Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Harderwijk

Sypel, Gelreweg 36, 3843 Harderwijk, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Harderwijk

Escape room Lab X

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Thema’s: Laboratorium

In dit lab blijkt al snel dat jullie in een zeer bijzonder lab terecht gekomen zijn. Lege kooien, pruttelende vage substanties en een beetje rare geur. De professor komt ook verward over. Ontdekken jullie wat hier echt gaande was of worden jullie onderdeel van een experiment? Voegen jullie de juiste stoffen bij elkaar en weten jullie op tijd de uitgaan te vinden?

Het betreden van Lab X is geheel op eigen risico…

Escape room De Criminelen Kamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Kantoor

In deze escape room komen jullie terecht in het kantoor van een grote criminele baas: “De Muts”. Hij is een gevaarlijke man en na een verhitte discussie sluit hij jullie op in zijn kantoor. Er gaan geruchten dat De Muts iets te maken heeft met een moord. Harry de V. is namelijk al een tijdje verdwenen en alle pijlen wijzen naar De Muts. Door aanwijzingen te vinden en sloten te kraken, komen jullie wellicht achter de waarheid. Cocaïne, wapens en heel veel geld komen jullie tegen in deze kamer. Jullie krijgen 60 minuten de tijd. Ontsnap je niet binnen de tijd? Dan wacht jullie hetzelfde lot als Harry de V.

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Je kunt ook met meer dan 8 personen terecht bij Escape Room Harderwijk. De minimumleeftijd voor dit spel is 16 jaar. Groepen met jongere spelers kunnen terecht bij de escape room voor kinderen in Harderwijk. Aangeraden wordt om 5 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Spelers met lichte claustrofobie kunnen ook meespelen. Ontdek wat De Muts te verbergen heeft en ontrafel het geheim achter de moord!

Escape Room Harderwijk video

Informatie over Escape Room Harderwijk

Escape Room Harderwijk bestaat eigenlijk uit 2 verschillende ‘soorten’ escape rooms. Zo is er een kamer voor spelers vanaf 16 jaar, en zijn er 2 kamers voor kinderen. Hier vind je meer info over de kamer voor 16 jaar en ouder. Bij Escape Room Harderwijk draait het om het oplossen van een misdaad en de criminele wereld. Drugs, moord en wapens: alles komt voorbij in de 16+ escape room van Escape Room Harderwijk. Ondertussen moeten jullie zien te ontdekken wat er met Harry de V. gebeurd is. Ontsnap op tijd, want anders worden jullie zelf slachtoffer van criminelen…

Escape Room Harderwijk bevindt zich aan Gelreweg 36 in Harderwijk. De escape room is onderdeel van Adventure Veluwe. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan met de trein naar station Harderwijk. Vanaf daar is het ongeveer 11 minuten lopen naar de escape room. Je kunt bij Escape Room Harderwijk gratis en voor de deur parkeren. Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Je betaalt voor de escape room 1 vaste prijs: €95,00 inclusief btw. Escape Room Harderwijk is van maandag t/m zondag geopend. Het eerste spel start om 10:00 uur en het laatste om 22:00 uur.

Spelen met een groep groter dan 8 personen? Escape Room Harderwijk kan in samenwerking met Adventure Veluwe een geheel verzorgde middag/dag voor jullie regelen. Je kunt o.a. Solex rijden en ‘Wie is de Mol’ spelen. Neem hiervoor contact op met Escape Room Harderwijk. Duik in de criminele wereld en los de moord op!

Escape Room Harderwijk Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Harderwijk? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Leuke escaperoom. Wij waren met 2 kinderen en ook zij konden helpen met de puzzels. Super leuke ervaring. Erg vriendelijke mensen

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2021 Nancy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Het was een geweldige escaperoom (Criminele kamer). Totaal beleving heel goed, precies goede niveau qua uitdaging, en toch haalbaar. 100% aan te raden!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 oktober 2020 ALV Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

De Criminelen Kamer:
De puzzels zijn te lineair. Met een grote groep staat de helft op elkaar te wachten.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Goed
11 januari 2019 Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Voor het eerst naar een escape room geweest.Hierna meteen een tweede op een andere plek gedaan maar dit was veel leuker. De sfeer was goed. De puzzels waren leuk en te doen. De moeilijkheidsgraad was precies goed. Echt aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2018 Sadek Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Beide kamers gespeeld en beide kamers waren top! De ***spoiler waren niet uit hun rol te krijgen en door hun werd het extra spannend. De ontvangst was prima en de uitleg na afloop ook.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 februari 2018 Bea  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben de Criminele Kamer gedaan, erg leuke puzzels die goed in het thema pasten. Ook de crew maakt de ervaring erg leuk met hun acteerwerk. Absoluut een aanrader voor jong en oud!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 mei 2017 Paul Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
8

Leuke kamers; wij hebben met een groep van 7 beide kamers gedaan.
De kamers kennen een aantal leuke, niet-standaard puzzels. Ook de introductie door de medewerkster was erg leuk. Dank hiervoor!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
12 november 2016 Maarten Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Ik heb een super ervaring gehad. Ik ben samen met mijn vriendinnen gegaan en iedereen vond het een leuke, verrasende, uitdagende en spannende ervaring! Ook de service was erg vriendelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober 2016 Iris Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
1

Midden in de escape room konden we niet verder, de code voor de kluis hadden we binnen 3 minuten, maar deze code werkte niet op de kluis. Dit was de enige oplossing op de puzzel. Kregen zelfs dezelfde code onder de deur door geschoven omdat wij kenbaar hadden gemaakt aan de camera’s dat het niet werkte. Na 30 min wachten was onze tijd op en kwam een werknemer binnen, wat bleek: de kluis was gereset en had een onbekende code. De medewerkers stamelden wat, kregen koffie en thee aangeboden en wij moesten maar een mailtje sturen naar de baas. Nu als tegemoetkoming: een tegoedbon voor een van de kamers. Maar we hebben met 2 groepen 2 kamers gespeeld, dus hier hebben wij niks aan, want beide kamers zijn nu bekend.
Er is een kamer geleverd waar wij met geen mogelijkheid uit konden komen omdat wij niet verder konden, en wij krijgen geen vergoeding. Zeer ontevreden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Slecht
24 september 2016 Myrthe Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Voor vrijgezellenfeest van een vriendin hebben we Lab x gedaan. Omdat de “vrijgezel” in het lab werkt leek ons dat leuk. Wat hebben we gelachen zeg. Hilarisch! Jammer dat ik niks kan vertellen maar we zijn ons echt een paar keer goed rot geschrokken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2016 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuk kamer (lab X) met vrienden groep gespeeld. Begin is zeer verrassend doordat er iets gebeurd met de groep wat je niet verwacht. Net als het einde ook dat is erg leuk en origineel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2016 Tygo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuke enthousiaste mensen bij de ontvangst. De ruimte voor de koffie en thee is heel mooi ingericht. Na een toilet bezoek zijn we beide kamers gaan spelen. Er zit echt een zeer origineel begin in beide kamers. Ook de opdrachten zijn goed te doen, soms zelf best even lastig. Biede groepen zijn er uit gekomen. We hebben echt een zeer goede ervaring gehad, een aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Beide kamers gedaan, tijdens vrijgezellenfeest. Super leuke ontvangst bij escaperoom Harderwijk. Ook de ontvangst in de escaperooms zelf zijn uniek. Puzzels en opdrachten waren super. Echt flinke hersenkrakers soms. Na afloop nog drankje gedaan en vervolgens ergens gaan eten. Bedankt team escaperoom Harderwijk voor super middag!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2016 Noortje Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Leuke escape room. je wordt meteen in het spel meegenomen door de ontvangst van de Muts. De puzzels en codes zoeken zijn redelijk gevarieerd al zijn er wel meerdere technische snufjes mogelijk. minpuntje, er is geen pinapparaat aanwezig en online betalen bij reserveren was ook niet mogelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
30 maart 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was onze eerste keer, samen met ons gezin, dat wij de escape room hebben bezocht. Het was een supergave ervaring en wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Dat je in zo`n kleine ruimte zoveel spanning en sensatie kan hebben
Het was de bedoeling om als gezin samen te werken , maar we liepen af en toe rond, als kippen zonder kop…
De kids willen nu elk half jaar een escape room bezoeken 😉 …op naar de nieuwe “rooms”!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 februari 2016 Rola Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Voordat je het weet zit je er middenin en probeer er dan maar eens uit te komen. We waren met een groep van 14 jaar tot en met 62 jaar en iedereen was enthousiast. Gewoon heel leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 januari 2016 Yvonne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Wij waren met ong. 14 pers en dus opgedeeld in 2 teams. In de tussentijd dat het ene team in de escaperoom was, werd er voor het andere team een leuk spel klaargezet. Beide teams hebben het helaas net niet binnen de tijd gered. Het is dus echt een escape room waarbij het je zeker niet te gemakkelijk wordt gemaakt!

Wij vonden het allemaal een doorslaand succes, ook voor diegenen die al eens een escape room hadden uitgeprobeerd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 januari 2016 Karin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Spannend, 8 kids die toch heel wat aanwijzingen nodig hadden en het op 1 minuutje niet gered hebben! Voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2015 Karin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
7

Erg leuk! Echt een samenwerkings spel waar onze team de daltons zich met 49 minuten wist te ontsnappen! Op naar de andere 250 escape rooms 🙂

11 oktober 2015 Jan Van de Bunt  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Top avond gehad, leuk verhaal,leuke escape room, leuk personeel. Er uit gekomen met 54.26 min. Heb genoten, en dat voor een eerste keer… Zeker een aanrader

27 september 2015 Kelly Kloen  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Een super gave beleving vanaf het eerste moment. De verhaallijn klopt van begin tot einde en ook de puzzels op opdrachten sluiten er perfect in aan. Na afloop ook nog kennis gemaakt met de mensen achter de escape room, erg vriendelijke gasten ook. Kortom, een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 september 2015 Nora Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Ik weet nog steeds niet of ik de escape room nou leuk en gaaf vond of juist doodeng maar de combi is super! Heel goed opgebouwd, voor iedereen zit er wat leuks in. Een echte aanrader!

1 september 2015 Loes Plomp  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring en goed georganiseerd! Precies de juiste moeilijkheidsgraad puzzels!!

31 augustus 2015 Tina Stuart  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een ervaring, Ontzettend leuk. Verrassend, spannend, uitdagend en daarnaast ontzettend leuk!!! We zijn er niet op tijd uitgekomen, maar dat mocht de pret niet drukken. Een zeer geslaagd personeelsuitje gehad.

26 augustus 2015 Suzan Schreuders  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Ontzettend leuke ervaring!! Heel erg genoten van onze eerste keer in de escape room! We zijn er uitgekomen op 52.16 met 6 personen.

16 juli 2015 Chantelle Hofland   5-6 personen | Escape Room First timer
8

Helemaal super! Echt een aanrader voor iedereen. Top dag gehad en de escape room was geweldig!

13 juli 2015 Danny Ruizendaal  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest