrader. Mooie sfeer. Goed verhaal. Spannnend tot het eind!

23 september 2015 Robert Schotpoort   3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vandaag met een ouder en drie kinderen van twaalf jaar de escape room Gelderland gedaan. Het was geweldig. Wat goed in elkaar gezet. Voor de kinderen was het heel spannend maar net niet te eng. de jump scare was even schrikken. Goede moeilijke puzzels. Af en toe op precies het goede moment een kleine hint van de spelleiding. Als de kinderen niet bang zijn aangelegd zeer zeker een aanrader. Wij hebben genoten, Henk Jan Joep en Daan

20 september 2015 Anja Dekker  3-4 personen | Escape Room First timer
7

Echt super leuke ervaring. Voor t eerst geweest, maar helaas niet gered. Vol met leuke, spannende puzzels!

30 augustus 2015 Linda Bakic  3-4 personen | Escape Room First timer
7

Super locatie, aardige mensen echt een aanrader!

19 augustus 2015 Anne Marttin  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Eerste escape room waaraan ik heb deelgenomen dus kan het niet vergelijken met andere rooms maar het was zeker de moeite waard! Leuk opgezet en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader! Met nog een aantal seconden op de klok toch de weg naar buiten kunnen vinden!

18 augustus 2015 Shuenly Pieters  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik vond het een zeer meeslepende ervaring! Je wordt meegezogen in een historisch verhaal dat op feiten gebaseerd is. Geluid, details, meubilair, alles klopt. De puzzels zijn zeer goed uitgedacht en je moet ook echt samenwerken. Een geweldige aanrader! Locatie is ook prima, je kunt voor de deur parkeren.
En niet te vergeten: zeer charmante gastheer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 augustus 2015 Eline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Echt geweldig! Heel veel lol en plezier beleefd. Aanrader!!!

29 juli 2015 Benjamin Vis  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk. Goede puzzels…

14 juli 2015 Linda van Klaveren  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Deze uitdaging is zeker een aanrader! Het voelt echt alsof je daadwerkelijk in het spel zit. Veel leuke en uitdagende mysterisch om op te lossen. Dit doet je hersens wel kraken! Hoop dat er in de toekomst nog een uitdaging gaat komen want dan zijn wij van de partij.

31 mei 2015 Tesse Verhaaf   3-4 personen | Escape Room First timer
9

Echt heel erg leuk. Pittige puzzels!

15 mei 2015 Koen Goossens  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super locatie en aardige mensen! Echt een aanrader.

14 mei 2015 Sjantine Hazelzet-van Der Plas  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Supergaaf en spannend. Heel mooi en stijlvol ingericht.

6 mei 2015 Lidyanne Canta-van Kempen  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest